Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Πανιώνιο Μοντέλο

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε αναλωθεί σε σχόλια σχετικά με την τιμωρία ή απομάκρυνση παικτών, με την απομάκρυνση Λίνεν, τα διοικητικά λάθη, την στάση του Τσακίρη κ.α. Πηγή των διαφωνιών μας είναι προφανώς το διαφορετικό μοντέλο που έχουμε για την ομάδα. Θα καταθέσω το δικό μου και περιμένω τα δικά σας σχόλια.

  1. Χαίρομαι ειλικρινά όταν βλέπω γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους στην προπόνηση ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα παιδιά έχουν όνειρο ότι ίσως κάποια μέρα θα μπορέσουν να παίξουν στην μεγάλη ομάδα της προτίμησής τους. Κάποια ελάχιστα θα το καταφέρουν. Και είναι λίγα διότι οι περισσότερες ομάδες εμπιστεύονται μέτριους ξένους παίκτες και όχι τους Έλληνες. Συνεπώς αυτό το οποίο πρωτίστως επιθυμώ είναι να απαρτίζεται ο Πανιώνιος κυρίως από Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από ξένους εάν είναι εγνωσμένης αξίας και εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιος πρέπει να κάνει εξαιρετική δουλειά στο φυτώριο και να επιπλέον να κάνει καλό σκάουτιγκ σε μικρές κατηγορίες.
  2. Όλοι στον Πανιώνιο είμαστε μια μικρή οικογένεια με μεγάλα όνειρα. Όπως σε κάθε Ελληνική οικογένεια, έτσι κι εδώ, είμαστε πολύ δεμένοι με το «παιδί» και θέλουμε διαρκώς το καλό του. Ίσως καμιά φορά να το πνίγουμε με την γκρίνια και τα σχόλιά μας. Θα ήθελα λοιπόν έναν Πανιώνιο ο οποίος θα εξέφραζε εντελώς διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με την οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Θα εμπιστεύονταν την διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή.
  3. Θα ήθελα ο Πανιώνιος να είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη σε κάθε επίπεδο. Θα ήθελα να έχει μια πολύ στιβαρή διοίκηση η οποία να μην ανέχεται πειθαρχικά παραπτώματα και να αντιμετωπίζει δίκαια όλους τους παίκτες.
  4. Θα ήθελα η ομάδα να έχει έναν καλό και σοβαρό προπονητή τον οποίο να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  5. Θα ήθελα η ομάδα να έχει και ταλαντούχους νέους παίκτες και έμπειρους παίκτες αεροδρομίου, διατεθειμένους να προσφέρουν.
  6. Θα ήθελα η ομάδα να είναι οικονομικά αυτάρκης, γεγονός που έχει να κάνει και με τη δημιουργία νέου γηπέδου – αθλητικού κέντρου.
  7. Θα ήθελα να παίζει επιθετικά έναντι του οποιουδήποτε αντιπάλου. Ο Πανιώνιος του Μπουμπένκο θεωρώ ότι ήταν από τις χειρότερες αγωνιστικά περιόδους της ομάδας.
  8. Να μην το κρύψω. Το υπερβατικό σενάριο με ενθουσίασε. Η πραγματικότητα με προσγείωσε. Και είναι λογικό να μην μπορεί ο Πανιώνιος των συγκεκριμένων οικονομικών δυνατοτήτων και του ενός σούπερ σταρ να κάνει την υπέρβαση, όταν δεν μπορεί να την καταφέρει ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός των Κροίσων. Θα ήθελα λοιπόν να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και εφικτούς στόχους, τους οποίους θα διεκδικούσαμε σκαλί σκαλί.

Όλα αυτά ταιριάζουν πολύ με τον Πανιώνιο της περιόδου της αγαστής συνεργασίας Λίνεν – Τσακίρη. Αυτό εξηγεί τον λόγο που τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι υποστηρίζουμε τον Λίνεν. Δεν είναι προσωπικό κόλλημα. Έχει να κάνει με το μοντέλο που επιθυμούμε για τον Πανιώνιο. Και επειδή κάποιοι ξέχασαν εύκολα, ας θυμηθούν το πως αισθανόμασταν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Το πόσο περήφανοι νοιώθαμε για τους παίκτες της ομάδας, για τις επιτυχίες, για τον προπονητή που σέβονταν και εκτιμούσαν όλοι, για τον αγνό φίλαθλο και μετά πρόεδρο Τσακίρη.

Με όσα γράφουμε εκφράζουμε αγωνίες και αυτές χωρίς δεύτερες σκέψεις και σκιές προσωπικών συμφερόντων. Διότι όλοι στο brfunatic είμαστε ερασιτέχνες σε όλα μας. Πρωτίστως όμως είμαστε ερασιτέχνες φίλαθλοι...

24 σχόλια:

re-la-re είπε...

Σωστός.

Αλλά και που τα γράφεις αυτά συνάρρωστε μπρού (συγνώμη για τον ενικό) πόσοι νομίζεις τα καταλαβαίνουν; Μόνο οι ελάχιστοι συνάρρωστοι που δεν κοιτάνε την ομάδα και ταυτόχρονα το πορτοφόλι τους.

br fun_atic είπε...

Δεν με νοιάζει. Εδώ κάνω το χόμπι μου (τουλάχιστον γιά όσο δεν βαριέμαι). Έχω δουλειά και μάλιστα καλή. Δεν ζω, ούτε πρόκειται να ζήσω από τον Πανιώνιο... Ο ενικός επιβάλλεται μεταξύ φίλων...

re-la-re είπε...

Πριν απο λιγο η goalday.gr αναφέρει ότι συμφωνήσαμε με τον Σαμπόριο και άνθρωπος του ΔΣ πάει Ελβετία να τον φέρει.

Ο Σαμπόριο κόστισε 800000 για το 50% των δικαιωμάτων του σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.

re-la-re είπε...

Ο ενικός ήταν για την πλακίτσα με το μπρου.
Ολοι την πλάκα μας κάνουμε. Και προφανώς δεν ζούμε ούτε θα ζήουμε απο την αρρώστεια μας. Εμείς, τώρα για τους άλλους....

dimosthenis είπε...

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω πως οι ήττες, αφού στην αρχή μας ενοχλούν και βγάζουν τις διαφορετικές απόψεις και γκρίνιες καμιά φορά, στη συνέχεια μας προβληματίζουν και οδηγούν σε συνθέσεις όπως αυτό το εξαιρετικό "Πανιώνιο Μοντέλο", το οποίο προσυπογράφω.
Ο Χουτισμός και ο Λινενισμός που φέτος μας χωρίζουν πέρσι μας ένωναν, γιατί λειτούργησαν προς το συμφέρον της ομάδας.
Σήμερα υπάρχει μόνο ο Πανιώνιος, ως μοντέλο και ιδέα, που τόσο τρυφερά περιέγραψες στο άρθρο σου και μόνο αυτός. Όλα υποτάσσονται στο συμφέρον της ομάδας μας. Οι παίχτες πάνε και έρχονται, οι προπονητές επίσης, το ίδιο και οι πρόεδροι. Οι ιδέες-παραδείγματα μένουν σταθερές φωτίζουν το μέλλον. και έχουν μέλλον όσοι ονειρεύονται και αυτό είναι που κάνει τους Πανιώνιους να ξεχωρίζουν. ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία

br fun_atic είπε...

Δημοσθένη είσαι ευπρόσδεκτος. Το Πανιώνιο μοντέλο εκφράζονταν αποσπασματικά σε κάθε κείμενό μου. Το τελευταίο post αποτελούσε μιά κωδικοποίηση - απάντηση σε όσους ήθελαν να κολλήσουν ταμπέλες στο brfunatic. Δεν είμαι Χουτικός ή Λινενικός διότι δεν είμαι προσωπολάτρης. Εκτιμώ όμως το ταλέντο και την προσφορά.

Πολύ φοβάμαι ότι όσοι εκφράζουν ακραία αρνητικές θέσεις κατά του Λίνεν εξυπηρετούν συγκεκριμένες καταστάσεις...Φυσικά και 12 μήνες πριν έλεγαν άλλα. Άλλη όμως ήταν τότε και η σχέση Λίνεν- Τσακίρη... Αυτό λέει πολλά, διότι ίσως κάποιοι θέλουν να τα έχουν καλά με τον Τσακίρη...

Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να μου κολλήσει την ταμπέλα του αντιΧουτικού. Δεν είμαι...Αρχικά δεν ήθελα τον Χούτο στον Πανιώνιο. Αργότερα εκτίμησα την προσφορά και την θέλησή του. Θεώρησα εκπληκτική της συμβολή του στην μεταγραφή του Ρεκόμπα. Είναι γεγονός ότι ο Λάμπρος είναι μεγάλο ταλέντο. Δυστυχώς όμως το πουλάει με εντελώς λάθος τρόπο. Αυτό δεν θα με ενοχλούσε αν δεν έθιγε τα συμφέροντα της ομάδας μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να αποχωρήσει. Όχι γιατί δεν μου κάνει ως παίκτης. Όμως και ο ίδιος θα έχει καταλάβει ότι η παρουσία του ύστερα απ' όσα έχουν γίνει βλάπτει την ομάδα.
Του εύχομαι καλή επιτυχία στον Π.Α.Ο.Κ ή όπου αλλού πάει.

Ας προσέξει όμως η συμπεριφορά και η καλή του απόδοση να έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των 6 μηνών, όση φημολογείται ότι είναι και η διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνουν.

zamis είπε...

Δεν το συζητω οτι αυτο ειναι το μοντελο που εχουμε ολοι εδω στο μυαλο μας.
Ταυτοχρονα ομως δεν πρεπει να παραγνωριζουμε το γεγονος οτι η περιοδος Τσακιρη-Λινεν ετυχε και πετυχε..δυστυχως ολα οσα ακολουθησαν εδειξαν οτι η τοτε ευτυχης κατασταση ως προσανατολισμος και φιλοσοφια ηταν συγκυριακη.
Γιατι πως αλλιως μπορεις να εξηγησεις το jeckyl and hyde του προεδρου?
Και οσο θα υπαρχουν Πανιωνιοι που ειτε λογω συμφεροντος(οχι αναγκαστικα οικονομικου-το χρημα πολλοι εμισησαν τη δοξα κανεις)ειτε λογω περιορισμενης αντιληψης ειναι σφουγγοκωλαριοι του Τσακ και αυτος δεν τους απομακρυνει,το μοντελο αυτο θα ειναι ευσεβης ποθος.
Ουτε οι δομες(ποιες?)ουτε η οργανωση(τι?)ουτε το δ.σ(ποιο?)μου επιτρεπει να ειμαι αισιοδοξος.
Και οσο και αν στιγμη δεν αμφισβητω την ανιδιοτελεια του Τσακιρη,ολα οσα συνεβησαν και εξακολουθουν να συμβαινουν μηνες τωρα δε μου δημιουργουν την παραμικρη εμπιστοσυνη οτι θα πορευτει προς την κατευθυνση που περιγραφεις.
Μην ξεχναμε οτι ενα απο τα πιο βασικα χαρακτηριστικα ενος ηγετη ειναι οι συνεργατες που επιλεγει και η φιλοσοφια που αυτος τους εμφυσει και οχι αντιστροφα..
Μακαρι να με διαψευσει.

zamis είπε...

Από την πλευρά του ο πρώην προπονητής του Χούτου στον Πανιώνιο Τάκης Λεμονής μιλώντας στον Extrasport σχολίασε την ενδεχόμενη μεταγραφή:... θα είναι μια σούπερ μεταγραφή για την ομάδα. Έχω την εντύπωση ότι ο Σάντος είναι ο προπονητής που θα μπορέσει να ελέγξει τα αποδυτήρια οτιδήποτε κι αν συμβεί».

απο gazzetta

λεμονια με γιαουρτια και μαλαματινα

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα συμφωνω με ολα σου τα αρθρα μεχρι και σημερα.
Το μοντελο της ομαδας πριν απο 2 χρονια ηταν ιδανικο.Ενας Τσακιρης νεος στον χωρο του ποδοσφαιρου με ορεξη για μεγαλα πραγματα με εναν προπονητη πραγματικο κοσμημα για το Ελληνικο ποδοσφαιρο.Καπου ομως το πραγμα στραβωσε στην πορεια.Ο λογος για μενα ειναι καθαρα η απειρια του Προεδρου στην επιλογη προσωπων αλλα και στην επιλυση καταστασεων.
Θελω να πιστευω οτι οι τελευταιοι μηνες εχουν κανει τον Προεδρο πιο σοφο

br fun_atic είπε...

Είναι σπουδαίο να αναγνωρίζεις σε άλλους ικανότητες που δεν έχεις...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει που θα πάει.Σε όποια ομάδα κι αν πάει είναι σίγουρο ότι θα αποδώσει πολύ καλά γιά κάποιο διάστημα...

Είναι σίγουρο όμως ότι υπάρχει ενδιαφέρον; Μήπως αυτό είναι τρικ ενόψει Δ.Σ ( μη με αφήσετε γιατί θα πάω σε ανταγωνιστή);

Μήπως όλο αυτό είναι σκηνικό γιά να το βουλώσουμε όλοι (μην τον αφήσουμε ρε παιδιά, μήπως και πάει σε ανταγωνιστή...);

Δεν καταλαβαίνω σε τι χρειάζεται η απόφαση ενός Δ.Σ το οποίο είναι ουσιαστικά διορισμένο από το αφεντικό, που έτσι κι αλλιώς τον έδιωξε (κατά τα δημοσιεύματα)...Σε τελική ανάλυση και ο ίδιος ο Χούτος είπε ότι συμφωνεί με τη λύση της συνεργασίας...

Κάτι δεν μου αρέσει εδώ...

Σενάριο: Ψηφίζει το Δ.Σ, Ο Τσακίρης έχει ψηφίσει υπερ της απομάκρυνσης, έχουμε ισοπαλία και με ψήφο της συζύγου του παραμένει στην ομάδα και του επιβάλλεται πρόστιμο...Ε ρε γλέντια...

re-la-re είπε...

Μα νομίζω ότι ο Τσακίρης είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την Πέμπτη.

Πάντως η πρόταση ΠΑΟΚ μου βρωμάει. Το μεσημέρι στον σεντρα ο Στέλλας έλεγε στον Ασημακόπουλο ότι ο Χούτος αυτοπροτάθηκε και ο ΠΑΟΚ τον απέρριψε. Και φτάνοντας στο σπίτι σε μιση ώρα βλέπω να έχει βρωμίσει ο τόπος με δημοσιεύματα, τα οποία, προσέξτε, λένε ότι θα παει στον ΠΑΟΚ αν τον αφήσει ελεύθερο ο Πανιώνιος. Δηλαδή σαν να μας λένε κρατήστε τον.

Παντως θα έχει πλάκα η συνύπαρξη Χούτου-Μπακαγιόκο. Πέρα από το ποδοσφαιρικό στοίχημα ο ΠΑΟΚ θα παιζεται και στο πυγμαχικό.

zamis είπε...

brfun
βλεπω οτι μετα τα αγγελοπουλικα πλανα και τις ραμποπεριπετειες μπαινεις και στις κωμωδιες τρομου

:)

Sot Rods είπε...

Πολύ καλή η ανάρτηση του Μπρού όπως και το "Μπρού" (πάει καθιερώθηκε).
;)

Πάει δεν πάει στον παοκ, σημασία έχει ότι σε εμάς δεν ξαναπαίζει!

Ποιον είπατε έχει βοηθό ο Σάντος στον παοκ? Καλό θα ήταν κάποιος να ειδοποιήσει τον άνθρωπο να αρχίσει να φυλάγεται!
:)

Τι σημαίνει 50% του Κοσταρικανού? Το άλλο μισό δεν θα παίζει σε εμάς?
:)

Οι πληροφορίες ότι μόλις ολοκληρωθεί το transfer του Ηθικού θα ψηθούν αρνιά στην πλατεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ούτε ότι στα γραφεία στοιχήματος παίζεται σε πόση ώρα θα τον ακολουθήσει ο Ρ(εκ)όμπα.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά απόψε νιώθω πολύ καλύτερα.

Sot Rods είπε...

Ο Λεμονής βγήκε και είπε ότι θα είναι πολύ καλό για τον παοκ να πάει εκεί ο Ηθικός και ότι ο Σάντος ξέρει να κουμαντάρει τα αποδυτήρια κλπ κλπ.
Καταχθόνιο σχέδιο μου μυρίζει. Πχ σε ένα μήνα ο Σάντος παραιτείται λόγω Χούτου (ο οποίος θέλει να προπονείται μόνος του στον Χορτιάτη με θέα τον Θερμαϊκό και τον οποίο υποστηρίζουν φανερά οι πρώην συμπαίκτες του στην εθνική Ζαγοράκης και Βρύζας) και φυσικά τον αντικαθιστά ο Sir Γαυρόβλαχος ο οποίος πάντα ονειρευόταν να φτάσει ψηλά με μια ομάδα σαν τον παοκ!
Πως σας φαίνεται το σενάριο?

br fun_atic είπε...

κωμωδια τρομου...ενδιαφέρον...Να δω τι θα λες έτσι και μου κάτσει...

Μπακαγιόκο χούτος.ενδιαφέρον...Φτου...έχει και ο ΠΑΟΚ Ουρουγουανό...θέλει φαίνεται τον Ουρουγουανό του...

Απορία: Ενώ έχει γίνει αντιπαθής στον πολύ κόσμο, έχει πολύ ισχυρές φιλίες με σημαντικά άτομα, τα οποία σκίζονται κυριολεκτικά γι αυτόν. Ο Τσακίρης μόνο στην φωτιά δεν έχει πέσει. Ο Ρεκόμπα δήλωσε ότι από τους 400 παίκτες που έχει συνεργαστεί στη ζωή του, φίλος είναι μόνο με τον Λάμπρο...Τελικά πρεπει να ειναι ωραιος τυπος και στις παρέες πολύ εντάξει. Κρίμα όμως που χειρίζεται τα επαγγελματικά του με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο...

Ποιόν έχει βοηθό Σάντος; Όποιον κι αν έχει μάλλον ψάχνει δάσκαλο για καρατε...προσέχουμε γιά να έχουμε...

εγώ διάβασα ότι τον πρότεινε ο πατέρας του... Χριστός κι Απόστολος. Δεν ξανάγινε αυτό...Κυρ πρόεδρε πάρε το παιδάκι μου το άνεργο...

Δήλωσε ότι τον εξιτάρει να παίξει γιά τον ΠΑΟΚ και τον υπέροχο κόσμο του. Τα ΠΑΟΚΙΑ είναι υπέροχα όταν τα έχεις καλά μαζί τους. Αλλιώς άστα να πάνε...

50% του Κοσταρικανού σημαίνει ότι αγοράζουμε το δεξί του χέρι, πόδι, μάτι, και όποιο άλλο μελος βρισκεται στην δεξιά πλευρά (με λαμβάνεις;)
Ελπίζω να μην αγορασαμε μονο το συγκεκριμενο μελος...

Επιπλέον γιά να μετρήσει ένα του γκολ, θα πρέπει να σκοράρει δύο...Ίσως να κάνει διπλοβάρδιες.Να παίζει μιά βδομάδα εδώ και μιά στην Ελβετία...ποδοσφαιρικό τρίγωνο...

Το ωραίο είναι ότι όλοι γράφουν πως είναι ο αντικαταστάτης του Χούτου... Προ καβγά όμως δεν ψάχναμε γιά αντικαταστάτη αλλά για παρτενερ...Όλοι αγοράζουμε παίκτες και όλο έχουμε ελλείψεις. Αλήθεια, πόσους έχει το ρόστερ του Πανιωνίου; Για 25 δεν δείχνουν...

Το άλλο είναι κορυφαίο. Διάβασα ότι δήλωσε πως τον συγκινεί που εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια...Ποιά σενάρια; Ο πατέρας του δεν πήρε τηλέφωνο; Σφάχτηκε κανείς στην ποδιά του;

br fun_atic είπε...

υποθετικο σεναριο τρομου. Χούτος και Τσιαρτας στην ιδια ομαδα...

θα παρει μαζι και ολους τους προσωπικους; Και ο Τσακιρης δεν ειχε δηλωσει οτι θα ηθελε να διοικει τον Παοκ;Θα σε πάρω να φυγουμε...σ' αλλη γη σ΄αλλα μέρη...

ο Ρεκόμπα δεν είχε αποθεωθεί από τα ΠΑΟΚΙΑ δηλώνοντας ότι θα ήθελε να είναι συμπαίκτης με τον Ουρουγουανό του Π.Α.Ο.Κ;

Το δ.σ είναι πριν ή μετά το παιχνίδι με τη Βεροια; Νομιζω ότι είναι μετά. Ωραια...

Αν ο Ζαμόριο δηλώσει ότι έμαθε πως ο Πανιωνιος είναι οικογένεια θα σημαίνει ότι έχει και χιούμορ...

br fun_atic είπε...

το "Μπρου" δεν μου αρεσει...Μου θυμίζει εκτόνωση αεριων του πεπτικού συστήματος...το είπα πολύ ευγενικά...Βρείτε κάτι άλλο

Sot Rods είπε...

Το Μπρρρρ? (ανατριχίλα)

Πχ,

- Με απόφαση του ΔΣ ο Χούτος μένει στη Νέα Σμύρνη.
- Μπρρρρ

re-la-re είπε...

Για να μη δουλευόμαστε:

Από την goalday.gr
"Τις τελευταίες ώρες η φημολογία περί μεταγραφής του Λάμπρου Χούτου στον ΠΑΟΚ έχει «ανάψει», ωστόσο, είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.....«Δεν έχω μιλήσει για κάτι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν η φημολογία είναι αληθής, αυτό με χαροποιεί πραγματικά. Περιμένω αύριο να μου ανακοινώσουν την απόφαση τους από τον Πανιώνιο, μου είχαν πει ότι θα με αφήσουν ελεύθερο και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα το δούμε στην συνάντηση που θα έχω αν θα έχουν κάποιες απαιτήσεις»"

Τελικά συζητάμε για μια είδηση που κανείς δεν την επιβεβαιώνει,κανείς δεν ξέρει τίποτα και υπάρχουν άνθρωποι ακόμα και δικοί μας που την θεωρούν τελειωμένη υπόθεση. Ίσως γιατί τους βολεύει, τι να πω.

Κάτι βρωμάει και αυτό δεν είναι η εκτόνωση αερίων του πεπτικού συστήματος τοu οικοδεσπότη μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνά απόλυτα και χαίρομαι που διαβάζω αυτά που και εγώ σκέφτομαι. Μονό σε ένα πράγμα δεν συμφωνώ και έχω κάποιες ερωτήσεις για σένα . το μοντέλο Λινεν-Τσακίρη μεταξύ άλλων είχε ως πλάνο το φυτώριο και την δουλειά με νέους παίκτες και όταν ενδύομε νέους αινούμε Έλληνες.
Τους 30 και βάλε παίκτες ποιος τους μάζεψε.? Μείλι, Ντιαβαρά, Πλασκονι ,Ντρεσνεκ, Χετεμαι? Που είναι οι νέοι που τόσο πολύ αρέσει να δουλεύει ο Λινεν.
Γιατί διώξαμε τον αραβική και τον σφάλμα, γιατί δώσαμε τον Σιοβα που πήγαμε στα δικαστήρια για να τον πάρουμε. Άμα δεν πάρουν χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες ποτέ θα κριθούν?
Ο Κοιλιαρας γιατί ηρθε στον πανιώνιο? Για να τον δώσουμε δανεικό?

ήμαρτον θα ξεχάσουμε και την μπάλα που ξέρουμε με τους παίκτες που παίζουνε κάθε Κυριακή. Δεν θέλω να πω ονόματα παικτών αλλά έχουμε πολλούς αμπαλους που τους έχουμε υπερεκτίμηση!!!

Προτιμώ να χάνω με 8 νέους Έλληνες στην ενδεκάδα παρά έτσι!

Sot Rods είπε...

Μετά από όλα αυτά που γίνονται, στα πλαίσια του "Κάνε έναν Πανιώνιο" να φέρω τους γιούς μου σήμερα με τη Βέροια ή θα κλαίμε όλοι μαζί?

br fun_atic είπε...

Καλωσορίζω τον rgegeo.

Εξαρτάται πως θέλεις να κάνεις το φυτώριο. Μπορείς να το κάνεις με ακαδημίες ή και με μεταγραφές νέων παικτών.

Συμφωνώ και γιά τα δύο σενάρια αρκεί να μιλάμε γιά Ελληνες ή τέλoς πάντων για μεγάλα ταλέντα από το εξωτερικό.

Γιά όλους αυτούς τους παίκτες που αναφέρεις: Το κακό στην άμυνα ξεκίνησε από την απομάκρυνση του Πλέτζ...Η απομάκρυνσή του ήταν επιλογή του Τσακίρη. Η απόδοσή του πριν από την απομάκρυνσή του δεν ήταν καλή (υπήρξαν φήμες και γιά εξωαγωνιστικούς λόγους), όμως γιά τον Λίνεν ήταν σημαντικός παίκτης γιά την αμντική λειτουργία.

Προέκυψε ακόμη μεγαλύτερο αμυντικό πρόβλημα (+ πρόβλημα τερματοφύλακα), το οποίο γίνονταν προσπάθειες να λυθεί βιαστικά, φθηνά και στο τέλος των μεταγραφών...

Από τους παίκτες που αναφέρεις, με εξαίρεση τον Ντιαβαρά, δεν έπαιξε κανείς γιά διάφορους λόγους. Συνεπώς δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Ακόμη και ο Ντρεσκ είχε παίξει γιά χρόνια στην Μπουντεσλίγκα, οπότε θεωρητικά δεν ήταν άσχετος...

Ακόμη κι αν δεχτώ ότι όλοι αυτοί ήταν λάθη του Λίνεν είναι γνωστό ότι στο ποδόσφαιρο κάνεις 5 μεταγραφές, με σκοπό να σου βγεί η μία. Ο.Κ δεν του βγήκαν αυτές, του βγήκαν άλλες... Και σε τελική ανάλυση η ομάδα έβγαινε στην Ευρώπη με άλλους παίκτες...

Αυτό που λέω εδώ και καιρό είναι κάτι πολύ απλό. Κάποιοι κατηγορούν τον Λίνεν γιά το μεγάλο ρόστερ. Όμως η διοίκηση έκανε μέχρι και την εποχή Ρεκόμπα, σχετικά φθηνές μεταγραφές αναζητώντας ταλέντα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Είναι δυνατόν υπό αυτές τις συνθήκες να μην έχει μεγάλο ρόστερ η ομάδα;

Έδωσε ποτέ η διοίκηση στον Λίνεν μπάτζετ ανάλογο της μεταγραφής του Ρεκόμπα σε μία μεταγραφική περίοδο;

Ποιόν Κοιλιάρα μου λες και ποιόν Σιόβα. Εδώ τον Άντερσον που είναι έτοιμος παίκτης και έχουμε ανάγκη λόγω και της παρούσας κατάστασης της επίθεσης και δεν τον αξιοποιούμε...

Γιά το σημερινό παιχνίδι: Απ' ότι διάβασα ο Ρεκόμπα κάθεται στον πάγκο, η ομάδα θα έχει 8 Έλληνες και στην επίθεση θα παίξουν οι Μπάρκογλου και Ντελούρα.


steve o γιός μου κι εγώ θα πάμε...Δεν έχουμε κλάψει ποτέ, διότι δεν μας αγχώνει η ήττα...

Sot Rods είπε...

Ούτε κι εμάς μας αγχώνει μια ενδεχόμενη ήττα αλλά όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο πρέπει κάποια στιγμή να βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα. Διαφορετικά δεν "Κάνεις ένα Πανιώνιο". Έναν loser κάνεις και το λέω με πολύ επίγνωση του τι λέω. Καλός ο ρομαντισμός αλλά -ιδιαίτερα στην εποχή μας- το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Σε συνδιασμό δε με κάτι άλλα πρόσφατα σχόλια σχετικά με τα sold out, δεν πρέπει να φεύγει συνέχεια ο κόσμος μας απογοητευμένος. Ας είναι ακόμα και ο Χούτος (που λέει ο λόγος, ε? , φτου-φτου-φτου), που θα βάλει τη μπάλα μέσα αλλά πρέπει επιτέλους κάποιος να το κάνει κι ας είναι κι ο Τσακ από την εξέδρα.

br fun_atic είπε...

Έλα μωρέ looser. Μιά ψιλο - μαζοχιστική τάση έχουμε...

Όσο γιά τη μπάλα στα δίχτυα, κάποιον θα βρούμε. Γιά την ώρα με ενδιαφέρει να ξεκαθαρίσουμε...Αν και δεν το βλέπω...