Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2009-2010


Έγινε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για την περίοδο 2009-2010. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 22/8/2009 και θα βρει αντιμέτωπη την ομάδα μας με τον Π.Α.Ο.Κ στη Νέα Σμύρνη. Το πρόγραμμα της ομάδας μας, το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά στη διεύθυνση http://www.superleaguegreece.net/news/2009/07jul2009/news02-07-09-1530.htm θεωρώ ότι είναι ισορροπημένο. Ίσως το πρόγραμμα του πρώτου γύρου να είναι ελαφρώς ευκολότερο, στα θετικά όμως ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε εντός έδρας σχεδόν όλα τα ντέρμπι και επίσης φιλοξενούμε στο γήπεδό μας τους περισσότερους από τους άμεσους ανταγωνιστές μας (όπως βέβαια τους θεωρούμε αυτή τη στιγμή). Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν θα γίνει κόντρα στην Καβάλα (εκτός έδρας). Πονηρό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας φέρει να αντιμετωπίζουμε είτε μια εντελώς αδιάφορη ομάδα είτε μια ομάδα που να καίγεται για τη σωτηρία. Το δυσκολότερο κομμάτι των αγωνιστικών μας υποχρεώσεως εντοπίζεται στην έναρξη του δεύτερου γύρου, όπου έχουμε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια.

Για κάποιους η σειρά των αγώνων θεωρείται εντελώς αδιάφορη, με το σκεπτικό, ότι όπως κι αν έχει το πρόγραμμα, η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει έτσι κι αλλιώς όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι το σκεπτικό αυτό δεν είναι ιδιαίτερο καλό, καθώς πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το ψυχολογικό. Συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα ανεβάζουν την ψυχολογία μιας ομάδας και μειώνουν την πίεση των παικτών, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό.

Ας ευχηθούμε να έχουμε μια εξαιρετική χρονιά γεμάτη χαρές και επιτυχίες για την Πανιωνάρα.

14 σχόλια:

Griniaris είπε...

Είμαι της άποψης ότι παίζουν όλοι με όλους ανεξάρτητα σειράς.Θεωρώ σημαντικό όμως από πλευράς ψυχολογίας το ξεκίνημα του πρωταθλήματος,τις 4-5 πρώτες αγωνιστικές.Σε αυτόν τον τομέα φανήκαμε τυχεροί.Μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από ψηλά.Ελπίζω όλα να πάνε κατ'ευχήν.
Καλή τύχη,υγεία και προπάντων καλά μυαλά...

zamis είπε...

Με 10 ποντακια μεχρι 5η αγωνιστικη,θαμαστε σουπερ.
Τριποντο με γκαουμπαοκ και φυγαμε!
Καλη χρονια!!

τρελοπανιωνιος είπε...

γιατι οχι 14 ποντους μεχρι την 6 αγωνιστικη, ανμας παει καλα δεν ειναι και κατι το τρελο..αντε καλη χρονια , καλη πρωτη αγωνιστικη.. και μην ξεχνατε ολοι διαρκειας..

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

12 πόντους μέχρι 4η αγωνιστική και στο τηγάνι το μάτι να γυαλίζει...

Griniaris είπε...

Ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου του Λόλο μέχρι το 2013 και η απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του.

Griniaris είπε...

ΥΓ.Έχει δοθεί και διευκρίνηση για την "κατ'αρχάς" συμφωνία.
Μάλλον ακουγόμαστε λίγο,ε;

zamis είπε...

Πολυ ευχαριστα νεα αυτα.Περιμενουμε τον επιθετικο τωρα.

br fun_atic είπε...

"Διευκρινίζουμε προς τους φιλάθλους μας, ότι προχωράμε στην ανακοίνωση της «κατ' αρχάς» συμφωνίας με κάποιον ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που υπογράφει κάποιο συμφωνητικό (επίσημο ή ιδιωτικό) και ότι η τελική ανακοίνωση θα γίνεται αφού ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος, δηλαδή όχι απλά μετά την κατάθεση του συμβολαίου αλλά και την έγκριση του από την αρμόδια επιτροπή.
Επιλέξαμε να ακολουθούμε εφεξής αυτή την πολιτική επειδή θέλουμε αφενός οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ να είναι πάντα 100% ακριβείς και αφετέρου να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος με συμβόλαια που είχαν κατατεθεί, είχαν ανακοινωθεί, αλλά τελικά δεν είχαν ολοκληρωθεί σωστά... [κι εμείς κάτι τέτοια φοβόμαστε... το ερώτημα βέβαια είναι πόσες από τις "κατ' αρχάς συμφωνίες" θα ανακοινωθούν και οριστικά].

@griniaris το ότι ακουγόμαστε σημαίνει μόνο ότι έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη γιά όσα γράφουμε...

Λόγω κάποιου οικογενειακού προβλήματος, θα παρακολουθώ όσο μπορώ το μπλογκ, ίσως όμως γιά μερικές ημέρες δεν θα είμαι πολύ γρήγορος στις απαντήσεις και πιθανότατα δεν θα αναρτηθεί νέο θέμα. Σας παρακαλώ να προστατεύσετε το μπλογκ...(όχι τυροπιτάδες, ραντεβουδάκια κ.λ.π)
brfunatic

br fun_atic είπε...

υ.γ
αν είναι εφικτό, μήπως μπορούμε να πληροφορηθούμε την κίνηση των διαρκείας; Εάν η κίνηση είναι ικανοποιητική, η σχετική ανακοίνωση θα ενθουσιάσει τον κόσμο και θα βοηθήσει γιά ακόμη καλύτερες πωλήσεις. Εάν δεν είναι ικανοποιητική, θα προσπαθήσουμε κι εμείς να θέσουμε κάποιους από τους φίλους προ των ευθυνών τους...

Griniaris είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο,δεν λέω κάτι διαφορετικό.Απλά είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που ευαισθητοποιούνται στις προτάσεις μας,τις απορίες μας ακόμη και στις γκρίνιες μας.

ΥΓ.Ότι πρόβλημα κι αν έχεις εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικό.

br fun_atic είπε...

σε ευχαριστω πολυ. μετα απο καιρο ειχα την ατυχια να διαπιστωσω ποσο κατ αρχας μπουρδελα (δεν υπαρχει ευπρεπεστερη εκφραση) ειναι τα δημοσια νοσοκομεια.χαιρομαι ιδιαιτερα επειδη εχει αποδειχθει οτι υπαρχουν ανθρωποι απο τη διοικηση που ειναι διατεθειμενοι να ακουσουν και τις δικες μας θεσεις.απλα θελω να κρατησουμε χαμηλους τονους

lefterix είπε...

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΕΡΑ..........

zamis είπε...

ευχομαι ολα καλα συντομα

τρελοπανιωνιος είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ BR ..