Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ήπιε νερό απ τα πηγάδια

Όρθιος στάθηκε στα πηγάδια της Ξάνθης ο Πανιώνιος. Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει του κόσμου τα προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα η ομάδα παρατάχθηκε ουσιαστικά χωρίς τους βασικούς επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς της και μάλιστα απέναντι στον κατά τεκμήριο καλύτερο τερματοφύλακα του Πρωταθλήματος. Όπως είναι γνωστό από την ομάδα απουσίαζαν οι Ρεκόμπα, Χούτος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ. Είχε να αντιμετωπίσει επίσης το φοβερό κρύο και το χιονόνερο.

Επιπλέον έπρεπε να αντιμετωπίσει τη στατιστική. Φέτος ο Πανιώνιος στα εκτός έδρας ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Συγκεκριμένα στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια είχε μόνο νίκες ή ήττες. Ούτε μία όμως ισοπαλία.

Μέσα στα υπόλοιπα προβλήματα ο Πανιώνιος είχε να αντιμετωπίσει και τον επόπτη, ο οποίος σε τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις σταμάτησε κανονικές επιθέσεις ως δήθεν οφσάϊντ.

Γενικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Η Ξάνθη είχε μια φλύαρη υπεροχή, έχασε ευκαιρίες, όμως οι αντεπιθέσεις της ομάδας μας ήταν φωτιά. Σε γενικές γραμμές το 0-0 είναι δίκαιο και ασφαλώς χρήσιμο για την συνέχεια.

Για άλλη μία φορά η μη υπερβατική μορφή της ομάδας έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα και ασφαλώς όλοι αναμένουμε την επιστροφή των τραυματιών αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση. Χρέος της διοίκησης είναι να μας ενημερώσει για την πορεία τη αποθεραπείας των τραυματιών, ιδίως του Ντ’ Ακόλ για τον οποίο δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού η αποβολή του κατά τα άλλα πολύ καλού Ντελούρα, ο οποίος δέχθηκε δύο πραγματικά χαζές κίτρινες κάρτες.

Πολύ καλά τα πήγε η αμυντική γραμμή (για άλλη μία φορά οι Κοντοές και Τζαβέλλας ήταν πολύ καλοί), ενώ έλλειψε ο δημιουργικός μέσος και ασφαλώς ο επιθετικός κλάσης.

Γενικά ο πληρέστερος Πανιώνιος είναι κατά πολύ καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη, η οποία βρίσκεται στην συγκεκριμένη βαθμολογική θέση αποκλειστικά εξαιτίας της εξαιρετικής της άμυνας (και κατά την προσωπική μου γνώμη άδικα). Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συνέχεια.

Υ.Γ

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Αμπρέου ή αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του, στο PES 2009 πάντως είναι πολύ καλός…

23 σχόλια:

re-la-re είπε...

Κεντησες

η "ομάδα στην μη υπερβατική μορφή της" έγραψε.

Sot Rods είπε...

Δεν συμφωνώ με τον τίτλο "ήπιε νερό". Κακό ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και που ασφαλώς θα ξεχάσουμε γρήγορα. Ίσως αυτή να ήταν η χειρότερη Ξάνθη των τελευταίων ετών αλλά και εμείς, ειδικά στο β' ημίχρονο, δεν μπήκαμε στο γήπεδο.
Κρατάω δυο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια ο Σταματόπουλος "βλέπει" και αντιδρά κατά τεκμήριο σωστά (πχ σήμερα, η είσοδος του Μπερτέ).
Το δεύτερο είναι εξω-αγωνιστικό και αφορά το δελτίο του Γουνδουλάκη. Τέτοια λάθη θυμίζουν άλλες εποχές στον Πανιώνιο (που πάνε ασορτί και με την επανεμφάνιση Κορκίδη). Τελικά ο Μαυρόπουλος και οι υπόλοιποι κάτι πρέπει να έκαναν σωστά τόσο καιρό.

Καλή μας συνέχεια. Προσωπικά περιμένω μόνο τα ματς του Κυπέλλου.
Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους.

zouri1 είπε...

πιστευω οτι παρ ολο τις ελλειψεις που ειχαμε ,μπορουσαμε να παρουμε το 2 .Επαιξε καλα η ομαδα .

zamis είπε...

Χρονια πολλα με υγεια φιλτατοι.Ειδα το ματς στο βιντεο και γενικα θετικο το ισοζυγιο.Δωσαμε και παλι αισθηση ομαδας που μαχεται,αν μη τι αλλο.Εξαιρετικοι Μανιατης και Μακος.

υ.γ: ο Σουανης στη φαση που χανει το γκολ μου θυμισε τον προσωπικο επιθετικο μας,μονιμα τσακωμενο με τη μπαλα,τα ποδια του,τα δοκαρια,τους συμπαικτες του.
Α ρε Τζιμπουρ,ποσο λειπεις φετος..αληθεια,Γκονζαγκα και Λανγκαμπ τι γινανε?

br fun_atic είπε...

Αν πιστέψει κανείς στα στατιστικά θα δει ότι δεν είχαμε ούτε ένα Χ εκτός έδρας, ότι σπανίως τελειώνουμε ένα παιχνίδι με 0 στην άμυνα, ότι ο Κρέσιτς ή γιά να μην το προσωποποιήσουμε η άμυνά μας δέχεται ένα γκολ κάθε 4,5 τελικές και ότι ουσιαστικά δεν είχαμε επιθετικούς. Αν συνυπολογίσεις ότι η Ξάνθη είναι μιά πραγματικά πολύ καλή ομάδα, τότε νομίζω τα πήγαμε καλά συνολικά. Ο.Κ θα μπορούσαμε να κερδίζαμε. Το ίδιο εύκολα όμως θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Ο βαθμός είναι μιά χαρά.

zamis είπε...

Ο Μπαρκογλου πως ειναι,ξερουμε?

Sot Rods είπε...

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος και μάλιστα στην αρχή της χρονιάς αλλά δεν βλέπω να βγαίνουν τα κουκιά:
Έχουμε 6 ματς στην έδρα μας εκ των οποίων τα 2 είναι με το γαύρο και τον Παοκ που όλοι ξέρουμε ότι φέτος τον πάνε με 1000 και μπορεί να βγει ακόμα και CL. (Θυμηθείτε μόνο τι έγινε στο μεταξύ μας ματς, στον πρώτο γύρο). Υποθετικά λοιπόν στη ΝΣ θα πάρουμε 12-14 βαθμούς στην καλύτερη. Συν 22 που έχουμε φτάνουμε περίπου τους 36. Συνεπώς αν όντως ο στόχος είναι ακόμα η πεντάδα, θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Παίζουμε σε Χαριλάου, Λάρισα και 2 φορές στο ΟΑΚΑ. Στην καλύτερη, άλλοι 2 πόντοι και στα 4 αυτά ματς. Τα υπόλοιπα είναι σε έδρες ομάδων που κινδυνεύουν δηλ. Ηράκλειο, Λειβαδιά, Τρίπολη και Ηρακλή. Για να βγούμε playoffs πρέπει να πάρουμε ίσως 3 από τα 4 αυτά ματς. Θα πρέπει δηλαδή στην επαρχία να κάνουμε πορεία Liverpool. Να γιατί λέω ότι ήταν βαθμολογική αποτυχία το χθεσινό ματς. Όχι μόνο για το χαμένο 3ποντο (που θα ισοφάριζε τη χασούρα του πρώτου γύρου στην έδρα μας) αλλά διότι θα αφήναμε πίσω μια ομάδα με τον ίδιο στόχο ενώ και σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν θα είμασταν από κάτω.

Καλημέρα σας.

br fun_atic είπε...

steve έχεις δίκιο έτσι που το τοποθετείς. Από τα πρώτα μας post είχαμε γράψει ότι η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας είναι ο πρώτος γύρος, όπου έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα και πολλά εντός έδρας παιχνίδια.
Δυστυχώς στον πρώτο γύρο είχαμε τρομερές απώλειες εντός έδρας και φυσικά τα πράγματα στον δεύτερο γύρο είναι πάρα πολύ δύσκολα. Παιχνίδι κλειδί είναι πάντα το τελευταίο. Όπως καταλαβαίνεις εκτός με τον Αστέρα είναι δύσκολο…
Υπό άλλες συνθήκες το χθεσινό παιχνίδι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε το διπλό. Δεν ήταν εύκολο με τόσες ελλείψεις και φυσικά σε παιχνίδια που φαίνονται ότι θα κριθούν στο γκολ δεν είναι καλό να ρισκάρεις. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο πράγμα η πεντάδα για φέτος. Τώρα, αν ενισχυθούμε, αν γυρίσουν οι τραυματίες και μάλιστα με διάθεση να παίξουν, αν μειωθούν τα λάθη, αν ο Μπέλιτς κατεβάσει ρολά, αν κάνουμε πορεία Liverpool όπως λες, αν, αν... τότε κάτι γίνεται. Βέβαια στο πρωτάθλημα δεν παίζουμε μόνοι. Πρέπει να δούμε και την πορεία των άλλων ομάδων.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι σε αρκετές εφημερίδες έχει αρχίσει και φιγουράρει το όνομα του Ρεκόμπα στις μεταγραφές μούφα. Δεν του αξίζει και δεν μας αξίζει...

Ο Μπάρκογλου έκανε 17 ράμματα. Περαστικά του.

Για το επόμενο παιχνίδι έχουμε επιθετικούς;

zamis είπε...

αντιγραφω απο gazetta ''Ο Αλβάρο Ρεκόμπα είχε πάρει ειδική άδεια από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να επιστρέψει στην Ελλάδα χθες το βράδυ αλλά ακόμα παραμένει άφαντος. Ο Ουρουγουανός μέσος έφυγε πριν από τα Χριστούγεννα για την πατρίδα του συνδυάζοντας θεραπεία και γιορτές. Φέρεται να προσπαθεί να βρει παίκτη για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.




Ο νέος ιατρικός υπεύθυνος των «κυανέρυθρων», Λάκης Νικολάου είχε δώσει στον Ρεκόμπα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας αλλά δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αστέρας του Πανιωνίου αφού δεν υπάρχει επικοινωνία τις τελευταίες περίπου 20 μέρες.

Ο μόνος που γνωρίζει τι συμβαίνει με τον 32χρονο άσο είναι ο Τσακίρης που έχει συχνή επικοινωνία μαζί του αφού μιλάνε και για μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου της Νέας Σμύρνης. Ο Ρεκόμπα φέρεται να έχει καθυστερήσει την επιστροφή του επειδή κοιτάζει έναν παίκτη που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο και προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οπως είναι ήδη γνωστό ο «Ιστορικός» επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα κάνει την διαφορά και ο Ρεκόμπα ξέρει όσο λίγοι την αγορά της Ουρουγουάης. ''

Sot Rods είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Είπαμε θα πέσει πολύ γέλιο με το διοικητικό σκορποχώρι.

Να κάνω και μια πρόβλεψη; Επειδή θεωρώ τον Νικολάου σοβαρό επιστήμονα, προβλέπω ότι θα την κάνει πολύ σύντομα με μικρά πηδηματάκια (ταυτόχρονα κάποιοι θα του προσάψουν ιατρικά λάθη για να δικαιολογηθούν).

br fun_atic είπε...

δεν ξέρω...εμείς τον πληρώνουμε για παίκτη ή γα μάνατζερ?πριν από τα χριστούγεννα οι εφημερίδες έγραφαν ότι είχε επιστρέψει...Τώρα αγνοείται η τύχη του γιατί ψάχνει γιά παίκτη...Μακάρι να βρεί. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τα κάστανα από τη φωτιά τα βγάζουν άλλοι...

br fan_atic είπε...

Γιά τον Ρεκόμπα θα ασχοληθώ κάποια στιγμή με post.Δεν θέλω να τον αδικήσω,γι' αυτό θα περιμένω τα πρώτα του παιχνίδια. Είναι γεγονός ότι η μέχρι σήμερα παρουσία του και η εν γένει στάση του (τουλάχιστον όπως παρουσιάζεται από τα μέσα) είναι απογοητευτική.

Sot Rods είπε...

Φοβερός παίκτης αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι θέση παίζει? Και δεν μιλάω τώρα που γέρασε αλλά και πιο παλιά. Δεν ήταν ακριβώς 10αρι, δεν ήταν ποτέ striker, δεν ήταν κλασσικός επιθετικός χαφ. Ήταν κάτι ανάμεσα σε αυτά και τελικά δεν ήταν τίποτα από αυτά. Ίσως γι αυτό στην Ιντερ δεν τον κράταγαν και τον έδειναν δανεικό δεξιά κι αριστερά. Αν δεν κάνω λάθος, είναι κάτι που είχε επισημάνει και ο Κάρπετ (sportday) παλαιότερα.
Στον Πανιώνιο φαντάζομαι ότι ο Λίνεν θα έσπασε το κεφάλι του για να βρει σύστημα να τον χωρέσει και να μην τον αφήσει στον πάγκο (και τα πάρει στο κρανίο ο Τσακ που έδωσε τα φράγκα αλλά και οι οπαδοί που έτρεξαν στο Ελ.Βε). Να σημειωθεί ότι όταν ήρθαν οι Ουρουγουανοί, ο Λίνεν ήταν αναγκασμένος να φτιάξει την τρίτη κατά σειρά ομάδα μέσα σε ελάχιστο διάστημα (μια για το intertotto, μια για το πρωτάθλημα και μια με την προσθήκη των καινούργιων).

Για να ξαναγυρίσω στον Ρεκ, στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε, έχουμε μείνει με την ανάμνηση της ωραίας χαμηλής πάσας στο 2ο γκολ με τον Άρη καθώς και με τα γκολ στο Ηράκλειο, σε εκείνο το περίεργο ματς με τον Εργοτέλη. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο, πλην ίσως μιας χειραψίας σε διαιτητή μετά από κίτρινη κάρτα.
Συνεπώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο break even του κόστους του συμβολαίου του και αν τυχόν ο παίκτης δεν είναι υγιής και δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ασφαλιστικές δικλίδες, πολύ φοβάμαι ότι ο "προσωπικός πρόεδρος" θα γράψει τη λέξη "ζημία" δίπλα από τη συγκεκριμένη εμπορική κίνηση και θα διαπιστώσει έμπρακτα ότι ήταν ένα ρίσκο που δεν του βγήκε. Ίσως και να το είχε αποδεχτεί από πριν.

br fan_atic είπε...

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με την συγκεκριμένη μεταγραφή; Μπορούμε να γράψουμε τόσα πολλά, να έχουμε δίκιο σε όλα και να παίξει δύο παιχνίδια και να μας στείλει αδιάβαστους.

Το θέμα δεν είναι να τον κατηγορήσουμε. Eίναι, να επισημάνουμε ότι δεν είμαστε κορόιδα. Όλοι αγοράσαμε στολές, εμφανίσεις, εισιτήρια, μπλουζάκια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να δούμε ένα μεγάλο αστέρι να παίζει, να αποδίδει και να πετυχαίνει την υπέρβαση που μας υποσχέθηκε.
Μακάρι να το κάνει.

Όμως επειδή όλοι μας έχουμε δει αρκετή μπαλίτσα στη ζωή μας είναι βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει. Όποιος κι αν είναι. Όποιος κι αν λέγεται.

Προσωπικά θέλω να δω έναν μεγάλο παίκτη, που δήλωνε ότι είναι ανώτερος του Ριβάλντο. Το Blog μου ουσιαστικά ξεκίνησε με ύμνους για τον Ρεκόμπα. Όπότε αντιλαμβάνεστε όλοι τις αγαθές μου προθέσεις. Συμφωνώ μαζί σου. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δει παίκτη. Στην καλύτερη περίπτωση μέχρι σήμερα έχουμε δει έναν σκάουτερ.

Ακόμη κι αν φέρει τους μεγαλύτερους παικταράδες από την Ουρουγουάη δεν με καλύπτει. Θέλω να τον δω να παίζει μπάλα. Γι αυτό κι αν δεν τον δω να αγωνίζεται και πάλι δεν θα ανεβάσω post.

Δεν νομίζω ότι ο Τσακίρης κλαίει τα λεφτά του γιατί όλα τα δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως τον μοναδικό που είναι ενήμερος για τις κινήσεις του Ρεκόμπα.

Ερωτήσεις κρίσεως: Πιστεύει κανείς ότι ο Λίνεν θα συμφωνούσε ποτέ σε τόσο μεγάλες άδειες και σε αναζήτηση παικτών στην Λατινική Αμερική; Ποιός ο ρόλος του προπονητή; Ποιός ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή; Ο.Κ έχει γνωριμίες. Αν τα καταφέρει έχει καλώς. Αν δεν τα καταφέρει τι θα γίνει; Θα παραμένει στην Ουρουγουάη; Ποιός ελέγχει την πορεία του τραυματισμού του; Πότε θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων; Μήπως η ύπαρξη του Ρεκόμπα στην ομάδα, ανεβάζει αυτομάτως την αξία της σε περίπτωση πωλήσεως του μετοχικού πακέτου;

zamis είπε...

Μακαρι ο Τσακιρης να με βγαλει λαθος και το μελλον να αποδειξει οτι εβλεπε ολο το εργο αλλιως απο την αρχη.
Προς το παρον ομως και συμφωνα με αυτα που διαβαζουμε απο τα μ.μ.ε. η εικονα που εγω τουλαχιστον εχω ειναι θολη και προβληματικη.
Ενας σταρ που δεν εχει παιξει μπαλα και παιζει ρολο ατζεντη,υπεραξιας,μεγαλοιδεατισμου.
Ενας προσωπικος επιθετικος που ειναι ανυπαρκτος παικτικα,διελυσε την ομαδα με τις ευλογιες του Τσακ και ανταμοιβεται ποικιλοτροπως για τις υπηρεσιες(..) που εχει προσφερει.
Ενα δ.σ. που αποτελειται απο προσωπικους συμβουλους και οργανωμενους οπαδους.
Και,ευτυχως,ενας προπονητης που μαζι με τους παικτες του προσπαθει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια,οπως ευστοχα εγραψες brfun.
Επαναλαμβανω,μακαρι να ειμαι λαθος και να μην μπορω να δω ολο το δασος,ολα αυτα ομως μακραν απεχουν απο το δικο μου οραμα για εναν υγιη Πανιωνιο.

br fan_atic είπε...

Ρε παιδιά. Γιά όλα αυτά έχω (και πιστεύω ότι έχετε όλοι) ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ.
Και καλά. Εμείς εδώ ανταλλάσουμε απόψεις, σαν να συζητούν κάποιοι φίλοι σε ένα καφενείο. Δεν είναι τρομερό όμως που κανείς απ' όσους έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν πληροφόρηση δεν γράφουν ούτε μία γραμμή και ασχολούνται από τον Σεπτέμβριο με σαχλαμάρες;

zamis είπε...

Μηπως αυτο το ΓΙΑΤΙ εχει μια απλη εξηγηση?
Ο Τσακιρης παρασυρθηκε σε ενα φαντασιακο lifestyle κοσμο Ιταλικης γκλαμουριας και ξορκισε τα παλαια προτυπα ως ''λιγα'' και φτωχα μπροστα στη νεα υπερβατικη εποχη που ερχοταν..
Και να πω οτι ηταν νεοπλουτος και οχι αστος θα το καταλαβαινα καπου..

br fan_atic είπε...

Αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα.Ο Τσακίρης έχει βοηθήσει πολύ. Αυτό είναι σίγουρο. Γιά τον λόγο αυτό όμως έχουμε όλοι μας μιά τάση να τον αγιοποιούμε.Δεν είναι ένας απλός φανατικός οπαδός. Είναι και ένας ικανός επιχειρηματίας. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ και πάντα προσπαθώ να αναλύσω την συμπεριφορά και τις επιλογές του και μέσα από το επιχειρηματικό πρίσμα.
Δεν είναι κανένα παιδάκι να τον κορϊδέυει ο ένας και ο άλλος. Πολύ περισσότερο όταν έβλεπε την ομάδα να κατακυλά βαθμολογικά. Εκεί όσο κι αν κοιμόταν σίγουρα ξύπνησε.
Η κατάσταση είναι σε πλήρη γνώση του. Απλά δεν ξέρουμε ακόμα ποιός είναι ο στόχος.
Θέλεις και κάτι άλλο; Αποδείχθηκε ότι ο μη υπερβατικός Πανιώνιος είχε τις δυνατότητες να παραμείνει σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Είναι δυνατόν να μην τον νευριάζει το γεγονός ότι δεν παίζει κανείς από τους υπερβατικούς; Είναι δυνατόν να μην σκέφτεται το που θα ήταν η ομάδα αν όλοι απέδιδαν έστω το 50% των δυνατοτήτων τους;Κορόϊδο δεν είναι. Κάτι έχει στο μυαλό του ή εμποδίζεται από κάποιους ή από κάτι γιά να αντιδράσει. Ας δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να μας διαψεύσουν. Προσωπικά θα περιμένω μέχρι και την 20η αγωνιστική ή σε κάθε περίπτωση μέχρι το τρίτο παιχνίδι του Ρεκόμπα στον δεύτερο γύρο.

zamis είπε...

Εγω δεν ειπα οτι τον κοροιδεψε καποιος..ομως ολα τα δεινα που ζουμε αρχιζουν(εμφανως τουλαχιστον)απο τη στιγμη που ανακηρυσσει το Χουτο σε θεσμικο παικτη-παραγοντα.Ποια ειναι η εξηγηση γι'αυτο?
Και να δεχτω οτι υπαρχει ενας επιχειρηματικος στοχος που ακομα δεν ειναι εμφανης.Ηταν ο Λινεν τροχοπεδη για την επιτευξη του και τωρα που τον εδιωξε ο δρομος ειναι ανοιχτος για την πραγματωση του?

br fun_atic είπε...

Το ξέρω ότι δεν το είπες. Ξέρεις όμως κάτι; Σε πολλά κυανέρυθρα φόρα πραγματικά δεν τολμάς να κάνεις κριτική στον Τσακίρη. Σε αρχίζουν όλοι:"τι λές γιά τον Πρόεδρο;","έχουμε κανένα καλύτερο;"κ.λ.π
Εντάξει. Είναι από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους, αλλά μερικά από τα πράγματα που κάνει είναι γιά εκπομπή στον Χαρδαβέλα.
Θα κάνουμε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και θα δούμε.Προσωπικά μέχρι και το προηγούμενο καλοκαίρι (προ Ρεκόμπα εποχή) με ενθουσίαζαν τα υπερβατικά σενάρια (στα οποία συμπεριλαμβάνονταν οπωσδήποτε ο Λίνεν). Τώρα τα βλέπω πολύ επιφυλακτικά...

zamis είπε...

Γι'αυτο συζηταμε εδω και οχι στα φορα αγαπητε brfun,εδω που υπαρχει καλοπροαιρετος προβληματισμος και οχι δουλικοτητες.
Συμφωνω μαζι σου και εχω γινει κι εγω πολυ επιφυλακτικος με ολα αυτα τα κουλα που βλεπουμε κατ'εξακολουθηση.
Πολυ καλο αυτο για το Χαρδαβελλα
:)

Sot Rods είπε...

Όντως πολύ καλό αυτό με το Χαρδαβέλα. Νομίζω ότι αν ξεχωρίζει κάτι σε αυτό το νοερό κυανέρυθρο στέκι, αυτό είναι το χιούμορ. Άλλωστε τι (br)FUN(atic)θα ήταν ο φίλος...

Costix είπε...

Διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον τα σχολια σας τις τελευταιες 48 ωρες και καταλαβαινω οτι ολοι μοιραζομαστε την ιδια αγωνια.

Ομως θελω να σας θυμισω τα εξης:-

1. Τσακιρης = αγνος Πανθηρας (το εχει αποδειξει μεχρι βλακειας).

2. Τσακιρης = μαλλον ο πιο πλουσιος Πανιωνιος φιλαθλος.

3. Τσακιρης = ειναι ο μονος που με αποδειξεις εβαλε το χερι βαθεια στην τσεπη του (ξερω αρκετους που με ανεση μπορουν να συνεισφερουν εστω τα μισα και το μονο που κανουν ειναι απλα να αγοραζουν εισητηριο των 1900 ευρω με παρκινγκ μονο και μονο για το θεαθηναι).

4. Τσακιρης = προσπαθει για την λεγομενη ΥΠΕΡΒΑΣΗ (ισως με λαθος τροπο, παντως προσπαθει).

5. Τσακιρης = 2 χρονια στην πεμπτη θεση και Ευρωπη και φετος με ολα τα λαθη και τις δυσμενεις συνθηκες ειμαστε στο παιχνιδι ακομα και για 4η θεση.

6. Τσακιρης = εβαλε το χρημα και παρα οτι και Χουτος και Ρεκομπα δεν εχουν αποδωσει φετος τα αναμενομενα, τουλαχιστον ενας Εστογιανοφ μας εχει φτιαξει ολους. Και αυτο το πληρωνει ο Τσακιρης !!!

ΑΡΑ, συστηνω ψυχραιμια και υπομονη σε ολους (συμφωνω με τον brfunatic οτι πρεπει να δωσουμε βαθος χρονου).

Και στο κατω-κατω ποιος μπορει να συγκρινει την διοικηση του Τσακιρη με την διοικηση του Μπεου ???

Με οσα λαθη και αν εχει κανει.

Τουλαχιστον, ειναι ανυστεροβουλος 100%.

Και βλακας εχει αποδειξει οτι δεν ειναι !!!

Χαλαρωστε και απολαυστε ΠΑΝΙΩΝΙΟ 2009 !!!

Ολοι στο γηπεδο το Σαββατο, θελουμε τους 3 βαθμους και ας σκοραρει και ο Κρεσιτς !!!!

Κια βεβαια καπακι διπλο στον ΟΦΗ, που ειναι εφικτο.

Μετα, Steve, το συζηταμε περι βαθμολογιας (δες και τους αλλους ''συναγωνιστες'').

Εξ αλλου εχουμε αποδειξει σαν ομαδα οτι εχουμε διαρκεια, κατι που λειπει απο τους αλλους.

Με την νικη !!!