Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ηπειρώτικο γλέντι - Πανιώνια διαφορετικότητα σημειώσατε 1


Με κατάπληξή μου διάβαζα σήμερα ότι ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει ήδη πουλήσει 4.700 διαρκείας και σύντομα θα σπάσει το φράγμα των 5.000, παίζοντας σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 8.000 θεατών. Είναι γνωστό ότι τον ΠΑΣ τον υποστηρίζει ολόκληρη η Ήπειρος, δεν έχει ουσιαστικό ανταγωνιστή στην περιοχή και έκανε φέτος καλές μεταγραφές, οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν σε λάμψη με παίκτες της ομάδας μας.
Αν βέβαια μιλάμε για τον ΠΑΣ, αναφερόμαστε στην κλασικότερη ομάδα ασανσέρ, καθώς έχει πάρα πολλά χρόνια να διατηρηθεί για δεύτερη συνεχή σεζόν στην πρώτη εθνική. Όλοι λοιπόν αυτοί οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας με κάθε τρόπο. Στον αντίποδα; Έχουμε πουλήσει κάτι περισσότερο από 500 διαρκείας, έχουμε δει τις φωτογραφίες των πρώτων κατόχων κάθε κατηγορίας, όπως και τον πεντακοσιοστό και από εκεί και ύστερα βέβαια το χάος.
Είναι εξευτελιστικό η ομάδα τόσων αστεριών να έχει πουλήσει 500 διαρκείας. Και αν μιλάμε για οικονομική κρίση, να πούμε ότι η Ήπειρος είναι η φτωχότερη περιοχή της Ευρώπης (θεωρητικά βέβαια).
Ο ρυθμός πώλησης των διαρκείας μας δεν είναι ικανοποιητικός και αυτό πρέπει να προβληματίσει άμεσα τη διοίκηση, προκειμένου να λάβει μέτρα προώθησής τους. Έστω και τώρα.

11 σχόλια:

re-la-re είπε...

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους για τα εξής:

Χθές ήρθα σε κατ' αρχάς συμφωνία με τη γυναίκα μου για την αγορά διαρκείας. Μένουν καποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία και συγκεκριμένα η συμφωνία να εγκριθεί και από την πεθερά μου.

zamis είπε...

πες στην πεθερα για τον Μπεθερα και καθαρισες

br fun_atic είπε...

Τι άγριο όνομα είναι αυτό; Μπεθέρα.

Ο πεθερός μου λέει ότι η λέξη πενθερά είναι σύνθετη. Αποτελείται από τις λέξεις πένθος και ερά. Κάτι δηλαδή σαν μαύρη κατάρα.

Δέχθηκε η γυναίκα σου να αγοράσει διαρκείας; Μεγάλη χάρη βλέπω...

re-la-re είπε...

Πλάκα κάνω. Απλά ήθελα να τονίσω την αξία του κατ'αρχάς που όλοι σας οι γκρινιάρηδες πέσατε να πάνω του.

kostas_n_s είπε...

Καιρό είχα να μπω και μου ήρθε να γκρινιάξω κι εγώ λίγο για τα διαρκείας.

Κατ' αρχάς είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος με τις κινήσεις που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας , ίσως ένας καλός τερματοφύλακας να μας λείπει αλλά θα δείξει .

Για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας πιστεύω ότι είναι αδιανόητο π.χ ο Πανθρακικός να έχει πουλήσει ήδη 1500 και να τα θεωρούν και λίγα , κι εμείς να είμαστε τόσο πίσω.
Ίσως το διαρκείας στην 2 να είναι το πιο φθηνό στην κατηγορία - εξαιρούνται των οργανωμένων - για έναν απλό φίλαθλο.

Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν ένθερμος υποστηρικτής των διαρκείας αλλά δεν έχανα ματς στη Ν.Σμύρνη .
Φέτος όμως με κέρδισε ο Τσακίρης και σε αυτό έχοντας κάνει μεγάλη προσπάθεια να κάνουμε μια καινούρια αρχή .Τα 150€ , ειδικά με την επιλογή των άτοκων δόσεων είναι ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούν να δώσουν.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλοί Πανιώνιοι που έχουν απομακρυνθεί για διάφορους λόγους.Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τον κόσμο για να γεμίζουμε σε κάθε ματς το γήπεδο.
Εγώ και άλλοι 4 σύντροφοι θα πάρουμε διαρκείας φέτος για να ενισχύσουμε την προσπάθεια .
Πρέπει φέτος η Ν.Σμύρνη να είναι έδρα θάνατος για τους αντιπάλους , να μην περάσει κανείς από δω μέσα .

Ελπίζω να ανταποκριθούν στο κάλεσμα όλοι οι Πανιώνιοι και να σηκωθούν από τους καναπέδες να έρθουν γήπεδο.

Άντε παιδιά όποιος προλάβει μέχρι το 2012 !!!

br fun_atic είπε...

Είναι λογικό να συγκεντρώνουν οι ομάδες της επαρχίας περισσότερο κόσμο. Βλέπεις, στην επαρχία δεν έχουν πολλές επιλογές διασκέδασης και το γήπεδο είναι μία από αυτές.
Στην Κομοτηνή δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη ομάδα. Εκτός όμως από αυτό οι φίλαθλοι του Πανθρακικού εντοπίζονται μόνο στον νομό Ροδόπης. Αυτό οφείλεται στο ότι κάθε νομός της περιοχής έχει αξιόλογες τοπικές ομάδες (Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα, Κομοτηνή κ.λ.π) και δεν υπάρχει μία μεγάλη που να εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή την Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Επιπλέον, επειδή οι φίλαθλοι των Αθηναϊκών ομάδων (που είναι και οι περισσότεροι) δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συχνά την ομάδα τους, παρακολουθούν κι εκείνοι τα παιχνίδια της τοπικής ομάδας.
Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έχει να συναγωνισθεί μεγαθήρια. Έχουμε προ πολλού γίνει μειοψηφία ακόμη και στη γειτονιά μας. Γι' αυτό τον λόγο δεν έπρεπε να είχαμε χάσει δευτερόλεπτο από την προώθηση των διαρκείας και μάλιστα ακριβώς επειδή έγιναν αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις.
Είναι αδιανόητο σε μία περιοχή μισού εκατ. κατοίκων, να μην μπορείς να πουλήσεις 5.000 διαρκείας και μάλιστα σε αυτές τις τιμές. Να μην ξεχνάμε ότι στην ευρύτερη περιοχή μένουν άνθρωποι ικανοποιητικού οικονομικού επιπέδου. Δεν είμαστε ούτε Κοκκινιά, ούτε Ταμπούρια.
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι οι φίλαθλοι της ομάδας ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό. Και η διοίκηση όμως δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να προωθήσει το προϊόν. Εξακολουθεί όμως να έχει ακόμη χρόνο για καλές προωθητικές ενέργειες.

br fun_atic είπε...

Ανακοίνωση ETERNAL: Η Eternal ανακοινώνει οτι το κατάστημα επί της οδού Ι. Χρυσοστόμου θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 10.07.2009 και το Σάββατο 11.07.2009.

Η πώληση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τις δύο αυτές μέρες θα γίνεται αποκλειστικά από την Π.Α.Ε Πανιώνιος και την αίθουσα V.I.P Ν. Πετζαρόπουλος

vassilis είπε...

Μολις γύρισα από το γήπεδο όπου έβγαλα διαρκείας για μένα και για τα δυό παιδιά μου στη θύρα 4. Εκεί μιλώντας με τα 2 ευγενέστατα παιδιά που βγάζουν τα διαρκείας έμαθα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα:
α) Το σύστημα που δουλεύουν ανήκει στο υπουργείο, απλά έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο του Πανιωνίου.
β) Το ρεκόρ τους είναι 69 κάρτες γιατί πάντα κάτι συμβαίνει. Πότε πέφτει το ρεύμα ποτε δεν δουλευουν καλά τα UPS κλπ.
γ) Η λειτουργία του συστήματος ανήκει στο υπουργείο. Την πρώτη φορά η κάρτα μου δεν τυπώθηκε γιατί τελείωσε το μελάνι. Η κοπέλα δεν μπορούσε να την ξανατυπώσει καθώς τέτοια εντολή δίνουν μόνο από το υπουργείο. Συνεπώς άρχισαν τα τηλέφωνα και πέρασε σχεδόν ένα 20λεπτο μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
δ) Από τον Απρίλιο ο κύριος Μογκντριτς είχε ζητήσει από τον ΟΑΕΔ να στείλει και άλλους υπαλλήλους αλλά μάταια.
Ο υπάλληλος μάλιστα που ήταν εκεί είπε χαρακτηριστικά: Στο δικό μας το κεφάλι οι δοκιμές για να τα βρουν έτοιμα οι βαζελόγαυροι.
Που θα μπουν στο σύστημα τον επόμενο χρόνο.
ε) Τα παιδιά (τα οποία δεν τα ξέρω, σήμερα τα είδα για πρώτη φορά) σήμερα κλείνουν εκεί το 5ο δωδεκάωρο στη σειρά.

Αυτά τα γράφω θέλοντας να κάνω παράκληση:
Όταν πάτε για διαρκείας και εμφανίζεται ένα πρόβλημα μην τα ρίχνεται στα παιδιά που κάνουν την δουλεια τους αλλά στους κύριους του Υπουργείου που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν 2 γαιδουριών άχυρα. Περιμένετε με υπομονή για να βγάλετε το διαρκείας σας.

br fun_atic είπε...

Και τα δύο παιδιά στην έκδοση είναι εξαιρετικά.
Το θέμα είναι να έρχονταν περισσότερος κόσμος. Δεν ξέρω ποιός λόγος οδήγησε στο κλείσιμο της μπουτικ σήμερα και αύριο, σίγουρα όμως η κίνηση αυτή δεν βοηθάει, ιδιαίτερα τις ημέρες που αναμένουμε τους περισσότερους φίλους.

Griniaris είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μπουτίκ έκλεισε λόγω της μεγάλης κούρασης που προβλεπόταν από τους χιλάδες που αναμένονταν αυτές τις δύο μέρες για έκδοση διαρκείας.Η άδεια ήταν αναγκαστική προς αποφυγήν υπέρβασης του ορίου συναγερμού.Ως όριο συναγερμου έχει προσφάτως ορισθεί η κούραση από τις δηλώσεις Μάκου...

IWN1998 είπε...

Μην ξεχνάτε ότι τα προηγούμενα Σάββατα λειτουργούσε μόνο η μπουτίκ και όχι τα γραφεία της ΠΑΕ, κατά συνέπεια θεωρώ ότι είναι πρόοδος το να λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ αντί της μπουτίκ. Στα γραφεία είναι πιο έμπειροι και γίνεται πιο γρήγορα η έκδοση και δεν υπάρχει το μπέρδεμα αυτών που θέλουν να βγάλουν εισιτήρια με όσους θέλουν να ψωνίσουν φανελάκια και σουβενίρ.