Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!


Οκτώ παίκτες του Πανιωνίου και συγκεκριμένα οι Αλβάρο Ρεκόμπα, Φαμπιάν Εστογιανώφ, Φανούρης Γουνδουλάκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Γιάννης Κοντοές, Γιάννης Μανιάτης, Μπενάρ Κουμορτζί και Μάριος Νικολάου παραχώρησαν συνέντευξη στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον ραδιοφωνικό σταθμό novasporfm.
Από το σύνολο της συνέντευξης ξεχείλιζε η αισιοδοξία όλων για τη νέα χρονιά. Όλοι οι παίκτες μας θέλουν να αποδείξουν πολλά πράγματα τη φετινή χρονιά. Ιδίως όμως ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Θέλουν να ξεπεράσουν το χθες και τα προβλήματά του και να ανεβάσουν τον Πανιώνιο στη θέση που του αξίζει.
Όλοι τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Εμίλιο Φερέρα και τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, γεγονός που ενίσχυσε την αισιοδοξία όλων μας.
Όλοι οι παίκτες της ομάδας ζήτησαν την ισχυρή συμπαράσταση του κόσμου. Αυτή είναι η δεύτερη έκκληση προς τον κόσμο του Πανιωνίου, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του κου Τσακίρη.
Αφού λοιπόν όλοι τους έχουν κάτι να αποδείξουν, νομίζω ότι κι εμείς οι απλοί φίλαθλοι πρέπει να δώσουμε τη δική μας απάντηση. Όλοι στο γήπεδο, όλοι με διαρκείας, κανένας χαμένος βαθμός στη Νέα Σμύρνη.
Άντε φίλοι μου. Ενισχύστε την προσπάθεια της ομάδας. Ας αντικρίσει ο ΠΑΟΚ ένα ζεστό και γεμάτο γήπεδο και ας λυγίσει από την αγωνιστική μας ανωτερότητα.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης θα το βρείτε στο http://www.sport-fm.gr/article/184364
Η Πανιωνάρα Επιστρέφει!!!

42 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Υπάρχει και η συνέντευξη του Κοντοέ (ναι, αυτού που θα... φροντίσει τον Σισέ) στο www.wind.com.gr.
Είναι στο ίδιο κλίμα.

zamis είπε...

forza panionara!!!!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

ξαναμμένο σε βλέπω zamis. Θα φταίει μάλλον το 69

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Yrh2Lq13N1Y

br fun_atic είπε...

H A.E.K λέει δεν υπολογίζει τον Εντίνιο. Μπορούμε να της κάνουμε μιά προσφορά; Να της δώσουμε ένα μικρό ποσό σε πολλές, μα πάρα πολλές άτοκες δόσεις σε βάθος χρόνου;
Το 1,5 εκ ευρώ που ζητάει η Α.Ε.Κ βέβαια γιά τον Εντίνιο είναι αστείο.

Griniaris είπε...

zamis,η δοσολογία είναι ένα το πρωί,ένα το μεσημέρι,ένα το βράδυ.ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ όμως...

Αυτό που μου άρεσε στη συνέντευξη ήταν το παρείστικο κλίμα.Μακάρι...

br fun_atic είπε...

Δεν του λες τι είδους ποτηράκια; Γιατί ποτηράκια είναι τα σφηνάκια, ποτηράκια είναι και αυτά που χρησιμοποιούν οι Βαυβαροί για να πίνουν μπύρα και πιθανόν να ποτίζουν και τα άλογα...

Griniaris είπε...

Λες να το εννοήσει όπως εγώ το κουτάκι μπύρα;

zamis είπε...

Παιδια εχω απογοητευτει απο φιλους και γνωστους με τα διαρκειας.Ο ενας δεν μπορει,του αλλου η μεση του πονει,κι ο παραλλος λεει θα δει.Χικ.

Griniaris είπε...

Μην απογοητεύεσαι,να είσαι καλά να φέρνεις και θα τη βγάλουμε και φέτος.
Πάντως αν δεν πάνε καλά τα πράγματα θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

IWN1998 είπε...

Φθάσαμε τα 426, 64 σήμερα (BR, 5 μόνο θέλαμε ακόμα για νέα ηδονική επίτευξη...).

br fun_atic είπε...

Ο σκοπός δεν είναι να πάθουμε για να μάθουμε.
Καθημερινά βλέπω πάνω από 200 κλικ στη σελίδα. Σίγουρα δεν τα κάνω εγώ, ούτε βέβαια μόνο οι φίλοι που γράφουν. Θέλω να πιστεύω ότι μας διαβάζουν κι άλλοι, που για δικούς τους λόγους δεν γράφουν την άποψή τους.
Όλοι αυτοί οι φίλοι που τίμησαν και τιμούν τη σελίδα αλλά και τα υπόλοιπα μπλογκ με την καθημερινή παρουσία τους, πρέπει να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Αυτή τη φορά για τα διαρκείας. Μπορεί να μην βγαίνουμε στο δρόμο, μπορεί να μην πηγαίνουμε πόρτα – πόρτα, είναι όμως και αυτό μια μορφή Πανιώνιου ακτιβισμού.
Όταν ο Ντέμης έκανε έκκληση στον κόσμο της Α.Ε.Κ, πούλησαν πάνω από 15.000 διαρκείας. Αγόρασαν ακόμη και άνθρωποι που ήταν βέβαιο ότι δεν θα πήγαιναν στο γήπεδο. Όταν η ίδια έκκληση γίνεται από τον πρόεδρο, κυρίως όμως από τους παίκτες της ομάδας, έχουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε. Κι ας μη μπορούμε, κι ας πονάει η μέση μας, κι ας είναι δύσκολα τα οικονομικά μας.
Είναι προφανές ότι το θέμα των διαρκείας συνδέεται και με το θέμα του γηπέδου και με την παραμονή του Τσακίρη. Τόσο απλά.
Ακόμη όμως κι αν δεν συνδέεται με τίποτα απ’ όλα αυτά ή νομίζουν κάποιοι ότι είναι ένα εκβιαστικό δίλλημα, ας σκεφτούν ότι ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας και να αγκαλιάσουμε μία ομάδα, η οποία αποτελείται από αστέρια που ίσως δεν θα έχουμε τη δυνατότητα στο μέλλον να ξαναδούμε.

br fun_atic είπε...

O Ίωνας (www.iwn1998.blogspot.com) έχει αναρτήσει μια πολύ κατατοπιστική συνέντευξη του κου Μόγκριτς γιά το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Πρέπει όλοι να τη διαβάσουμε.

Griniaris είπε...

Το σίγουρο μετά τις εξηγήσεις του κ.Μόγκριτς στον ίωνα είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για να βγάλεις εισιτήριο την ημέρα του αγώνα.Γι αυτό
ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ...

antunix είπε...

Είναι γεγονός ότι μια καλή και σταθερή ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, κάτι που στον Πανιώνιο έχει να συμβεί από την εποχή του Ντρόμπνι. Δυστυχώς, θεωρώ ότι το μοναδικό κενό, στην κατά τα άλλα ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας μας, είναι η θέση με το νούμερο «1».
Ο Μπέλιτς, είναι καλός τερματοφύλακας, όχι όμως κάτι το εξαιρετικό, όπως πολύ σωστά επεσήμαναν και οι… προλαλήσαντες. Επιπροσθέτως βλέπω ότι και το τεχνικό επιτελείο δεν… τρελαίνεται μαζί του. Ανησυχητικό ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι ο… Ισπανός Καν απογοητεύει στις προπονήσεις (φανταστείτε τι θα βλέπουν….) και μάλλον θα φύγει όπως ήρθε. Άλλωστε, έχουμε πει ξανά ότι ο νεαρός τερματοφύλακας είναι τεράστιο ρίσκο. Κατά τη γνώμη μου, η Ελλάδα έχει αξιόλογες περιπτώσεις (π.χ. Αμπάρης, Βρονταράς), αλλά πρέπει η ομάδα να ξεκαθαρίσει αν θέλει τερματοφύλακα για πρώτο-δεύτερο ή δεύτερο-τρίτο. Η θέση είναι νευραλγική και δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση το περιβόητο ροτεισον και οι αλλαγές. Τέλος, εγώ νομίζω ότι ο Ριέρα είναι μια εξαιρετική περίπτωση και ένας πολύ χρήσιμος παίκτης στην επίθεση, άσχετα αν δεν σκοράρει πολύ συχνά. Ξέρει μπάλα, είναι γρήγορος και δημιουργεί πολλά ρήγματα στις άμυνες. Θα μας βοηθήσει πολύ και μπορεί να δέσει άνετα με τον Μπάλαμπαν αλλά και τους Ουρουγουανούς.

Υ.Γ. BR περαστικά εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση… Τίποτα σημαντικότερο από την υγεία..

br fun_atic είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη. Διάβαζα πριν από μερικές ημέρες μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Ριέρα σε κάποιο τοπικό μέσο της Κομοτηνής. Είχε πει ότι στον Πανθρακικό δεν έπαιζε ως καθαρός επιθετικός και για τον λόγο αυτό ήταν σίγουρος ότι δεν θα πετύχαινε πολλά τέρματα.. http://www.panthrax.gr/panthrakikos/sinenteikseis/sinenteiksi-riera-sto-panthrax.gr.html
Το θέμα είναι άλλο. Πλέον έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν: Κούμο (για σιγουριά), Ρεκόμπα, Εστογιανώφ, Μπάλαμπαν, Ριέρα. Κάποιος από αυτούς θα ξεχωρίσει, είναι βέβαιο όμως ότι όλοι τους θα βοηθήσουν πάρα πολύ επιθετικά.
Τερματοφύλακας: Δεν ξέρω αν η φήμη για τον Κωνσταντόπουλο ισχύει, είδα όμως βίντεο στο Υoutube που ο άνθρωπος κάνει όργια - ελπίζω βέβαια να μην είναι τα μοναδικά σουτ που έχει σώσει. :). Θεωρώ δεδομένο ότι χρειαζόμαστε πρώτο - δεύτερο τερματοφύλακα.

Griniaris είπε...

Άκουσα σήμερα το πρωί για τα 2000 διαρκείας που πούλησε σε μια μέρα ο ΠΑΟΚ και τις ουρές χιλιομέτρων που περίμεναν υπομονετικά και μ'έπιασε κατάθλιψη.Σκέφτομαι να ιδρύσω με το zamis τοίχο κλάμματος έξω από το γήπεδο.
Ειλικρινά ντράπηκα όταν συνειδητοποίησα ότι αυτοί πούλησαν σε μια μέρα όσα μάλλον θα δυσκολευτούμε να πουλήσουμε εμείς γενικώς.Και μη μου πείτε για διαφορετικά μεγέθη κλπ.,μιλάω πάντα αναλογικά.Κάντε κάτι γιατί βλέπω να μη μου μένουν χάπια.Ξέρω γω,πάρτε δύο φτηνά αντί για ένα ακριβό,πάρτε και κανένα παιδικό,όλο και κάπου θα χρειαστεί...
Σας παρακαλώ μη μου στερείτε το δικαίωμα της γκρίνιας.Με τι μούτρα θα φωνάζουμε του χρόνου;

zamis είπε...

griniari εγραψες,τειχος των δακρυων,lol!

br fun_atic είπε...

Ρε παιδιά τόσες μέρες τα λέω και καθόμαστε και αναλύουμε αν στο σύνολο των τετρακοσίων κάτι περιλαμβάνονται οι ανανεώσεις και οι οργανωμένοι.
Ο.Κ, στην καλύτερη περίπτωση οι ανανεώσεις να είναι οκτακόσια άτομα, διακόσιοι - τριακόσιοι πάνθηρες, 35-50 Ίωνες και κάποιοι από τη Λέσχη, το ΜΛ ΚΚΕ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Δηλαδή οι 2.000 του Π.Α.Ο.Κ την πρώτη ημέρα (πρόβλεψη για 21.000 διαρκείας) και οι 13.000 του Άρη τι είναι; Όλοι οργανωμένοι; Στη φωτογραφία που έχω στα χέρια μου υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά.

Να πούμε ότι στην πρώτη του Ηρακλή μαζεύτηκαν 6.000 άνθρωποι, ενώ στην πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου αναμένονται περισσότεροι από 4.000!!!

Το παράδειγμα του Ολυμπιακού Βόλου αποδεικνύει πόσο διαφορετικοί είμαστε. 4.000 για να δουν τον Καμπάνταη και 2.000 για τους Ρεκόμπα, Εστογιανώφ, Μπάλαμπαν κ.λ.π
Συγχαρητήρια!!! Αν δηλαδή ο Τσακίρης τράβαγε βίντεο με το κινητό του, ο Μπέος πρέπει να γυρίσει το Μπεν Χουρ σε HD 1080p

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η διοίκηση δεν έχει εξαντλήσει κάθε μέτρο προώθησης των διαρκείας. Κάτι πρέπει να γίνει...

Ερώτηση: Μια που είχε γίνει αρκετός λόγος για την διαφημιστική δαπάνη της Π.Α.Ε και επειδή δεν μπορώ να ακούω τα πρωινά αθλητικό ραδιόφωνο, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος φίλος αν έχουμε παίξει έστω και ένα διαφημιστικό σποτ για τα διαρκείας; Γιατί μέχρι σήμερα αφίσες τίποτα, προωθητικές ενέργειες μηδέν, διαφημιστικές καταχώρησης σε εφημερίδες προσωπικά δεν έχω δει και κατά τα άλλα θέλουμε να σπάσουμε ρεκόρ. Δηλαδή ότι γίνεται, μόνο από τα μπλογκ, την κεντρική σελίδα και το φόρουμ καθώς και από τον Πανιώνιο κόσμο.

zamis είπε...

Απολυτως τιποτα br.Και το θεμα δεν ειναι να ξοδευτουν ασκοπα διαφημιστικα κονδυλια αλλα να δουμε μια καποια κινητοποιηση,εστω σε τοπικο επιπεδο.Αν δεν υπαρχει ανθρωπινο δυναμικο γι'αυτη τη δουλεια δεν θα επρεπε η παε να συνεργαστει με τους οργανωμενους?

br fun_atic είπε...

Δεν ήταν απαραίτητο να συνεργαστεί με τους οργανωμένους. Ήταν απαραίτητο όμως να κάνει προωθητικές ενέργειες. Έχουν μείνει 42 ημέρες μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος. Οι μισές από αυτές είναι νεκρές.

zamis είπε...

Το λεω επειδη πιθανον ουτε τα ατομα επαρκουν ουτε λεφτα υπαρχουν.

br fun_atic είπε...

Πόσα χρήματα χρειάζονται γιά να τυπωθούν μερικές αφίσες, ένα ωραίο έντυπο, και δυο ωραίες κοπελίτσες να το μοιράζουν; Ας βρεθεί ένας Πανιώνιος τυπογράφος να τα βγάλει δωρεάν... Δεν είναι σπουδαίο.

Πόσα χρήματα χρειάζονται γιά να γίνει μιά μικρή συναυλία στην πλατεία νέας σμύρνης από Πανιώνιους καλλιτέχνες; Αυτά είναι το minimum.

Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα, κυρίως γιατί τα media δεν είναι δουλειά μου. Παρατηρώ όμως ότι δεν προχωράει έτσι το θέμα.

Για τα σημεία έκδοσης: Οι Π.Α.ΟΚτζίδες είχαν 6 ταμεία (για 2.000 στην ουρά – έστω και χωρίς κάρτα φιλάθλου). Εμείς έχουμε τρία. Δεν βλέπω καμία ταλαιπωρία λοιπόν.

Zamis σου έχω στείλει mail

Griniaris είπε...

Φαντάζομαι η ερώτηση σου br για το ραδιοφωνικό σποτ ήταν καθαρά ρητορική.
Δεν ξέρω αν ακούσατε καλά για τον ΠΑΟΚ.Οι άνθρωποι περίμεναν ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ μέχρι τις 12-1 το βράδυ αυτούς που τους εξυπηρετούσαν ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ μέχρι τις 12-1 το βράδυ.Έχετε δει τις ώρες εξυπηρέτησης των άλλων ομάδων;
Αρχίζω να σκέφτομαι ότι μόνο εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε στην κατηγορία των μεγάλων ομάδων.

Griniaris είπε...

Εμείς μόλις δούμε 5 άτομα στην ουρά βαριόμαστε να περιμένουμε.

br fun_atic είπε...

Πράγματι. Μόνο εμείς το νομίζουμε. Να πουμε ότι οι ομάδες που εντάχθηκαν στο πιλοτικό πρόγραμμα της κάρτας φιλάθλου έχουν ένα κοινό γνώρισμα. Δεν έχουν πολλούς οπαδούς.

Αυτά βλέπει βέβαια η διοίκηση και εμφανίζει τον Mr zong στη θέση του Ρονάλντο. Ασφαλώς και δεν είχα αξίωση να τον αγοράσει. Αν όμως κάτι τέτοιο είχε γίνει στην Τούμπα, ο Ζαγορ θα έτρεχε ακόμα...

Griniaris είπε...

Από ότι καταλαβαίνω δηλαδή,μάλλον και η πρόκληση για 3000-3500 διαρκείας εντάσσεται στο χιούμορ της ΠΑΕ...

br fun_atic είπε...

Έχω βάσιμες πληροφορίες ότι VVIP εισιτήρια έχουν ήδη αγοράσει: Ο Μπιλ Γκέιτς, η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισσάβετ Β', η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ο Σουλτάνος του Μπρουνέϊ, ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαδίμηρος Πούτιν, ο Πλανητάρχης Μπάρακ Ομπάμα, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν (γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει), ο μεγιστάνας των media Ρούπερτ Μέρντοχ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε Μπαν Κι-Μουν,ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Μπορεί να μην έχουμε πολλά διαρκείας, ο πρόεδρος όμως θα έχει τρελό παρεάκι... Κι αν δεν έρθουν όλοι αυτοί, καθίζουμε στα επίσημα τον Mr Zong και την παρέα του.
Κατόπιν παρακλήσεως του, ο τέως πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (ο οποίος αγόρασε διαρκείας για πρώτη φορά) θα κάθεται στον πάγκο των φιλοξενούμενων...45 βαθμούς μόνο από τα εντός έδρας!!!

Griniaris είπε...

Πάνω που λέγαμε για χιούμορ...
Γυρίζεται ταινία(κωμωδία) με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.Επειδή δεν φαντάζεστε το θέμα:H κυρία λοιπόν κληρονομεί μια ΠΑΕ με όνομα(προσοχή δεν είναι πλάκα)"Πάνθηρες" με μόνη υποχρέωση να την κρατήσει με κάθε τρόπο στην Α'εθνική.Ναι καλά καταλάβατε,τα γυρίσματα γίνονται στο γήπεδο του Πανιωνίου.Η ταινία λέγεται "Η κληρονόμος" και θα προβληθεί το Δεκέμβριο.

Φέρνε zamis,φέρνε...Α και ξέχνα τα ποτηράκια...

br fun_atic είπε...

Να υποθέσω ότι το σενάριο είναι του Θ. Αθερίδη;

IWN1998 είπε...

Αφίσα έβγαλαν οι Ίωνες και την έβαλαν σε αρκετά σημεία στη Νέα Σμύρνη.
Τις αφίσες της ΠΑΕ της είδα σε λίγα σημεία και κυρίως γύρω από το γήπεδο.
Πάντως νομίζω στην μικρή απόκριση παίζει ρόλο και ότι κάποιοι απεχθάνονται το φακέλλωμα μέσω της κάρτας φιλάθλου.
Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι δεν διαφημίστηκαν οι μεταγραφές. Τώρα να μου πείς δεν μπορείς να διαφημίσεις το Μπαρόνι και το Λουκίνα αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να δοθεί βάρος στη μεταγραφή του Μπόσκο που είναι ένας διεθνής παίκτης και με περγαμηνές σκόρερ. Ακόμα και η παραμονή Αλβάρο / Λόλο έχει περάσει κάπως σαν κάτι δεύτερο ή δεδομένο ενώ πχ δόθηκε φοβερή βαρύτητα και έγινε ντόρος στην αποχώρηση Μάκου.

Συνεπώς να δώσουμε την όποια ένταση μπορούμε στις μεταγραφές της ομάδας. Αν γίνει τώρα του Ριέρα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πάταγο από τα Πανιώνια blogs τουλάχιστον και να δώσουμε πολύ βαρύτητα στην απόσπαση του από Λάρισα και στη διεκδίκηση και από άλλους πιο νωρίς όπως ο ΠΑΟΚ.

Θα μου πείτε μεταξύ μας θα τα λέμε;
E, όσο μας παίρνει ας κάνουμε το διαδικτυακό μας θόρυβο, μήπως και συνεισφέρουμε κάτι παραπάνω...

Griniaris είπε...

Άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω...Πόλύ πιθανόν όμως.

br fun_atic είπε...

Ίωνα, ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει 4.000 στην πρώτη προπόνηση για να υποδεχθούν τον Καμπάνταη. Τι να λέμε τώρα...

Δεν τους αρέσει το φακέλωμα, δεν γνωρίζουν τις μεταγραφές, δεν μπορούν να περιμένουν 10 λεπτά στην ουρά και κατά τα άλλα θέλουν υπερβάσεις. Μάλιστα.
Δηλαδή όλοι αυτοί θα αγοράζουν κανονικά εισιτήρια ή θα είμαστε πάλι 3.000 στην καλύτερη περίπτωση; Γιατί το επόμενο βήμα είναι να παίζει εκ περιτροπής η ομάδα στις ταράτσες των πολυκατοικιών, μήπως και κουραστούν οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι διάθεση του κόσμου. Σίγουρα όμως τα διαρκείας δεν έχουν διαφημιστεί. Τα μπλόγκ μπορούν να κάνουν καλή δουλειά στο ίντερνετ. Όμως δεν έχουν όλοι διαδίκτυο. Δεν αγοράζουν όλοι τον Πανιώνιο κόσμο. Δεν έχουν πληροφορηθεί όλοι την έκκληση που απηύθυνε η ομάδα.
Επιτρέπεται λοιπόν να μιλάμε για τις αφίσες των Ιώνων και για μερικές της Π.Α.Ε γύρω από το γήπεδο και το κάουντερ να δείχνει κάτι περισσότερο από 400 διαρκείας;

IWN1998 είπε...

Ο κ. Πατσουράκος σχετικά με τα εισιτήρια είχε μιλήσει για ανάγκη για κράχτες παίκτες. Για μας κράχτες ήταν οι παραμονές Ρεκόμπα/Λόλο και ο Μπόσκο. Και τα τρία πέρασαν σχεδόν στο ντούκου δυστυχώς.

zamis είπε...

Σεναριο Δημητρης Εμμανουηλιδης,σκηνοθεσια Παναγιωτης Φαφουτης,αντιπροεδρος Γερασιμος Σκιαδαρεσης,1Οαρι ο Πετρος Λαγουτης και φορ ο Κωστας Φραγκολιας.
Τα χρωματα των ''Πανθηρων''ειναι κοκκινομαυρα και η ταινια ειναι παπαρια.

br fun_atic είπε...

Δεν χρειάζονταν να το πεις. Το πράγμα βοά από μόνο του.

re-la-re είπε...

Ευτυχως έχω καβάντζα μια 5αρα νταμιτζάνα τσίπουρο τετραετίας που την άφηνα να ψηθεί για την κατάλληλη περίσταση.

6.4 κιλά δια 30 αγωνιστικές, πόσα ποτηράκια βγαίνουν; Ρωτάω εδώ γιατί βλέπω πολλούς ειδικούς επι του θέματος.

zamis είπε...

Εμπαθεστατε δεν μετραμε πια με ποτηρακια στην κατασταση μας.

br fun_atic είπε...

Πρέπει να είναι κοντά στα 200 ποτηράκια (το υπολογίζω με 30 ml περίπου).Οπότε κάνε κουμάντο.

Εμείς βέβαια θα πληρώνουμε τα διαρκείας μας και θα πίνουμε τσιπουράκι. Γιά φαντάσου να βάζαμε περισσότερα; Δεν μας έφταναν ούτε δυό καραβιές κόκα Κολομβίας...Από την καλή εννοείται...

Griniaris πιάσε τις στεντόν...

re-la-re είπε...

O μετρητής σήμερις έγραψε 51 εισητήρια.

Η ακολουθία είναι φθίνουσα αυτή τη βδομάδα: Άρχισε με 69, ακολούθησε με 64 συνεχίζει με 51.

Τα σημάδια είναι άσχημα.

br fun_atic είπε...

Στο γήπεδο σήμερα μαζεύτηκαν περισσότεροι από 1000 γονείς παιδιών που συμμετέχουν στις αθλοδιακοπές. Σχεδόν όσους μαζεύει το παιχνίδι Πανιώνιος - Λεβαδειακός.
Σε πολλούς από αυτούς (όχι σε όλους) μοιράστηκε ένα πολυτελές έντυπο της διοίκησης για τα εισιτήρια διαρκείας. Μια καλή κίνηση. Προσωπικά βέβαια θα προτιμούσα να εκδίδονταν ένα λιγότερο ακριβό έντυπο, σε μεγαλύτερες ποσότητες και να μοιράζονταν και στο τελευταίο σπίτι της Νέας Σμύρνης. Αυτό βέβαια είναι η δική μου άποψη. Σε κάθε περίπτωση ήταν μιά καλή προωθητική ενέργεια. 1000 γονείς και 1500 παιδιά...Καλά που θα ήταν να τους είχαμε σε μόνιμη βάση...

τρελοπανιωνιος είπε...

το λανσαρισμα των διαρκειας το φωναζω τοσο καιρο οτι ειναι λαθος δεν το εχουν μεταδωσει καθολοθ στον κοσμο εδω οι ομαδες του ποκ και τις θεσσαλονικης αν ακουσεις ραδιο η tv θα σου κανουν πλυση εγκεφαλου γιαυτο τρεχουν να βγαλουν τα διαρκειας... εμεις πρεπει με αλλους τροπους να το μεταδωσουμε στον κοσμο μας λιγη φαντασια δεν εχουν , δεν το καταλαβαινω πλεον εχει κανει μια επενδυση στην ομαδα μας αυτος ο ανθρωπος γιατι δεν την προωθει ? ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗς ΝΕΑς ΣΜΥΡΝΗΣ- ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ- ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ- ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΟΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ