Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Μήπως κάτι αλλάζει;

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος, σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης προς τους φιλάθλους της ομάδας μας που αγόρασαν Εισιτήριο Διαρκείας τη σεζόν 2009 -2010, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους των Θυρών 2,3,4 και 7 να φέρουν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Λάρισα, την Κυριακή 11 Απριλίου, ΔΩΡΕΑΝ ένα ακόμα άτομο.

Στις εισόδους των προαναφερθέντων θυρών του Σταδίου, κάθε κάτοχος αφού περάσει με το διαρκείας του, θα έχει δικαίωμα να περάσει έναν ακόμα φίλαθλο στο γήπεδο μαζί του.

Παράλληλα, το Σάββατο το μεσημέρι από τη 13.00 έως τις 15.00 θα δοθούν προσκλήσεις για την Μαθητική Κερκίδα σε μικρά παιδιά, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης από κοπέλες promoter της Π.Α.Ε.

15 σχόλια:

antunix είπε...

Wind of change….

τρελοπανιωνιος είπε...

το εχω πει φετος θα υπαρξει η οργανωση που χρειαζομασταν... Οι ιδεες υπαρχουν, η θεληση επισεις... Εχω ενα καλο προαισθημα.. Γερα ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Griniaris είπε...

Έχω την εντύπωση ότι η συνεργασία Κιντή-Μόγκριτς θα φέρει πολύ σύντομα αποτελέσματα,τουλάχιστον όσον αφορά στην εικόνα της ομάδας...

amanAM είπε...

Πράγματι, πολύ καλή πρωτοβουλία. Άντε να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε με την Λάρισα.
Το παιχνίδι είναι ψιλο-αδιάφορο, η μισή ομάδα τραυματίες και τιμωρημένοι, οι μισοί που θα παίξουν λογικά του χρόνου θα παίζουν σε άλλες ομάδες, ας οργανώσουν κάνα χάπενινγκ να περάσει η ώρα γιατί φοβάμαι πως θα βαρεθούμε...

Costix είπε...

Εχθες το βραδυ γνωρισα τον Ηλια τον Σκουλα. Ο Ηλιας ειναι δημοσιογραφος με ειδικευση στα γαστρονομικα και εκτος των αλλων αρχισυντακτης στο www.nistikoarkoudi.gr

Ειναι βεβαια και Πανιωναρα και (εδω κυριως εχει ενδιαφερον το πραγμα) ειναι ο ανθρωπος, στον οποιον εχει αναθεσει ο Τσακ να γραψει βιβλιο για την ιστορια του Πανιωνιου επ' ευκαιρια των 120 χρονων μας.

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα σας ενδιαφερει πολυ να τον γνωρισετε και να συζητησετε μαζι του, του εξηγησα περι Πανωνιων μπλογκς (αν και ειχε υπ' οψιν του) και Παγκοσμιων κλπ και τον καλεσα στο επομενο Παγκοσμιο της Κυριακης. Μου υποσχεθηκε οτι θα ερθει οπωσδηποτε.

Συν τοις αλλοις ειναι και ροκας (μαλιστα επαιζε καποτε σε συγκροτημα και εχει και εξαιρετικη φωνη).

Προετοιμαστειτε αναλογα, γιατι εχει πολυ ουσια ο τυπακος και ταξιδευει καθε λιγο στην Σμυρνη. Μου σηκωθηκε η τριχα χθες το βραδυ !!!

br fun_atic είπε...

Είσαι μεγάλος!!! Καλώς να έρθει. Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν ξέρουμε που και πότε!!!Παιδιά, είναι ήδη Πέμπτη και δεν έχουμε πάρει απόφαση για το παγκόσμιο.Μας βλέπω για παγκόσμιο επιπέδου Κιντή...

Griniaris είπε...

Εγώ λέω(χαχαχα)να (χαχαχαχα) ψηφίσουμε (χαχαχαχαχαχαχα)....

Griniaris είπε...

Πέρα από την πλάκα,κλείσε εκεί που είπες και όποιος θέλει ας έρθει.Εγώ πάντως θα έρθω(2)...

Costix είπε...

ασε τη γκρινια, σου ετοιμαζουμε σουπερ παγκοσμιο με εκπληξεις. βγαινει σε λιγο αναρτηση.

General Tanz είπε...

Τελειωνετε με το παγκοσμιο ρε μουτσουνες!!!!
Μαμω τις δημοκρατικες διαδικασιες σας μαμω!!!!
Για φαι παμε, παπορι θα αγορασουμε;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ρε παιδιά! και περαστικά στη μάνα τού Κώστα.
Εγώ φέτος έκανα τις μεγαλύτερες πασχαλινές διακοπές που θυμάμαι...
Φύγαμε Μ. Τρίτη και γυρίσαμε χθές το βράδυ!

Μού φαίνεται πως ψιλοσκατά τα κάναμε με τις "δημοκρατικές διαδικασίες" για το Παγκόσμιο...
Αφού τελικά επικράτησε το "μικρό στη Ν. Σμύρνη" γιατί τώρα συζητάμε για οικογένειες κ.λ.π.; Νομίζω πως δέν βολεύει τώρα με πολύ κόσμο, μιά και θα έχουμε και τον "επίτιμο" καλεσμένο τού Κωστή.
Α ρε Κωστή, τεράστιε, πού τούς ξετρυπώνεις!
Πληροφοριακά, καί εγώ είχα ψηφίσει για "μεγάλο στο Κορωπί", αλλά φυσικά θα έλθω ό,που και να το κάνουμε.

Costix είπε...

Ειλικρινα χαιρομαι, διοτι παρα καποιες ελαχιστες αντιδρασεις, τα Παγκοσμια εχουν αναδειχθει σε καταλυτικο θεσμο για καποιους Πανιωνιους φιλαθλους και παραλληλα εχουν βοηθησει να πεσουν αρκετες καλες ιδεες στο τραπεζι.

Επιπλεον, εγω τουλαχιστον εχω κανει μερικους εξαιρετικους καινουργιους φιλους, και μαλιστα συνΠανιωνιους.

Ζητωσαν λοιπον τα Παγκοσμια και οι συνδαιτημονες τους !!!

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Χρόνια Πολλά με Υγεία πάνω απ' όλα. Ελπίζω να περάσατε όμορφα...

Χαίρομαι που ο Κωστής "ανακάλυψε" τον Ηλία Σκουλά.

Ομως αν διαβαζατε Πανιώνιο Κόσμο θα τον ξέρατε εδώ και καιρό. Του είχαμε συνέντευξη όπου μας είπε για το βιβλίο που ετοιμαζει για τα 120 χρόνια και άλλα πολύ ωραία και συγκινητικά, αλλά δεν πειράζει.

Οταν κάποτε "Κλείσει" ο ΠΚ σαν γνήσιοι Πανιώνιοι θα λέτε τι κρίμα που δεν βγαίνει. Γι' αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βγαίνει συνεχώς... χα χα χα σας πειράζω!!!

Χαιρετώ και εύχομαι πάλι χρόνια καλά με υγεία...

Μάκης Διόγος

amanAM είπε...

Εγώ έχω δουλειά στον Πόρο. Πρέπει να πάω, ο κόσμος να χαλάσει. Αλλά κανονίζω να πάω Σάββατο, και Κυριακή να είμαι πίσω εγκαίρως για το Παγκόσμιο. Έχω κάνει το πρόγραμμα μου τουλουμπούκι για το παγκόσμιο, μην γίνει καμιά αηδία και δεν κανονιστεί κάτι τελικά, θα πέσουν κεφάλια!!!!!!!!!

General Tanz είπε...

Βρηκα και τουτο για τον φιλο μας
http://iliasskoulas.blogspot.com/