Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Κιτρινιάριδες εναντίον Πανιωνάρας

Με μια ενδεκάδα σχεδιασμένη για αποτέλεσμα πρόκειται να κατέβει αύριο ο Πανιώνιος στο Ο.Α.Κ.Α. Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι σκοπός του Γιώτη Σταματόπουλου είναι το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και δεν πρόκειται να διεκδικήσει ταμπουρωμένος στην άμυνα. Συγκεκριμένα η αρχική ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να είναι η παρακάτω: Μπέλιτς κάτω από τα δοκάρια, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς, Μπερτέ και Κουτσόπουλος στην άμυνα, Κουμορτζί, Νικολάου, Ντελούρα στη μεσαία γραμμή. Μπροστά θα παίξουν οι Ρεκόμπα (αριστερά), Εστογιανόφ (δεξιά) και ο Χούτος μοναδικός προωθημένος. Με λίγα λόγια, η ενδεκάδα του Πανιωνίου θα έχει πέντε επιθετικογενείς παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δημιουργηθούν ρήγματα στην άμυνα, ότι η κάπως βαριά αμυντική μας γραμμή δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τους γρήγορους επιθετικούς της Α.Ε.Κ και ότι η εν γένει αμυντική λειτουργία της ομάδας θα είναι ικανοποιητική.

Η αποστολή του Πανιωνίου θα αποτελείται από τους: Μπέλιτς, Ανδριόλα, Μπερτέ, Μανιάτη, Σκούφαλη, Ρεκόμπα, Άντερσον, Κουτσόπουλο, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκη, Μπάρκογλου, Κοντοέ, Λάνγκαμπ, Νικολάου, Τζαβέλλα, και Χούτο.

Το αυριανό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Νομίζω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φανεί η αξία του Αλβάρο Ρεκόμπα και να επιδιώξουμε με τον Κινέζο στην μηχανή μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το γκολ που μας είχε τάξει στο Καραϊσκάκη, οφείλει να το πετύχει αύριο…Έτσι είναι οι υποσχέσεις…

10 σχόλια:

zamis είπε...

Παμε ρε Ιστορικε!

Sot Rods είπε...

Χάλια το ξενοδοχείο δεν είναι για να κάθεσαι για πολύ.

re-la-re είπε...

Δεν είναι ώρα για πλάκα. Βλέπω ότι άρχισε η προσπάθεια φαγώματος του Σταματόπουλου. Ίσως πίστευαν ότι επειδή είναι πρωτάρης στον πάγκο θα τους έκανε όλα τα χατήρια.

Είναι μια τελευταία ευκαιρία να δείξει η διοίκηση ότι υπάρχει.

Sot Rods είπε...

Δεν νομίζω να φάνε τον Σταματόπουλο. Αυτή τη φορά Θα φύγει ο Ηθικός μαζί με τον σιαμαίο του.

re-la-re είπε...

Ειναι κουμπαροι ο προεδρος με τον Χούτο; Ετσι δεν έγραψε καποιος εδω; Αν ναι πως θα διώξει τον κουμπάρο του;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως τα ψέμματα τελείωσαν. Αν δεν φύγει ο Ηθικός (όπως γράφει και ο Steve) σήμερα κιόλας, δεν πιστεύω πως θα ξαναπάω στο γήπεδο.

Έλεγα στους φίλους μου (και το είχα γράψει και σε ένα Post κάποια στιγμή) πως - κυριολεκτικά - ότι προλάβουμε να κάνουμε μέχρι να ξαναγυρίσουν οι υπερβατικοί. Αλλά, ειλικρινά, δεν το πίστευα και σε τέτοιο βαθμό. Μόλις ξαναγίναμε ομάδα και χαρήκαμε λίγο, την ξαναέκαναν μπουρδέλο σε δύο μόλις αγωνιστικές.

Κουμπάρος ή μπατζανάκης δεν ξέρω, αν δεν τον διώξει ΤΩΡΑ (και αν θέλει, ας φύγει μαζί κι ο κολλητός του, μας υποχρέωσε!) ας πηγαίνει ο Τσακ με τη γυναίκα του το γήπεδο να τους καμαρώνει! Δεν πιστεύω πως θα έχουν και μεγάλη παρέα στην εξέδρα ...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις διάβασα τη δημοσίευση του κ. Μάκη Διόγου στην "επίσημη" σελίδα. Την οθόνη του υπολογιστή μου όχι. δεν την έσπασα... Άλλωστε δεν φταίει γιά τις ηλιθιότητες που διαβάζουμε δεξιά-αριστερά. Δείτε το και θα με καταλάβετε ...

zamis είπε...

Οπως τα λεει ο Costas..
ολοι οι φιλοι μου (κι εγω φυσικα) λενε οτι κοβουν το γηπεδο και σκιζουν τα διαρκειας τους αν δεν εξαφανισθει ο κουμπαρακος και αλλοι συγγενεις.
Ετσι ακριβψς,ας μεινει ο Τσακ και η Παολα να τους καμαρωνουν..
Η ομαδα μπηκε χτες με κατατονια μεσα στο γηπεδο..

Sot Rods είπε...

Ο γραφικός "δημοσιογράφος" με τα δεκάδες ορθογραφικά σε τρεις αράδες, δεν πρόλαβε να πάρει γραμμή και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι. Τα έβαλε με τον Σταματόπουλο όπως έκανε με τον Λίνεν. Παραβλέπει βέβαια ότι από τη στιγμή που γύρισαν οι Σιαμαίοι γίναμε πάλι μπάχαλο. Θα βγει μάλιστα σε λίγο και θα μας την πει και επώνυμα (για να πουλήσει επώνυμη μαγκιά όπως έκανε στο blog του pgss1890). Τελείωσαν όμως τα ψέματα γιατί ο Τσακ τα πήρε στο κρανίο και όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι, οι προσωπικοί παίκτες, οι προσωπικοί γυμναστές, οι προσωπικοί γιατροί και ίσως και οι προσωπικοί δημοσιογραφίσκοι οδεύουν προς την έξοδο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Sot Rods είπε...

Τρώμε κράξιμο παντού πλέον

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_9527.html