Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο εκάστοτε Πρόεδρος του Πανιωνίου, κάθεται στην καρέκλα αυτού του ανθρώπου

51 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Κι αυτός είναι πρόσφυγας απ' τους κανονικούς. Όχι από τους δήθεν...

zamis είπε...

Ας περιμενουμε.
Το βεβαιο ειναι ο κοσμος δε γουσταρει Κιντη καθολου.Μα καθολου.
Πρεπει να κανει εξαιρετικα επιτυχημενες κινησεις απο δω και περα διοτι δεν υπαρχει ιχνος ανοχης,δυστυχως η ευτυχως.

br fun_atic είπε...

bak bakalim ή όπως λένε και οι φίλοι του οι Πολίτες, να διούμε :)

Griniaris είπε...

Δεν αρχίσαμε καλά πάντως.Ο Κιντής δεν φώναξε τον Παράσχο να συζητήσουν αλλά να του ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας.Πράγμα που σξμαίνει ότι έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό.
Πρώτη ανακολουθία σε αυτά που έχει πει.

zamis είπε...

Ετσι ειναι οι brokers ρε Γκρινιαρη.
Τσακ-μπαμ.

br fun_atic είπε...

@zamis
πρόσεξε τι λες γιατί θα γίνεις τροφή για τσιπούρες :)

όταν ένας προπονητής προσλαμβάνεται στο μέσον της χρονιάς με συμβόλαιο 1 1/2 έτους είναι προφανές ότι στο τέλος της χρονιάς θα απολυθεί. Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει όμως ποιος ακριβώς τον απέλυσε.

Αν η Γ.Σ του Σαββάτου έχει τόσο διαδικαστικό χαρακτήρα, ποιος ο λόγος να πάμε; Δεν είπα ότι δεν θα εκλέγονταν, απλά και λίγο τακτ δεν βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Πριν την Γ.Σ. ο πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι τα αυτιά του θα είναι κλειστά όπως και αυτά του διαχειριστή...
Όσο για τον Παράσχο θα πρέπει να σχολιάσουμε μολις ακούσουμε το όνομα του νέου προπονητή.

Katrinos είπε...

Ναι Γκρινιάρη , δεν ξεκινήσαμε καλά.

Προφανώς έχει στηθεί το πλάνο και χωρίς πολλά πολλά θα εφαρμοσθεί χωρίς σημεία ελέγχου και προόδου και φοβάμαι χωρίς δίκτυ ασφάλειας.

Απο πολύ νωρίς βλέπουμε και το good cop - bad cop scenario, ο Τσακ καλός , ο Κιντής κακός. Ο Τσακ δηλώνει ότι είναι ευτυχής μαζί του , ο Κιντής το τρώει σε ένα απόγευμα, έχοντας συζητήσει μιά φορά μαζί του (κατά δήλωση του Παράσχου)

Όταν ήρθε ο Παράσχος, ξέρετε όλοι πως αισθάνθηκα. Παρ'όλα αυτά με κέρδισε η απλότητα , η συνέπεια του και το γεγονός ότι πάλεψε πολύ την υπόθεση παραμονής (για να μη ξεχνιόμαστε...) και πολλά άλλα.

Δεν ξέρω εαν θα λειτουργούσε το ίδιο στη προετοιμασία της ομάδος , δεν ξέρω εαν είναι ο ιδανικός να εφαρμόσει το πλάνο Lion, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ένας μεγάλος σύλλογος, πρέπει να ξέρει να τιμά τους ανθρώπους που έχουν ουσιαστικά συνεισφέρει.

Μακάρι να καταλήξουμε στη καλύτερη δυνατή λύση (o Laudrup είναι ελεύθερος....) και όχι σε κανένα δόκιμο χνουδάκι που θα καεί απο τον Αθηναικό ήλιο (και όχι μόνο) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ....

br fun_atic είπε...

Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνηθίσω τον Παράσχο. Από το καλό υπάρχει πάντα το καλύτερο. Ως προς αυτό, εάν υπάρχει τόσο καλή λύση, πάω πάσο. Εννοείται ότι θα ήθελα να δω κάποιον πραγματικά καλύτερο και όχι τον αντίστοιχο Παράσχο της Γαλλίας ή της Σουηδίας ή και χειρότερο.

Ως προς αυτό έχω υπομονή.
Όταν όμως γίνεται μιά συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας και τον μέλλοντα πρόεδρο (άρα κάποιον που είναι κάτι σαν εκπρόσωπος του προέδρου για την ώρα), τότε αντιλαμβάνομαι ότι η μη συνέχιση της συνεργασίας είναι απόφαση και του νυν προέδρου.

Δεν βλέπω κανένα λόγο βίας απομάκρυνσης του Παράσχου, εκτός κι αν στην Γ.Σ πρόκειται να παρουσιαστεί ο νέος προπονητής.

br fun_atic είπε...

Νομίζω όμως ότι αν ο κος Τσακίρης εκτιμούσε πραγματικά τον κο Παράσχο, όφειλε να του ανακοινώσει ο ίδιος την μη συνέχιση της συνεργασίας (ακόμη κι αν αυτή οφείλονταν σε επιλογή του κου Κιντή). Σε τελική ανάλυση εκείνος τον επέλεξε και τον προσέλαβε.

Griniaris είπε...

Br είναι προφανές ότι η ΓΣ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα...
"Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του κ. Κιντή, ο οποίος ΘΑ αναλάβει την Προεδρία της ΠΑΕ μετά τη Γεν. Συνέλευση του Σαββάτου και του προπονητή της ομάδας κ. Παράσχου..."
Το θα αναλάβει τα λέει όλα.

Το σενάριο καλός-κακός που λέει ο Jon είναι το πιθανότερο. Άλλωστε αυτό δεν είχε ειπωθεί,ότι ο Κιντής θα είναι ο κυματοθραύστηςΌμως επειδή δεν έχουμε γίνει ακόμη τόσο Γερμανοί ώστε ο χρηματοδότης να μην ξέρει τι κάνει ο πρόεδρος,φταίω εγώ να θεωρήσω υποκριτική τη δήλωση Τσακίρη για τον Παράσχο;

br fun_atic είπε...

Προσωπικά έχω κάθε διάθεση να γίνω Γερμανός. Μου αρέσουν τα Γερμανικά προϊόντα. Κλόντια Σίφερ, Χάιντι Γκλουμ (κυρίως), vw, miele, grohe,Λίνεν. Τα κλασικά δηλαδή.

Δηλαδή, αν αύριο το πρωί, ο μέλλων του φέρει τον Μουρίνιο και του πει: πλήρωσέ τον, δεν θα του πει ο πρώην ρε μπιπ τι έκανες;;;; Όπου δεις Μουρίνιο μπορείς να βάλεις και Αγκουλουκούμπα...Το ίδιο μπιπ πιστεύω ότι θα πει...

Εδώ λοιπόν πως και δεν του είπε: ρε μπιπ γιατί τον έδιωξες αφού εγώ τον ήθελα;;;
Κάτι μου λέει ότι θα τρελαθούμε στα κορναρίσματα φέτος :)

Griniaris είπε...

Καλά,αν το πας έτσι,μόνο τις μπίρες να βάλεις έχω γίνει δήμαρχος του Μονάχου.Άσε τα λουκάνικα(από το στόμα,προς αποφυγήν παρεξηγήσεων)...

Μόνο μη διανοηθεί ο Κιντής ότι μπορεί να μας κάνει ρόμπες επειδή τον πιστέψαμε και τον στηρίζουμε.Τα κορναρίσματα θα είναι το λιγότερο...

zamis είπε...

@Jon
οπως το λες ακριβως..σε δυνατο ονομα γιατι ο κοσμος δε θα τ'αντεξει για τριτη σερι χρονια να περασει τα ιδια οταν μαλιστα ο Τσακ θελει να αποτραβηχτει.Θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια φοβαμαι.
Επιπροσθετα φοβαμαι μη στραβωσουν τα πραγματα και ξενερωσει τοσο πολυ ο Τσακ που να θελει να την κανει κι αυτος..
Μακαρι πραγματικα να(εχει?)γινει κατι που θα μας κανει να αναθαρρησουμε.

τρελοπανιωνιος είπε...

ποιον να εχει στο μυαλο του..?
παντος και εγω δεν ηθελα να εχουμε και την νεα χρονια τον Παρασχο, χωρις να χανω τον σεβασμο μου απεναντι του για οτι καταφερε με την ομαδα μας, αλλα πιστευω πως χρειαζομαστε αλλη στοφα προπονητη, καποιον που να κανει πραγματικα την διαφορα.. ! μακαρι γιατι απο την επιλογη του προπονητη θα καταλαβουμε , τι πραγματικα εχουν στο μυαλο τους για φετος

Katrinos είπε...

@zamis
Το κακό είναι ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να καταλάβουμε τι μας γίνεται. Θα βράσουμε στα ζουμιά μας.
Εαν όλα αυτά που ειπώθηκαν απο Κιντή (ιδιαίτερα στο πόσο σκληρή θα είναι η ζωή των παικτών για την επόμενη σεζόν) τα εννοεί, τότε μόνο ένα δυνατό όνομα θα μπορέσει να τα επιβάλει. (υπάρχει και ένας που μπορεί να μείνει άνεργος σύντομα, είναι Σέρβος ,παλιός ποδοσφαιριστής, νύν προπονητής και παρά τα χρόνια του στην Ελλάδα μιλά χάλια τη γλώσσα μας. Το όνομα του αρχίζει απο Μπ- και τελειώνει σε -άγιεβιτς)

Πάντως εκτός της πλάκας , πλάνο τύπου Lion, με πιτσιρικάδες, ατελείωτο τρέξιμο, πειθαρχία , νομιστεράκια κλπ δεν μπορεί να ξεκινήσει καν , εαν δεν έχεις ένα βαρβάτο προπονητή.

BR νομίζω ότι χρειάζεται σύντομα ένα γερό παγκόσμιο να στανιάρουμε λιγάκι.

Costix είπε...

Brothers and sisters, καντε λιγο χαλαρουμπα. Γνωριζετε καλα οτι επανειλημενα και με πληρη συνειδηση εχω στηριξει τον Τσακ. Ομως, ειμαι και απο τους πρωτους που θα τον κραξουν σε λαθος αποφασεις, και αυτο ΜΟΝΟ με γνωμονα το καλο του συλλογου, μεσα απο τη δικια μου οπτικη (σωστη η λανθασμενη). Συνιστω λοιπον υπομονη αλλα και εγρηγορση. Εξ αλλου το Γαλατικο χωριο ειναι αυτο που διαμορφωνει τελικα την κατασταση. Κατι ξερει και ο Κωνσταντινος που μας ακουει !! Κιντη, αγορι μου προχωρα, σε παρακολουθουμε με μεγαλη προσοχη !!

cdu είπε...

Ανάμεσα Κιντή και Παράσχο εγώ διαλέγω τον δεύτερο. Και αν επιχειρματολογήσω πρέπει να γράφω για ώρες. Το θέμα είναι βέβαια πως δεν με ρώτησε κανείς και αυτός που αποφασίζει διάλεξε τον πρώτο. Από την άλλη, είτε το θέλουμε είτε όχι, ο Κιντής θα διάλεγε τον δικό του προπονητή και έχει δικαίωμα να το κάνει σαν γενικός απόλας της ομάδας. Με άλλα λόγια, το περίμενα. Αυτό που περιμένω να ακούσω είναι ποιός είναι ο στόχος για του χρόνου. Ελπίζω να μάθουμε την Παρασκευή.

cdu είπε...

Oops, εννοούσα Σάββατο

zamis είπε...

@cdu
Ο στοχος ειναι να γινουμε Λυων,επομενως ημιτελικος τσουλου.
Πανιωλεο λεο οτι θελω λεω λεω:)

@Jon
Υπαρχει κι αλλος Σερβος που δουλευει στους μικρους μικρους της ομαδας που παιζει ημιτελικο europa αποψε..

amanAM είπε...

Καλώς ή κακώς, ο Κιντής θα κάνει κουμάντο, θα πουλήσει, θα διώξει, θα κάνει ότι κρίνει ο ίδιος. Αλοίμονο, εάν κάνει ότι νομίζουμε εμείς, τότε πως θα κριθεί για τις επιλογές του?

Εμένα το μόνο που με στενοχώρησε με τον Παράσχο, είναι πως έχω την αίσθηση ότι του την στήσανε με την Λάρισα για να φανεί λίγος για τον Πανιώνιο. Δεν του άξιζε κάτι τέτοιο.

Για εμένα, ο Παράσχος είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές που πέρασαν από τον Πανιώνιο, κι εύχομαι να μην τον ξαναχρειαστούμε σύντομα να μας ξανασώσει...

br fun_atic είπε...

το θεμα δεν ειναι η απομακρυνση παρασχου αλλα ο τροπος που εγινε.επειδη ο προεδρος συνηθιζει να κανει μια ενεργεια που προκαλει αντιδρασεις και να επανερχεται με μια λυση που συνηθως ικανοποιει,ας περιμενουμε.

Griniaris είπε...

zamis,έχεις ξεκινήσει παγκόσμιο μόνος σου;

br,πάλι μπερδεύεσαι.Πρόεδρος τώρα είναι ο Κιντής...

zamis είπε...

lol griniari!

General Tanz είπε...

Ο Απο πηγε πολυ καλυτερα απο οτι ολοι περιμεναμε.
Του ευχομαι καλη συνεχεια και οταν ξαναελθει Νεα Σμυρνη θα τον χειροκροτησω ΔΥΝΑΤΑ.
Απο την αλλη μερια, ο Παρασχος θα ηταν,ας πουμε, η "ευκολη λυση".
Εχω ξαναγραψει οτι δεν με απασχολει τοσο ποιος φευγει απο τον Πανιωνιο,οσο το ποιος ερχεται.
Περιμενω λοιπον.

br fun_atic είπε...

@ Griniaris

Δύο πράγματα ξέρω. Από την ημέρα που θα γίνω Πρόεδρος η θέση σου στον πάγκο θα είναι εξασφαλισμένη και αδιαμφισβήτητη. Το δεύτερο είναι ότι τις γκόμενες του στίβου θα τις πάρει ο zouri. Νόμος!!!

@costix
είσαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που γνωρίζω. Σου αφιερώνω το πιο αισιόδοξο τραγούδι που γνωρίζω. Με πολύ αγάπη :)

(http://www.youtube.com/watch?v=LANwIgpha7k)

Θα σου αφιερώσω και δεύτερο τραγούδι.Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σου αρέσει. Ο τίτλος ασφαλώς και δεν σε αφορά :)

zamis είπε...

Κι αυτος που θαρθει ΠΡΕΠΕΙ αυτη τη φορα να στεριωσει Στρατηγε.

zamis είπε...

Μην τσιγκουνευομαστε τις διαστασεις.

http://www.youtube.com/watch?v=CmuSwNXfqtI

br fun_atic είπε...

@General Tanz

Από την αρχή είχα μεγάλες επιφυλάξεις για τον Παράσχο. Στην συνέχεια (μάλλον πρόσφατα) κάμφθηκαν. Προσωπικά ήθελα να παραμείνει στον Πανιώνιο, υπό την προϋπόθεσή ότι θα στηρίζονταν από την διοίκηση και ότι δεν θα αποτελούσε τον εύκολο στόχο.

Ασφαλώς και η όποια διοίκηση έχει το απόλυτο δικαίωμα επιλογής προσώπων και πραγμάτων. Γι' αυτό διοικεί.

Συνεπώς δεν έχω πρόβλημα με την απομάκρυνση Παράσχου, υπό την προυπόθεση ότι θα έρθει καλύτερος (βέβαια σε μια χρονιά μεγάλων αλλαγών, καλό θα ήταν να αφήναμε και κάτι όρθιο) αλλά με τον τρόπο που έγινε.

Στη θέση του Προέδρου (γιατί ο Κιντής ΔΕΝ είναι ακόμη Πρόεδρος και πιθανόν να μην γίνει και ποτέ στη συνείδηση του κόσμου - και ο Σταματελάτος δεν ήταν πρόεδρος, αλλά ως πρόεδρος έφυγε και τιμήθηκε) δεν θα έκανα καμία δήλωση υπέρ του Παράσχου, δεν θα άφηνα τον Κιντή να συναντηθεί μαζί του, αλλά θα τον έβλεπα ο ίδιος και θα του έλεγα: "φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ, με βοήθησες όταν ήμουν έτοιμος για φούντο, σε εκτιμώ, όμως έχω άλλα σχέδια για την ομάδα".

Γιατί επιμένω σε όλο αυτό; Πρώτον γιατί το θεωρώ ελάχιστη υποχρέωση απέναντι σε έναν άνθρωπο που τίμησε την εμπιστοσύνη του και το ψωμί που έφαγε, αλά και γιατί δεν θα ήθελα να υπάρξει η παραμικρή υπόνοια ότι του χρεώνω κάτι από το παιχνίδι με την Λάρισα.

Θα δικαιολογήσω ( εν μέρει) την βιασύνη απομάκρυνσης, αν το Σάββατο ανακοινωθεί άλλος προπονητής (πιθανό καθώς την Παρασκευή ο κος Παράσχος θα αποχαιρετίσει τους παίκτες).

br fun_atic είπε...

Και αυτό είναι το απόλυτα αγαπημένο μου τραγούδι για την περίοδο που διανύουμε (ο.κ depeche mode δεν είναι με τίποτα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος - α ρε david τι μας έκανες - σχεδόν ένας χρόνος από τη συναυλία και δεν το έχω χωνέψει ακόμα).

Ελπίζω να μην αρέσει και στον Κιντή και πάρει φωτιά ο Κ@ΛΟ@Σ μας.

zamis είπε...

http://www.panionios.org/index.php?option=com_jfusion&Itemid=251

Το ειδα στο φορουμ.Ενδιαφερον..

br fun_atic είπε...

ξέχασα το τραγούδι

http://www.youtube.com/watch?v=Wh47RX2YF48

br fun_atic είπε...

@zamis σε ποια είδηση αναφέρεσαι; Χάθηκα λίγο.

zamis είπε...

Ναι,δικιο εχεις,δεν ξερω γιατι δεν κοπιαρει σωστα.Anyway,στο Διοικηση κλπ,Τσακιρης,τελευταια σελιδα υπαρχει μια ειδηση απο-δεν ξερω ποια-εφημεριδα για επιχειρηματικο ενδιαφερον Τσακιρη για Παφο,τυπου θυγατρικη.

br fun_atic είπε...

Θα συνεργαστούμε με την Πάφο;;; Γιατί η Ε.Ν.Π που είναι το μεγαλύτερο φυτώριο παικτών στην Κύπρο δεν μας κάνει;;;;;

Griniaris είπε...

Νομίζω ότι μετά τη ΓΣ του Σαββάτου πρέπει να οργανωθεί παγκόσμιο.
Έχω και το θέμα του...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΝΤΑ ΚΙΝΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΝΤΗ.ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ.

zamis είπε...

lolllllllllllllllllllll

Costix είπε...

Εγω δυστυχως θα λειπω γιατι την κοπαναω αυριο για το χωριο για ΠΣΚ (παιδακια στο Δερβενακι, σκορπινες μπουργετο στο Λαμπιρι κλπ). Ελπιζω καποιοι απο τους εκλεκτους συναδελφους να παρευρεθουν στην ΓΣ και να μας ενημερωσουν για τα τεκτενομενα.

@brfun
Φυσικα και ειμαι αισιοδοξος. Εδω ειμαι 145 κιλα, δεν γυμναζομαι, εχω ζαχαρο και ουρικο, καπνιζω 3 πακετα τσιγαρα, πινω τα αντερα μου σχεδον καθε βραδυ κλπ κλπ. Τι αλλο θες δλδ ??

br fun_atic είπε...

Είσαι κυριολεκτικά η χαρά της ζωής. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία.Το γνωρίζω ότι το ξέρεις, αλλά ήθελα να στο ξαναπώ :)

Ρε μπας και αφήσουμε την Γ.Σ και κάνουμε ντου στα παϊδάκια και στις σκορπίνες; Δεν το έχω σε τίποτα να το οργανώσω και να σου εμφανιστούμε φάντης - μπαστούνης :)

antunix είπε...

Τελικά έχουμε και εμείς εν δυνάμει πρόεδρο…
Βρε τι μου θυμίζει…

antunix είπε...

Πάρτε λίγο από… Παράσχο Γαλλίας!!

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=207968

zamis είπε...

Εγω παλι θελω τη Γκλορια Εστεφαν.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε μια σκιώδη διοίκηση. Να αφήσουμε πίσω μας τον ξύλινο πολιτικό λόγο και να μιλήσουμε για την ταμπακέρα. Να θέσουμε την πραγματική αΤΖέντα (με προφορά το ΤΖ) των θεμάτων του Πανιωνίου, επιχειρώντας να ασχοληθούμε με την καυτή πατάτα.

br fun_atic είπε...

Δηλαδή αν πάμε κι εμείς τρένο με τον Εστεβάν, σε πιο σταθμό πρόκειται να σταματήσουμε; Πρωτάθλημα, κύπελλο, cl, διηπειρωτικό (στ' @ρχιδι@ μας τα δυό) ή Λιανοκλάδι; Το λέω γιατί οι σιδηροδρομικές μεταφορές στην Ελλάδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο...
Θα βγει γρήγορο το τρένο ή θα πέσουμε πάλι στον μουτζούρη;

br fun_atic είπε...

Ο νέος μας προπονητής σε μεγάλα κέφια:

http://www.youtube.com/watch?v=Yh6kIDdmSeI&feature=related

και η δική μου πρόταση για προπονητή και...γενικώς :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I

Griniaris είπε...

Είχαμε ρε br τέτοιον φέτος.Μπορεί να μην ήταν μαύρος,είχε όμως ένα άλλο κοινό στοιχείο.Έβλεπε μακριά...

br fun_atic είπε...

Ο προπονητής δεν χρειάζεται να βλέπει. Πρέπει όμως να έχει εξαιρετική ακοή και ελάχιστη έστω αντίληψη. Να ακούει λίγο τον Πρόεδρο και περισσότερο την κερκίδα. Αυτοί ξέρουν καλύτερα :)

Griniaris είπε...

lol...
Αν το θέτεις έτσι,έχεις απόλυτο δίκιο...

zouri1 είπε...

συμφωνω για τα καθηκοντα που μου αναθετεις.Με τον στιβο ξεκινησα και αγαπησα αλλα μετα που μπηκαν τα φραμακα ουτε ξαναπατησα.

br fun_atic είπε...

@zouri

Χωρίς φάρμακα όμως τα προλαβαίνεις αυτά τα κατσικάκια;
Άσε δεν πειράζει. Θα σε υποστηρίξει ο Griniaris :)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.