Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Επιστροφές ασθενών και οδοιπόρων

Η σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου έγινε στις 11 το πρωί στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Οι διεθνείς Μανιάτης και Τζαβέλλας επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Σιόβας, Νικολάου θα ενσωματωθούν αύριο, όταν και επιστρέφουν.

Τα ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Παράσχο ήταν η σαφέστατη βελτίωση της κατάστασης του Μάρκους Γιόνσον, που ακολούθησε πλήρως το πρόγραμμα της προπόνησης. Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Μάριου Νικολάου για να διαπιστωθεί το κατά πόσο είναι ετοιμοπόλεμος.


Την ποινή του αποκλεισμού για μία αγωνιστική θα εκτίσει ο Γιάννης Κοντοές στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ, καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.



5 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Το παιχνίδι με την Ξάνθη θα διευθύνει ο διαιτητής του συνδέσμου Αχαϊας κος Γιώργος Σταθόπουλος. Είναι ο διαιτητής που μας είχε παίξει πρόσφατα κόντρα στα Γιάννενα. Τουλάχιστον είναι γούρικος.
Η προϊστορία του:

http://gianninasports.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=805:2010-02-18-14-27-41&catid=10:super-leaugue&Itemid=10

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=7392947

και Τζιμπουρακος απο γκαζετα

Μιλώντας για την καλύτερη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε ποτέ: «Στον Πανιώνιο. Εκεί ένιωσα ποδοσφαιριστής περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, στην Ελλάδα. Ο Λίνεν και οι δύο βοηθοί του ήταν σπουδαίοι άνθρωποι. Ο Πανιώνιος, τότε, δεν πήγαινε καλά και καταφέραμε να τον ανεβάσουμε επίπεδο. Οι μεγάλες ομάδες μας φοβούνταν και είναι ωραίο να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο όταν είσαι αουτσάιντερ.

zamis είπε...

brf,το ξαναβαλα για να το εμπεδωσουμε :(

br fun_atic είπε...

κι εγώ το ανέβασα σε θέμα και μάλιστα με τη σωστή φωτογραφία...

antunix είπε...

Παίζετε με τον πόνο μας...