Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε γιά τον Σίτο Ριέρα


Ο Σίτο Ριέρα ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. Ο Πανιώνιος έχει έρθει επίσης σε κατ’ αρχάς συμφωνία με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο 22χρονος επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Πανιώνιος Κόσμος: «Είναι φανταστικό το συναίσθημα, ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο, είναι στους 4-5 μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα και θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ για αυτόν. Για μένα το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό είναι να μείνω πολλά χρονιά στην ομάδα. Είμαι νέος σε ηλικία και θέλω να παίξω για πολύ καιρό εδώ. Υπάρχει καλός σχεδιασμός που βοηθάει ένα παίκτη να σκεφτεί να μείνει αρκετά χρόνια στο σύλλογο».

Σχόλιο: Να καλωσορίσουμε τον Σίτο Ριέρα και να του ευχηθούμε υγεία και πολλά γκολ.

Με αυτά τα "κατ' αρχάς", δεν έχω καταλάβει αν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ή δανεισμού. Τον αποκτήσαμε, μας τον δάνεισαν για τρία έτη, τον δανειστήκαμε με option αγοράς ή τον αγοράσαμε με επιφύλαξη δικαιώματος της Εσπανιόλ να μπορεί να τον αποκτήσει ξανά με ελεύθερη μεταγραφή;
Αλήθεια, τι έχει γίνει με τους υπόλοιπους "κατ' αρχάς" παίκτες μας; Ελπίζω ο όρος "κατ' αρχάς" να μη σημαίνει ότι είναι δικοί μας μέχρι να έρθει ικανοποιητική πρόταση έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου...

9 σχόλια:

Griniaris είπε...

Καλώς τον κι ας άργησε...
Αν έχω διαβάσει καλά,η Εσπανιόλ στην ανακοίνωσή της έλεγε ότι είχε κι άλλες προτάσεις για δανεισμό αλλά προτίμησε την πώληση.Λογικά δώσαμε κάποιο ποσόν για να τον αφήσουν ελεύθερο,γι αυτό και η ανακολουθία να έχει υπογράψει ο παίκτης αλλά να έχουμε έρθει σε "κατ'αρχάς" συμφωνία με την ομάδα.

ΥΓ.Ίωνα,αυτό που πίνεις βγαίνει και σε freddo;Με τρελλαίνεις...

br fun_atic είπε...

ειναι συμπτωση το οτι οι ανακοινωσεις για την αποκτηση η παραταση συνεργασιας με βασικους μας παικτες εχουν συντακτικα και γραμματικα λαθη και εκ του λογου αυτου πολλαπλη ερμηνεια;

re-la-re είπε...

Κατ'αρχάς προσπαθώ να σχηματοποιήσω την ομάδα τη νέα χρονιά σε 4-4-2 με ρόμβο (για να ελευθερώσω τον Ρεκόμπα πίσω από τους 2 επιθετικούς).

Τερματοφύλακας: Τσίπουρο (βλεπω να πίνουμε πολλα ποτήρια εξαιτίας του)
Αμυνα: Μανιάτης, Τζαβέλας, Λάτκα, Σμόγιε
Κέντρο: Εστογιαννώφ, Ρεκόμπα,
Επίθεση: Μπάλαμπαν, Ριέρα

Εχω πρόβλημα στο κέντρο αριστερα (λες να βγει ο Κούκετς;) και στη θέση του κόφτη που κανονικά πάει ο Αργεντίνος αλλά έχουμε και τον Κουμ που δεν μπορεί να βγαλει τη θέση μόνος του.
Πάντως σε αυτη την ομαδα οι έλληνες είναι 2.

zamis είπε...

Οντως.Εκτος κι αν παρουμε(που δεν το βλεπω)επιθετικο περιοχης κι ερθει ο Ριερα αριστερα η ερθει ο Ρεκομπα αριστερα και παιξουμε με δυο αμυντικα χαφ(αν λογαριαζουμε τετοιον τον Κουμο).
Που σε καποια παιχνιδια τουλαχιστον,δυο αμυντικα χαφ μαλλον θα χρειαζονται.

υγ1.υπαρχει και το δικο σου 4-4-2 με ανεμιστηρες στα ζορια.
υγ2.αλλαγη στο τσιπουρο1,η τεκιλα2 και το μοχιτο3
υγ3.οι Ελληνες παραμενουν 2 σε οποιοδηποτε συστημα.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχας γιατι ανησυχείτε για τον τερματοφύλακα;Όσο υπάρχει το σύστημα pgss-zamis με τους ανεμιστήρες μη φοβάστε τίποτα.
Οι άλλες δύο θέσεις στο κέντρο λογικά θα παίζουν μεταξύ Κούμο,Καστελιόνε,Νικολάου.

br fun_atic είπε...

Είναι σίγουρο ότι ο Καστεγιόνε θα παίξει ως αμυντικό χαφ και όχι στην άμυνα;

Για τις ανακοινώσεις: βγάλτε ρε παιδιά μιά απλή ανακοίνωση χωρίς ναι,μεν,αλλά και κατ' αρχάς.
"Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας (ή τον δανεισμό) με τον αθλητή τάδε γιά διάστημα Χ ετών...". Τέλος.

Είναι μνημειώδης η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιά τον Ντόμινικ Γουίλκινς.

Έτσι όλοι καταλαβαίνουν και δεν γίνονται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Καλό θα ήταν να κλείσει το θέμα με τους "κατ' αρχάς" παίκτες μας. Υπέγραψαν ή δεν υπέγραψαν οριστικά συμφωνητικά; Γιατί δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση;

br fun_atic είπε...

Η ανακοινωση της Εσπανιολ γιά τον Ριέρα. Η γυναίκα μου δεν έβγαλε άκρη (ίσως είναι στα Καταλωνικά). Όποιος ξέρει Ισπανικά, μας τη μεταφράζει

El davanter Sito Riera jugarà a partir de la propera temporada al Panionios GSS, al que ha estat traspassat en una operació que s'emmarca en l'acord de col•laboració que van signar els dos clubs fa ara unes setmanes.

El club blanc-i-blau ha considerat que aquesta era la millor opció pel club i el jove davanter. Després d'haver demostrat un alt nivell aquesta temporada a la Superlliga grega, en què ha format part del Panthrakikos, diversos clubs hel•lens havien mostrat el seu interès en la contractació de Sito, però els responsables de l'Àrea Esportiva del RCD Espanyol han considerat que el traspàs al conjunt del Panionios era el camí més satisfactori per a totes les parts.

Al club d'Atenes, a més, es retrobarà amb què fora el seu tècnic el passat any al Panthrakikos, Emilio Ferrera.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

ενημερωτικά: Ο Ριέρα αποκτήθηκε με ελευθερη μεταγραφή και ανήκει στον Πανιώνιο για τα επόμενα τρια χρόνια. Υπάρχει ρήτρα και ποσό μεταπώλησης για την εσπανιόλ...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Ευχαριστούμε.Έτσι ειναι ξεκαθαρο.