Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ώρα μηδέν για τον τρομοκράτη

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Ρεφίκ Τζιμπουρ. Δεν μπορώ επίσης να ξέρω, σε περίπτωση που υπήρξε ενδιαφέρον, τους όρους και τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η ομάδα για πιθανή απόκτησή του. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει ο προπονητής της Εθνικής Αλγερίας στον Ρεφίκ προκειμένου να βρει ομάδα. Το θέμα είναι αρκετά σύνθετο γιατί ο προπονητής των Αλγερινών δεν ζήτησε από την Τζιμπούρ απλά και μόνο να βρει ομάδα, αλλά απαίτησε η ομάδα αυτή να του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ομάδα τον αποκτήσει θα πρέπει να συμβιβαστεί με το ιδέα ότι θα τον έχει στις τάξεις της ίσως από τον Φεβρουάριο (καθώς το Κόπα Άφρικα διαρκεί περίπου είκοσι ημέρες) και θα πρέπει επίσης να ρισκάρει το ενδεχόμενο τραυματισμού του ή κόπωσής του.

Θεωρητικά οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα επιστροφής του Ρεφίκ. Χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε όλα τα παραπάνω ή το ενδεχόμενο να μην ταιριάξει με τα αγωνιστικά πλάνα. Ο τρομοκράτης όμως έχει αποδεδειγμένα ερωτική σχέση με τα δίχτυα, κι αυτό ίσως να τα παραμερίζει όλα.
Ή τώρα ή ποτέ λοιπόν. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι οι ομάδες του εξωτερικού που έχουν προσεγγίσει τον Ρεφίκ θέτουν ως απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταγραφή του τη μη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.


Αλήθεια τι θα γίνει με το θέμα της ώρας διαξαγωγής των αγώνων της ομάδας; Κοιτούσα το πρόγραμμα τις διοργανώτριας αρχής και διαπίστωσα ότι όλα τα παιχνίδια της ομάδας μέχρι και τον Φεβρουάριο γίνονται μεσημέρι. Αυτό δεν μας προκαλεί μεγάλη απώλεια εσόδων; Δεν υποβαθμίζει την εικόνα μας; Σε κάθε περίπτωση γιατί δεν υπάρχει ένα κυλιόμενο ωράριο ώστε να δίνουμε σε λογική ώρα κάποια παιχνίδια; Με αυτό το πρόγραμμα είναι αδύνατον να διοργανώσουμε το 2ο Παγκόσμιο συμπόσιο του Ανεξάρτητου Πανιώνιου Ίντερνετ πριν από εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, εκτός κι αν ακολουθήσουμε την άποψη του Jon και αντί για τσίπουρα καταλήξουμε στο Λίντρα Μάριοτ για μπράντς. Αυτό θα είναι και το πιο σύντομο Παγκόσμιο, διότι είμαι σίγουρος ότι εντός 20λέπτου θα μας έχουν πετάξει έξω με τις κλοτσιές...Ειδικά όταν ακούσουν την τραμουντάνα!!! Ίσως να έπρεπε να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας (και κατά κυριολεξία στο τσίπουρό μας) και να το διοργανώσουμε πριν από το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ και μετά να πάμε κάπου να δούμε το παιχνίδι...Δεν είναι το ίδιο πάντως.


Ερώτηση: Γιατί όσο δεν διαβάζω ονόματα τερματοφυλάκων από το εξωτερικό, τόσο μου καρφώνεται η ιδέα ότι θα πάρουμε τον Μπλάζιτς;

38 σχόλια:

zamis είπε...

Μακαρι ναρθει ο Τζιμπουρακος,τρεμω στην ιδεα τραυματισμου η τιμωριας καποιου(ων)απο τη γνωστη τριπλετα.
Μαλλον απιθανο βεβαια μοιαζει μετα και την τοποθετηση Τσακ.
Θελω πολυ παντως να πιστεψω την απαντηση Καρπετοπουλου σε αναγνωστη στην γκαζετα

Τετάρτη 09 Δεκ 2009 Judistira
Αντώνη θα τιμωρηθεί ο Λόλο??
Οχι.

Αληθεια,ποτε βγαινει η αποφαση?

Griniaris είπε...

Έχω την εντύπωση ότι δεν κάνουν πάνω από μια-δυο μέρες για την απόφαση.Η αλήθεια είναι ότι οι εφημερίδες της ΑΕΚ δείχνουν ένα "ψιλοπανικό" για ενδεχόμενη μη τιμωρία του.Μακάρι...

Όσον αφορά στο 2ο Παγκόσμιο θα μπορούσε να γίνει μετά τον αγώνα με την Καβάλα.4.30 είναι μια καλή ώρα να ξεκινήσουμε το βραδυνό...Άσε που κανονικά θα έπρεπε ήδη να υπάρχει NOVA εκεί που όλοι ξέρετε ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το φαγητό μας μαζί με τις νίκες της ομάδας μας...

zamis είπε...

Μετα την Καβαλα,σωστος griniari,μπορει ναχουμε και ωραια παρεα..:)

br fun_atic είπε...

Ξέρετε εσείς άλλο πρόεδρο που να επέτρεπε στον Τζιμπούρ να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα;Αν δεν παίξει εκεί ξεχνάει το Μουντιάλ...
Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πάρα πολύ πιθανό σενάριο.Ίσως επειδή πρόεδρος είναι ο Τσάκ...Ίσως να βοηθήσει και όλη αυτή η σιωπή που έχει ξεσπάσει μετά τον πόλεμο με την Α.Ε.Κ.
Για τον Καρπετόπουλο έχω να σου πω ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχει πέσει μέσα σε τίποτα.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα για παγκόσμιο μετά το παιχνίδι με την Καβάλα.Να δούμε τι θα πουν και οι μεγάλες δυνάμεις...
Να σας πω ότι πριν τον αγώνα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον MiltosinChios!!!

br fun_atic είπε...

Το λες αυτό γιατί περιμένεις τον Μίλτο Ζαμις; :)

Griniaris είπε...

Δεν τα γράφουνε αυτά zamis δημόσια.Τα κινητά τι τα έχουμε;

Griniaris είπε...

Θεωρώ λίγο απίθανο μετά τις τελευταίες εξελίξεις να μας δώσουν τον Τζιμπούρ δανεικό,αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τον χειμώνα οι καλύτερες ώρες για ποδόσφαιρο είναι το μεσημέρι. Ειδικά όταν έχει ήλιο το γήπεδο είναι πόλος έλξης.

br fun_atic είπε...

Σύμφωνοι. Απλά είναι στη μέση τα παγκόσμια...

zamis είπε...

Φυσικα και αναφερομαι στον Milto:).

16.30 Κυριακη making of Η Κληρονομος στο μεγκα.
Πανθηρες ολε!

Costix είπε...

Παγκοσμιο μπορουμε να διοργανωσουμε το Σαββατο 19/Δεκεμβριου, μια μερα πριν απο τον αγωνα με την Καβαλα. Ας παμε και μια φορα ξεμεθυστοι στο γηπεδο, να δουμε πως λειτουργει το
συστημα 4-4-2 σε totally sober φαση, να βγαλουμε και αλλα συμερασματα.
Το θεμα ειναι αν ελθει ο Μιλτος, μπορει εκεινη την μερα μεσημερι ??
Γιατι για Σαββατοβραδο, πιστευω οτι θα πεσει γενικα πολυ παντοφλα (και ειναι και βαρεια οντως η ρημαδα...). Οι χωρισμενοι δεν δικαιουνται να ομιλουν !!!! Ουτε να μας κουνιουνται !!!

Katrinos είπε...

Συμφωνώ με Costi, μιά χαρά μου ακούγεται το Σάββατο, χαλαρό - ξεκούραστο, δε λέει άλλωστε να πάμε για Χριστούγεννα χωρίς Παγκόσμιο.
Μη ξεχνάτε έχει μπάσκετ το απόγευμα......

re-la-re είπε...

Παλουκάρια,
ο Λόλο εφαγε 3 αγωνιστικές.

zamis είπε...

Παλι μεσα επεσε ο Καρπετοπουλος lol!
Επιστροφη 9/1 με Εργοτελη.

Ανώνυμος είπε...

Pou einai twra o Recoba pou ton xreaizomaste? An kai vlepw goundoulakh mesa.. opws paizame prin epistrepsei o lolo.

br fun_atic είπε...

άκουσες τίποτα για έφεση;

Ο Μίλτος έρχεται Σάββατο βράδυ και φεύγει αμέσως μετά το παιχνίδι. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες, αν και προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση

zamis είπε...

Ξεκιναμε Σαββατο βραδυ αργα,συνεχιζουμε Κυριακη με μπρεκφαστ και μπραντς,πινουμε μπυρες να ισιωσουμε,ριχνουμε 3 γκολακια και μετα λιποθυμαμε.

br fun_atic είπε...

Αν μου βρεις ξενοδοχείο για μπράντς που να μας κρατήσει...είμαι μέσα

zamis είπε...

Εχει κατι καλα στις Τζιτζιφιες:)

Costix είπε...

Δυστυχως, εγω δεν μπορω Σαββατο βραδυ, γιατι περαν απ' ολα ειμαι και καλεσμενος σε ενα φιλο. Υπαρχει καμμια πιθανοτητα να ελθει νωριτερα ο Μιλτος ???

Griniaris είπε...

Εγώ συμφωνώ με το zamis.Άλλωστε καλό μπρέκφαστ κάνει κι ο Σαλονικιός...

br fun_atic είπε...

Λες να πάμε για πρωινό στο "Δελφίνι"; Μιλάμε για (s)exαλες καταστάσεις.

Θα πάθουν πολιτισμικό σοκ. Δε νομίζω να βρέθηκε ποτέ κάποιος να πάει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για πρωινό!!!

Ενναλακτ Εναλλακτικά προτείνω το 3Χ, την Ερατώ και το Salem.

Griniaris είπε...

Υπάρχει και το γνωστό πεντάστερο "Πλάτων".Ταιριάζει και με τις φιλοσοφικές συζητήσεις μας.Αφήστε που θα μας έρθει και φθηνότερα γιατί θα πληρώσουμε με την ώρα.

Να δω να είμαστε στου CostiT για φαγητό κι αυτός να λείπει και τι στον κόσμο!!!!

br fun_atic είπε...

Δεν χρειάζεται να λείπει όλη την ώρα. Μόνο στο τέλος...

Griniaris είπε...

Θα μπορούσαμε μια φορά να πάρουμε και τις γυναίκες μαζί.Κι αν θέλουν να ξανάρθουν η ξαναδιαμαρτυρηθούν εμένα να με φτύσετε...

br fun_atic είπε...

Ενώ το "πάλι μ' αυτούς θα βγεις..." είναι καλύτερο...

Miltos@Chios είπε...

Καλησπερα σε ολους.Πραγματικα σας ευχαριστω ολους.Αν υπαρχει περιπτωση να διοργανωθει το επομενο Σαββατο(19/12)το μεσημερι το 2ο Παγκοσμιο ,αλλαζω το εισιτηριο μου και ερχομαι με την πρωινη πτηση του Σαββατου ουτως ωστε να βρεθουμε το μεσημερι

lefterix είπε...

Εισαστε όλοι παλιό(φ)ουστες, γιατί κανονίζετε παγκό(ζ)μια κλπ, ενω γνωρίζετε ότι εκείνες τις μέρες θα λείπω....(Βλ.Τάμα εν Αγίω Όρει...)

Υ.Γ.
Πολλή κουβέντα γιά τον τρομοκράτη, αλλά όλοι ξέρουμε ότι από τότε που πήγε στο αεκ, εσήκωσε πολυ τη μύτη ψηλά...(βλ.μακος.)
Άμα θέλει νάρθει, καλοδεχούμενος,αλλά δε θα του παρουμε και Τσιμπούρκι...

Costix είπε...

Εν Ιωδιω τα Πανιωνια μυστηρια γεγονται !! Μιλτος μεσα, αρα Σαββατο μεσημερι (που λεει ο λογος μεχρι απογευμα/σουρουπο κλπ). Brfun, ως Μαγιστρος επι των τιμων, θα αναλαβεις την οργανωση please ???

υ.γ. μετα την τιμωρια του λολο με 3 αγωνιστικες, απο εγκυρες πηγες εμαθα οτι παει και ο μποσκο τουλαχιστον γι' αυτη την κυριακη (δεν παιζει λογω τραυματισμου). φουλ αμυντικο συστημα προβλεπω. να δω ποιος θα σκοραρει, μαλλον ο ΟΜΟ !!!

lefterix είπε...

Εις το τραπέζι τση χαράς,
την είχα την ελπίδα,
μα δυστυχώς δε μού'βγαλε,
μερίδιο η μοίρα...

amanAM είπε...

Τι τσιμπούσι ήταν αυτό?
Ακόμα σκέφτομαι το συνέδριο, φάγαμε τον αγλέωρα, όχι αστεία!!!

Στέναξαν τα πιρούνια, μας φοβήθηκε ο ταβερνιάρης, το μόνο που δεν μου άρεσε, ήταν τα μπουκαλάκια με το τσίπουρο, με το που ακουμπούσανε στο τραπέζι, αδειάζανε τα άτιμα, και άντε να περιμένεις τα επόμενα...

Στην Χασιά, πριν το ματσάκι με τον Θρασύβουλα, να επιμείνουμε τα μπουκαλάκια να μην έχουνε τρύπες!!!

lefterix είπε...

Μόλις πριν λίγο ανέβαλλα την εν Αγίω Όρει επίσκεψή μου για το Γενάρη.....
Σιγά μην έχανα το δεύτερο παγκόσμιο..
Τεάρτη είναι και η γιορτή μου, οπότε θα κεράσω και κάτι από την πάρτη μου...
Αντέστε παληκαράκια μου, κανονίστε το...

Costix είπε...

Απο πολυ εγκυρη πηγη εμαθα οτι δεν εφταιγε (τουλαχιστον απολυτα) ο Λολο για το επεισοδιο. Ο Αραουχο τον περιμενε στην φυσουνα, δηθεν μιλωντας στον Καστελιονε, και τον προκαλεσε, τον εβρισε και τον χαστουκισε πρωτος, οποτε μετα ο δικος μας, καλως η κακως ξεσπασε και του εκανε μαυρο το ματι. Κανονικα, θα επρεπε να τιμωρηθει και ο Αραουχο. Εχουμε ελπιδα μετα απο εφεση, να μειωθει η ποινη του σε μια αγωνιστικη.

Costix είπε...

Α και κατι αλλο (φτου, φτου, φτου και σκορδα, ξου, ξου, ξου, ξορκια) σε περιπτωση που χρειαστει καποιος να αντικαταστησει τον Αντριολα, αυτος θα ειναι ο Μανιατης.

υ.γ. ο φερειρας (απο οτι διαβαζω) θελει για τερματοφυλακα τον Ροκα του πανθρακα.

τρελοπανιωνιος είπε...

λοιπον εχουμε και λεμε εκτος οι 2 βασικοι μας τερματοφυλακες εκτος ο Εστο γιανοφ απο γαστρεντεριτιδα και μποξ εκτος ο Μποσκο απο τραυματισμο εκτος οι γνωστοι Σιοβας Ρεκομπα Σμογιε .... ΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΤΩΡΑ...

br fun_atic είπε...

Δεν είχα δει τα μηνύματα. Με είχε ειδοποιήσει ο Μίλτος και είχα αρχίσει να στέλνω mail. Προσωπικά δεν έχω καμία αντίρρηση. Αν το θεωρούμε δεδομένο μπορώ να στείλω mail.

Υπό μία προϋπόθεσή. Είναι γνωστό ότι η φυσική μας έδρα είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Αν ο ιδιοκτήτης του γηπέδου αρχίσει τα ίδια θα τιμωρηθεί δια παντός. Αυτό το εννοώ...

Θα έχουμε quest αυτή τη φορά; Είχαμε πει για τον πρόεδρο, αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίναμε να το κανονίσουμε γιατί ουσιαστικά όλα γίνονται γρήγορα , συνεπώς το συμπόσιο θα είναι μάλλον έκτακτο.

Προτείνω να έχουμε ως quest τον Μάκη Διόγο για να αποκατασταθούν οι όποιες παρεξηγήσεις δια παντός και τετ α τετ. Εννοείτε ότι αυτό θα το αποφασίσουμε όλοι

lefterix είπε...

Περιμένω εναγωνίως το mail σου brf...
Όσο γιά το Μάκη εγώ είμαι θετικότατος, έτσι κι αλλιώς είαι και ο εκδότης των μαντινάδων μου...χαχαχα...

Pav είπε...

Έξω από την αποστολή και ο Μπάλαμπαν

Οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τρόπους να κερδίζουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πάμε ρε Ιστορικέ!