Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Σύντομες ειδήσεις

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Μπερνάρ Κουμορτζί. Η υγεία του έχει βελτιωθεί αρκετά και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα προπονήσεις, ίσως και από αύριο. Προχωρούν οι αποδεσμεύεις παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μέϊλι πρόκειται να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ο Καπετάνος οδεύει για την Καβάλα και ο Κόντης δανεικός στην Καλαμαριά. Από αύριο μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Μανιάτης, ενώ ο Άντερσον προπονείται κανονικά. Την ποινή της μίας αγωνιστικής θα εκτίσει ο Αλβάρο Ρεκόμπα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο Λάμπρος Χούτος παρέλαβε το βραβείο ήθους σε εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών.

.

36 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Διαμαρτύρομαι! Την 5η είδηση έπρεπε να τη βάλεις πρώτη. Τι μας ενδιαφέρουν οι Κούμ και Μανιάτης όταν υπάρχει προσωπική είδηση για τον προσωπικό κουμπάρο?

Και μια ερώτηση. Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένος κι ο Λίνεν ή τον ξέχασαν? Λόγω του είδους του βραβείου ρωτάω.

br fun_atic είπε...

έχεις αρκετό ήθος γιά να σου απαντήσω;

re-la-re είπε...

καλα πόσα παιγνιδια επαιξε ο Ρεκομπα και μαζεψε κιολας κάρτες;
Και να ρωτησω και κατι σε σχέση με τα παιδια μας που θέλουμε να τα κάνουμε Πανιώνιους. Πότε θα δουν το Ρεκόμπα στη Νέα Σμυρνη να παίζει για να τονωθούν ψυχολογικα;

re-la-re είπε...

Μεταγραφές; Σεντερ-φορ, σεντερ μπάκ;

Τι ρωταω τέτοια ώρα!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

είναι προφανές ότι έχει παίξει σε τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια (χαχαχαχα).

Την πρώτη κίτρινη την πήρε με το καλημέρα στο παχνίδι με τον Άρη. Είχε συγχαρεί και τον διαιτητή μάλιστα.

Το ερώτημα είναι πότε μαρκάρισε γιά να δεχτεί κίτρινη κάρτα. Αν ο τύπος αυτός παίρνει κίτρινη γιά μαρκάρισμα με τα μάτια, τότε μιλάμε γιά killer.

Γιά το δεύτερο ερώτημα: Έχεις την δυνατότητα να πας τον πανθηράκο ή την πανθηρίνα στις 28.1.2009 στο παιχνίδι με την Βέροια (παιχνίδι προδιαγραφών του άρθρου). Διαφορετικά πρέπει να περιμένεις μέχρι....χμ... τις 15.2.2009 (μάλλον).

Μέχρι τότε όμως θα διδάσκονται ήθος. Και αυτό είναι σπουδαίο γιά τους νέους.Παίζει όμως και ένα σενάριο να διακοπούν τα μαθήματα ήθους μέχρι τις 15.2.2009...

br fun_atic είπε...

Μεταγραφές: Έρχεται αύριο στον πειραιά (αποβάθρα 12) ένα καράβι με ουρουγουανούς. Θα κατέβει ο Ρεκ με τον Τσακ να διαλέξουν.Εννοειται ότι η πρώτη 20αδα να εξετασθεί ως προς το ήθος και στην στοματική υγιεινή ώστε να προκύψει η τελική δεκάδα. Αυτοί θα κριθούν από επιτροπή, εμφανιζόμενοι με φόρμες, μαγιό, βραδυνό ένδυμα. Θα ακολουθήσει συνέντευξη και ασφαλώς επίδειξη με την μπάλα. Ο πιό ψηλός θα παίξει σέντερ μπακ και ο κοντός σέντερ χαφ...

br fun_atic είπε...

Ελα να πάρεις!!!!Διαλέχτε!!! Ας τον αυτόν Σωκράτη μου, τον έχω κρατήσει γιά τον Σκόρδα που τους κάνει συλλογή...

Sot Rods είπε...

Προτείνω το blog να μετονομαστεί σε BR_ΗΘΟΓΡΑΦΙΑ.

Κι από ποιούς βραβεύτηκε? Από τους κομπλεξικούς με τη σφυρίχτρα? Ε καλά, δεν πρέπει να μας εκπλήσει. Αυτοί είναι τελείως ηλίθιοι. Διαφορετικά θα έπαιζαν μπάλα και δεν θα γινόντουσαν κοράκια.

br fun_atic είπε...

Πληροφορίες ότι το βραβείο απένειμαν οι Ραμντάνε και Λίνεν ελέγχονται ως αναληθείς.

Ακολουθεί βράβευση για το καλύτερο δεξί κροσέ της χρονιάς από τον σύλλογο πρωταθλητών πυγμαχίας, βραβείο φιλίας (καλύτερου φίλου), βραβείο Ελληνο - Ουρουγουανικής φιλίας και συνεργασίας και βραβείο ταχύτερης αποθεραπείας από τον πανελλήνιο σύλλογο ορθοπεδικών

Sot Rods είπε...

Ακολουθούν το βραβείο καλύτερης χορογραφίας πρωτοεμφανιζόμενου ντουέτου και το βραβείο καλύτερης μίξης αποθεραπείας, χειμερινών διακοπών και μήνα μέλιτος με ολίγη μπάλα.

br fun_atic είπε...

Και κάτι άσχετο γιά τους παλιούς που θυμούνται: Παπουτσάκι; Πανιώνιος. Μπλουζάκι; Πανιώνιος. Καλτσούλα; Πανιώνιος. Κουστουμάκι σινιέ; Πανιώνιος.

Πανιώνιος by Paola. Μόνο στα καλά μαγαζιά και στην μπουτικ. Προσεχώς...

βραβείων συνέχεια: βραβείο listerin kai colgate, βραβείο ταχύτερης απομάκρυνσης τεχνικού, βραβείο ταχυτερης επαγγελματικής ανέλιξης προπονητή παίδων, βραβείο εθνικής αντίστασης (ούτε ο βελουχιώτης δεν κατάφερε να διώξει τόσους Γερμανούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα).

br fun_atic είπε...

Μόλις είδα ότι στις 15.2.2009 παίζουμε εκτός με τον Άρη. Άρα γιά να ξαναδούμε τον Ρεκόμπα στην Νέα Σμύρνη σε αγώνα πρωταθλήματος θα πρέπει να περιμένουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 22.2.2009. Γιά όσους γνωρίζουν από θρησκευτικά της Τυρινής είναι τότε;

re-la-re είπε...

Συμφωνα με τον sport-fm ο Αντερσον ο Κούκετς και ο Λανκαμπ κάνουν ατομικές προσπονήσεις.

re-la-re είπε...

Μέχρι τότε θα έχει ξανατραυματιστεί ή αυτός ή η προσωποποίηση του ήθους, οπότε θα παίζει η μη υπερβατική ομάδα.

Μηπως στο σήμα μας να βάζαμε και τον Αυλωνίτη φάτσα και από κάτω με κεφαλαία τις λέξεις: ΠΝΕΥΜΑ και ΗΘΙΚΗ; Λέω μήπως

br fun_atic είπε...

Ναι. Αυτό νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί και από την Π.Α.Ε. Ο Ντ'Ακόλ που είναι; Τι είχε πάθει; Εδώ άλλοι τραυματίζονται και αποθεραπεύονται ταχύτατα και άλλοι είναι τραυματίες από το καλοκαίρι...

br fun_atic είπε...

ωρε που πάμε...που πάμε...χαχαχαχα

Sot Rods είπε...

Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Ντακόλ αλλά πάντως οι παίκτες που φεύγουν από εμάς, πάνε και πετάνε μετά τα γκολάκια τους δεξιά κι αριστερά. Προχθές στον Ιωνικό ο Σιαλμάς, την περασμένη βδομάδα ο Αραβίδης κ.ο.κ. Και μου πείτε ότι είναι Β'Εθνική και συνεπώς της πλάκας γιατί εμείς στη Βέροια φέραμε 0-0 αλλά πήγε μετά από 5 μέρες ο Ατρόμητος κι έφερε ένα πειστικότατο 1-3 και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο.

br fun_atic είπε...

Η Β'Εθνική είναι πού πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα...Όμως τόσο ο Αραβίδης, όσο και ο Σιαλμάς είχαν πάρει τις ευκαιρίες τους από τον Λίνεν και δε νομίζω ότι τις αξιοποίησαν. Ατυχία τι να κάνουμε...

Να σου πω την αμαρτία μου; Νομίζω ότι το θέλαμε το Χ γιά τις εισπράξεις του παιχνιδιού στην Νέα Σμύρνης. Και μη μου πει κανείς τίποτα γιά το γήπεδο της Βέροιας, γιατί χειρότερο από του Πανθρακικού δεν ήταν, ούτε υπήρχε λόγος να μείνουν εκτός 18αδας τόσοι παίκτες...

Θέμα να μην περάσουμε την Βέροια δεν νομίζω ότι υπάρχει. Άλλωστε είναι και φλικό σωματίο...

zamis είπε...

Το βραβειο λεει του τοδωσε η Παπακωστα..υπαρχει φωτο?!

Sot Rods είπε...

Μπα, οι Βαρουχικοί δεν έχουν και site. Βρήκα μόνο αυτό. http://www.odpe.gr/athinon.htm

Μπορεί να έγινε εν κρυπτώ και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Λες αυτή να είναι η προσωπική του εκπρόσωπος του λαού?

Sot Rods είπε...

Στο μεταξύ μας βάλανε τον Κάκο με την αεκ. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος αυτή την εποχή οπότε τα λάθη θα είναι πάλι ανθρώπινα. Όπως όταν μας βάζουν τον Βασάρα.

zamis είπε...

Του παει για προσωπικη του εκπροσωπος στο λαο παντως η Κατερινα με τα σινιε της και το haircut της!
Αν δε ανατρεξετε στο βιογραφικο της,ειναι προεδρος/μελος των Κοινοβουλευτικων Ομαδων Φιλιας μεταξυ Ελλαδας και μιας σειρας χωρων(τι ειναι αυτες οι ομαδες φιλιας μη με ρωτησετε).
Λετε να επωαζεται καινουρια ομαδα φιλιας Ελλαδας-Ουρουγουαης?

br fun_atic είπε...

Πάει και ο Σιόβας. Τον δώσαμε δανεικό στον Ιωνικό. Καλά τότε γιατί μαλώναμε με την Ξάνθη γιά έναν ολόκληρο χρόνο; Γιατι τα δύο μόνα παιχνίδια του με τον Πανιώνιο ήταν με την Ξάνθη και με την Βέροια γιά το κύπελλο (πρόσφατα). Δεν χρειαζόμασταν ένα καλό αμυντικό χάφ?

Sot Rods είπε...

'Ελα ντε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Το παληκάρι έπαιξε σε φιλικά το καλοκαίρι (επί Λίνεν) κι έδειχνε να ξέρει το τόπι. Έχει επίσης τον κατάλληλο σωματότυπο για τη θέση που παίζει. Ίσως να θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να βάλει παιχνίδια στα πόδια του. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο Γκουλής στον Ιωνικό κι αν θα μας τον γυρίσουν καλύτερο ή θα έχει ξεχάσει κι αυτά που ξέρει.

Sot Rods είπε...

Για τον Καπετάνο λυπήθηκα που δεν έπιασε. Κρίμα.

br fun_atic είπε...

δεν πήρε αρκετες ευκαιρίες. Κάθε φορά ο Καπετάνος έμπαινε στο 80 φεύγα. Όμως στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Άρη όχι μονο σκόραρε αλλά είχε δείξει ότι μπορούσε να βοηθήσει. Διαβαζα όμως ότι έπαιξε σημερα στο φιλικο με την ομαδα νεων και μαλιστα σκοραρε...Μηπως πρέπει να τον κρατησουμε;

Sot Rods είπε...

Ίσως να πρέπει αλλά από την άλλη πως αλλιώς θα μειωθεί το ρόστερ?

Επίσης τον Λουρένσο. Τον περιμέναμε ένα χρόνο να γίνει καλά και τώρα τον διώχνουμε. Είναι ο τρίτος φορ μετά τον Αραβίδη και τον Σιαλμά. Με τη βεβαιότητα ότι δεν θα αγοράσουμε κάποιον άλλον, μήπως πρέπει να μείνει τουλάχιστον μέχρι να λήξει η σεζόν? Διαφορετικά μπροστά θα έχουμε μόνο τον Ηθικό και κατά περίσταση τον Εστογιάνοφ, τον Μπάρκογλου, τον Ντελούρα, άντε και τον Γκοζάνκα αν μείνει.

Πάμε δηλαδή για να παίζουμε κάτι που θα τελειώνει σε 1-1 πχ 4-4-1-1 ή 4-3-2-1 και που δεν θα μπορεί να γίνει ποτέ αυθεντικό 4-4-2. Δεν νομίζω να μπορεί να περπατήσει έτσι για πολύ.

re-la-re είπε...

Δεν έπρεπε να δώσουμε τον Σιόβα. Και δεν μειώνεται έτσι το ροστερ. Εφοσον δώσαμε Κοντη πρέπει να κρατήσουμε Λουρένσο. Τώρα για τον Καπετάνο μαλλον όχι καθώς πήραμε στη θέση του τον Κουκετς.

br fun_atic είπε...

Είμαι πολύ ανήσυχος από την μεταγραφική απραξία.

Στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η έπαιξαν γιά την ομάδα της Κρήτης τρείς νέοι παίκτες, οι οποίοι βοήθησαν πάρα πολύ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ακουσει τίποτα που να μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κάποιον παίκτη.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό μπορεί να γίνεται γιά λόγους μυστικότητας, που είναι βέβαια απόλυτα κατανοητό.

Από την άλλη πλευρά βεβαια, οι παίκτες που θα αποκτήσουμε είναι πιθανό να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα (βλέπε Κούκετς). Συνεπώς όσο περνούν οι μέρες τόσο πιό αργά θα γίνει τελικά η ενσωμάτωση των νέων παικτών.

Άρα μιλάμε γιά παίκτες που θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή από τα τέλη Φεβορυαρίου και ύστερα. Δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό;

Φαίνεται ότι ο Πανιώνιος έκλεισε γρήγορα τερματοφύλακα, διότι θεωρούσε ότι εκεί αντιμτώπιζε το μεγαλύτερο πρόβλημα και το θέμα του σέντερ φόρ και σέντερ μπάκ το εξετάζει ακόμη και με προοπτική καλοκαιριού.

Ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν τελικά οι μεταγραφές, θα ήθελα να είναι τουλάχιστον οι ενδεδειγμένες.

Εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγει μιά μεταγραφή. 'Έτσι όμως έγινε και η μεταγραφή του Άντερσον (τον οποίο εξακολουθώ να πιστεύω) και αργότερα οι αρμόδιοι έλεγαν ότι δεν μας κάνει, ότι η μεταγραφική του έγινε βιαστικά και δεν καλύπτει τα κενά της ομάδας κ.λ.π.

Ελπίζω η καθυστέρηση αυτή να έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις παικτών. Να προσπαθεί δηλαδή η διοίκηση να απελευθερώσει μπάτζετ, προκειμένου να κάνει καλύτερες και ακριβότερες μεταγραφές...Θα δούμε

Sot Rods είπε...

Νέοι παίκτες (κάποιου επιπέδου) από το καλοκαίρι και βλέπουμε. Παρακάλα μέχρι τότε να έχει συνέλθει ο Biffex.

br fun_atic είπε...

Οταν λές biffex εννοείς Baltic International Freight Futures Exchange Limited ή είναι κάτι άλλο? Λίγο εξειδικευμέος χαρακτηρισμός αυτός και γιά να είμαι ειλικρινής δεν τον έπιασα απόλυτα...

Sot Rods είπε...

Ακριβώς αυτό! (Χωρίς το Limited βέβαια γιατί είναι η εταιρία που τον παρακολουθεί, όχι ο ίδιος δείκτης). Ο Biffex λοιπόν είναι ο διεθνής δείκτης για τα ναυτιλιακά φορτία. Κάτι σαν τον Dow Jones αλλά για τη ναυτιλία μόνο. Αυτό το διάστημα γράφει τα χαμηλότερα της 50ετίας και πίστεψέ με σχετίζεται απόλυτα με το ... αν θα πάρουμε εμείς forward! O νοών νοείτω :)

Costix είπε...

Steve, εισαι συναδελφος ναυτιλιακος ???

Brfunatic το biffex
ειναι οντως ναυτιλιακος δειχτης, αντιστοιχος του Dow Jones, ομως αφορα μονο τα πλοια ξηρου φορτιου (τα λεγομενα bulkcarriers).

Δυστυχως απο τα ψηλοτερα επιπεδα της τελευταιας 50ετιας (ισως και 100ετιας) τον Ιουνιο του 2008, καταφερε σημερα να εχει πεσει στα χαμηλοτερα της πεντηκονταετιας.

Φτωχεια και των γονεων. Αντε να μαθεις την φασολαδα αμα εχεις συνηθισει στο χαβιαρι. Καταλαβαινετε δραμα !!!

Ομως δεν ισχυει ακομα το ιδιο και για τα δεξαμενοπλοια.

Προς πληροφορια σας ο Τσακ διαχειριζεται 3 δεξαμενοπλοια του 2003/2004 περιπου 100,000 τονους το καθενα και δυο παλια φορτηγα του 1981 περιπου 61,000 τονους.

Σχεδον παραλληλα με την αρχη της κρισης (νομιζω γυρω στον Οκτωβριο),
καταφερε και πουλησε το 35% της εταιρειας του στη Σουηδικη εταιρεια (κολοσσο) Stena, για περιπου 100 χαρτια (πρασινα) καθαρα στο παντελονι του.

Αρα δεν θα ελεγα οτι αντιμετωπιζει και μεγαλο προβλημα για δανεικα.

Ομως φυσικα σαν καλος καραβοκυρης που ειναι, μαζευει τα εξοδα του σε περιοδο κρισης για ευνοητους λογους.

Τερμα το χαβιαρι.

ΖΗΤΩ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ !!!
ΖΗΤΩ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ !!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ !!!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΡΕΚΟΜΠΑ !!!

ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ.

Υ.Γ. Ως υγειης Πανιωνιος, πιο πολυ με ενδιαφερει να δω λιγη καλη μπαλα, παρα η 5η θεση !!!

br fun_atic είπε...

ότι θα σχολιάζαμε τα τρέχοντα του Πανιωνίου σε σχέση με την ναυτιλιακή κρίση δεν το περίμενα ποτέ... Καλά έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο σχολιασμοού δεν το συζητώ καθόλου. Η ανάλυση αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πάντως και πολύ πειστική σχετικά με τα μεταγραφικά.

Sot Rods είπε...

Όχι CostisT, δεν έχω καμία σχέση αλλά παρακολουθώ συχνά τα διεθνή οικονομικά.

Πολύ καλές οι πληροφορίες για τον Τσακ. Για τη Stena το είχα διαβάσει σε γνωστό οικονομικό φύλλο αλλά τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα. Μαγκιά του αν είναι έτσι! (Θα πρέπει να έχει και καλούς συνεργάτες :))

Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με το ΥΓ σου αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή τα πιτσιρίκια να έχουν κάτι να γιορτάζουν.

Costix είπε...

Ατακα του Τσακ, στο γηπεδο:

''Μπραβο, Κωνσταντινε, μεγαλη μαγκια που πουλησες στη Stena αυτη τη χρονικη στιγμη''.

''Μπα, μεγαλυτερη μαγκια μου ηταν που πουλησα τον Τζεμπουρ στην ΑΕΚ χωρις ιατρικες εξετασεις''.

Το ατομο ειναι τελειως ΠΑΝΘΗΡΑΣ σας λεω, μεγαλη περιπτωση !!!

Ακου, συγκρινει τα 100 μυρια που πηρε απο την Stena και προτιμαει τα 3 μυρια της ΑΕΚ για τον Τζεμπουρ.
(ο οποιος του ειχε σπασει τα μπαλακια ολο το καλοκαιρι για να μεταγραφει !!!)