Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Αγωνιστική πύραυλος

Η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου είναι ικανή να σπρώξει ψηλά την αγαπημένη μας ομάδα. Συγκεκριμένα το Σάββατο 10.1.2009 αντιμετωπίζουμε στο γήπεδό μας τον Πανσερραϊκό (16:45). Αν και δεν μας λείπουν τα προβλήματα, εντούτοις θεωρούμε εκ των ουκ άνευ το τρίποντο. Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε 25 βαθμούς. Εννοείται ότι δεν επιθυμούμε νίκη του Πανθρακικού, του Άρη και της Λάρισας (ιδανικό θα ήταν το Χ και στις τρεις περιπτώσεις), ενώ ενδεχόμενη ήττα της Α.Ε.Κ από τον Π.Α.Ο.Κ θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω στην βαθμολογία.
Γενικά η αγωνιστική αυτή μπορεί να μας φέρει πολύ κοντά στην τετράδα και σε κάθε περίπτωση να βοηθήσει κι άλλο την ανύψωση του ηθικού, ενόψει μάλιστα της δύσκολης συνέχειας.
Να ευχηθούμε νίκη στην Πανιωνάρα και ας στηρίξουμε όλοι από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

Υ.Γ
Για να γκρινιάξουμε και λίγο. Δεν είναι κάπως υπερβολικό το εισιτήριο των 25 ευρώ στις θύρες 4 και 7 όταν το παιχνίδι διεξάγεται Σάββατο μεσημέρι και ο αντίπαλος είναι ο ουραγός Πανσερραϊκός;

11 σχόλια:

zamis είπε...

ναι,ειναι ακριβο το εισιτηριο,οπως ανεβαινει στα ''μεγαλα'' ματς θα επρεπε και να κατεβαινει στα ''μικρα''.
Ο Βραζιλιανος τι γινεται,ξερουμε?

br fun_atic είπε...

Ποιός Βραζιλιάνος; Αν έχεις πληροφορίες που δεν έχω, τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο μόνιμης συνεργασίας με την σελίδα....

Γιά το εισιτήριο: Οι καιροί είναι δύσκολοι γιά όλους... Μιά μικρή μείωση σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν θα ήταν άσχημη.

Γιά τον Μπέλιτς: Ευτυχώς ήρθε η μπλέ κάρτα του. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί αύριο. Γιά να δούμε τι ψάρια πιάνει. Από την άλλη μεριά λυπάμαι τον Ανδριόλα που ενώ κέρδισε το φλουρί την πρωτοχρονιά μόλις έχασε την μία και μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε να γίνει πρώτος...

Με τον Αμπρέου τι γίνεται; Σύμφωνα με όσα έλεγε ο κος Γαλλής, η αποδέσμευση των εξτρά παικτών θα μας οφελούσε κατά 1.100.000 ευρώ. Δεν καλύπτουν το συμβόλαιο του Αμπρέου ή κάποιου άλλου σημαντικού επιθετικού;

zamis είπε...

Το Γκοζαγκα ντε!

zamis είπε...

Μολις διαβασα Σταματοπουλο.Δεν του κανουν του ανθρωπου τα δυο Ουρουγουανα,τοπε καθαρα.Για να δουμε..

Pav είπε...

Καλή χρονιά σε όλους τους panther bloggers
Νομίζω ότι το παιχνίδι με Πανσεραϊκό είναι το πιο δύσκολο του β' γύρου. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Εδώ θα δείξει αν μπορεί να κάνει έναν μίνι πρωταθλητισμό και αν είναι έτοιμος για μεγάλα πραγματα ο Ιστορικός. Έχουμε καλό ντεμαράζ και ο β' γύρος μας πάει (στατιστικά τουλάχιστο). Μην ξεχνάτε πως με τα δύο τρίτα της ομάδας παίζουμε εδώ και ένα μήνα και ο απολογισμός μας δεν είναι άσχημος. Τα τέρματα είναι επίσης 7 υπέρ 1 κατά. Θα πει ίσως κάποιος πως οι αντίπαλοι δεν ήταν και τόσο δυνατοί επιθετικά αλλά το ίδιο ίσχυε και στην αρχή της σεζόν αλλά τη μπάλλα τη μαζεύμε συνεχώς από τα δύχτια. Εγώ τουλάχιστο βλέπω μία βελτίωση σε ότι αφορά τον ανασταλτικό τομέα. Μέχρι και ο Ντάριο παίζει καλύτερα.
Αγαπητέ zamis θα τα πούμε στη θύρα αύριο; Αλήθεια γιατί η Nova διαφημίζει το παιχνίδι για τις 7.00 μ.μ. αντί για 6.45;

zamis είπε...

pavlos welcome my man
Ας λεει η νοβα οτι θελει,εμεις ετσι κι αλλιως θαμαστε ναο για την Πανιωναρα!

Pav είπε...

Τί ώρα όμως;

zamis είπε...

16.45

Pav είπε...

Aahait
Δυνατά ρε Πανιωνάρα!

Sot Rods είπε...

Γεια σας φίλοι,

Υπάρχει και το πολύ λογικό εισιτήριο στη Θ2, με 10 Ευρώ. Από τα πιο φτηνά του πρωταθλήματος και είσαι και στη σέντρα.

Δεν είδα να σχολιάζει κάποιος την εξήγηση που έδωσε η Διοίκηση για το θέμα Γουνδουλάκη. Ο χαρισματικός κος Διευθύνων μας είπε, ούτε λίγο-ούτε πολύ, για 2 ολόκληρους μήνες το μαγαζί δεν λειτουργούσε. Αυτό δεν σημαίνει όταν χάνεται η προθεσμία πληρωμής των 400(!) Ευρώ στο ΙΚΑ?

Για το θέμα του τερματοφύλακα, η λογική λέει ότι θα παίξει ο Ανδριόλας. Τον Μπέλιτς δεν τον ξέρουν ακόμα οι αμυντικοί, ούτε αυτός εκείνους. Ίσως να μην τον ξέρει καλά-καλά ούτε ο Φιλιππής.

Συμφωνώ μαζί σας ότι το ματς είναι κομβικό αλλά όχι μόνο για εμάς. Αύριο θα φανεί αν οι Σέρρες θα είναι η 2η ομάδα που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία μετά το Θρασύβουλο. Άρα δύσκολο ματς και είναι πράγματι ατυχία που δεν παίζουν οι φορμαρισμένοι Κρέσιτς και Ντελούρα.

Γενικά αυτή η εβδομάδα είναι "make it or break it" για τη φετινή μας πορεία καθώς ακολουθούν τα ματς σε Βέροια και Οφη. Πιστεύω όμως ότι παρά τις απουσίες, αυτές οι ομάδες είναι πολύ κατώτερες από τον Πανιώνιο και όλα εξαρτώνται από τον Γιώτη και τους παίκτες του. Άλλωστε επιστρέφει το βαρόμετρο της ομάδας και πρώτος σκόρερ της, ο Κουμ! Αν κρατάει κάποιος στατιστική, θα ήταν ενδιαφέρον να μας έλεγε τα αποτελέσματα που είχαμε φέτος, με ή χωρίς τον Κουμ στην ενδεκάδα.

Τέλος, σαν φίλαθλος του Ιστορικού θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μπάρκογλου και το ιατρικό team. Ο Γιώργος απέδειξε ότι είναι ψυχάρα και ότι δεν μασάει εύκολα από τραυματισμούς.

See you in the Temple.

Sot Rods είπε...

"...ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Για την παρεμπόδιση της σωστής διενέργειας των διαδικασιών του ελέγχου ντόπινγκ απο παράγοντες της ομάδας στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. : Απαλλάσσεται λόγω αμφιβολιών..."
(Από το site της Superleague)