Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Yeni Metagrafes Yok

Πριν από λίγο, η Π.Α.Ε Πανιώνιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Κατόπιν και της μεταγραφής του Σίτο Ριέρα ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει προς ενημέρωση των φιλάθλων του, ότι έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των μεταγραφών της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Εκκρεμούν κάποιες πιθανές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και επίσης θα γίνει άλλη μία ανακοίνωση στην οποία θα αναφερθούν συνολικά οι αποκτήσεις ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από το 1991 και μετά, όταν ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα μεταγραφών των τμημάτων υποδομών του συλλόγου.

Σχόλια: α) Μεταγραφές εκτός προγράμματος;
β) Έγινε Καν ο Μπεθέρα;
γ) Ο γιός μου που έχει γεννηθεί μετά το 1991 μπορεί να ελπίζει σε μεταγραφή; Ίσως βέβαια σταθεί εμπόδιο το κασέ του...
δ) Στις πιθανές αποχωρήσεις μπορεί και να δούμε το όνομα κάποιου που έχει συμφωνήσει "κατ' αρχάς";

11 σχόλια:

lefterix είπε...

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΟΥΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ΝΑ'ΓΟΡΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7.00ΜΜ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ...
"ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΡΕ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ...ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..."
ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ;
ΤΙ ΕΙΔΑ ...ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,(1\2ΩΡΑ..)ΚΑΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,(ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΚΑΤΟΜΕΡΟΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ;)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ,"ΕΔΩ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.."..ΣΤΟ MEMBERS CLUB ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,ΚΛΠ..
ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ...
ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΜΨΙΜΗΡΕΙΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ...
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΑΚΑΚΗΣ, 40+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...

br fun_atic είπε...

Το έβγαλε τελικά ο φίλος σου το διαρκείας; Βέβαια γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, όλος ο κόσμος ξέρει, κι εμείς το έχουμε πει πολλές φορές, ότι τα διαρκείας εκδίδονται στην μπουτίκ και στην αίθουσα Πετζαρόπουλος. Επίσης τα παιδιά που εκδίδουν τα εισιτήρια είναι και ευγενικά και εξυπηρετικά.

IWN1998 είπε...

Λευτέρη, Λευτέρη, Λευτέρη. Όντως οι Ίωνες έκαναν μια αφίσα με επίκληση αλλά όχι με πληροφορίες. οι αφίσα της ΠΑΕ που έχει πληροφορίες είναι ... συλλεκτικό κομμάτι. Όπως νομίζω έγραψε και o BR άντε να τη βρεις στην αίθουσα Πεντζαρόπουλος.
Στα blogs έχουμε σχετικά links και αναρτήσεις πιο παλιές με πλήρεις πληροφορίες.
Καλά 7:00 δεν ήταν ανοικτή η μπουτίκ; Αν έμπαινε να ρωτήσει θα τον εξυπηρετούσαν κιόλας.
Έχεις πάντως δίκιο και πολύ μάλιστα ότι μια ΜΕΓΑΛΗ πινακίδα έξω από την 5 χρειάζεται.
BR, contact Mr Mogritz please for that.ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Θέλουμε και τους ανθρώπους που δεν ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες.

BR, φοβάμαι μήπως οι αποχωρήσεις δεν αφορούν το Κάαν και τον Μαραντόνα της Κρήτης άλλα κάτι πιο σοβαρό... που κατ΄αρχάς είναι ΟΚ. Ίδωμεν.

br fun_atic είπε...

κι εγω με αυτες τις καταρχας συμφωνιες αυτα φοβαμαι. το μονο που με κανει καπως αισιοδοξο ειναι το οτι η διοικηση ειχε δεσμευτει οτι το συνολο των παικτων που θα εφευγαν θα ανακοινωνονταν την πρωτη ιουλιου.βεβαια,οσο δεν γινονται οι ανακοινωσεις των τελικων συμφωνιων φοβαμαι λιγο.

zamis είπε...

Αυτες τις κατ'αρχας πιθανες αποχωρησεις φοβομαστε ολοι..

Griniaris είπε...

Τώρα κοροϊδευόμαστε;Υπάρχει Πανιώνιος που δεν ξέρει που να πάει η έστω να ρωτήσει για διαρκείας;Αυτά είναι δικαιολογίες.
Τα σημαντικά είναι το δ του br και η τελευταία παράγραφος του ίωνα.Ίσως παραείμαστε καχύποπτοι αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

br fun_atic είπε...

Αν δεν κάνω λάθος σωστό είναι το "κατ' αρχήν" και όχι το "κατ' αρχάς" (όποιος ξέρει καλύτερα με διορθώνει).

Το "κατ' αρχάς λοιπόν" έχει μια «ανωμαλία». Αφήνει το ενδεχόμενο για "κατ' εξαίρεση" ενέργεια. Δίνει την εντύπωση προσυμφώνου και όχι οριστικής συμφωνίας.

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά το τι μπορεί να σημαίνει "κατ' αρχάς" συμφωνία με τους παίκτες από την Εσπανιόλ. Μπορεί να σημαίνει δοκιμή. Άλλωστε ο Λίνεν είχε ανοίξει το δρόμο των δοκιμών στην Νέα Σμύρνη.

“Κατ' αρχάς” συμφωνία όμως με τους Ρεκόμπα και Εστογιανώφ τι σημαίνει; Η διευκρινιστική ανακοίνωση της Π.Α.Ε μιλούσε για υπογραφές συμφωνητικών στα οποία δεν είχαν ολοκληρωθεί κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, όπως οι θεωρήσεις τους. Από τότε όμως έχουν περάσει πάρα πολλές ημέρες και δεν έχει βγει η παραμικρή ανακοίνωση οριστικής συμφωνίας. Και για να μιλάμε και με αποδείξεις, ο ίδιος ο Ρεκόμπα είχε δηλώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση, πως ανεξαρτήτως συμβολαίου, είναι ελεύθερος να φύγει ανά πάσα στιγμή. Μήπως εκεί κολλάει το «κατ’ αρχάς»; Μήπως τέτοιου είδους συμφωνία υπάρχει και με άλλους παίκτες; Οι μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει...

Griniaris δεν είναι καχυποψία. Είναι απλή γραμματική ερμηνεία μέσου ανθρώπου. Μια επαναλαμβανόμενη ασαφής διατύπωση.

Εδώ λοιπόν υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: α) ο συντάκτης των ανακοινώσεων της Π.Α.Ε να πρέπει να γίνει λίγο πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις του, β) τα εκφραστικά κενά ή λάθη να είναι σκόπιμα.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν το "κατ'αρχάς" είναι όντως λάθος.Απλά το χρησιμοποιούμε επειδή υπάρχει στην ανακοίνωση.
Η διευκρίνηση της ΠΑΕ αναφέρει ότι η τελική ανακοίνωση θα γίνεται μετά και την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής.Άρα η κάποια συμβόλαια δεν έχουν κατατεθεί η δεν έχουν πάρει ακόμη έγκριση.Δεν ξέρω πόσο χρονοβόρα είναι αυτή η διαδικασία.Εκείνο όμως που με κάνει καχύποπτο είναι ότι η φράση "κατ'αρχάς συμφωνία" δεν μπορεί ποτέ να μπεί σε μια ανακοίνωση από λάθος διατύπωση εκτός αν αυτός που τη γράφει είναι τελείως αγράμματος και δεν καταλαβαίνει το νόημα,πράγμα που δεν πιστεύω για κανέναν στην ΠΑΕ.
Επίσης η διευκρίνηση δεν με έχει καλύψει καθόλου.Υπάρχει,δηλαδή, περίπτωση μετά από όσα έχουν γίνει να ξανακάνουμε κάποιο λάθος;Υπάρχει πιθανότητα να μην εγκριθεί κάποιο συμβόλαιο;
Άρα το μόνο που μένει αμφίβολο είναι ποια συμβόλαια θα κατατεθούν...

br fun_atic είπε...

Το ότι κάποια συμφωνητικά παικτών δεν είχαν θεωρηθεί από την αρμόδια αρχή δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε και συμφωνία. Προβληματική μεν, υπαρκτή δε.
Το ότι μπορεί να έχει υπογραφεί ένα συμφωνητικό, αλλά να μην έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες τυπικές διαδικασίες, δεν σημαίνει ότι έχουμε «κατ’ αρχάς ΣΥΜΦΩΝΙΑ».
Έτσι κι αλλιώς για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής δεν απαιτείται η έγκριση ή η συναίνεση κάποιες επιτροπής ή αρχής, αλλά η απλή κατάθεση και θεώρηση του συμφωνητικού.

Και για τον πλέον αδαή, ο όρος κατ’ αρχήν συμφωνία αναφέρεται είτε σε αγορά κατόπιν δοκιμής, είτε σε προφορική συμφωνία, είτε σε προσύμφωνο, είτε σε οριστική συμφωνία με παράλληλη συμφωνία κυρίων για κατ’ εξαίρεση λύση της υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Σε καμία περίπτωση όμως ο όρος «κατ’ αρχάς συμφωνία» δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως οριστική συμφωνία.

Μολονότι λοιπόν η διοίκηση είχε αναφέρει ότι τα ονόματα των παικτών που θα αποχωρούσαν θα γίνονταν γνωστά την 1/7/2009, όπως και έγινε, εντούτοις με την χθεσινή της ανακοίνωση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ΠΙΘΑΝΗΣ αποχώρησης και άλλων παικτών.

Αν πρόκειται να αποχωρήσουν παίκτες οι οποίοι τελούν υπό δοκιμή, τότε δεν ευσταθεί η ανακοίνωση περί λήξης των προγραμματισμένων μεταγραφών. Για παράδειγμα, αν στην κατηγορία αυτών των παικτών ανήκει ο Μπεθέρα, τότε είναι βέβαιο ότι απαιτείται η απόκτηση τερματοφύλακα. Εκτός βέβαια εάν αυτή η μεταγραφή θεωρείται εκτός προγράμματος, οπότε οι ανακοινώσεις της Π.Α.Ε αποκτούν και έναν, ας μου επιτραπεί, γραφειοκρατικό χαρακτήρα.

Αν πρόκειται να αποχωρήσουν παίκτες οι οποίοι δεν ικανοποιούν ή δεν ταιριάζουν στα αγωνιστικά πλάνα του κου Φερέρα (ο εξής ένας), δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αν όμως είναι πιθανή η αποχώρηση παικτών που έχουν «κατ’ αρχάς» συμφωνήσει τότε το πράγμα πηγαίνει αλλού.

Μήπως οι φίλαθλοί μας έχουν "κατ' αρχάς" τη διάθεση να αγοράσουν διαρκείας, αλλά περιμένουν και τις τελικές ανακοινώσεις; Γιατί η καταβολή του αντιτίμου δεν γίνεται κατ' αρχάς...

Slippy είπε...

Br eisai megalh pena!h teleytaa paragrafos eina ola ta lefta kai me vriskei symfono 100%(ean prosthesis kai oti oi kanapedes sth N.smyrni einai poly pio volikoi apo px volo as poume)

Egw pantws diarkeias tha parw thn trith exw idi peisei alla 3 extra atoma se sxesei nme perisi na vgaloun kai aftoi...kai tha tous paw egw xeraki xeraki na mhn xethoun....ante na doume

br fun_atic είπε...

Καλά που μπήκες griniaris και θυμήθηκα ότι πρέπει να αγοράσω το φάρμακό μου...Ου γαρ

Οι πληροφορίες μου πάντως είναι κάπως διαφορετικές. Έμαθα ότι έχουμε ήδη πουλήσει τα εισιτήρια στις θύρες 3,4,5,6,7 και απομένουν λίγα διαθέσιμα στη
2. Ως εκ τούτου το εκδοτήριο στον Πετζαρόπουλο αρκεί γιά την θ8.
Αναμένουμε ανακοίνωση γιά κατ' αρχάς ξεπούλημα των εισιτηρίων