Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Τιμή και Δόξα στον Θανάση Σαραβάκο


Ένας από του κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και σίγουρα ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών έφυγε από την ζωή. Πρόκειται για τον Μεγάλο Θανάση Σαραβάκο.

Ο Θανάσης Σαραβάκος, σε πείσμα όλων, σύγχρονών και μεταγενέστερων του, παρέμεινε στον Πανιώνιο, πιστός στα Πανιώνια ιδανικά. Ουδέποτε τον θεώρησε σκαλοπάτι στην καριέρα του. Η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη, διότι προσέφερε αφειδώς το τεράστιο ταλέντο του, χαρίζοντας αναμνήσεις που μέχρι και σήμερα αναφέρουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Πανιώνιοι.

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος έχει χρέος να τιμήσει τον μεγάλο αυτό ποδοσφαιριστή με κάθε δυνατό τρόπο. Ο Σαραβάκος θα μείνει αθάνατος στην μνήμη και την συνείδηση όλων των Πανιώνιων, όμως του οφείλουμε και εμπράκτως φόρο τιμής για την μεγάλη του συνεισφορά και την αφοσίωση στην ομάδα.

Το brfunatic προτείνει την μετονομασία του γηπέδου της Νέας Σμύρνης σε γήπεδο «Θανάσης Σαραβάκος». Το γήπεδό μας δικαιωματικά πρέπει να φέρει το όνομα της πλέον εμβληματικής φυσιογνωμίας της ομάδας.

Υ.Γ

Σας παρακαλώ να διαβάσετε το σχετικό άρθρο στο Novasports.gr και να καταθέσετε την γνώμη σας γι' αυτό.

Προσωπικά το βρίσκω εντελώς δυσφημιστικό, σε σημείο που τόσο ο επίσημος Πανιώνιος,όσο και η οικογένεια του πρέπει να επέμβουν.

Σήμερα που όλοι τιμούμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, βρέθηκαν κάποιοι να αμαυρώσουν την μνήμη του με τον πλέον βάναυσο τρόπο.

To κείμενο αυτό πρέπει να κατέβει άμεσα. O χαρακτήρας, η προσωπική, οικογενειακή ζωή και η οικονομική κατάσταση του Θανάση Σαραβάκου δεν είναι θέμα κανενός...Ιδίως της Νοva

Αλλά φαίνεται ότι ο πραγματικός Πανιώνιος δεν δικαιώνεται ούτε μετά θάνατον.

Το brfunatic καλεί επίσης όλα τα κυανέρυθρα blog να αναδείξουν το θέμα.

9 σχόλια:

zamis είπε...

Ντροπη τους,το κειμενο ειναι απαραδεκτο.Ο Πανιωνιος πρεπει να επεμβει αλλα με εναν τροπο που δε θα αφησει το ονομα του εκλιποντα να διασυρθει στα μιντια σα ριαλιτι

re-la-re είπε...

ειναι απλό

η διοίκηση της ΠΑΕ παίρνει τηλεφωνο την εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαώματα της ομάδας και της ρίχνει ένα χεσιμο και το κείμενο κατεβαίνει.

br fun_atic είπε...

Η Π.Α.Ε έχει ειδοποιηθεί από φίλο του brfunatic. Το κείμενο εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν αρκεί να κατέβει. Πρέπει να υπάρξει έγγραφη συγνώμη και επανόρθωση.
Τι να τα κάνω τα μαύρα περιβραχιόνια και το ενός λεπτού σιγή όταν επιτρέπουμε τέτοια προσβολή της μνήμης του;

Είμαι περίεργος αν ο Σαραβάκος είχε τελειώσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα αν θα είχαν γραφτεί όλα αυτά...

re-la-re είπε...

Με την ΠΑΕ μαλλον δουλεια δεν κανεις. Δεν ειδοποιείς τον Χούτο καλύτερα;

Sot Rods είπε...

Προσβολή και για τον Δημήτρη κι ας μην είχαν καλές σχέσεις.


Άσχετο: ομάδα χωρίς Κουμ δεν κερδίζει!

br fun_atic είπε...

οι σχέσεις του δεν ενδιαφέρουν καθόλου. Ο πεθαμένος δικαιώνεται και συγχωρείται

zamis είπε...

Η κορη του εκλιποντα τωρα στο κουτσομπολαδικο του αλφα,Κουτρουπης τηλεφωνικα,ασχετοι σιχαμενοι πανελιστες που λενε το μακρυ και το κοντο τους..Ας υπαρξει σιωπη και σεβασμος στη μνημη του νεκρου σε αυτη την κολοχωρα επιτελους.

br fun_atic είπε...

Τελευταίες εξελίξεις. Η Π.Α.Ε επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο, ο οποίος αρνήθηκε να αφαιρέσει τα επίμαχα τμήματα, υποστηρίζοντας ότι το κείμενο γράφτηκε καλοπροαίρετα. Το θέμα έκλεισε γιά να μην πάρει άλλη δημοσιότητα και προς χάριν της ελευθερίας έκφρασης.
Ζήτω η Νόβα!!!
Κρίμα. Πολύ κρίμα

Sot Rods είπε...

Βιώνουμε την εποχή της ξεφτίλας στη χώρα της πλάκας. Εντάξει δεν είμαι σώνει και καλά υπέρ του δόγματος «οι νεκροί δεδικαίωνται» (κι ο Χίτλερ νεκρός είναι) αλλά λίγο σεβασμός κι αξιοπρέπεια δεν βλάπτει. Στο κάτω-κάτω, πλην των «παροικούντων εν Ιερουσαλήμ» ποιος άλλος γνώριζε ή θυμόταν τον συγχωρεμένο.

Αυτό το πράγμα με τα κανάλια και την ακροαματικότητα στο βωμό του κέρδους, δείχνει πόσο βαθύ πρόβλημα έχουμε σαν κοινωνία. Ένα πρόβλημα που ξεκινάει από την έλλειψη παιδείας και καταλήγει στην έλλειψη δημοκρατίας. Για να μην πάω στα πολύ σοβαρά πρόσφατα γεγονότα με τη δολοφονία του 16χρονου, όταν ένα μηχανάκι προσπερνάει ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα γιατί δεν μπορεί να περιμένει στην σειρά του το κόκκινο ή όταν παρκάρουμε πάνω στα πεζοδρόμια ή όταν η αμμουδιά είναι γεμάτη γόπες ή όταν τα σκουπίδια μαζεύονται βουνό ενώ υπάρχει απεργία, ποιος τελικά θίγεται; Δεν προσβάλλεται βάναυσα η κοινωνική αλληλεγγύη και η ίδια η δημοκρατία; Όπως λοιπόν συμπεριφέρονται οι συμπολίτες μας, έτσι είναι τελικά και τα «προϊόντα» που τους σερβίρουν τα ΜΜΕ.

Να’μαστε καλά να τον θυμόμαστε.