Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ανακοινωση Π.Α.Ε Πανιωνιος για Λολο

O Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τον Φαμπιάν «Λόλο» Εστογιάνοφ για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2013 (από τον Ιούνιο του 2010 που ήταν πριν).
Επιπρόσθετα ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ απέκτησε πλέον το 100% των δικαιωμάτων μεταγραφής του ποδοσφαιριστή (από 50% που ήταν πριν).

7 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αυτή ειναι η "κατ αρχάς" μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. "Κατ' αρχάς" συγχαρητήρια στη διοίκηση. Η "κατ' αρχάς" χαρά όλων μας που θα απολαμβάνουμε τον Λόλο γιά τα επόμενα χρόνια είναι πολύ μεγάλη.

Λόλο ψυχαρα "κατ' αρχάς" για πάντα Πανιωνάρα"...

zamis είπε...

lol!

zamis είπε...

''Ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος ξέρει και την ΑΕΚ και τον οπαδό της, το περασμένο Πάσχα είχε πείσει τον Αλβαρο Ρεκόμπα να υπογράψει στην «Ενωση». Ο Ουρουγουανός δεν δεσμευόταν με τον Πανιώνιο παρά μόνο ηθικά, ο Τσιάρτας του έλεγε ότι μπορεί με την ΑΕΚ να χτυπήσει το πρωτάθλημα, του εξηγούσε πόσο ο κόσμος της ομάδας αγαπάει τους μεγάλους παίκτες, πόνταρε στον εγωισμό του''

αποσπασμα απο σημερινο Καρπετοπουλο,ετσι για να δουμε πως κινηθηκαν οι υαινες και σε αυτη την περιπτωση.

zamis είπε...

υγ.

ξεχασα να συμπληρωσω οτι,συμφωνα με το αρθρο,τελικα δεν τον πηρανε διοτι η διοικηση τους δεν ηταν ''ζεστη''..

Griniaris είπε...

Ευτυχώς ο Ρεκόμπα απέδειξε ότι οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες είναι "μεγάλοι" παντού και το ηθικό μέρος μιας συμφωνίας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

ΥΓ.Είναι γνωστό ότι οι ύαινες τρέφονται με πτώματα και φέτος μάλλον μόνο πτώμα δεν είμαστε.

τρελοπανιωνιος είπε...

θα δουμε μπαλαρα φετος φουλ επιθεση σας λεω , φοβερες οι κινησης της παε
και μετα απο την ανακοινωση που θα κανει για τον ριερα θα περιμενει 3 βδομαδες να κοντρολαρει τερματοφυλακα και κεντρικο αμυντικο αν δεν τα παει καλα καποιος σε αυτες τις θεσεις θα εχουμε 1 η2 μεταγραφες αλλιως η ομαδα εχει κλεισει τις μεταγραφες για φετος

re-la-re είπε...

Ο ρυθμός πώλησης των διαρκείας είναι περίπου 50 ανά μέρα.Προσωπικά τον θεωρώ μικρό για τον στόχο που έχει τεθεί.

Ίσως πρέπει να κουνηθούμε, να σηκωθούμε από καρέκλες, ντιβάνια, κασελοντίβανα, καναπέδες, ξαπλώστρες, γκόμενες και να πάμε να αγοράσουμε τα διαρκείας μας.

O καιρός γαρ εγγυς αδελφια.