Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΦΑΜΠΙΑΝ - ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο ποδοσφαιριστής Φαμπιάν Εστογιάνοφ, υποβλήθηκε σήμερα σε 2ωρη τριπλή χειρουργική επέμβαση στη δεξιά ποδοκνήμικη άρθρωση, η οποία έγινε στην κλινική «Λευκός Σταυρός» από τον επικεφαλής του ιατρικού τημ του Πανιωνίου κ. Γιώργο Κατσιφαράκη.
Η ζημιά που υπέστη τελικά ήταν πιο μεγάλη από την αρχική εκτίμηση, αφού κατά τη διάρκεια της επέμβασης αποκαταστάθηκαν:
1/ Το κάταγμα του έσω σφυρού
2/ Η ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου)
3/ Η ρήξη του έξω πλαγίου συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου) καθώς επίσης έγινε και αρθροσκοπική ομαλοποίηση του χόνδρινου κατάγματος του αστραγάλου.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εντός της κλινικής για δύο ημέρες και θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάσταση του από Δευτέρα 3 Αυγούστου, η οποία θα είναι: Δεκαπέντε ημέρες θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο και μετέπειτα εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία και ενδυνάμωση με ισοκινητικό μηχάνημα.

Η πιθανή επιστροφή του ποδοσφαιριστή, αναμένεται σε 2 μήνες περίπου, με επανεκτίμηση κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

9 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Απίστευτα μεγάλη ατυχία. Περαστικά σου Λόλο. Πρώτα απ'όλα η υγεία...

Steve είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
br fun_atic είπε...

@steve
σε παρακαλώ πολύ να επαναδιατυπώσεις τη σκέψη σου γιά τον γιατρό της ομάδας, ή να προσθέσεις ότι πρόκειται για προσωπική σου εκτίμηση.

Η συγκεκριμένη διατύπωση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τη σελίδα.

br fun_atic είπε...

Λυπάμαι πολύ, αλλά από τη στιγμή που δεν επαναδιατυπώθηκε το παραπάνω μήνυμα, είμαι υποχρεωμένος να το διαγράψω.Γιαα την προστασία του μπλογκ πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, ιδίως όταν αυτές μπορούν να θίξουν.
Steve λυπάμαι πραγματικά. Πρέπει όμως να το κάνω...

Steve είπε...

Δεν επαναδιατυπώνω τίποτα. Δεν είπα κάτι άσχημο. Για το πρώτο νυστέρι μίλησα του οποίου το παρελθόν είναι γνωστό τοις πάσι. Εννοείται ότι είναι προσωπική εκτίμηση, όπως προσωπικές ήταν και οι απανωτές εμπειρίες μαζί του.

Μακάρι φιλαράκο να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι πάρα πολύ για τον παίκτη κι ελπίζω να μην έχουμε ξανά φαινόμενα όπως τα πρόσφατα με Ντελούρα, Λουρέντσο κλπ. για να μην πάω πιο παλιά, στον Φάνη και σε άλλους.

Δεν συμφωνείς? Δεν με πειράζει. Καλή καρδιά. Σβήσε την ανάρτηση και το θέμα λίγει. Γεια χαρά.

ΥΓ1. Ο Νικολάου τι έγινε?
ΥΓ2. Καλό μήνα

br fun_atic είπε...

Ιδιωτικά μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Δημόσια όμως δεν μπορούν να εκφράζονται θέσεις και απόψεις που μπορούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψη κάποιου. Τουλάχιστον όχι εδώ.

IWN1998 είπε...

Δεν θέλω να δώσω ιδιαίτερη συνέχεια στο θέμα, αλλά νομίζω ότι ο Λουρέντσο δεν ακολούθησε στην πρώτη φάση του τραυματισμού του, τις ιατρικές οδηγίες και ο Ντελούρα αφ' ενός είχε έρθει ήδη με βαρύ τραυματισμό και αφ' ετέρου η εντύπωση μου είναι ότι παρακολουθείτο από δικό του γιατρό στη Γερμανία. Μπορεί να κάνω λάθος.

IWN1998 είπε...

http://w3.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/204283.html

Είναι οι περιγραφές των περιπτώσεων από τον ίδιο τον κο Κατσιφαράκη. Τις αφήνω στην κριτική των αναγνωστών σου, BR.

IWN1998 είπε...

http://w3.contra.gr/Soccer/Hellas/
Superleague/Panionios/204283.html

Ξαναδίνω το link. Αν κοπεί και πάλι, αυτό που έλειπε στο προηγούμενο σχόλιο ήταν:

/Panionios/204283.html
(μετά το Superleague).