Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

1ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Ανεξάρτητου Πανιώνιου Ίντερνετ – Πορίσματα – Σχέδιο Δράσης.

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη σήμερα το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πανιώνιου Ίντερνετ. Ήταν μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε για πρώτη φορά τους σύνεδρους: Lefteris, AMANAM, Trelopanionios. Antun. Δικαιολογημένα απόντες οι Zamis και Pav, οι οποίοι όμως προσκόμισαν προ της έναρξης του αγώνα Ιατρική βεβαίωση.

Είναι γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του συμποσίου εξήχθησαν πάρα πολλά συμπεράσματα. Για ευνόητους λόγους δεν τα συγκρατήσαμε, πλην ενός. Το Πανιώνιο ίντερνετ είναι εδώ γιά να ζεσταίνει και να ενώνει τον κόσμο και να του δίνει λόγο. Να ενισχύει την ομάδα αλλά και για να εντοπίζει και σχολιάζει τα κακώς κείμενα. Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς; Όσο έχουμε τέτοια κέφια και τόσο ζεστή παρέα πολλά. Πάρα πολλά.

Ωραία παρέα λοιπόν, φοβερή πλάκα (ο τρόμος και ο φόβος των καταστηματαρχών βέβαια!!!) και όλα αυτά ολοκληρώθηκαν με τη μεγάλη νίκη της Πανιωνάρας. Δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ένα. Φύγαμε ευτυχισμένοι από το γήπεδο. Χρειάστηκε μόνο μια αλλαγή θέσης. Πέρασε ο Θοδωρής στα χαφ και ανέβηκα στην επίθεση και το αποτέλεσμα ήρθε…

Μια μικρή μόνο παρατήρηση. Κε Φερέρα, ασφαλώς και έχουμε πρόβλημα στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Και δεν εννοώ τον Λάτκα.

Είναι βέβαιο ότι το επόμενο συμπόσιο (Πανευρωπαϊκό; Παγκόσμιο; Διαγαλαξιακό;) θα γίνει πάρα πολύ σύντομα. Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας και εφόσον το επιτρέπουν οι ασχολίες του, να παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της ομάδας κος Τσακίρης.

Αυτά τα ολίγα. Είναι ωραίο να ξεκινά με αυτό τον τρόπο μια βδομάδα!!!

14 σχόλια:

Katrinos είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια , να εκφράσουν αυτό το Κυριακάτικο μεσημερο-απόγευμα.Όλα στον υπερθετικό, πολύ καλό φαγητό , άφθονο τσίπουρο, πάρα πολύ καλή παρέα,πολύ γέλιο, τρελλές μαντινάδες , πάθος και τσαμπουκά απο την ομάδα και βεβαίως - βεβαίως γκολ (και ξύλο απο ότι έμαθα). Νομίζω σήμερα ξορκίσαμε πολλά φαντάσματα , VAMOS όπως ούρλιαζε ο Σίτο μετά το γκόλ και όπου βγεί.

Υ.Γ Ο μικρός Θοδωρής δεν κατάλαβε γιατί οι γύρω του έλεγαν ότι απο εδώ και πέρα θα κάθεται στη θέση του, έφαγα πολύ γκρίνια αλλά...ξιδάκι

Costix είπε...

Αντε να εξηγησεις στο παιδι περι γουριων και τα λοιπα.

Παντως σας το ειχα πει το σκορακι
(3-1) !!!!

Οσο για το σεξουαλικο, νομιζω οτι ειμασταν πολυ τρυφεροι με την αεκουλα, τις δωσαμε γλυκες ηδονες και σε ολες στις στασεις.

Σκορδα και παμε παρακατω τωρα.

Τρελαινομαι με αυτη την ομαδα.

Που φτασαμε, να μην χωραει ο Ρεκομπα !!! Απιστευτο !!!

Katrinos είπε...

Costi εκτός απο αγάπη και τρυφερότητα είχε και λίγο violent sex (βλ Λόλο vs Αραούχο) φαίνεται πάνω στη κορύφωση(τύπου πάρτα μωρή άρρωστη) του το έσκασε το μπουκέτο, ο άλλος ήταν σε στάση 'ΜΗ όχι στα μαλλιά' και δεν το γλύτωσε το μαυρισμένο μάτι.
Αλλού διαβάζω ότι την ώρα του στοματικού , ο αραούχο ΔΑΓΚΩΝΕ και για αυτό του την έσκασε ο Λόλο

τρελοπανιωνιος είπε...

ΣΤΟ 1-1 ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 3-1 ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ 80 ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 88 ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΣΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.... ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΠΣΑΠΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ...

Costix είπε...

Παιδες, ο Θανος Θεος. Μπηκαμε στο γηπεδο, πηγαμε πρωτα για καφεδακι και μετα στις θεσεις μας, οπου ο δικος μου αταραχος ρουφηξε ενα μισαωρακι υπνο (ευτυχως δεν ροχαλιζε κιολας).

Μετα βγαινοντας, ειχε ξεχασει που παρκαρε το αυτοκινητο, ευτυχως θυμομουνα εγω. Αφασια σας λεω.

Παντως περιμενουμε γαυρο και βαζελο τον αλλο γυρο στον ΝΑΟ, να δωσουμε και σ' αυτους μερικες γλυκες ηδονες, μην ζηλευουνε με την αεκ.

antunix είπε...

Αυτή ήταν μια φοβερή Κυριακή...
Από που να ξεκινήσεις... Από την παρέα, το φαγητό, το χαβαλέ, την νίκη του ιστορικού... Και βέβαια όπως λεει και ο μέγας Σαβόπουλος:
«Ας κρατήσουν οι χοροί
και θα βρούμε αλλιώτικα
στέκια επαρχιώτικα βρε
ώσπου η σύναξις αυτή
σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί...»

br fun_atic είπε...

κι άλλοι ευτυχισμένοι σύνεδροι!!!!!

Κράτησε λίγο όμως...Απαιτείται ένα 8ωρο χαλαρά!!!

REDinBLUE είπε...

Φαντάζομαι δεν έφτασε στα αυτιά σας, παρ΄ όλα αυτά μια Πανιώνια κραυγή ήχυσε σήμερα στο Εδιμβούργο!!!!! ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Ωραία μέρα η σημερινή....... Μεσημέρι πορεία στους δρόμους της Σκωτσέζικης πρωτεύουσας ενάντια στην αντυσνομική βία και γρήγορα σπίτι για να δω (αν έχει live streaming) την ομαδάρα μας να παίζει... Η Θεά Τύχη μου επέτρεψε να δω τον αγώνα ( + το γεγονός πως παίζαμε με μια "μεγάλη" ομάδα) και το καταχάρηκα!!!!

Μπράβο στα παιδιά, τρελαίνομαι περισσότερο με τους Ελληνες παίκτες μας, που δείχνουν χαρακτήρα. Σκεφτόμουν πως δύσκολα θα καλύπταμε το κενό του Σπυρόπουλου, αλλά ο Τζαβέλας δείχνει παραπάνω από ικανός.... Τι να πω για τον αρχηγό, και μόνο που σκέφτομαι την ηλικία του........τρελαίνομαι. Μακάρι να έπαιζε και ο Κοντοές και περισσότερο ο Φανούρης.

Δε μπορώ να μην ονειρεύομαι. Τόσα χρόνια επιβιώνουμε με πολύ λίγα, κάποια στιγμή δικαιούμαστε κάτι παραπάνω (το ίδιο και η ομάδα). Ας κρατήσει αυτό το όνειρο όσο γίνεται περισσότερο λοιπόν και (γιατί όχι) ας κερδίσουμε και στη Λάρισα. Δεν είναι και τόσο απίστευτο!!!!

Καλή βδομάδα σε όλους τους Πανιώνιους!!!!!!

Καλή βδομάδα πορειών και κυκλοφοριακού χάους σε όλους τους Αθηναίους!!!!!!

Χαιρετησμούς από Εδιμβούργο

br fun_atic είπε...

Που είσαι red? Θα μας στείλεις καμιά φώτο από το κυανέρυθρο Εδιμβούργο;

lefterix είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παληκάρια μου...Είμαι ευτυχισμένος............
ΤΕΛΟΣ

Το παγκόσμιο ήτανε σούπερ...Πολύ χάρηκα που τους γνώρισα ολους....
(Αντώνη ευχαριστώ γιά τη μεταφορά..)
Στο γήπεδο ήμουνα στην ίδια φάση με το Θάνο...Εδώ πατούσα, αλλου βρισκόμουνα..Έκανα και τον τσαμπουκά μου με τους μπάτσους,(το είχα απωθημένο..), όπου δεν δέχτηκα επ'ουδενί λόγο να με ψάξουνε...Χα,χα,χα...
"Να πάτε στο Καραϊσκάκη να ψάξετε τους γαύρους που περνάνε μέχρι μπιστόλια, κιαι όχι εμάς που από την αρχη της χρονιάς δεν έχει πέσει καρφίτσα μέσα στο γήπεδο.."
Ε...Μα πιά..Νισάφι δηλαδη.......
Αγωνιστικά, τι να πώ....Αν εξαιρέσουμε αυτή την παραφωνία που γίνεται μονίμως με τον Ομο σέντερ μπάκ, η ομάδα πηγαίνει τραίνο.....
ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΙΩΝΙΕ.....

REDinBLUE είπε...

Στοιχεία ταυτότητας:

Πανιώνιος από κούνια,

Πρώην κάτοικος Νέας Σμύρνης και Αλεξανδρούπολης,

Νυν κάτοικος Εδιμβούργου.

φωτογραφίς από την πόλη όσες θέλεις, πες μου που να τις αναρτήσω και έγινε!!!

Miltos@Chios είπε...

Χαιρετισμους στην αγαπημενη μου πολη το Εδιμβουργο και στον φιλο συν-Πανιωνιο red/blue.Εχουν τελειωσει τα εργα στην prince street η ακομη ειναι αυτο το χαλι?

REDinBLUE είπε...

Έχει καμιά βδομάδα που τελείωσαν. Άνοιξε και η Χριστουγεννιάτικη αγορά, πολύς κόσμος και γενικά όμορφη ατμόσφαιρα!

Σχετικά με την αεκ, μπορώ να πω οτί τους λυπάμαι λίγο... Δεν ξέρω πολύ από την ιστορία των ομάδων, αλλά ομολογώ οτί το πανό στο κυριακάτικο αγώνα ήταν λίγο υπερβολικό. Θεωρώ πως η πανιώνια διαφορετικότητα (που όλοι γουστάρουμε) περιέχει μια περισσότερο φιλοσοφημένη στάση και άποψη. Δεν τους χρειαζόμαστε αυτούς τους φανατισμούς και στην τελική η προσφυγιά δεν ανήκει σε κανέναν...

Costix είπε...

Ναι, αλλα κανεις δεν μπορει να την εκμεταλευεται και να την καπηλευεται προς αγρα φιλαθλων, οπως εχει κανει τοσα χρονια το αεκακι. Και μην τους λυπασαι καθολου, οπως και εκεινοι δεν μας λυπηθηκαν τοσα χρονια, οταν ειχαμε προβληματα. Αντιθετα, προσπαθουσαν να μας παρουν τους καλυτερους παιχτες μας στην φθηνοτερη τιμη που μπορουσαν και γενικα να μας πατησουν στο κεφαλι.