Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Έπαιξε τόσο όσο…


Στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Πανιώνιος έπαιξε όσο χρειάζονταν για να κερδίσει τους τρείς βαθμούς της νίκης. Ο ομάδα της Μακεδονίας σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να απειλήσει τον Πανιώνιο. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα που πέρασε μέχρι και σήμερα από τη Ν. Σμύρνη.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Στα αξιοσημείωτα το 6ο γκολ του Κουμορτζί (αλήθεια ποιος το περίμενε), το πρώτο του εκπληκτικού Φαμπιάν (θα ορκιζόμουν ότι δεν θα αξιωνόμουν να τον δω να σκοράρει) το ανάποδο ψαλίδι του Μανώλο Σκούφαλη (!!!) και η χαμένη ευκαιρία του Μπάρκογλου (από αυτές που δεν χάνονται…). Αλήθεια ο Άντερσον - δεν μας κάνει – Γκονζάγκα γιατί δεν είχε θέση στο σημερινό παιχνίδι;

Το σημερινό παιχνίδι ήταν και η πρώτη του Μπέλιτς κάτω από τα δοκάρια. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας έκανε μόλις δύο αποκρούσεις και αυτές εύκολες. Δεν είναι εύκολο να αξιολογηθεί. Στα θετικά του πρέπει να συνυπολογιστούν ότι διαρκώς κατεύθυνε με φωνές την άμυνά του, το πολύ δυνατό βολέ του, οι εξαιρετικές του μεταβιβάσεις (ο Κρέσιτς τα μισά τα έστελνε στους αντίπαλους και τα υπόλοιπα πλάγιο άουτ) και μία ή δύο αποφάσεις του οι οποίες ήταν σωστές. Είναι ψηλός, και έχει κορμί τερματοφύλακα. Μακάρι να μας κάνει και να λύσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουμε.

Πλάκα – πλάκα ο Γιώτης Σταματόπουλος, όχι μόνο έχει παραμείνει αήττητος, όχι μόνο έχει συγκεντρώσει ένα σωρό βαθμούς αλλά η ομάδα έχει πετύχει πολλά γκόλ, δεχόμενη νομίζω μόλις ένα. Σίγουρα η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, όμως ο Γιώτης (που αποθεώθηκε από τους θεατές) έχει νοικοκυρέψει την ομάδα. Αν τα καταφέρει και με τους υπερβατικούς, τότε η θητεία του θα είναι απόλυτα πετυχημένη. Βλέπει γήπεδο, μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει σπουδαία λάθη τακτικής και σε καμία περίπτωση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους περισσότερους προπονητές της κατηγορίας. Αν συνεχίσει έτσι, προβλέπω να παραμένει και μετά το τέλος της περιόδου ως πρώτος.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Βέροια το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και συνεχίζουμε με άλλα δύο παιχνίδια εκτός για το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε τρεις εβδομάδες να υποδεχθούμε την ομάδα όντας πολύ ψηλά στην βαθμολογία. Ήδη από αυτή την αγωνιστική πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

31 σχόλια:

zamis είπε...

Τα ειπες ολα.
Γκρινια:δεν μπορω να βλεπω Μανολο αφορητη σεβεντιλα και οχι Γκοζανγκα.

Φανουρη u r spaced out man,respect!

br fun_atic είπε...

Γιά εμένα ο Μανώλο είναι σύμβολο. Είναι τοτέμ. Και να σου πω και κάτι; Ευτυχώς που έκανε και το ανάποδο ψαλίδι. Ήταν η πιό διασκεδαστική στιγμή του παιχνιδιού. Μου θυμισε παιχνίδι ανάμεσα σε παιδιά που ένας προσπαθεί να εντυπωσιάσει τα κορίτσια που παρακολουθούν. Μάλλον τον έβλεπε η κοπέλα του.
Τον Γκονζάγκα τον έκαψαν στο ψέσταμα γιά να μπει τελικά ο Μπερντέ. Λίγο καψωνάκι του το κάνουν πάντως. Θα μου φαίνονταν λογικό να αντικαταστήσει ο Αντερσον τον Μπάρκογλου και όχι ο Κοιλιάρας (ο οποίος σίγουρα πρέπει να πάρει πολλές ευκαιρίες γιατί είναι πάρα πολύ αξιόλογος).

zamis είπε...

Ενταξει brfun καταλαβαινω το γιουνγκοειδες του Μανολο,εγω τοχω με το Φανουρη..
Ο Γκονζαγκα παντως αδικειται,επιμενω.Και ελειπε κι ο Γερμανος(ο Ντελουρα εννοω :)).

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο ότι έχουμε πολλές εμβληματικές προσωπικότητες.

Τώρα τελευταία πάω πολύ τον Γερμανό γιατί είναι καλός παίκτης, φιλότιμος και κύριος στους λογαριασμούς του.Η δήλωσή του ότι "τώρα θα προσπαθήσω περισσότερο γιατί νοιώθω ότι ο Πανιώνιος με έχει ανάγκη" ήταν κορυφαία και στις μέρες μας δεν την ακους συχνά.

Μακρυά από τα συνηθισμένα είναι και ο Φανούρης. Διότι στις μέρες μας θέλει μαγκια να βάζεις γκολ και να κάνεις τον σταυρό σου...

zouri1 είπε...

Ο Μπλεσιτς εδειξε οτι γνωριζει τη θεση .Νομιζω οτι για αυτη την φαση μας κανει.Περιμενω να δω ποιος θα παιξει στα επομενα παιχνιδια .

zamis είπε...

Μεγαλη ανακατωσουρα στα χαφ παντως στο παιχνιδι σημερα.Δεν εδεσε η σουπα στο κεντρο

Costix είπε...

Πως να δεσει η σουπα στο κεντρο οταν η ομαδα παιζει με εξι χαφ και χωρις καθαρο επιθετικο ??

Οσο για τον Γκονζανγκα ακουω οτι ταλιαπωρηθηκε απο ιωση, εχασε προπονησεις και ειναι σχετικα ανετοιμος.

Το θεμα ειναι οτι η ομαδα σημερα ηταν ουσιαστικη και πηρε αυτο που ηθελε στο γηπεδο, χωρις να φορτσαρει και χωρις να μας αγχωσει (ιδιαιτερως).

Οντως ο Σταματοπουλος στηνει την ομαδα καλα, ετσι ωστε να παρει το επιθυμητο αποτελεσμα και βλεπει πολυ καλα μεσα στο γηπεδο, χωρις εμμονες και εγωισμους, που μεταξυ μας καμμια φορα διεκριναν τον Λινεν, ασχετα που ηταν ο ανθρωπος προπονηταρα.

Να δουμε τις μεταγραφες τωρα.

Α, και που ειστε, σας εχω ενα καλο νεο !!!

Επιστρεφει συντομα ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ !!!

Για να μας τα διαλυσει παλι.

Εδω θελω να δω τον Σταματοπουλο (και τον Τσακιρη βεβαια !!!!)

Και για οποιον δεν καταλαβε, δεν εννοω φυσικα τον Ρεκομπα. Αυτος, μονο και μονο για τον Λολο, αλλα και για τις πεντε ωραιες μπαλιες που θα δουμε στο μελλον, τελικα μαλλον βγαζει το μεροκαματο του.

IN OTHER WORDS, LIFE IS WONDERFUL WITHOUT ΧΟΥΤΟΣ !!!!

Sot Rods είπε...

Ο Γιώτης είχε να λύσει ένα βασικό πρόβλημα. Πως δηλαδή να παίξεις μέσα στην έδρα σου επιθετικά (δηλ. με 2 κυνηγούς) χωρίς να διαθέτεις κανένα κλασσικό φορ. Λογικό λοιπόν να γίνουν πειραματισμοί και ανακάτεμα της τράπουλας με τους κεντροεπιθετικούς. Ο Γκοζάνκα ίσως να αδικείται αλλά δεν είναι ούτε αυτός φορ.

Δεν κατάλαβα πάντως γιατί βγήκε ο Νικολάου και μπήκε ο Φανούρης. Μπορώ να πω μάλιστα ότι φοβήθηκα λίγο γιατί το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0 και χανόταν ένας "έξυπνος" μέσος. Πιθανότατα το ίδιο να σκέφτηκε κι ο Γιώτης γιατί μετά από 5-10 λεπτά έβαλε τον Κοιλιάρα και πέρασε το Φανούρη πιο μπροστά στη θέση του Μπάρκογλου. Κλειδί σε όλα αυτά όπως πάντα ο Μάκος με τον Κουμ.

Συμφωνώ με τον Zouri για τον Μπέλιτς. Φαίνεται καλός και έτοιμος. Θέλει λίγη προσοχή μόνο όταν του γυρνάνε τη μπάλα (είναι αριστεροπόδαρος).

Εμεινα άφωνος για άλλη μια φορά με τις αστείρευτες δυνάμεις του Κοντοέ (φτου-φτου-φτου να 'ναι καλά το παιδί). Μέχρι και κρυφός κυνηγός έγινε όταν μπήκε ο Μπερτέ στη θέση του.

Καλή μας επιτυχία την Τρίτη!

Sot Rods είπε...

Η μουσική υπόκρουση που θα έβαζα για την επιστροφή του Ακατανόμαστου :)

http://www.youtube.com/watch?v=F-S2g8CXUAk

br fun_atic είπε...

Γιά όσους από εσάς έχουν παιδιά ή βρίσκεστε σε ηλικία να παρακολουθείτε τέτοια πράγματα, η επιστροφή θυμίζει ένα και μόνο πράγμα.
Την επιστροφή του you know who Λόρδου Βόλντεμορ στον Χάρι Πόττερ.
Σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=A-Kuezd0_dI

Γι αυτό και ακατανόμαστος, γι αυτό και η ανακατοσούρα... Επειγόντως πρέπει να μεταγραφεί στον Πανιώνιο Ο Χάρρυ Παππάς Πότερ...

zamis είπε...

Θα σας ακουσει ο Μαλντερα και θα σας κανει ντα που μιλατε ετσι για το ψυχοπαιδι του,οπως δηλωσε στον Πανιωνιο Κοσμο αν σας διεφυγε..
Συγκινητικο.

Costix είπε...

Απο μεταγραφες τι ακουτε ??? Γιατι υπαρχει ακρα σιωπη και απο πλευρας διοικησης και απο τα media. Ο δε Μανολο μου βγαζει κατι απο Μαυρικη, και λογω ξανθιας καραφλας αλλα και αυτο το cult που διαθετει.
Κια βεβαι για τα συνεχη πεσιματα. Ψοφαει ο φουκαρας για χειροκροτημα. Ομως η εξεδρα τον αγαπαει.

zamis είπε...

Τον ξερει κανεις τον Περες? επιθετικο χαφ ειναι αν καταλαβα καλα..

br fun_atic είπε...

Ναι. Το διαβασα κι εγώ στον Πανιώνιο κόσμο. Αυτό δεν ξανάγινε. Να φέρνει το ψυχοπαίδι τον ψυχομπαμπά σε μιά δουλειά και με το καλημέρα να γίνεται και διοικητικό στέλεχος.

Το άλλο το κουλό ότι ήρθε γιά το παιχνίδι με τη Νάπολη το πρόσεξες; Άσχετο.

Γιά μεταγραφές δεν έχω μάθει τίποτα. Και μάλλον δεν θα μάθουμε πριν να υπογραφούν συμβόλαια. Το ράδιο αρβύλα είναι φοβερό.
Ξέρετε γιατί μου αρέσει τόσο πολύ ο Μανώλο? Πιστεύω ότι είναι προσγειωμένος άνθρωπος και θεώρησε ότι η μεταγραφή του στον Πανιώνιο ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του. Το γουστάρει και μας το ανταποδίδει. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι ο κλύτερος στον κόσμο. Μου αρέσει που γουστέρει που βρίσκεται στην ομάδα. Αυτό μακάρι να μπορούσαμε να το λέγαμε γιά όλους...

br fun_atic είπε...

Γιά τον Πέρεζ υπάρχουν κάποια βιντεάκια στο youtube.Ένα από αυτά είναι το παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=LRM2mUsS83I

Έχει ανέβει αν κατάαβα καλά από εταιρεία μάνατζερ (δεν μου αρέσει ιδιαίτερα)... Ο άνθρωπος δεν είναι σέντερ φορ. Πιό πολύ μοιάζει με δημιουργικό μέσο. Αν λοιπόν πάρουμε κι άλλο χαφ, αυτό σημαίνει ότι ο Ρεκπόμπα πρέπει να παίξει επίθεση.

Μήπως πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει τι θέλουμς; Ο.Κ

Θενιόρ Ρεκόμπα εμειθ θέλουμε θέντερ φορ. Νο χαφ.Κοπρέντε? Πθάκθε και γιά κανένα θέντερ χαφ...Γραθιας..

br fun_atic είπε...

λαθοθ...Θεντερ μπακ εννοούθα...αλλά επειδή φέρνειθ θυνέχεια χαφ μπερδεύτηκα.

zamis είπε...

Φοβερο οντως,μου χτυπησε και μενα με τη μια.Ηρθα λεει για το ματς με τη Ναπολι και εμεινα..τι να πεις,θα μας καψουν τελειως αυτοι!

Sot Rods είπε...

Έχω γράψει κι αλλού να μην περιμένουμε σπουδαία πράγματα και μάλιστα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Χρειάζεται επενδυτικό πλάνο που αμφιβάλω σοβαρά αν υπάρχει ή υπήρξε ποτέ στην ΠΑΕ. Επιπλέον είναι πολύ σοβαρή η οικονομική κατάσταση διεθνώς και ιδιαίτερα στη ναυτιλία. Έχω την αίσθηση ότι ο Τσακ θα κάνει συντήρηση κεκτημένων μέχρι το καλοκαίρι οπότε ανάλογα με τις συνθήκες θα πάρει τις αποφάσεις του για το τι μέλει γενέσθαι. Κι όταν λέω συνθήκες εννοώ τόσο την οικονομική ύφεση όσο και το θέμα του γηπέδου. Μέχρι τότε ό,τι πετύχει η ομάδα έτσι όπως είναι, το πέτυχε.

My two cents worth of thought.

Sot Rods είπε...

Με την ευκαιρία, φίλε BRFun, τα Λατινοαμερικάνικα δεν έχουν τόσα "θ" όσο τα αυθεντικά Ισπανικά. Πχ λένε Γκράσιας, όχι Γκράθιαθ κλπ.
Ίσως γι αυτό δεν σε καταλαβαίνουν στην Ουρουγουανική Κοινότητα Ν.Σμύρνης :)

zamis είπε...

Οι επομενες 15 μερες θα δειξουν για ποσα παμε.Χωρις τη συνδρομη των υπερβατικων.Οταν επιστρεψουν και τα απολωλοτα,τα συμπερασματα θα ειναι απολυτα ασφαλη για το Ιταλοουρουγουανο προσωπικο agency..

Oυρουγουανος ναναι κι οτι ναναι!
sea,sun,to koritsi mou,και Πανιωνιος!
Play whenever you want it,be free,Panionios!

τα περι Κρεσπο τα ακουσατε?..




1

br fun_atic είπε...

Το φανταζόμουν ότι κάποιος θα μου έγραφε γιά τα "θ". Το ήξερα. Αλλά αυτό ήταν το γκαγκ...

Τι θα πάρουμε και τον Κρέσπο? Δεν μας δίνουν από τώρα το Champion League?

Άντε τώρα να έχεις ενδεκάδα με τον Θρασύβουλο στην Φυλή Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ, Αμπρέου, Κρέσπο...

Θα ρισκάρω μία πρόβλεψη. Πιστεύω ότι θα χτυπήσουμε κάποιο μεγάλο όνομα επιθετικού. Αν ο Πανιώνιος καταφέρει να μπει στην πεντάδα όντας πολύ ενισχυμένος θα έχει μία καλή ευκαιρία να χτυπήσει θέση ακόμη και στο champions league.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τίποτα σπουδαίο και όλοι οι άλλοι είναι στα μέτρα μας (εξαίρεση ο Π.Α.Ο.Κ στην Τούμπα). Άρα αν θέλεις να βγάλεις, πρέπει να ρίξεις και χρήμα.

Εκτιμώ ότι ο Ρεκόμπα θα ανεβάσει την απόδοσή του στον δεύτερο γύρο.Όπως και ο προσωπικός του φίλος. Δεν τον πέρνει να είναι μέτριος...

zamis είπε...

Καλημερα και καλη εβδομαδα guys.
Σπουδαιο επιθετικο ειχαμε-τον ειδατε χτες τον Τζιμπουρακο-σπουδαιο επιθετικο επρεπε ηδη να εχουμε στη θεση του.
Αλλα οπως λεει και ο steve Γεναρη μηνα κλπ..παρ'ολ'αυτα εμπιστευομαι το ενστικτο σου brfun οτι παμε για μια δυνατη μεταγραφη!(ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται..)

br fun_atic είπε...

Δεν είναι θέμα ενστίκτου. Είναι θέμα λογικής.

Η ομάδα ανεβαίνει με τα μεγάλα της αστέρια εκτός.Σκέψου ότι χωρίς Ρεκόμπα και τον φίλο του είμαστε στην έκτη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την Α.Ε.Κ.

Αν προστεθούν κι αυτά θεωρητικά δυναμώνουμε κι άλλο. Αν εκμεταλευτούμε τις διασυνδέσεις του Ρεκόμπα μπορούμε να φέρουμε κάποιον μεγάλο παίκτη. Όσο λοιπόν είμαστε στο κόλπο της πεντάδας όλα είναι ανοικτά. Η μεγάλη μεταγραφή πρέπει να γίνει τώρα και όχι το καλοκαίρι. Τώρα έχουμε την ευκαιρία γιά κάτι μεγάλο και επιπλέον το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε άλλο προπονητή...Με ό, τι αυτό συνεπάγεται...

Από την άλλη δεν μπορώ να ξέρω τι σηκώνει η τσέπη του Τσακ αυτή την περίοδο. Όμως νομίζω ότι με το όφελος που έχει από τις αποδεσμεύσεις παικτών πιθανόν να έχει μπάτζετ γιά κάτι καλό. Μην ξεχνάμε ότι αναλαμβάνοντας αποκλειστικά την τύχη της ομάδας σίγουρα θα θέλει να παρουσιάσει καλές μεταγραφές.

Γιά τον Κρέσπο τι έχεις ακούσει; Ήξερα ότι παίζει εδώ και καιρό γιά Π.Α.Ο .

Αν με ρωτάς πάντως, σύμφωνα με όσα έχω βρεί τον τελευταίο καιρό, θα προτιμούσα τον Αμπρέου, κι ας έχει μεγάλο ρίσκο η μεταγραφή του.

zamis είπε...

Για Κρεσπο εχουν κυκλοφορησει φημες οτι εεερχεται..τι να σου πω,πιθανοτατα ειναι ραδιο αρβυλα

br fun_atic είπε...

Φήμες πλατείας; Σαν κι αυτές που έλεγαν ότι θα δίναμε το παιχνίδι στον Πανσερραϊκό; Αν το έχεις διαβάσει σε εφημερίδα με ενδιαφέρει...

re-la-re είπε...

Η ομάδα διεκδικεί θέση στην πρώτη πεντάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αν το καταφέρει θα είναι η πρώτη φορά από το 1973, που άρχισε το ξήλωμα της μεγάλης εκείνης ομάδας του Πανιωνίου. Τώρα είναι η ευκαιρία του Τσακίρη να ενισχυσει την ομάδα με ουσιαστικές κινήσεις. Αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο και να κερδίσουμε φιλάθλους τώρα είναι η ευκαιρία μας.

zamis είπε...

φημες πλατειας και διαπλεκομενων..

br fun_atic είπε...

'Ετσι πρέπει να είναι.Φήμες...

Στο ίντερνετ δεν βρήκα την παραμικρή ανάρτηση σχετικά με Κρέσπο και Πανιώνιο.

Αν δεν κάνω λάθος ο Κρέσπο έμεινε ελεύθερος. Εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια γιά Π.Α.Ο. Δεν πιστεύω όμως να τον πάρει ο γιατί απ' ότι φαινεται ο Κρέσπο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση. Επιπλέον, ο Π.Α.Ο θα αναγκάζονταν να δαπανήσει αρκετά χρήματα.

Νομίζω ότι ο Κρέσπο και ο Ρεκόμπα ήταν συμπαίκτες στην Ίντερ. Τι να πω; Αν δεν δεχθεί καμία καλύτερη πρόταση (εννοώ από σοβαρό πρωτάθλημα) και η δική μας τον καλύπτει οικονομικά ίσως.

Όμως πιστεύω ότι μιά τέτοια κίνηση θα μπορούσε να γίνει λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Γιά τον λόγο αυτό πιστεύω ότι το σενάριο αυτό δεν στέκει, γιατί η ομάδα δεν μπορεί να ρισκάρει να μείνει χωρίς επιθετικό...

Costix είπε...

Τι να κανουμε Χουτο, Ρεκομπα και Κρεσπο στην ιδια ενδεκαδα ??? Και ποιος θα τρεχει ??? Οι αλλοι οκτω ?? Δεν φθανει. Ομαδα με βεντετες δεν νομιζω οτι γινεται, μονο ομαδα με καλους παιχτες που ιδρωνουν την φανελα παει μπροστα. Εξαλλου το βλεπουμε και στο γηπεδο πλεον. Οσον αφορα τον Τζεμπουρ, κριμα που ποτε δεν καταλαβε και δεν εγινε Πανιωνιος.
Ακομη και με τραυματισμενο ωμο παιζει τρομερη μπαλα. Και με μια ομαδα πραγματικα διαλυμενη. ΜΠΡΑΒΟ του αλλα πραγματικα κριμα που δεν καταλαβε οτι το χρημα δεν ειναι πανω απο ολα.

br fun_atic είπε...

Costi T ελπίζω να σε καλύπτει το νέο post γιά το θέα των μεταγραφών.

Ο Ρεφίκ κατάλαβε ένα απλό πράγμα. Ότι η καριέρα των ποδοσφαιριστών είναι μικρή και πιθανότατα δίνεται μόνο μία ευκαιρία στην καριέρα τους γιά να κάνουν την μεγάλη μπάζα.

Αν έμενε στον Πανιώνιο και φέτος δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι θα πετύχαινε και πάλι 16 τέρματα. Έτσι, θα ήταν λογικό να πέσει η τιμή του.

Το μόνο που δεν υπολόγισε όμως και ίσως έβγαινε οφελημένος είναι πως στην παρούσα φάση και οι τρεις "μεγάλοι" έχουν ανάγκη από παίκτη της δικής του κλάσης, συνεπώς θα υπήρχε μεγαλύτερος οικονομικός ανταγωνισμός.

Ότι μπορεί να μας αγαπάει δεν το αποκλείω. Ότι έγινε Πανιώνιος δεν το πιστεύω, αν κρίνω την συμπεριφορά του όλο το καλοκαίρι και το γεγονός ότι λόγω της συμπεριφοράς αυτής μείναμε ουσιαστικά χωρίς επιθετικό μέχρι και σήμερα.

Costix είπε...

Brfun_atic, με καλυπτεις απολυτα με το post σου για τις μεταγραφες και επιπλεον για το θεμα της μη παραχωρησης Μανιατη/Μακου (τουλαχιστον προς το παρον). Θεωρω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα. Ειναι σιγουρο οτι για να κανει καποια ομαδα την υπερβαση και να γινει μεγαλη χρειαζεται πολυ ΧΡΗΜΑ και χρημα ισον ακριβες πωλησεις παιχτων (που τους εχει αγορασει φθηνα). Πιστευω οτι αυτο παλευει και ο Τσακιρης. Αλλα αυτο θελει βαθος χρονου. Και υπομονη και συνεχες scouting. Μεχρι τωρα η ομαδα μας πουλουσε παιχταραδες για ενα κομματι ψωμι. Ειναι επιτελους ωρα με Τσακ στο τιμονι για κατι καλυτερο. Ο Ραφικ βιαστηκε αλλα καλα εκανε και τον πουλησε με τον ωμο σακατεμενο.