Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Πανιώνιος - Βέροια 2-0

Για να παρακολουθήσεις αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είσαι άρρωστος Πανιώνιος. Για να σου αρέσει κι ολας έπρεπε να είσαι άρρωστος γενικά.
Ο Πανιώνιος μετά από μία άθλια εμφάνιση κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να αποκλείσει την κάκιστη Βέροια με γκολ των Κουμορτζί και Ρεκόμπα.
Το παιχνίδι κυριολεκτικά δεν μπορεί να σχολιαστεί. Μπορούμε όμως – και αυτό είναι ευχάριστο – να πούμε καλά λόγια για παίκτες που έχουν δεχθεί κριτική από αυτή εδώ τη σελίδα. Συγκεκριμένα: Πολύ καλός ο Κρέσιτς. Πολύ καλός ο Λάτκα στην πρώτη του εμφάνιση. Πρέπει να τον δούμε στα δύσκολα, φαίνεται όμως ότι μπορεί να βοηθήσει. Πάρα πολύ ουσιαστικός ο Αλβάρο Ρεκόμπα, ο οποίος σέρβιρε τουλάχιστον πέντε έτοιμα γκολ, τα οποία έμειναν αναξιοποίητα από τους επιθετικούς. Το δεύτερο γκολ με απευθείας φάουλ (πρώτη φορά βλέπω, ο εκτελεστής φάουλ να τοποθετεί όλο και πιο πίσω τη μπάλα προκειμένου να το εκτελέσει…)φέρει την σφραγίδα του. Στα αρνητικά: Κακή εμφάνιση για τον Ντελούρα. Δικαιολογείται από το άγχος λόγω της κλήσης του σε απολογία. Αρνητικότατος ο τόσο στηριγμένος από τη σελίδα Άντερσον Γκονζάγκα. Κυριολεκτικά έχασε μια τεράστια ευκαιρία σήμερα, η οποία μπορεί και να του στοιχίσει τη θέση του στον Πανιώνιο. Νομίζω ότι και ο προπονητής μας δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Στα αρνητικά θα καταλογίσω επίσης το χλιαρό υβριστικό σύνθημα κατά του Λάμπρου Χούτου. Μπορεί να του έχω κάνει κριτική, δεν δέχομαι όμως να ακούω υβριστικά συνθήματα εις βάρος εν ενεργεία παίκτη της ομάδας … όποιος κι αν είναι, ότι κι αν έχει κάνει
Συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο. Πάντως με τέτοιου είδους εμφανίσεις, καλά θα κάνουμε να μην ονειρευόμαστε το κύπελλο..

12 σχόλια:

re-la-re είπε...

Αποχαιρέτα τον, τον Σαμπόριο που φεύγει.
Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πείς πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου’
μάταιες ελπίδες τέτοιες μη καταδεχθείς.
Σαν έτοιμος απο καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια ομάδα,
πλησίασε σταθερά προς το κάγκελο,
και δες με συγκίνηση τον Χούτο
την φανέλα με το 79 να ξαναφοράει.

Θα έλεγ ο ποιητής αν ζούσε σήμερα στη Νέα Σμύρνη.

zamis είπε...

Τεινω προς την αρρωστεια γενικα λοιπον αφου περασα καλα μιας και το ειχαμε ριξει στο χαβαλε..γελαγαμε για να μην κλαιμε που λενε..


υ.γ
ωραιος ο Βασσαρας στο φαουλ γκολ του Ρεκομπα..κομπλεξικα κορακια

br fun_atic είπε...

καταφερες να κανεις τον καβαφη να μοιαζει με καρυωτακη...

zamisμε αυτη τη λογικη κι εμεις περασαμε καλα...

zamis είπε...

Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη (28/1), η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε ότι ναι μεν παραχωρείται ο Λάμπρος Χούτος, όχι όμως ως ελεύθερος. Επίσης, αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τον 29αχρονο επιθετικό για την συμπεριφορά του.


Πανιώνιος-Βέροια 2-0 Πανιώνιος index


Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Χούτος δεν πρόκειται να ξαναφορέσει την κυανέρυθρη φανέλα, καθώς η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τον παραχωρήσει.

Δεν πρόκειται όμως να προχωρήσει σε λύση του συμβολαίου του και ως εκ τούτω, όποιος ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου

sport.gr

re-la-re είπε...

Διάβασε και τον Παπαδάκο, λέει διαφορετικά πράγματα.

Τελικά τι αποφάσισε το ΔΣ; Ουτε σε αυτό δεν μπορούν να συμφωνήσουν;

zamis είπε...

To transfermarket λεει οτι εχει συμβολαιο μεχρι 30/06/10.Ισχυει?

br fun_atic είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Μένει υπό παραχώρηση. Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να του ζητηθεί να ξαναγυρίσει στην ομάδα....Καλή ώρα ότι έγινε και την προηγούμενη φορά...Ιδίως αφού τον υπολογίζει και ο Σταματόπουλος. Τελικά αυτός ο άνθρωπος πρέπει να έχει τα χίλια δίκια και να μην το ξέρουμε...

Άρα δεν τιμωρήθηκε, δεν είχε πρόταση από τον Π.Α.Ο.Κ και κάποια στιγμή θα τον ξαναδούμε...

Συνεπώς κανένα πρόβλημα δεν λύθηκε...

Κάποιοι θα πουν: μα καλά μπορούσε η ομάδα να μείνει χωρίς επιθετικό αυτή τη στιγμή; Να τον χαρίζαμε στον Π.Α.Ο.Κ; Απαντώ: θεωρητικά και τώρα έχουμε μείνει χωρίς επιθετικό, κι αν ο Π.Α.Ο.Κ τον είχε τέτοια κάψα, σίγουρα θα διέθετε χρήματα γιά να τον αγοράσει...

br fun_atic είπε...

δεν μου αρέσει που στο επίσημο site δνε έχει ανακοινωθεί τίποτα...Zamis στο επίσημο τους άρεσε το παιχνίδι!!!Μάλλον κι αυτός που έγραψε το κείμενο έκανε χαβαλέ με φίλους...

re-la-re είπε...

Εγω επιμένω, άρχισε η υπονόμευση Σταματόπουλου. Η απόφαση αυτή είναι βόμβα υδρογόνου στα αποδυτήρια.

zamis είπε...

brfun
χαιρομαι που ειμαστε ολοι ευθυμοι..

To gooalday τον κοστολογει 200-250 χιλ.(οτι εχει κοστισει μεχρι τωρα)και οπως και αλλες σελιδες λεει κατηγορηματικα οτι μπαινει στο ψυγειο αν δεν υπαρξει προσφορα.
Επισης,διαβασα δηλωσεις Σταματοπουλου οτι ψαχνουμε τον αντικαταστατη του.Ο Παπαδακος λεει οτι το καλοκαιρι οι δυο κουμπαροι θα το ξαναδουν αν δεν πουληθει ως τοτε..,ολα μοιαζουν για αλλη μια φορα θολα και αμφισημα..


Περιμενοντας τον Γκοντο( συγνωμη,την επισημη ανακοινωση εννοω)Ελπιζω(?)να ειναι σαφης

Sot Rods είπε...

Αν κοστίζει τώρα 250Κ, το καλοκαίρι που θα του κάνουμε απόψυξη πόσο θα κοστίζει? και ποιος σοβαρός θα δώσει λεφτά για κατεψυγμένο παίκτη που θα είναι 30-φεύγα και δεν θα έχει παίξει τόσο καιρό? Αυτά είναι γελοιότητες. Είτε ο Τσακ τα πήρε όντως στο κρανίο και θέλει να του κόψει την μπάλα λέγοντάς του ότι για να φύγει θα πρέπει πρώτα να τα σκάσει, είτε ο ηθικός κατεψυγμένος πέφτει ξανά στα μαλακά και κουνάει το μαντήλι οσονούπω ο Σταματόπουλος.

Για το ματς θα σταθώ, αν μου επιτρέπετε, σε 2-3 σημεία. Το ένα είναι ότι το μοντέρνο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα σκέψης και κίνησης. Για το πρώτο δεν υπάρχει αμφιβολία. Για το δεύτερο όμως υπάρχει. Ο Ρεκομπα θα ήταν καταπληκτικός σε αγώνα παλαιμάχων. Όχι όμως σε αγώνα α'εθνικής ενός έστω και δευτεροκλασάτου πρωταθλήματος όπως είναι το δικό μας. Τον λυπηθηκα με την Αεκ, στεναχωρήθηκα κι άλλο σήμερα. Όσοι δεν το βλέπουν, απλά στέκονται στο καταπληκτικό χτύπημα φάουλ ή στο πρώτο 15λεπτο του β΄ ημιχρόνου και μένουν ικανοποιημένοι από αυτό που είδαν με αντίπαλο μια ομάδα β΄εθνικής.

Το δεύτερο σημείο αφορά τον τρόπο ανάπτυξης και τον τρόπο άμυνας. Ως γνωστόν, εδώ και 30 χρόνια, η άμυνα ξεκινά από τους επιθετικούς και επίθεση από τους αμυντικούς (αχ ρε Άγιαξ). Σήμερα εκτός του Ρεκόμπα, υπήρχαν κι άλλοι που έκαναν μόνο το ένα από τα δυο. Αν γίνει κανόνας, εκτός κι αν υπάρχει κάτι μαγικό που εγώ δεν αντιλαμβάνομαι, προβλέπω νέες νίλες από Πανθρακικούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ιδιαίτερα με την προσθήκη του σαγηνευτικού κυρίου Εστογιάνωφ. Το πρόβλημα το αντιλαμβάνονται κάποιοι παίκτες με αποτέλεσμα να τρέχουν διπλάσια χιλιόμετρα και να προσπερνούν συμπαίκτες(!) τους για να κάνουν τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν οι τελευταίοι. (Προσωπικά εκτός του Μάκου, απορώ πως δεν έχει σκάσει ακόμα ο Κουμο. Να'ναι καλά το παιδί. Επίσης ο Κοντοές και ο Ντελούρα κι ας μην ήταν σήμερα η μέρα του).

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι ο Μαϊστόροβιτς έκατσε φαίνεται πολύ καιρό πίσω στην άμυνα με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα πατήματά του στα χαφ, ο καινούργιος δείχνει να ξέρει τη θέση, είναι γρήγορος και σαφώς καλύτερος του Λανκαμπ, ενώ για τον Άντερσον θα ήθελα να προσθέσω ότι του λείπουν παιχνίδια. Επίσης για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μπάρκογλου.

Sorry που σας κούρασα. Είναι και αργά.

zamis είπε...

Σιγουρα ο Ιβιτσα εχει χασει τα πατηματα του και ειναι φυσικο,σε τοσο ευκολο ματς δεν ηξερε που βρισκοταν.Απο την αλλη δεν ειναι λυση ο Κοντοες δεξια και ο Μανιατης στα χαφ.Ερχεται κι ο βιρτουοζος Φαμπιαν που λεει κι ο steve,Νικολαου ντεφορμε,Μακος και Κουμο σκασμενοι..προβλημα.