Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΧΩΣ ΕΛΕOΣ!!!


Στο χθεσινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι είδαμε για άλλη μία φορά τη φετινή αξιολύπητη εικόνα της Α.Ε.Κ. Ένα φάντασμα του παρελθόντος. Μια ομάδα που κράτησε δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομαδάρα μας την Κυριακή.

Αγωνιστική εικόνα μηδέν, διοικητικά προβλήματα, απλήρωτοι παίκτες που ετοιμάζουν απεργία και όλοι αυτοί περιμένουν τα εκατομμύρια του θείου από το Σικάγο για να δουν μια άσπρη μέρα.

Αυτή την επικίνδυνη λόγω των προβλημάτων της Α.Ε.Κ θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή. Το σύνθημα είναι ένα. Δίχως έλεος.

Η Α.Ε.Κ αποτέλεσε πάντα την τροχοπέδη ανάπτυξης του Πανιωνίου. Λεηλατούσε τα πάντα. Ιστορία, φιλάθλους, παίκτες.

Και ο Πανιώνιος έχει βρεθεί σε τόσο δεινή θέση. Ίσως και σε χειρότερη. Ποτέ και κανείς δεν μας λυπήθηκε. Κανείς δεν μας συμπαραστάθηκε ούτε σεβάστηκε την ιστορία μας και την συμβολή μας στον Ελληνικό αθλητισμό. Πάντα μας ήθελαν μικρούς και συμπαθητικούς. Φτάνει πια.

Έχω βαρεθεί να ακούω ότι η Α.Ε.Κ είναι φιλικό σωματείο. Δεν είναι. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι είναι οι εκπρόσωποι της προσφυγιάς. Αυτό κι αν είναι ψέμα. Η Α.Ε.Κ διατηρούσε πάντα την πιο ύπουλη στάση απέναντί μας. Και μόνο η χρόνια λεηλασία των μεγαλύτερων ταλέντων μας φτάνει για να αποδείξει τη στάση της Α.Ε.Κ απέναντι μας.

Δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς. Νίκη, τρεις βαθμοί και άνοδος στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό είναι μόνο.

Επειδή το γήπεδο θα γεμίσει πρέπει να προσέξουμε ορισμένα πράγματα:

Όσοι δεν έχουν κάρτα φιλάθλου να βγάλουν πάραυτα.

Να μην μείνει απούλητο ούτε μισό εισιτήριο.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας από την προπώληση. Με τον τρόπο αυτό δεν θα ταλαιπωρηθείτε, ούτε όμως θα ταλαιπωρήσετε.

Ναι στη θερμή ατμόσφαιρα. Όχι στη βία και στα υβριστικά συνθήματα. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρουμε στο γήπεδο. Όπως όλα άλλωστε. Η ομάδα δεν πρέπει να τιμωρείται. Η οικονομική αιμορραγία ας σταματήσει και ας διατεθούν αυτά τα χρήματα προς όφελος μας.

Θα προτείνω και κάτι που ξέρω ότι δεν λέγεται δημόσια και σαφέστατα είναι άκομψο, αλλά νομίζω ότι είναι αναγκαίο. Μια που τεχνικά δεν γίνεται να διατεθούν ως μεμονωμένα εισιτήρια οι θέσεις από κάποια από τα παιδικά διαρκείας που θα μείνουν κενές, ας μας επιτρέψει η ομάδα (έμμεσα βέβαια) να διαθέσουμε αυτές τις θέσεις σε γνωστούς και φίλους Πανιώνιους. Μην κάνετε έλεγχο στις κάρτες. Καλύτερα μια άδεια θέση να γεμίσει από έναν φίλο. Εννοείται ότι αυτό θα γίνει αποκλειστικά και μόνο γι αυτό το παιχνίδι και ασφαλώς δεν υπάρχει καμία πρόθεση να εκμεταλλευτούμε στο μέλλον το παιδικό διαρκείας εις βάρος της Π.Α.Ε. Είναι βέβαιο ότι όλοι μας θα κάνουμε καλή χρήση και δεν θα δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα πράγμα. Όλα τα Πανιώνια μπλογκ έχουν στηρίξει με φανατισμό τον Κώστα Ανδριόλα.

Κωστή μην αγχωθείς. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις. Κάνε μας υπερήφανους και απόδειξε με την αγωνιστική σου εικόνα το αν η Πανιώνιος χρειάζεται να κάνει μεταγραφή τερματοφύλακα ή όχι.

Με τη νίκη αδέλφια...Και καλά κρασιά (κυριολεκτικά).

11 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

Μην παραμυθιάζεστε από την κατάντια του αεκ. Έχει τον τρόπο της αυτή η ομάδα να ανασταίνεται. Πάμε συνετά ώστε να μην τους δώσουμε την παραμικρή ευκαιρία. Το μόνο που θέλω είναι μην έχουμε καναν επιστήμονα με σφυριχτρα. Γιατί - τηρουμένων των συνθηκων - μόνο έτσι μπορεί να ευελπιστεί σε κάτι ο πριγκηψ. Πόσο μάλλον όταν δεν θα έχει κ το Σκόκο. Έχουμε καλύτερη ομάδα κ πρέπει να τους δώσουμε να το καταλάβουν.

zamis είπε...

Brf δεν ηταν αναγκη να γραψεις ενα κατεβατο για να καταληξεις οτι πρεπει να μπει ο Θανος!

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LCipJngstbE

Με πολλή πολλή αγάπη...

Griniaris είπε...

Ο Θάνος είναι κάτι σαν τον Αλέφαντο(με την καλή έννοια) της παρέας.Αν τον ακούσεις μετά το 5-6 ποτηράκι θες να μπεις στο γήπεδο και να τους "αγαπήσεις" όλους...

br fun_atic είπε...

Τόσο πολύ προδόθηκα; :)

Αν βγει το διαρκείας β' γύρου θα βολευτεί ο άνθρωπος.Το θέμα βέβαια είναι να τον κρατήσουμε στη δική μας θύρα :)

zamis είπε...

Πραγματικα,θλιβερη η χτεσινη εικονα του αρπαγα και ξεφτιλα για την χωρα γενικως.
Ελα ρε ομαδαρα,διελυσε τα μιζερα υπουλα κοτοπουλα!

Costix είπε...

Βλεπω πολλους ερωτες με τον Θανο. Οντως griniari, ο Θανος ειναι κατι σαν old time classic, πανω απο ολα ομως καλη καρδια και Πανθηρουκλα.

Pav είπε...

Ανελέητο πρέσσιγκ στην ανύπαρκτη μεσαία γραμμή η οποία είναι ανύπαρκτη και προσοχή στους πιτσιρικάδες της αεκ που διψάνε για διάκριση.
Συμφωνώ με τον Argy ότι πρέπει να παίξουμε συνετά και να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν τελικό.
Καλή μπάλα θέλουμε και τίποτ' άλλο. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν σταρβώνουμε γιατί έχουμε δει πως η ομάδα πλέον έχει βρει το δρόμο της και πιθανά κακά αποτελέσμνματα θα αποτελούν μόνο την εξαίρεση και όπως κάθε ομάδα δικαιολογείται μία κοιλιά.

br fun_atic είπε...

Εννοούνται όλα αυτά. Κάτσε όμως να έχουν και λίγο το φόβο μας...

Είναι και οι κατάρες στη μέση...

Slippy είπε...

Na paixei h omada afto pou kserei kai ola tha pane mia xara...

Hthela na sas eyxithw kalo "symposio"(apo oti exw katalavei to "kalh oreksh" den xreiazetai) na pieite kai sthn ygeia nou ena potiraki(mias kai logo oikogeniakou thematos den boresa na dhlwsw parwn kai na sas gnwrisw apo konta)--
Ta leme sto gypedo!!!!

mitsos-panionara είπε...

κοιταξτε το παιχνιδι με την αεκ ειναι αρκετα δυσκολο .... Αμα ο ΠαΝιΩνΙοΣ παιξει το απλο αυτο ποδοσφαιρο που πιστευω οτι αρεσε σε ολους μας.. Ολοι ξερουμε οτι εχουμε μια ιστορικη ομαδα να υποστοριξουμε για αυτο ρε παιδια παμε για τιν νικι ...αλλα kai gia sold out~!!!!! Μακαρι ο πανιωνιος να τα καταφερει αθτην την κυριακη ... ΟλΟΙ μεσα δεν θελω δικαιολγιες!!!!