Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

Το brfunatic έχει τη χαρά να δημοσιεύει σήμερα το πρώτο κείμενο αναγνώστη του, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά. Το κείμενο αυτό εστάλη επωνύμως και πληροί τους όρους δημοσίευσης του brfunatic. Ο συντάκτης του κειμένου, αν και μας γνωστοποίησε τα στοιχεία του, επιθυμεί να υπογράψει το κείμενό του με ψευδώνυμο και επιτρέπει τον σχολιασμό.

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης του πρώτου κειμένου αναγνώστη, θα παρακαλούσα, πριν αποστείλετε το οποιοδήποτε κείμενο, να αξιολογείτε από μόνοι σας εάν το κείμενο σας αυτό μπορεί και πρέπει να αποτελεί ξεχωριστό post ή αν επί της ουσίας αποτελεί απάντηση σε post που έχει ήδη δημοσιευθεί

Brfun_@ic

Από την ημέρα που ο πατέρας μου με καταδίκασε σ’ αυτή την αρρώστια πηγαίνοντας με στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (5 χρονών παιδί που να γλιτώσεις) έχουν περάσει 40 χρόνια. Ακούγοντας τώρα τις ίδιες γκρίνιες όπως τόσο καιρό συνειδητοποίησα ότι βαρέθηκα.

Βαρέθηκα γιατί δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θέλουμε. Ομάδα μοντέλο, ομάδα που να πρωταγωνιστεί, ομάδα που να παλεύει μια για την 5η θέση μια για τον υποβιβασμό; Βαρέθηκα να ψάχνω για μεταγραφές που θα καλύψουν το κενό των παικτών που ήδη έχω.

Φαντάζεστε αυτή την ομάδα με Σπυρόπουλο,Τζιώλη,Ενσαλίβα,Τζεμπούρ,Μάντζιο μέσα; Βαρέθηκα να είμαι η συμπαθής ομάδα του Πανιωνίου όπως μας αναφέρουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Βαρέθηκα να ακούω παιδιά να λένε είμαι και Πανιώνιος. Διαλέγω λοιπόν την ομάδα πρωταγωνίστρια, τα άλλα λίγο πολύ τα έχουμε κάνει.

Έδωσε φέτος ο Θεός, ο Τσακίρης και η τύχη και ήρθε ο Ρεκόμπα. Δεν πέρασαν λίγα παιχνίδια κι ακούστηκε ακόμη και να τον διώξουμε γιατί δεν παίζει άμυνα, περπατάει στο γήπεδο, είναι βεντέτα κτλ. Σαν να μην παντρεύεσαι τη Σκλεναρίκοβα γιατί δεν πλένει καλά τα πιάτα .Ε όχι, έλεος.

Φταίει ο Ρεκόμπα που όταν γίνεται ψηλή μπαλιά στην περιοχή μας όλοι στην εξέδρα απευθυνόμαστε στην καλή θέληση του θεού και της παναγίας; Δυστυχώς ή ευτυχώς η μεγάλη ομάδα χρειάζεται και βεντέτες. Βεντέτες που θα τραβήξουν κόσμο στο γήπεδο, που θα κάνουν μόνο δύο-τρείς ενέργειες σε όλο τον αγώνα, που θα πάρουν το παραπάνω σφύριγμα, που θα τραβήξουν κι άλλους παίκτες, που επιτέλους θα κάνουν τον Πανιώνιο να ακούγεται.

Μας δίνεται η ευκαιρία να χτίσουμε πάνω στους Ρεκόμπα-Εστογιανόφ και δυο τρεις άλλους τον Πανιώνιο που ονειρευόμαστε να χτυπήσει επιτέλους το κατεστημένο όπως λέμε τόσα χρόνια.

Ας αποφασίσει πρώτα από όλους η διοίκηση αν θέλει και βέβαια αν μπορεί (οικονομικώς εννοώ) να διαχειριστεί μια τέτοια ομάδα κι εμείς να τη στηρίξουμε όπως μπορούμε. Ας πληρώνω 50 ευρώ εισιτήριο αρκεί να μη δω τους Μάκο-Μανιάτη συμπαίκτες όλων όσους προανέφερα και ψάχνω μετά γιατί δε μου έκατσε ο τσεχοπολωνοσλοβένος που ήρθε. Ας μη φωνάζουμε όταν διώχνει εγωκεντρικούς προπονητές ή παίκτες. Πρώτα από όλα ας αλλάξουμε νοοτροπία, να μάθουμε για ποιο πραγματικά λόγο γκρινιάζουμε. Ας μη φωνάζουμε για αυτούς που έχουμε αλλά γι αυτούς που φεύγουν ή που θα έρθουν. Ας δείξουμε κι εμείς ότι είμαστε εδώ, όχι σε ένα παιχνίδι αλλά σε όλα.

Αν πάλι δε γίνεται, δε βλέπω το λόγο να φωνάζουμε. Θα πηγαίνουμε στο γήπεδο να βλέπουμε ότι βλέπουμε και να τα ρίχνουμε πάλι όλα στη διαιτησία, το βαρύ αγωνιστικό χώρο, τα ξένα κέντρα αποφάσεων, τους αμερικανούς κτλ.

ΥΓ 1.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία και συγγνώμη για το μακροσκελές της επιστολής.

ΥΓ 2.Μη γράφετε «άρρωστος πανιώνιος»,είναι πλεονασμός. Δεν υπάρχει πανιώνιος που να μην είναι άρρωστος.

Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

45 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Προσωπικά και για αρχή θα ήθελα τον Πανιώνιο του παιχνιδιού με τον Άρη και του sold out. Γενικά θα ήθελα τον Πανιώνιο που έχω περιγράψει στο κείμενο "Πανιώνιο Μοντέλο". Η ευθύνη που δεν τον έχω ανήκει σε αρκετούς, χωρίς να εξαιρώ κι εμάς τους ίδιους...

Νομίζω ότι ο καθένας θα μπορούσε να συμφωνήσει με πάρα πολλά στοιχεία του κειμένου σου. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από κείμενα που έχουν δημοσιευθεί όσο και από απαντήσεις επί κειμένων.

Κατ' επανάληψη έχουμε εκθειάσει τον Ρεκόμπα. Ελπίζω να έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι, τουλάχιστον σε επίπεδο δημόσιων σχέσεων και έξωθεν καλής μαρτυρίας, έχει κάνει λάθη. Με πράξεις και παραλήψεις του ο Ρεκόμπα έχει επιτρέψει να του δημιουργηθεί ένα προφίλ μη αυθύπαρκτης προσωπικότητας στην ομάδα, που δεν τον κολακεύει.

Εννοείται ότι αν μας βοηθήσει θα τον στηρίξουμε όλοι, αν δεν παίξει θα τον κριτικάρουμε καλόπιστα.

Σε καλωσορίζω και πάλι στην παρέα μας και αναμένω τόσο κείμενά σου όσο και απαντήσεις...
brfunatic

re-la-re είπε...

Κάποιες παρατηρήσεις:
α) Λες να μη γκρινιάζουμε για αυτούς που έχουμε αλλά για αυτούς που έφυγαν αλλά ουσιαστικά γκρινιαζεις για Μανιάτη-Μάκο.
β) Ας τους πουλήσουμε και αυτούς μια που δεν τους θες στη μεγάλη ομάδα αλλά να μην τολμήσει κανείς να τους προσθέσει στη λίστα με Σπυρόπουλο, Μάτζιο κλπ. Αλήθεια μηπως θυμάται κανείς τι βρισίδι από την εξέδρα έτρωγε ο Μάτζιος όταν τον είχαμε;
γ) Όλοι χαιρόμαστε που ο Ρεκόμπα είναι εδώ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάρει την ομάδα πάνω του σε δύσκολα παιγνίδια. Προς το παρόν όταν ο γιός μου φοράει τη φανέλα του Ρεκόμπα οι φίλοι του του κάνουν πλάκα για το παλτό που χρυσοπληρώνουμε όπως λένε. Γιατί ήδη κλείνει την Κυριακή ένας γύρος που ο Ρεκόμπα είναι εδώ και "παίζει".
δ) Στον κατάλογο με τους παίκτες που δώσαμε βάζεις και τον Τζιμπούρ. Και δεν βάζεις τον Φερνάντες που και αυτόν τον πουλήσαμε και που δεν είχε ποτε δημιουργήσει πρόβλημα αλλά και ήθελε να μείνει. Αν δεν κάνω λάθος ο Τσιμπούρ άλλαξε άθλημα και το έριξε στο κατς. Τουλάχιστον τα χανούμια έτσι μου λένε. Εγώ πάντως βαρέθηκα να έχω τον κάθε ψυχανώμαλο και κομπλεξικό στην ομάδα.
ε) Όταν λες να μη φωνάζουμε όταν διώχνουμε εγωκεντρικούς προπονητές ή πάικτες μέσα σε αυτούς λογικά θα πρέπει να εννοείς και τον Τζιμπούρ. Αυτός δεν ήταν εγωκεντρικός;

Και τελευταίο. Θεωρείς την αγάπη προς τον Πανιώνιο καταδίκη από την οποία δεν μπορούσες να γλυτώσεις γιατί ήσουν 5 χρονών. Δηλαδή νιώθεις ότι θα ήθελες πχ να ήσουν κάτι άλλο αλλά ο πατέρας σου σε καταδίκασε σε αυτό.

Μια συμβουλή. Αν νιώθεις καταδικασμένος και καταπιεσμένος επειδή σε υποχρέωσε ο πατέρας σου, τότε πήγαινε τα παιδια σου στο Καραισκάκη, δεν είναι ανάγκη να βιώσουν και αυτά ότι βίωσες και εσύ και σιγά σιγά γίνε και συ μόνιμος θαμώνας εκεί, και θα δεις πως σε δυό τρία χρόνια θα λευτερωθείς. Καλή λευτεριά λοιπόν από κάποιον που δεν νιώθει καταδικασμένος ακολουθώντας αυτή την ομάδα.

Συγνώμη για το ύφος αλλά η πρώτη παράγραφος με εξόργισε.

br fun_atic είπε...

Νομίζω (αν τον ερμηνεύω σωστά - σε κάθε περίπτωση οφείλει ο "γκρινιάρης" να απαντήσει - ότι τον παρεξήγησες σε αρκετά σημεία. Όλους αυτούς τους παίκτες τους θέλει στην ομάδα.

Επιθυμεί να κρατάμε τους παίκτες που μας κάνουν και όχι να τους δίνουμε μεταγραφή, ακόμη κι αν το αντίτιμο είναι σημαντκό.

Πράγματι η πρώτη παράγραφος του φίλου έχει έναν μελοδραματικό χαρακτήρα, πλην όμως στο σημείο που λέει ότι βαρέθηκε να ακούει παιδιά να λένε ότι είναι και Πανιώνιοι, μας εξηγεί ακριβώς τι θέλει να πει...

Βρε pgss1890 σε βρίσκω λίγο στην τσίτα...Ίσως φταίνε κάποια σχόλια που άκουσες, από ανθρώπους που θα περίμενες να τ' ακούσεις (χαχαχαχα)...Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα, στείλε μου όμως στο mail μου μιά διεύθυνση email σου γιά να σου εξηγήσω τι εννοώ...

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια
ηρεμια ολοι ειμαστε πανιωνιοι
δεν εχουμε την πολυτελεια να ανοιγουμε εμφυλιους
με το οραμα του φιλου γκρινιαρη νομζω ολοι συμφωνουμε τωρα αν στην διατυπωση λιγο διαφωνουμε ενταξει δεν χρειαζεται να τσακωθουμε κιολας.
η ομαδα χρειαζεται στηριξη και ναπαμε ολοι στο γηπεδο , για το ποιος φταιει για λαθη ηθελημενα η αθελητα νομιζω οτι ολοι μπορουμε νατο μαθουμε με τον καιρο.
πιστευω οτι η αναλυση του φιλου brfun για μανιατη μακο ειναι σωστη αλλα πρεπει και αυτοι να συμβαλουν με τη σταση τους στην ηρεμια του συλλογου
αν δεν στηριχτει ο συλλογος απο τους παλιους τοτε απο ποιους?
με πανιωνιους χαιρετισμους
θοδωρος
ν.ηρακλειο

re-la-re είπε...

Το mail μου ειναι pgss1890@yahoo.gr

Κοιτα αν εννοεις μαυροπροβατίσια σχολια δεν με απασχολούν. Αλλά δεν ξερω με ενοχλησε αφάνταστα η τοποθέτηση του γκρινιάρη ότι 5 χρονων δεν μπορουσε να το αποφύγει. Διαβάζοντας το είδα αστράκια. Και μένα με πήγαινε ο πατέρας απο 3 χρονών στο γήπεδο και εγώ πηγαίνω τα παιδιά μου. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο γιός μου στα 45 του μπορεί να με κατηγορήσει ότι τον καταδίκασα σε αυτή την αρρώστεια.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο pgss1890 δεν κατάλαβε το κείμενο.Θα ξεκινήσω απο την "καταδίκη" η οποία προφανώς είναι χιούμορ.Αν ήθελα καραισκάκη θα πήγαινα όταν το μυαλό μου είχε λιώσει στους 50 βαθμούς του μπαράζ στη Λάρισα.
Φυσικά και θέλω όλοι οι καλοί μου παίκτες να μένουν στην ομάδα και η αναφορά μου περιλαμβάνει και τον Φερνάντεζ,όσο για τον Τζιμπούρ ανήκει στην κατηγορία των παικτών που ανέφερα οτι χρειάζονται κίνητρο(για το κατς πάντως με έκπληξη άκουσα οτι έφταιγε ο άλλος βρίζοντας του τη μάνα).Και προφανώς γκρινιάζω για να μη φύγουν οι Μάκος-Μανιάτης,να γίνει η αρχή απο τώρα να κρατάμε τους παίκτες μας.
Λέγοντας να μην γκρινιάζουμε γι αυτούς που έχουμε εννοώ οτι δεν αξίζει να βρίζουμε ή να κοροιδεύουμε αυτούς που στο κάτω κάτω μένουν και παλεύουν.Η μήπως δεν συμβαίνει αυτό;
Τέλος πάντων,συγνώμη αν εξόργισα κάποιους δεν είχα τέτοια πρόθεση.Όλοι πανιώνιοι είμαστε.

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

br fun_atic είπε...

Απ' ότι έχω καταλάβει φιλοξενώ άτομα της "σωστής" ηλικίας (προς θεού θέλω και πιτσιρίκια)...Νομίζω ότι αν μαζευτούμε με τα παιδιά μας κάνουμε σύνδεσμο..."Σύνδεσμος Πανιώνιων Μπαμπάδων και τέκνων - "ΣΥ.ΠΑ.Μ.ΤΕ"...Μιλάμε γιά πολύ σκληροπυρηνικές καταστάσεις...

re-la-re είπε...

Χαίρομαι γιατί τελικά με τον γκρινιάρη συμφωνούμε σε πολλά.

Αλλά την πρόταση: "Ας πληρώνω 50 ευρώ εισιτήριο αρκεί να μη δω τους Μάκο-Μανιάτη συμπαίκτες όλων όσους προανέφερα και ψάχνω μετά γιατί δε μου έκατσε ο τσεχοπολωνοσλοβένος που ήρθε." την κατάλαβα ότι οι Μάκος-Μανιάτης δεν αξίζουν να είναι συμπαίκτες των Ρεκόμπα Εστογιάνωφ και των άλλων βεντετών. Και γι αυτό και θεώρησα ότι δεν τους θέλεις στην ομάδα. Συγνώμη για το λάθος μου.

br fun_atic είπε...

πλήρωνε τώρα 5οάρικα...δες το mail σου...

zamis είπε...

Αντιλαμβανομαι το γενικοτερο πνευμα του κειμενου και δε διαφωνω.
Υπαρχει ομως ενα κεντρικο θεμα που
δεν ειναι καθαρο.

Αντιπαραθετει την ''ομαδα που πρωταγωνιστει'' στην ''ομαδα μοντελο'' σα να ειναι δυο διαφορετικες εννοιες. Επιθυμει τον Πανιωνιο σαν ποκ που παιρνει παικτες μαγνητες και τους πλαισιωνει?(δε νομιζω). Το προβλημα ειναι οτι μακραν απεχουμε απο τη φιλοσοφια της ομαδας μοντελο οπως την εχουμε συζητησει.Αν υπηρχε στην πραξη(και οχι στα λογια)αυτη η κατευθυνση και ο Ρεκομπα και ο Φαμπιαν και δεν ξερω γω ποιος θα ενσωματωνοταν πολυ πιο λειτουργικα στο συνολο.
Κανενας δεν εχει πει ποτε οτι δε θελει Ρεκομπα επειδη δε μαρκαρει.
Επισης ξεπερνα το θεμα κοστους μιας τετοιας ομαδας που ονειρευεται ελαφρα τη καρδια.Κανεις μας δε θελει να πουλαμε τους καλους μας παικτες(ο εγωκεντρικος Λινεν ειχε πει οτι αυτο πρεπει να σταματησει)αλλα τουλαχιστον επι Τσακιρη εισπραττουμε.Το βασικο λοιπον θεμα ειναι η αξιοποιηση των χρηματων αυτων να γινεται ορθολογικα και με σχεδιο.Ο καθε Σπυροπουλος ειναι φυσικο να βλεπει την ομαδα σα σκαλοπατι οταν αυτη ειναι χρονια εγκλωβισμενη στη μετριοτητα.Ας δημιουργηθει λοιπον πρωτα μια ομαδα με συνεχεια και σταθεροτητα και μετα μιλαμε για παραπανω.
Αυτες ακριβως οι υπερβατικες ψευδαισθησεις ειναι που μας εχουν οδηγησει εδω.
Αλλο πραγμα ειναι ο εθισμος στη μετριοτητα(που κανενας δε θελει)αλλο η δομημενη συγκροτηση και αλλο το χιμαιρικο ''να παρουμε Ρεκομπες να τους γ....ε''.

zamis είπε...

brfun

μεσα για το συνδεσμο!! lol

υ.γ.
στο δ.σ. μονο να μην μπουμε..
:)

br fun_atic είπε...

Και δεν είναι μόνο αυτό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα και την μέχρι σήμερα αστασθή παρουσία μας ενδέχεται η βαθμολογική μας θέση να είναι εντελώς πλασματική...Το κύπελλο δείχνει δύσκολο σύμφωνα με την κλήρωση, οπότε ραντεβού στο σωτήριο και υπερβατικό έτος 2010 (γιά το οποίο έχει γράψει ένα πολύ καλό κείμενο στο blog του ο pgss1890).

br fun_atic είπε...

Τύπους σαν κι εμάς δεν τους βάζουν στο Δ.Σ...Κι αν μας έβαζαν θα είμασταν μονίμως η αισχρά μειοψηφία...

zamis είπε...

Ααχετο με το θεμα μας αλλα δεν κρατιεμαι,μολις το διαβασα.
Ο Κονσεισαο του μπαοκ τιμωρηθηκε με μια(1) αγωνιστικη αφου ο Κυρκος εγραψε στο φ.α. οτι ''απωθησε αντικειμενο''!!!!!

Απλα κορυφαιο

Κατα τ'αλλα ο αδικημενος μπαοκ εναντια στο κατεστημενο κλπ κλπ

βρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ακριβώς τη συνέχεια ψάχνουμε φίλε "zamis".Να μη θέλουμε κάθε χρόνο να "φτιάχνουμε" καινουρια ομάδα.
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ(Ιδιότης αποκτηθείσα εν τω στρατεύματι δηλαδή στην εξέδρα)

zamis είπε...

Γκρινιαρη

ok my man :)

απλα μας μπερδεψες λιγο

br fun_atic είπε...

Διάβαζα το σημερινό άρθρο της goalday για τον Χούτο και τον Τσακίρη και έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις...

Δεν τον λες και ανυποχώρητο τον Τσακ. Έριξε μέσα σε δύο μέρες τις απαιτήσεις του για τον κουμπάρο κατά 50.000 ευρώ. Στην ξεφτίλα πια. Δεν βρίσκεται σύλλογος να τον αγοράσει για 200.000 ευρώ? Έλα να πάάάάάρεις....Το αφεντικό τρελάθηκε...

Υπάρχει λέει ενδιαφέρον από την Κύπρο. Λογικό, διότι όλοι στην Κύπρο είναι κουμπάροι. Η μεταγραφή του σε ομάδα της Κύπρου, θα δώσει άλλη διάσταση την φράση "μαρτυρική μεγαλόνησος" που χρησιμοποιείται στο κείμενο...Quiz: με τέτοιου είδους μεταγραφές, θα εξακολουθήσει να έχει το ίδιο όνομα η «Ανόρθωση»?

Περίπτωση εράνου υπάρχει; ο «Γκρινιάρης» έδινε 50 ευρώ στο παιχνίδι για να βλέπει τους Μάκο - Μανιάτη. Και επειδή απ' ότι φαίνεται αυτό δεν γίνεται με τον Χούτο στην ενδεκάδα, δεν ξέρω μήπως πρέπει να ξηλωθούμε...Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν τα ΠΑΟΚΙΑ...Θα είναι και μια παγκόσμια πρωτοτυπία... Για να δούμε... 4.000 φίλαθλοι την Κυριακή,3.000 αυτοί που μπορεί να θέλουν να συμμετάσχουν μας βγαίνει 666 ευρώ...Μάλλον πρέπει να το αφήσουμε για το επόμενο sold out…

zamis είπε...

Μηπως να κανουμε εξορκισμο αντι ερανου?

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι σκεφτόμουν? Αν ήμουν ο Χούτος και δεν υπήρχε έμπρακτο ενδιαφέρον γιά εμένα, μολονότι η τιμή πώλησής μου θα ήταν τόσο χαμηλή, θα πλήρωνα από την τσέπη μου και θα σταματούσα το ποδόσφαιρο.

Ανεξάρτητα από την πλάκα το ποσό των 200.000 ευρώ είναι εξευτελιστικό για παίκτη της αξίας του...Και ακόμη πιό εξευτελιστικό όταν δεν του το προσφέρει κανένας...

Ανώνυμος είπε...

Μέσα για το σύλλογο μπαμπάδων κι εγώ αλλά για το Χούτο ούτε πενηνταράκι.Προτιμώ το παλιό καλό "να του καρφώσουμε το δελτίο στο ταβάνι" και ζητάω συγνώμη απο αυτούς που γκρίνιαζα στην υπόθεση με το Λίνεν.
Γκρινιαρης

zamis είπε...

''το δελτιο στο παλουκι''

:)

br fun_atic είπε...

Κάνουμε ένα quiz γιά να περάσει η ώρα; Με δεδομένο ότι δεν φαίνεται να υπάρχει χρηματικό ενδιαφέρον για την μεταγραφή Χούτου, στην θέση του Τσακίρη με ποιόν παίκτη οποιασδήποτε ομάδας θα τον ανταλλάσσατε;

zamis είπε...

Πηραμε τον Λιντζ δανεικο μεχρι καλοκαιρι.

Frederic Kanoute..

Costix είπε...

Μητρογλου
=========

Καλα φαινονται τα στατιστικα του Λιντζ.

Επειδη δεν καταφερα να παω γηπεδο την Τεταρτη (φυσικα μονο λογω δουλειας και νομιζοντας οτι θα δειξει το ματς ο Alpha), για πεστε τι ελεγε ο Λατκα ???

br fun_atic είπε...

εννοούσα μεταγραφή που μπορεί να γίνει.

Ο Λάτκα έδειξε καλά στοιχεία, το παιχνίδι όμως ήταν εύκολο και ίσως δεν μπορεί να κριθεί αντικειμενικά. Χωρίς να έχω δει κάτι ιδιαίτερο, νομίζω ότι μου εμπνέει σιγουριά...Σίγουρα θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια...ingen

re-la-re είπε...

O Arena radio είπε ότι ο Λιντζ έκλεισε στην Γκρασχόπερς.

Εγώ αυτους που θα ήθελα δεν τους δίνουν.

zamis είπε...

το ειδα στα νεα του novasports,τωρα στη σελιδα τους εχουν αυτο που λες pgss.Παει κι αυτος..

ο Αθανασιαδης του μπαοκ καλος δεν ειναι?

br fun_atic είπε...

και για όποιον δεν κατάλαβε θα παίζουμε με τον καλό αλλά δεν μας κάνει και με τα ηθικά στοιχεία, γιατί οι μεταγραφές τελειώνουν αύριο...ωραια...

re-la-re είπε...

Οι μεταγραφές τελειώνουν την Δευτέρα.

br fun_atic είπε...

νομίζω 31.1.2009 . Καλά δεν έχει σημασία...δεν νομίζω ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο γιά κάτι καλό...

re-la-re είπε...

Η ΕΠΟ αλλά και η ΚΟΠ (Τσινπριατσήν Ομοσπονδίαν Ποδονσφαιρουν) έδωσαν παράταση στις μεταγραφές μέχρι και τη Δευτέρα.

re-la-re είπε...

Από το sport-fm:

"Ο 30χρονος επιθετικός εμφανίστηκε μετανιωμένος για το περιστατικό που συνέβη πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ωστόσο οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν την αρχική τους στάση. Συγκεκριμένα ο έμπειρος άσος τελεί υπό παραχώρηση ενώ καλείται να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από την πλευρά του ανέφερε πως: «Πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου»."

Χρηματικό πρόστιμο; Να βάλουμε κάποιον να τον φυλάει μην κάνει καμιά τρέλα μετά από αυτή την τιμωρία.

Οι φήμες πως κατά την απολογία του ζήτησε το άγαλμα τα Δάλλα να αντικατασταθεί με την προτομή του ελέγχονται σαν αναληθείς.

br fun_atic είπε...

Λες να κάνουν ντελίβερι Ουρουγουανούς στον Ρεκόμπα;Αν όχι τη βάψαμε...

Πως έγινε τώρα να ξεκινάμε δήθεν γιά τον Αμπρέου και τελικά να μην αγοράζουμε κανέναν ούτε που το κατάλαβα...

br fun_atic είπε...

Τελικά τον Χούτο τον έχουμε πληρώσει ποτέ; Τρεις φορές του έχει επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο. Τελικά γι αυτό δεν τον διώχνει ο Τσακ...Έχει βρει τον τρόπο να βγάζει μεροκάματο ..χαχαχαχαχα

Δεν το συζητάμε…Όχι μόνο δεν πρέπει να φύγει, αλλά πρέπει να τον τσιτώνουμε…Μιλάμε για φοβερές εισπράξεις στο ταμείο της Π.Α.Ε.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε λεφτά για να χτυπήσουμε τον Ρούνεϊ. Υπομονή και προς θεού…κρατείστε τον Χούτο

br fun_atic είπε...

and the oscar goes to...pgss1890...θεός!!!!!

zamis είπε...

Κανοντας την πρωινη μου περιηγηση και διαβαζοντας τα μετανιωματα του μεγαλου επιθετικου,την απαντηση Τσακιρη κλπ κλπ συνειδητοποιησα-για να ειμαι σε αρμονια και με τον τιτλο του ποστ-ενα πραγμα.ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ασχολουμαι απο το καλοκαιρι με τα καμωματα μιας αγωνιστικης μετριοτητας που ο τοτεμ μεγαλομετοχος εχει αναγορευσει σε ημιθεο με ανεγκεφαλους ιθαγενεις να προσκυνανε.
Ας χαιρονται τις συνεπειες ολης αυτης της ξεφτιλας.Ας συνεχισουν να περιστρεφονται γυρω απο τα φαυλο κυκλο της ματαιοδοξιας τους.
Αυτος δεν ειναι ο δικος μου Πανιωνιος.
Αει σιχτιρ.

Νικόλας είπε...

br fun_atic,Παρακολουθώ σιωπηρός όλες αυτές τις ημέρες τόσο τις απόψεις σου αλλά και τις απόψεις πολλών φίλων (συναγωνιστών) της ομάδας μας.Δε σου κρύβω ότι μετα από κάθε σχόλιο ήμουν τόσο κοντά από το να απαντήσω αλλά τελικά έλεγα οχι.Οχι γιατί στις 4 δεκατετίες της ζωής μου έχω γκρινιάξει αρκετά.Οχι γιατί για να καταφέρω να εμπνεύσω το γιό μου να γίνει Πανιώνιος ήταν ίσως η δυσκολότερη "πώληση" της ζωής μου (λαμβάνοντας υπ όψιν ότι κατοικώ στα Β.Προάστια αρα πολύ μακριά από τη μάνα Σμύρνη).Οχι γιατί και το δικό μας μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μεγάλο (δεν επιτρέπεται φέτος τα διαρκείας μας να μην έφτασαν τα 1000 και μάλιστα τότε που δεν συνέτρεχαν πολλοί από τους σημερινούς λόγους διαφωνίας).Τώρα όμως θέλω να σε παροτρύνω να αλλάξουμε κλίμα, να διασκεδάσουμε με αυτό που έχουμε σε μια χρονιά που είναι χαμένη.Να κερδίσουμε τον Πανθρακικό....και να χαρούμε και να στηρίξουμε την ομάδα ελπίζοντας στο όνειρο.Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω προκαταβολικά στους φιλους που θα βρούν το κείμενο συγκαταβατικό ή και ρομαντικό ότι είναι απλώς το κείμενο ενος ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

br fun_atic είπε...

Φίλε Νικόλα καλώς ήρθες...Σε διαβεβαιώ ότι δεν γκρινιάζει κανείς. Την πλάκα μας κάνουμε...Απ' ότι θα έχεις καταλάβει είμαστε μεγάλα παιδιά που αγαπάμε τον Πανιώνιο και σπάμε πλάκα με τους επαγγελματίες φιλάθλους κ.λ.π...Αυτό είναι όλο.Τώρα αν λέμε και μιά κουβέντα παραπάνω, είναι της στιγμής.
Κάποιες φορές κάνουμε και σοβαρή κριτική, καταθέτοντας απόψεις που σε άλλα κυανέρυθρα site είναι απαράδεκτο να διατυπώσεις...
Σωστός με το παιδί.Έφυγες όμως από την Ν.Σ γιά τα Β.Π; Απαράδεκτο...χαχαχα

dimitris είπε...

ειναι η πρωτη φορα που γραφω και εγω αν και παρακολουθω αρκετο καιρο το blog εγω οταν πρωτοακουσα οτι θα παρουμε Recoba χαρηκα για πολλους λογους , πρωτα για την εμπειρια που εχει και μπορει να μεταβιβασει στουν πιτσρικαδες και νεους παιχτες μας, για την κλαση του ως παιχτης που μπορει να βοηθησει την ομαδα μας σε μια δυσκολη στιγμη, για την αξια του ονοματος του που ακουγεται ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε ολο τον κοσμο, για την αξια του ονοματος του που λειτουργει ωσ μαγνιτης για να ερθουν αλλοι παιχτες πιο νεοι σε ηλικεια αλλα super σε ποδοσφαιρικη αξια στην ομοδα μας (βλεπε estogianof)......κτλ κτλ ειναι πολλα τα θετικα για να κολλαμε στο αν δεν ειναι τοσο καλος στην αμυνα η σε και καποια αλλα ασημαντα πραγματα..... Δεν εχω καταλαβει παντος τι αρρωστεια ειναι αυτη με το ονομα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που εχουμε παθει ολοι ειναι τοσο δυνατη που σιγουρα δεν υπαρχει θεραπεια ολοι λεμε οτι πολλες φορες πονεσαμε πολυ απο αυτην αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν θελει να θεραπευτει.... ειμαστε πραγματικοι οπαδοι φιλαθλοι χωρις να εχουμε δει τους τρελους τιτλους ειμαστε κατι το διαφορετικο γιαυτο και μας χτυπανε απο παντου γιατι δεν μπορουν να το καταλαβουν τι ειναι για εμας αυτη η ΙΔΕΑ........

br fun_atic είπε...

Δημήτρη καλώς ήρθες. Όλα αυτά για τον Ρεκόμπα τα αποδεχόμαστε όλοι. Δεν σταθήκαμε ποτέ ιδιαίτερα στο αν μαρκάρει ή όχι (σίγουρα όμως η παρουσία του μπερδεύει τα αμυντικά πλάνα). Είναι γεγονός όμως ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Αυτό νομίζω ότι ισχύει αντικειμενικά.

Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν που συνέδεσε ή έστω άφησε να συνδεθεί το όνομά του με τον Χούτο. Επίσης δεν τον ωφέλησαν ιδιαίτερα οι συγχρονισμένοι τραυματισμοί τα ταξίδια θεραπείας στην πατρίδα του και η υποψία μανατζαρίσματος παικτών από την Ουρουγουάη. Δεν μπορεί. Κάτι από όλα αυτά θα το έχεις σκεφτεί κι εσύ και θα σε έχει πειράξει.

Για να μην είμαι απόλυτος στην κρίση μου θα σου πω ότι μπορεί να μην ισχύει τίποτα απ όλα αυτά. Δημόσια όμως έτσι παρουσιάστηκε και σίγουρα δεν προστατεύτηκε ιδιαίτερα σε επίπεδο δημόσιων σχέσεων…

Κανείς μας δεν είναι άξιος να σχολιάσει την ποδοσφαιρική αξία και την ιστορία αυτού του παίκτη. Όμως έκανε λάθη, δεν έχει παίξει ιδιαίτερα καλά και είναι γεγονός ότι δεν έχει δέσει με την υπόλοιπη ομάδα (γι αυτό φταίει ο ίδιος)...Ας δείξει το σωστό πρόσωπο και την διάθεση και θα τον στηρίξουμε όλοι. Δεν το συζητάμε αυτό...

Θετική η αυτοκριτική Τσακίρη, έστω και καθυστερημένη. Πρόεδρε, δεν έχουμε επίθεση. Κάνε κάτι…

Νικόλας είπε...

Φίλε br fun_atic δεμ ήμουν ποτέ κάτοικος ΝΣ.Είμαι τρίτη γενιά Πανιώνιος (Ο παππούς ήρθε από Σμύρνη σε ΝΣ) και καταλήξαμε στην τέταρτη γενιά του γιού μου.Είναι δύσκολο για όλους εμάς που είμαστε μακριά από ΝΣ και μυρίζουμε Πανιώνιο μόνο στο γήπεδο.Καταλαβαίνεις......

br fun_atic είπε...

Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά...

dimitris είπε...

καπου διαβασα για ανταλαγη χουτου με αναστασακο του παοκ ειναι αληθεια ? τον diavara dagol kai louri γιατι τους κραταμε ακομα ? οσο για επιθετικους πιστευω οτι και αν την πατισαμε με τους ελβετους και τον saborio ο προεδρος θα βρει κατι καλο.... κατι ακουγεται για ισπανο η ουρουγουανο επιθετικο... εγω ειμαι κατοικος καντζας και πιστευω ιτι με το κεντρο κορωπιου που εχουμε πλεον θα ανοιξει μια νεα πορτα οπαδον απο εδω.... Αυριο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας εχει αναγκη ολοι εκει ας βρεχει η χιονιζει....

br fun_atic είπε...

σενάρια ακούγονται πολλά...

Δεν είναι εύκολο να λύνεις συμβόλαια ανά πάσα στιγμή...Προσωπικά θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με τον Ντακόλ από ιατρικής άποψης.

Εννοείται ότι θα είμαστε όλοι αύριο.Το παιχνίδι είναι σημαντικό και δύσκολο...

dimitris είπε...

δεν χριαζομαστε ξενους παιχτες τοσο μετριους...Αντε και με την νικη σημερα μην ξεχναμε και το μπασκετακι παιζουμε και με το αεκακι...