Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΔΙΚΟ!!! ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2

Από την απόλυτη ηδονή, τις πύλες του παραδείσου βρεθήκαμε σχεδόν στην κόλαση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σκεφτόμουν ότι ο φετινός Πανιώνιος έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Με πολλές ελλείψεις σε μια πολύ δύσκολη έδρα είχε καταφέρει να ελέγχει το παιχνίδι και αργότερα να πετύχει με άνεση δύο γκολ, χάνοντας μάλιστα κλασικές ευκαιρίες. Το μόνο που μπορούσε να αντιπαρατάξει η Λάρισα ήταν το σκληρό, σχεδόν αντιαθλητικό παιχνίδι του πνιγμένου.
Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την τεράστια απερισκεψία του Όμο, ο οποίος για άλλη μία φορά έβλαψε την ομάδα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πέναλτι και κόκκινη. Υποχρέωσε τους συμπαίκτες του να αγωνιστούν με 10 για περίπου μισή ώρα. Όσα γκολ και να πετύχει, όσους βαθμούς κι αν μας δώσει δεν αλλάζω γνώμη. Ο Όμο δεν κάνει για την άμυνα. Βρείτε του τη θέση που του ταιριάζει ή ας μείνει στον πάγκο.
Εξαιρετική η προσπάθεια από τους Κουμορτζί, Ριέρα και Φανούρη (συγκινητικός όταν ευχαριστούσε τον Θεό ύστερα από την επίτευξη κάθε τέρματος).Καλός ο Ανδριόλας, μοιραίος ο Καστελιόνε καθώς έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι…
Υπό αυτές τις συνθήκες ο βαθμός στο Αλκαζάρ δεν είναι κακός, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει μια χαλαρή νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά.!!! Έχουμε μπροστά μας το 2ο Παγκόσμιο και ένα πανηγυρικό παιχνίδι με την Καβάλα. Ελπίζω να έχουμε στη διάθεσή μας όλους μας τους παίκτες και να ξαναγυρίσουμε στις νίκες. Καλομάθαμε!!!

Υ.Γ
Παραλίγο να ζήσουμε το απόλυτο. Κούκετς και Ανδριόλας στην ίδια ενδεκάδα.

140 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι απλά είμασταν άτυχοι. Ακόμα και με δέκα παίκτες οι Λάρισα δεν μας απείλησε και χρειάστηκε μία δύσκολη προσπάθεια για να ισοφαριστούμε. Σημασία έχει ότι αποδείξαμε ότι έχουμε μία ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο.
Υπάρχει βέβαια προβληματισμός γιατί σε πολλά παιχνίδια ενώ είμασταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ κερδίσαμε δύσκολα (Πανθρακικός ΑΕΚ Ξάνθη) ενώ σήμερα δεν τα καταφέραμε.
Επίσης πρέπει να επισημάνουμε ότι χωρίς Μπάλαμπαν Εστογιάνοφ καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ εκτός έδρας. Αυτή τη στιγμή έχουμε πετύχει 21 γκολ (25 εχει ο ΠΑΟ που είναι πρώτος).

antunix είπε...

Είναι κρίμα με μια εμμονή να χάνουμε συνέχεια βαθμούς...
Δεν έχω πια όρεξη να γράψω για τον Όμο... Είμαι αρκετά τσαντισμένος και δεν θέλω να μιλήσω πολύ. Τέλος πάντων... Όπώς και να χει δεν χάσαμε (γιατί θα μπορούσε να συμβεί στο τέλος...) και προχωράμε αυτό που έχει σημασία τώρα είναι μια νίκη με την Καβάλα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

br fun_atic είπε...

Και να μην το ξεχάσω...Τι ήθελες βρε Griniaris και τον μελέτησες τον Όμο; Για τιμωρία στο 20 Παγκόσμιο θα φας ένα μπολ γλυστερές ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...

Katrinos είπε...

Κρίμα αξίζαμε τη νίκη , πολύ ξύλο έριξαν οι τις λάρισας. Για ένα τέτοιο σύνολο που αγγίζει τη τελειότητα ο Όμο αποτελεί παραφωνία. Σήμερα κακός και ο Τζαβέλας , έχει έμμεση ευθύνη και στα δύο γκόλ που φάγαμε. Το κακό είναι ότι χάσαμε μέσα απο τα χέρια μας δύο βαθμούς, το καλό είναι ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που είμαστε δυσαρεστημένοι με το Χ σε μία έδρα που ούτε και γω θυμάμαι απο πότε έχουμε να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας τρείς πολύ δύσκολους αγώνες ..αλλά το Παγκόσμιο μου δίνει κουράγιο.

br fun_atic είπε...

έχουμε ακόμη θέσεις για το παγκόσμιο. Δηλώστε συμμετοχή

Griniaris είπε...

Ήταν προφανές ότι κάποια στιγμή θα πληρώναμε το τεράστιο λάθος του Φερέρα.Το ίδιο γίνεται σε κάθε παιχνίδι,ε αυτή τη φορά μας στοίχισε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς.Μακάρι να είναι οι τελευταίοι που χάνουμε έτσι.Γι αυτό ήθελα αυτό το θέμα αλλά οι εξελίξεις με πρόλαβαν...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι τα γκολ (ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ) είναι προϊόντα του Τζαβέλα. Στο πρώτο κάνει λάθος γύρισμα και στο δεύτερο αντί να "φάει" χρόνο με πάσα εκτελεί το φάουλ λες και είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ξέρω ότι χαλάω την ομοιογένεια να βαράμε όλοι τον Ομο, αλλά όσοι είδαμε το ματς και είμαστε χωρίς (αντι Ομικές) παρωπίδες είδαμε ότι ο Tζαβέλας έκανε δυο θανατηφόρες γκέλες.

Ολοι χαιρόμαστε για την βελτίωση του Τζαβέλα, αλλά όχι να κάνει λάθη και να "κράζουμε" τον Ομο. Κρίμα και άδικο.

Εγω για το μόνο που ψέγω τον Ομο είναι που κάνει πέναλτι. Δεν είχε ενημερωθεί ότι ο Δαλούκας είναι... καρμανιόλα; Στο κάτω κάτω της γραφής με 11 και 2-1 δε χάναμε. Ασε που μπορεί να έβαζε και κανένα γκολάκι στις καθυστερήσεις. Τόσα εχει βάλει...

Αυτά για τον Ομο.

Η ομάδα έπαιξε καλά. θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς. Ομως δείτε την χειρουργική δαιτησία του αλήτη Δαλούκα. Αντί για κόκκινη του Ντέλσον στο 77 δείχνει κίτρινη στο Ριέρα, που έφαγε το ξύλο της ζωής του.

Είπαμε εχουμε καλή ομάδα, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο που να νικάμε και τη διαιτησία.

Δεν πειράζει. Προχωράμε... νίκη με Καβάλα για καλά Χριστούγεννα...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Φοράμε Ομικές παρωπίδες; Το ίδιο σχεδόν που έκανε στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο έκανε και σήμερα.Έστω ότι στο πρώτο γκολ ο Τζαβέλας έκανε λάθος.Δεκτό. Υπήρχε κανένας λόγος να ανατρέψει ο Όμο τον Βενετίδη;

Υπήρε κανένας λόγος να αποκρούσει την μπάλα με το χέρι στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο; Η κατάληξη ίδια. Πέναλντι άνευ λόγου, κόκκινη και η ομάδα με δέκα για πάρα πολύ ώρα.
Δε νομίζω να φταίει ο Τζαβέλας που η ομάδα έπαιζε μέσα στο Αλκαζάρ και δέκα παίκτες για περισσότερο από τριάντα λεπτά.Άσε την αστεία κίτρινη που είχε φάει...

Και σε ρωτάω ως επαγγελματία πλέον και περιμένω μια direct απάντηση. Θεωρείς ότι ο Όμο κάνει για βασικό σέντερ μπακ του Πανιωνίου; Αν ναι θέλω να μου το αιτιολογήσεις.

Unknown είπε...

Είναι γεγονός ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και δεν χάνει με τίποτα παρόλο ότι έπαιζε χωρίς βασικούς παίκτες. Πάντως ο Φερρέρα πρέπει να προσγειώσει ορισμένους να μην παίρνουν αέρα. Ο Τζαβέλας σήμερα είχε την ατυχία να χρεωθεί τα 2 γκόλ. Ειδικά στο 90 λεπτό δεν χτυπάς το φάουλ με τέτοιο τρόπο και ο αντίπαλος βγάζει αντεπίθεση. Επίσης ο Ομο άτυχος γιατί επανέλαβε τβ φάση του ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά η ομάδα ήταν συγκινητική μέχρι το τέλο. Εμπρός δυνατά με Καβάλα για νίκη.

Ανώνυμος είπε...

Με τον Δαλούκα υπάρχει προϊστορία. Πέρυσι στην Ξάνθη μας έσφαξε κανονικά όπωσ και σε άλλα παιχνίδια.
Μετά το 1-2 έσπρωχνε κανονικά την Λάρισα. Είναι από τους διαιτητές που εκτελούν ειδικές αποστολές και όφειλε η Διοίκηση να είχε βγάλει μία ανακοίνωση πριν το παιχνίδι την ωρα που ο Ουζουνίδης δήλωνε ότι επιτέλους θέλει να κερδίσει ένα ματς με την διαιτησία όπως έκανε ο ΑΙΣΧΡΟΣ ως παίκτης του ΠΑΟ.
Όσο για τον Όμο πράγματι είναι σκληρή η κριτική που του γίνεται σήμερα αλλά ενώ παίζει συνολικά καλά χάνει πολύ στην λεπτομέρεια.
Απο εδώ και πέρα πρέπει να περιμένουμε τον Δαλούκα και σε άλλα παιχνίδια. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΡΑΙΝΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ...διότι ως γνωστόν δύο είναι τα τραίνα στην Ελλάδα..

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@BR

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θεωρώ τον Ομο στόπερ για τον Πανιώνιο. Και θέλω να πάρουμε οπωσδήποτε κεντρικό αμυντικό.

με τον ΠΑο το βιντεάκι πο ειχα ανεβάσει δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η μπάλα βρίσκει πρώτα στπο πόδι και μετά στο χέρι. Αρα δεν είανι ούτε πέναλτι, ούτε κόκκινη.

Για το πέναλτι στη Λάρισα το έγραψα και εγώ. Εκανε λάθος.

Ομως αγαπητέ μου Br το λάθος ξεκινάει από τον τζαβέλα. Ετσι δεν είναι; Αν αυτός διώξει μακριά τη μπάλα δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Το ίδιο ισχύει και στο δεύτερο γκολ.

Μάκης

Υ.Γ.

Το "ΑντιΟμικές παρωπίδες πάει στο ότι υπάρχει μια τάση (όχι εδώ μέσα...) για όλα να φταίει ο Σουλεϊμάν.

Υ.Γ. 2 Εχασε η ΕΝΠ γαμώτο

Μ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Συμφωνω απολύτως με Παλαιολόγο και Νκ99

Μάκης

re-la-re είπε...

Μάκη τα μαθηματικά λένε μια αλήθεια όπως και να τη δεις. Σε 11 αγωνιστικές που έχει παίξει ο Ομο έχει δεχτεί 2 κόκκινες και έχουμε φάει από τους αντιπάλους που οφείλει να μαρκάρει και από δικά του λάθη 5-6 γκόλ. Ακόμα και στο ματς με την ΑΕΚ ενώ τους είχαμε πατήσει ο Λεονάσντο τον πέρασε σαν να μην υπήρχε και άλλαξε όλο το ματς. Εχει βγάλει και 3 γκολ αλλά η δουλειά του κύρια είναι να κόβει.

Ακόμα και αν ο Τζαβέλας έκανε το λάθος ο Ομο έκανε το πέναλτι ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Αυτή η συμπεριφορά είναι επικίνδυνη για την ομάδα.

Το φωνάζει το παιδί ότι σεντερ μπακ δεν είναι. Αν με αυτά τα στατιστικά εσύ είσαι ευχαριστημένος εγώ πάω πάσο.

Griniaris είπε...

Εμείς λοιπόν που είδαμε τα μέχρι τώρα παιχνίδια χωρίς παρωπίδες(αντι-Φερερικές)βλέπουμε συνεχώς τα ίδια λάθη.Ξεχνάς τις γκέλες με Άρη,το γκολ της ΑΕΚ κτλ. μην αναφέρομαι τώρα σε όλα τα ματς.Κανείς δεν χτυπάει τον Όμο,όπως κανείς δεν θα χτύπαγε τον Ριέρα αν κάποιος τον έβαζε τερματοφύλακα.Αυτός είναι που διορθώνεται από τα λάθη.Όχι τώρα να βρούμε κι άλλο εξιλαστήριο θύμα (Τζαβέλας) φτάνει ο Ρεκόμπα...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ pgss1890

Οχι δεν είμαι ευχαριστημένος. Αλλά ο τζαβέλας δεν εχει ευθύνη για το λάθος που κάνει;

@Γκρινιάρης

Εξιλαστήριο θύμα ο Ρεκόμπα; από ποιον και γιατί; Δεν κατάλαβα...

Μάκης

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Κοντοές δεν είναι καλύτερος από τον Όμο. Ο Λάτκα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και από τους δύο και ευτυχώσ το κατάλαβε ο Φερέρα. Δυστυχώς τα οικονομικά της ομάδας δεν επιτρέπουν να πάρουμε τον Ριέρα και τον Εστογιάνοφ της άμυνας...Ο Πανιώνιος χρειάζεται πράγματι κεντρικό αμυντικό αλλά πάνω από όλα θέλει τερματοφύλακα. Αν δεν μπορέσει να βρεί χειμωνιάτικά κάποιον καλύτρο από Όμο και Κοντοέ πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις αδυναμίες μας...
Άλήθεια η πρώτη κάρτα που δόθηκε στον Όμο ήταν? ή ο αλήτης ήθελε να φορτώσει την άμυνα μας ξέροντας κάποιες αδυναμίες...

Griniaris είπε...

Πόσες φορές ακούσαμε οτι η ομάδα έφτιαξε μόλις βγήκε ο Ρεκόμπα?
Γίατί δεν έχει επανέλθει,ακόμα τραυματίας είναι?
Ούτε τώρα που λείπουν όλοι αυτοί χωράει στην ομάδα?

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ Γκρινιάρη

Ο Ρεκόμπα πλέον εμφανίζεται με πολιτικά στις προπονήσεις. Αν αυτό σου λεει κάτι.

Πιστεύεις οτι θα μπορούσε να παίξει και θα τον αφηναν εκτός; Ποιοι;
Ο Φερέρα που παραδεχθηκε δημόσια ότι έκανε λάθος με Γουνδουλάκη, Λάτκα;

Μην κυνηγάμε φαντάσματα αγαπητέ. Ο Ρεκόμπα δυστυχώς μάλλον δεν μπορεί να προσφέρει λεω μάλλον γιατί δεν είμαι γιατρός.

Μ'ακης

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως ξέρουμε από τι πάσχει ο πιο ακριβοπληρωμένος μακράν παίκτης του Πανιωνίου?

Ron Barceló είπε...

Ρε σεις, η ομάδα είναι μόνη 4η, πέρασε αήττητη από μία δύσκολη έδρα - άσχετα με το ότι η ισοπαλία την αδική, έπαιξε χωρις τον βασικό φορ, ακραίο κ με το 3ο τέρμα, κ πάμε πάλι να χαντακώσουμε τον Όμο?! Ναι, θα μπορούσε να αποφύγει το πέναλτι, αλλά στην τελική το λάθος είναι εξ'ολοκλήρου του Τζαβέλλα. Όπως κ το 2ο γκολ, προέρχεται από κόντρα ύστερα από λάθος επιλογή στο φάουλ. Επίσης, Σκούφαλης ήταν απών, Κατσεγιόνε μου φάνηκε σκασμένος κ η ομάδα με ελάχιστες εναλλακτικές στον πάγκο. Για πολλοστή φορά, ο Όμο είναι ίσως ο πιο φιλότιμος από όσους φορούν την κυανέρυθρη. Το παιδί εκτίθεται από τη θέση που πάιζει μιας κ ήταν σ'ολη του την ζωη κόφτης. Και φοβάμαι πως θα συνεχίσει να εκτίθεται κ να ζημιώνει την ομάδα σαν αμυντικος. Ευθύνες να δώσετε στον Εμίλιο που αφήνει τον Γιάνναρο έξω.
Ακολουθεί πολύ δυσκολότερο του σημερινού παιχνίδι το οποίο πρέπει να το πάρουμε πάσει θυσία.
Συνολικά, εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, κ ας μην ήρθε η δίκαιη νίκη. Στην τελική, μας γύρισε την πλάτη η τύχη που μας ευννόησε σε άλλα παιχνίδια.

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!

Ron Barceló είπε...

Με τρομοκράτη μάθαμε τπτ νεότερο? Υπάρχει μήπως δυνατότητα ανάκλησης του δανεισμού του Κοιλιάρα το Γενάρη? Προς θεού, η ομάδα δεν έχει ανάγκη ΜΟΝΟ τέρμα. Για μένα, χρειάζεται κ αμυντικός 11αδάτος (κ όχι 'επένδυση') κ ένα εξτρέμ αριστερά. Γιατί προβλέπω να σκάει κ το πουλέν, ο Σίτο, κ τότε....

Griniaris είπε...

Αν δεν μπορεί να βοηθήσει Μάκη,γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση;
Γιατί μας λένε για προγράμματα αποθεραπείας και αποκατάστασης φυσικής κατάστασης;
Γιατί μόλις προχθές ο Λόλο μίλαγε για επιστροφή του;

ΥΓ.Ο κος Φερέρα το λάθος του με τον Όμο θα το παραδεχθεί η θα χάσουμε καμμιά δεκαριά βαθμούς πρώτα πάλι;

Ron Barceló είπε...

Και κάτι τελευταίο: πως σας φάνηκαν τα 5 λεπτά καθυστερήσεων του Δαλούκα? 'Καλά' που τό'βαλε ο κωλότουρκος στο 91', αλλιώς θα πάιζαμε μέχρι να ισοφαρίσουν τα τυριά.
Μπράβο σας κύριοι, ξεχρεώσατε το οφσαιντ γκολ του Χαριλάου.

IWN1998 είπε...

Άσχετα από τα του Τζαβέλα, στη φάση του πρώτου γκολ δημιουργείται η εντύπωση ότι ο Όμο μπορεί να κόψει την μπαλιά προς τον Αμπουχατζίρα πλην όμως επιλέγει να μην το προσπαθήσει (ίσως φοβούμεννος ότι θ' αποτύχει) και να προσπαθήσει να τον κυνηγήσει μέσα στην περιοχή και όντας τελευταίος παίκτης και σε αυτή του την επιλογή προσθέτει ένα ακόμα ρίσκο, να προσπαθήσει να τον κόψει στην κίνηση. Τελικώς καταλήγει αν και προσπαθεί να το αποφύγει, να πάρει τα πόδια του αντιπάλου.
Νομίζω πως ένας έμπειρος σέντερ μπακ θα ενεργούσε αλλιώς.
Όσο άδικο είναι να ρίξουμε όλο το λάθος στον Όμο για το γκολ, άλλο τόσο είναι να παραβλέψουμε, τις επαναλαμβανόμενες λάθος επιλογές του σε παρόμοιες φάσεις και όποιος το κάνει, για δικούς του λόγους εθελοτυφλεί.
Συμφωνώ ότι και ο Κοντοές δεν είναι κεντρικός μπακ και ίσως και αυτός είναι επιρρεπής σε πέναλτι και αποβολές παρομοίου τύπου.

Κε Διόγο, θα δικαιωθείτε ή δεν θα δικαιωθείτε σχετικά με τις μη εμμονές ή εμμονες Φερέρα στο συγκεκριμένο θέμα, όταν και αν με την πιθανή απόκτηση Τσοτσαλιτς, δούμε τι θα επιλέγει ο κόουτς. Και τότε οι δικαιολογίες για προσαρμογή του Βόσνιου στην ομάδα θα έχουν ημερομηνεία λήξης.

Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια. Μπράβο και στον κο Εμίλιο για το συνολικό στήσιμο και αν λέμε για Όμο έμείς, σίγουρα δεν έχουμε προσωπικά ούτε με το συμπαθέστατο Νιγηριανό ούτε με τον κο Φερέρα. Αλλά όταν κάτι είναι πασιφανές και προσπαθούμε με πείσμα να το δικαιολογούμε, δεν το βλέπω φυσιολογικό.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Αγαοητέ Ιων δεν πρόκειται ούτε να δικαιωθω ούτε όχι. Οσο αγαπάς εσύ τον πανιώνιο, αλλο τόσο τον αγαπάω και εγώ. Απλά εγώ λογω επαγγελματος εχω την δυνατότητα να λεω δημόσια κάποια πράγματα.

Δικαιωση για όλους τους Πανιώνιους θα είναι ο Φερέρα να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να μας δίνει χαρές.

Costix είπε...

Ρε παιδια, μας πηραν την μπουκια απο το στομα. Παντως εχω αρχισει και αισθανομαι σαν βαζελογαυρος. Χ μεσα στη Λαρισσα και στεναχωριεμαι. Γουσταρω πολυ εδω που το εχει φθασει η ομαδα, και με τοσες ελλειψεις !!!
Ας μην συζηταμε αλλο για τον Ομο, επιλογη του Φερερα ειναι (αντι του Κοντοε, γιατι νομιζω δεν υπαρχει τριτος, σωστα ???), αλλα τελικα ο Φερερα στηνει την ομαδα και την εφερε εδω που την εφερε. Αν πιστευει περισσοτερο στον Ομο, ειμαστε υποχεωμενοι να στηριξουμε πλεον την επιλογη του, με βαση τα μεχρι τουδε αποτελεσματα και την 4η θεση.
Τωρα βεβαια, το να κερδιζεις στο 64' με 2-0 και να ισοφαριζεσαι στο 91' ποναει, αλλα αυτη ειναι η ζωη. Μην ξεχνατε την αδικη πρωτη καρτα στον Ομο, την γενικα εχθρικη διαιτησια του Δαλουκα (χαρισε τουλαχιστον μια κοκκινη στη Λαρισσα, θα τιμωρηθει αραγε για το λαθος, γιατι αυτη τη φορα το βιντεο ηταν ξακαθαρο ????), το ξυλο που αφησε να πεσει απο τα τυρια στους παιχτες μας, ειδικα στον κακομοιρο τον Σιτο. Και επισης τον κακο αγωνιστικο χωρο (που να μπορεσει να αποδωσει ο "φαντεζι" Μανολο ??).
Παιζουμε με χαρακτηρα μεγαλης ΟΜΑΔΑΣ και τωρα προεχει ηρεμια, νικη με Καβαλα και τρια ποντακια. Και μετα ξεκουραση και αυτοσυγκεντρωση για να παρουμε καλα αποτελεσματα, ειδικα στα δυο πρωτα δυσκολα παιχνιδια του 2ου γυρου.
ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μην μασας !!!!

amanAM είπε...

Είναι βέβαιο πως ο Τζαβέλας έκανε πολλά λάθη σήμερα, με χειρότερο κατά την γνώμη μου την εκτέλεση του φάουλ έτσι ώστε με λίγη δόση τύχης, χάρισε μια εύκολη αντεπίθεση και to 2o γκολ στην Λάρισα.

Πολλά λάθη και μάλιστα αβίαστα, έκανε και ο Νικολάου, και όταν χρειάστηκε να κρατήσει μπάλα και να καθυστερήσει το παιχνίδι για να δώσει ανάσες, λάθη έκανε και ο Κούμου.

Το πρόβλημα με τον Όμο, δεν είναι ότι απλώς έκανε λάθος και υπέπεσε στο πεναλτυ, είναι πως δεν κάνει για την θέση που παίζει, και το πληρώνουμε αυτό. Θα έπρεπε να παίζει δίπλα στον Καστελιόνε, όχι δίπλα στον Λάτκα.

Χάριν στον Φερέρα, φέτος πάμε πολύ καλύτερα, και έχουμε πετύχει αποτελέσματα, που μας χαροποιούν ιδιαίτερα. Αλλά αυτή η εμμονή του με τον Όμο σαν σέντερ μπακ, είναι ανεξήγητη.
Το να κάθεται στον πάγκο ο Κοντοές, μέχρι να αποβληθεί ο Όμο, είναι απαράδεκτο.

Όπως είναι απαράδεκτο, που τόσον καιρό τρέμει το φυλοκάρδι μας με τον Μπέλιτς, ενώ αποδείχτηκε εμπράκτως πως και ο Μπεθέρα, και ο Ανδριόλας άξιζαν καλύτερης αντιμετώπισης, αλλά υποθέτω πως όταν θα γίνει καλά ο Μπέλιτς, αυτόν θα τρώμε στην μάπα μας, όπως και τον Όμο σαν σέντερ μπακ μετά τον αγώνα με την Καβάλα, πυο αναγκαστικά θα είναι εκτός.

Εκεί γύρω στο 80, που είχε χαθεί η αυτοσυγκέντρωση, που δεν κρατούσαμε μπάλα, γιατί δεν έγιναν 2 αλλαγές? Να μπουν 2 ξεκούραστοι, με πνευμόνια, να πιέσουν και να βοηθήσουν την ομάδα...

Ναι, περάσαμε από χειρουργείο στην φάση με την κίτρινη στον Ριέρα, δήθεν για θέατρο, έπρεπε να φάει κίτρινη (δεύτερη) ο αμυντικός της Λάρισας, καθώς και τόσα φάουλ που υποδείχτηκαν παίζετε, με αποτέλεσμα να επιτίθενται συνέχεια οι Λαρισαίοι.

Το να ασκούμε κριτική για κάποιες επιλογές, δεν σημαίνει ότι δεν χαιρόμαστε για την φετινή πορεία, και την μπάλα που παίζουμε.

REDinBLUE είπε...

Είμαστε σε μια ιδιαίτερα ωραία αλλά ταυτοχρόνως και ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή στο φετινό κύκλο αγώνων. Η ομάδα δείχνει πολύ καλά σημάδια, και ξετρελαίνει τους κυανέρυθυρους (αλλά και τους υπόλοιπους) φιλάθλους. Στους τελευταίους 8-9 αγωνιστικές έχει πάρει τους περισσότερους αγώνες, αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πως η ισοπαλία στη Λάρισα ήταν αποτυχία. Δε διαφωνήσω με την άποψη πως διακαιούμασταν τη νίκη. Δε θυμάμαι άλλο πρωτάθλημα στο οποίο να τρώμα τόσες κόκκινες κάρτες. Δεν ξέρω αν γι' αυτό ευθύνεται ο Ομο ή κάποιος εξωαγωνιστικός παράγοντας.

Παρ' 'ολα αυτά, αυτό που πιστεύω είναι πως η ομάδα με δύο-προσθήκες τον Ιανουάριο έχει τα φόντα για μεγάλα πράγματα. Τα όνειρα παικτών, φιλάθλων και παραγόντων δεν έχουν όρια. Γιατί όχι και μια τρίτη θέση στην τελική.......

Παμε για νίκη την επόμενη αγωνιστική με Καβάλα, με γεμάτο γήπεδο, να ευχηθούμε στην ομαδάρα μας καλές γιορτές!!!!!!

Μπράβο Φανούρη παικταρά!!!

Χαιρετησμούς από Εδιμβούργο

IWN1998 είπε...

Κε Διόγο, προσωπικά δεν αμφέβαλλα ποτέ για την αγάπη σας για τον Πανιώνιο, ούτε και όταν σας ασκούνταν πολύ σφοδρή κριτική.
Και συμφωνώ και με τα σχετικά με Τζαβέλα που πολύ ορθά επισημάνατε, γιατί είναι άδικο άλλους να κρίνουμε αυστηρά και άλλους με μεγάλη επιείκια.
Απλά, η ιστορία με τον Όμο τράβηξε πολύ και είναι πολύ φανερή η αστοχία της. Καταλαβαίνω ότι το βασικό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας ίσως δεν είναι τελικά η επιλογή Όμο αλλά το ρίσκο του καλοκαιριού με την επιλογή Σμόγιε.
Τώρα το να βγούμε και να επισημάνουμε τα λάθη Τζαβέλα, όπως είπα είναι πολύ σωστό. Το να ξεχάσουμε το του Όμο γιατί ξεκίνησε από γκάφα Τζαβέλα, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ιδιαίτερα λογικό. Για παράδειγμα ίσως ένας σωστός κεντρικός αμυντικός, βλέποντας ότι είναι μέσα στην περιοχή και τελευταίος και ξέροντας ότι προηγείται με 2 γκολ, να προτιμούσε να φάει το γκολ στο 66 παρά ν' αφήσει μισή ώρα την ομάδα του με 10. Αυτή την ψυχολογία δεν τήν έχει ο Όμο και δείχνει να μη μπορεί με τίποτα να την αποκτήσει.

Πάμε για τα επόμενα με δύναμη και πίστη στο μομέντουμ της ομάδας.

boko. είπε...

Το σημερινο ματσακι ηταν ενα καλο μαθημα. αν παιχτες και προπονητης το "διαβασουν" σωστα, τα κερδη θα ειναι πολυ περισσοτερα απ'τους δυο χαμενουσ βαθμους.

Υ.γ.1 Και τα δυο γκολ προερχονται απο προσωπικα λαθη του Τζαβελα. Σ'ενα τετοιο αγωνιστικο χωρο το μπακ ειναι απαραδεκτο να κανει επιδειξη τεχνικης (επανηλημενως)!!!!!!

Υ.γ 2 Με τα δικα μου ματια, ο Ομο δεν κανει για αμυντικο χαφ. αν παιξει εκει θα τον σιχτιριζει ολο το γηπεδο (η θεση απαιτει πολυ κρατημα της μπαλας, και αυτο δεν το εχει ουτε θα το εχει ποτε).Αντιθετα μ'ολους λοιπον, θεωρω οτι η θεση που μπορει να παιξει καλυτερα ειναι αυτη που αγωνιζεται τωρα! ναι αυτη τη στιγμη ειναι λιγος για βασικοσ σεντερ μπακ αυτου του Πανιωνιου, αλλα δεν θα μου ειναι εκπληξη σε δυο χρονια η αμυνα να ξεκιναει απ'αυτον!!!!

Υ.γ 3 Αν ρισκαρουμε με τον Ομο δεν νοειται να ρισκαρουμε και με το τερμα!!! χρειαζομαστε τερματοφυλακα εμπειρο και αναντικαταστατο.

Υ.γ. 4 Δεν χανουμε πουθενα και με κανενα τροπο!!!! στα 20 χρονια που βλεπω τη πανιωναρα δεν θυμαμαι να υπηρξε ποτε τοσο πειστικα ΚΑΛΗ ομαδα!!!!!! και αυτο ειναι εργο προπονητη (αγωνιστικα και μεταγραφικα).

Υ.γ 5. με χαμηλουσ τονουσ και πιστη στην ομαδα
ο φετινοσ Πανιωνιοσ δεν εχει ταβανι!!!!!!

Τρελανε μας κι αλλο ΠΑΝΙΩΝΙΕ!!!!!!!!!!!!!

cdu είπε...

Τι χαρά και αυτή η σημερινή !!!! Να διαβάζουμε την (λεκτική) κόντρα με τον Μάκη τον Διόγο γιατί η ομάδα δεν κέρδισε εκτός έδρας. Ποιός το περίμενε, όταν στην αρχή της σεζόν οι διαφωνίες ήταν σχετικά με το γιατί έχασε η ομάδα ΕΝΤΟΣ έδρας.

Και να μή το ξεχάσω. Αυτή τη φορά, ο Καρπέτ έπεσε διάνα στο αποτέλεσμα. Σε κάνει να αναρωτιέσαι

IWN1998 είπε...

Η ηλικία του Όμο δικαιολογεί το να ρισκάρεις μήπως σου βγει καλό κεντρικό μπακ σε 2 χρόνια;

Δεν μιλάμε μόνο γι' αμυντικό χαφ. Υπάρχουν και άλλες θέσεις στην άμυνα και ο Όμο δεξί μπακ έπαιζε. Αλλά εκεί είναι κατειλημένη η θέση. Οπότε...

Αλλά αρκετά με την Ομο-λογία. Όποιος μετά από τόσα έχει ακόμα ενδοιασμούς, θα τους έχει για πάντα.

Όπως είπα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ιδιαίτερα και ο Φερέρα σε αυτή τη φάση για την επιλογή Όμο γιατί και η επιλογή Κοντοέ δεν είναι ίδιαίτερα πιο ασφαλής.

Συνεχίζουμε για τα επόμενο, προσπαθώντας για το καλύτερο.

br fun_atic είπε...

Όταν πρωτοξεκίνησε ο Κοντοές να παίζει στον Πανιώνιο ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής και στο πεναλντι και στο λάθος και στην κόκκινη.Από τότε έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Αν ο Όμο δεν παίζει στην θέση του και κάνει λάθη τότε σαφέστατα και δεν ευθύνεται αυτός. Αν κάποιος αύριο το πρωί με βάλει να κάνω τον χασάπη δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς γιατί έκοψα λάθος τις μπριζόλες...

Αν ο Όμο και ο Σιόβας είναι ισοδύναμοι προτιμώ τον Σιόβα.

Αν υπάρχει θέση στην οποία ο Όμο μπορεί να αποδώσει καλύτερα ας βρεθεί για να την κρίνουμε αντικειμενικά.Φέτος και μας έχει δώσει και μας έχει στερήσει βαθμούς.

Ναι ο Τζαβέλας έκανε λάθος. Δεν έχει καμία σχέση όμως το λάθος του Τζαβέλα με το πέναλντι που έκανε ο Όμο. Αυτό μου θυμίζει λίγο τη θεωρία του χάους και το πέταγμα της πεταλούδας στην Κίνα...

Αυτά βέβαια θα έχουμε τον καιρό να τα συζητήσουμε εκτενώς στο παγκόσμιο, καθώς μαζί μας θα βρίσκεται και ο Μάκης Διόγος. Θα έρθεις pgss1890?

Griniaris είπε...

Μεγάλη έκπληξη.Φαντάζομαι θα δεχθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις off the record...Γιατί έτοιμάζω απο τώρα τόμο.

br fun_atic είπε...

Ναι. Αλλά βασικά έρχεται να διασκεδάσει όπως όλοι μας. Τα ακούς εμπαθέστατε;;;;;

Τι άλλο πρέπει να κάνω για να σε πείσω;;;

Griniaris είπε...

Φυσικά και θα διασκεδάσουμε γιατί ούτε τίποτα προσωπικό έχουμε μαζί του,ούτε ποτέ κανείς αμφισβήτησε την "Πανιωνιότητά" του (νέα λέξη).

Katrinos είπε...

Με αφορμή τα σχόλια του Costi με τα οποία συμφωνώ στέκομαι στο χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας. Είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά (τουλάχιστον απο αυτά που παρακολουθώ την ομάδα) μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με συγκεκριμένους στόχους, χωρίς να λαμβάνουμε υπ'όψιν ούτε που παίζουμε , ούτε με ποιόν. Σήμερα κάτι στράβωσε τουλάχιστον μετά την αποβολή του Όμο και παρατήρησα μια σχετική απειθαρχία που δεδομένων των συνθηκών μας στοίχισε. Εκεί μάλλον θα πρέπει να σταθεί ο Αιμίλιος, απο τη στιγμή που έχουμε τέτοια αγωνιστική εξέλιξη θα πρέπει η Ομάς να μάθει να παίρνει αυτο που λένε 'επαγγελματικές νίκες' κάτι που σήμερα δεν το έκανε.
Έχουμε μπροστά μας τρείς αγώνες που θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό το πού πάμε φέτος.

re-la-re είπε...

Στη δεκαετία του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του 90 παρακολουθούσα τακτικά τις προπονήσεις του Πανιωνίου και ιδιαίτερα το εσωτερικό δίτερμα που γινόταν κάθε Πέμπτη. Θα μπορούσαν να γράψω βιβλίο για τις διαφορές προπόνησης Μπράμς, Αλέφαντου, Γεωργιάδη και των υπολοίπων. Εγώ συνήθως καθόμουν στα επίσημα και μπροστά στα κάγκελα ήταν ο Διόγος με μια μαλούρα να.

Τότε λοιπόν οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν τις προπονήσεις. Τωρα έχω την εντύπωση πως όχι και απλά ενημερώνονταιμ από την διοίκηση. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τον κουρεμένο πια Διόγο. Έχεις δει Μάκη τον Ρεκόμπα εσύ με τα πολιτικά ή απλώς σου το έχουν πει;

Πάμε παρακάτω:Δεν είμαι εγώ που σε συντευξη τύπου είπα ότι είμαστε πλήρης από κεντρικούς αμυντικούς. Ο Φερέρα το είπε, που μεθερμηνευόμενον :Κύριοι θα φάτε στη μάπα για όλη την υπόλοιπη χρονιά τον Ομο σε αυτή τη θέση. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε το. Και αν σήμερα πριν το λάθος του Ομο έκανε και ο Τζαβέλας με την ΑΕΚ ήταν όλο δικό του.

Καταλαβαίνω ότι στόχος μας είναι να βγει ο Ομο και να πουληθεί ακριβά. Ρωτάω λοιπόν αν αυτό πρέπει να γίνει με όποιο κόστος. Δεν είδα λοιπόν να καυτηριάζεται ο Φερέρα για αυτή την τοποθέτηση του που είναι για τα πανηγυρια και το ξέρουμε όλοι μας. Εγώ δεν πρόκειται να σιωπήσω. Και δεν πιστεύω ότι δεν το βλέπει και ο ερέρα. Ναι χρειαζόμαστε κεντρικό αμυντικό και μάλιστα ενδεκαδάτο.

Costix είπε...

Γεια σου ρε Jonαρε, πιστευω οτι θα εχει πολλες εκπληξεις στο Παγκοσμιο.
Amanam, εισαι σιγουρος οτι προτιμας να ψησεις παιδακια στην Μαρινα Αλιμου το Σαββατο ?? Θα χασεις μαλλον πολλα Ανεξαρτητα Πανιωνια Δρωμενα.

IWN1998 είπε...

Είναι μόνο ο Φερέρα που επιμένει στον Όμο σέντερ μπακ;
Και αν πάρουν το Βόσνιο και ξοδέψουν λεφτά, θα τον έχουν να σκουπίζει τον πάγκο για να βγει ο Ομολάντε μετά από δυο χρόνιο (την Τρίτη κλείνει τα 24 παιδιά, δεν είναι κανένα τζόβενο);
Τέλος πάντων, για σήμερα και όσο δεν έχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ σέντερ μπακ πέρα από το Λάτκα (που έφτυσε αίμα για να τον υπολογίσουν) δεν κατακρίνουμε κανένα.

Το σημαντικό σήμερα ήταν ότι και με χίλια μύρια εμπόδια σταθήκαμε όρθιοι και με λίγη τύχη θα είχαμε όλη την πίτα δική μας.
Οι δε δηλώσεις Φερέρα μετά το ματς ήταν σωστές και λογικές.

Costix είπε...

Παντως, για να δουμε μπροστα μας πλεον, πιστευω οτι ολοι πρεπει να ειμαστε μεσα την επομενη Κυριακη με την Καβαλα.
Και μαλιστα τωρα πρεπει να επιδιωξουμε sold-out, με το τελος του πρωτου γυρου, να δωσουμε ψυχολογικη ωθηση στην ομαδα για να παρει τα τρια ποντακια και να προχωρησει στα δυο επομενα δυσκολα εκτος εδρας με παοκ και εργοτελη.
Sold-out με Καβαλα, λοιπον !!! Παμε γερα !!!

br fun_atic είπε...

CostisT Θα χρειαστούμε τελικά Γιώργο Φούντα σε ρόλο Μιχαήλου;

http://www.youtube.com/watch?v=YDOkA-Z0U44

Miltos@Chios είπε...

Costi το κανονισα,το Σαββατο ειναι κοντα.Οσον αφορα τον οικοδεσποτη μας απορω που βρισκει αυτους τους φανταστικους τιτλους συμποσιων!

br fun_atic είπε...

Δεν είναι δικοί μου. Μίλτο...δεν τα διαβάζεις όλα...

amanAM είπε...

Κατ αρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω περιθώρια επιλογής, το Σάββατο κάνει μπάρμπεκιου στην μαρίνα Αλίμου, το επαγγελματικό σωματείο στο οποίο όχι μόνο ανήκω, αλλά είμαι και γραμματέας. Δεν γίνεται να λείψω.

Βλέποντας τις αμφισβητούμενες φάσεις, είναι ξεκάθαρο πως έπρεπε να αποβληθούν 2 παίκτες της Λάρισας, σε μαρκαρίσματα, με δεύτερες κίτρινες κάρτες...

Θα ήταν όλα διαφορετικά, εάν δεν παίζαμε 10 εναντίον 11.

Στις αμφισβητούμενες δε φάσεις, δεν υπάρχουν όλα τα σφυρίγματα που έκαναν το γήπεδο να γέρνει, έως ότου ισοφαρήσει η Λάρισα.

Τέλος πάντων, πράγματι μας έλειψε η πειθαρχία που είχαμε με τον Ηρακλή, όταν μείναμε με 10 παίκτες.

Να μην είμαστε αχάριστοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έπαιξαν, προσπάθησαν, πέτυχαν να έχουν 1 ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια, και που μας έχουν κάνει να βλέπουμε με αξιώσεις την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ακόμα κι όταν κάνουν λάθη, πρέπει να είμαστε στο πλευρό τους, διότι μας έχουν δόσει τόσες χαρές φέτος.

Miltos@Chios είπε...

Επανορθωνω απολογουμενος>> απορω πως βρισκεις αυτους τους φανταστικους τιτλους συμποσιων GRINIARI!

Griniaris είπε...

@Μίλτο
Καλώς να έρθεις το Σάββατο...

@ΑmanAm
Για κάποιο λόγο πιστεύεις οτι δε θα μας προλάβεις.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί...

zamis είπε...

Σας διαβασα τωρα και σας απολαμβανω!
Συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας.

amanAM είπε...

κοίτα, αυτό δεν το σκέφτηκα!!!

Έτσι κι αλλιώς, κι εγω ψιλοπιωμένος θα είμαι, λέτε να έρθω να σας βρω, σαν αλλαγή στο 75?

Δεν είναι κακή ιδέα, από προθέρμανση θα είμαι μια χαρά.

Br-fun@tic, θα σου στείλτε μου κι εμένα τις λεπτομέρειες του συμποσίου, και θα έρθω να σας βρω καθυστερημένα!!!

Costix είπε...

Μπραβο, βρε Αντωνακη, ο brfun θα κραταει για να σου δωσει σημειωσεις οτι χασεις. Ξεπετα το επαγγελματικο και ελα στο συμποσιο.
brfun, στο ρολο του Φουντα προτεινω τον Ευτυχη, γιατι ουτε συ ουτε εγω κανουμε, ενω ο Ευτυχης την εχει την μαγκια του, την μουστακα του, του παει ρε παιδακι μου !!!

Costix είπε...

brfun, προσεξες οτι οι Ιωνες συγκαλεσαν εκτακτη γενικη συνελευση των μελων τους για αυριο Δευτερα ??
Λες ???

ENWSIS NEWN PARALIMNIOU είπε...

PAIDIA SAS XAIRETW K ELPIZW NA MAS DEXTEI K ESEIS STA FORUM SAS WSTE NA MPOROUME NA ANTALLA3OUME APO4EIS!!!

EKATSA SIMERA K EVLEPA TO PAIXNIDI TOU PANIWNIOU K PRAGMATIKA POLU KRIMA P XA8IKAN OI VA8MOI... GIA MENA TO LA8OS TOU 2OU GOAL 3EKINAEI APO TO OTI ENW EIXAME TIN MPALA STIN ANTIPALI PERIOXI K 8A EKTELEZOTAN TO FAOUL AFISAN PISW TO PAIKTI TIS LARISSAS MONO K STIN KONTRA EKANE OLI TIN KOURSA EVGALE TIN SENTRA K O TOURKOS EVALE ENA GOAL APO AUTA P MPAINOUN 1 STA 10...KRIMA... DN PEIRAZI OMWS!!! NA PW TIN ALI8EIA OTAN EVLEPA TO PAIXNIDI EIXA ASUNAIS8ITA MIA AGWNIA NA KERDISOUME..ARA ARXISAN OI DESMOI MAS NA FAINONTAI:):)
KALO VRADU K PAME GIA NIKI TIN ALLI VDOMADA!!!

amanAM είπε...

Το σίγουρο είναι πως το γκολ του Τούρκου, είχε μεγάλη δόση τύχης.

Λάθη γίνονται συνέχεια, απλώς όταν τα πληρώνεις, διυλίζεις τον κώνωπα για να βρεις τι έφταιξε. Ποιός θα νοιαζότανε για το πόσα λάθη έγιναν, εάν η μπάλα είχε καταλήξει στα ουράνια?

Καλές οι αναλύσεις, αλλά μην ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι παιχνίδι που η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο, 5 πόντους πιο εκεί να πήγαινε η μπάλα, ούτε ο Ριέρα θα έχανε το πλασέ σε άδειο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, ούτε ο Καστελιόνε θα την έστελνε στο δοκάρι.

Και με λίγη επιπλέον ατυχία, ο Φανούρης δεν θα έβαζε το πρώτο γκολ, που η κόντρα με τον αμυντικό στο σουτ του Κούμου, καταλήγει σαν ασσιστ στον Φανούρη.

Γι αυτό το ποδόσφαιρο παθιάζει τις μάζες, και είναι τόσο πετυχημένο άθλημα, γιατί ότι και να συμβεί, όλοι έχουν ελπίδες.

Αυτό που βοηθάει στην αύξηση των πιθανοτήτων υπέρ της ομάδας, είναι η καλή φυσική κατάσταση, η δουλειά στα θέματα τακτικής και αυτοματισμών, γενικά η σωστή δουλειά στην προπόνηση, η ψυχολογία, η βοήθεια από τον πάγκο στο σωστό χρονικό σημείο.

Κατά την γνώμη μου, αυτό που έπαιξε πιο πολύ ρόλο, είναι το φάουλ που υποδείχτηκε εις βάρος του Ριέρα, ενώ έπρεπε να υποδειχτεί υπερ του, και να μείνει η Λάρισα με 10 παίκτες και αυτή. Το σκορ θα ήταν 1-2, και θα τελείωνε κάθε τους ελπίδα να αντεπιτεθούν.

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

πάντως, πέραν της πλάκας, όταν ο Φερέρα δήλωσε πως θα ήθελε 4 νίκες στα επόμενα παιχνίδια, ακούστηκε κάπως υπερφύαλος...

Όμως, στα 3 από αυτά τα παιχνίδια, έχουμε μια νίκη με την ΑΕΚ, και 2 εκτός έδρας ισοπαλίες με Άρη και Λάρισα, και αισθανόμαστε αδικημένοι τελικά που δεν νικήσαμε και στα 2 αυτά παιχνίδια.

dimosthenis είπε...

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να παρακολουθώ τα σχόλια των φίλων της ομάδας μετά τα τελευταία παιχνίδια της. Γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν τα συγκρίνω με τα σχόλια στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Η διαφοροποίηση είναι τεράστια όσον αφορά τον προπονητή, τους παιχτες και κυρίως τον πρόεδρο. Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι η Ομοϊάδα. Ο άνθρωπος αυτός με τις συνεχείς αμυντικές γκέλες μας κρατάει συνεπείς στις απόψεις μας από την αρχή της χρονιάς. Φαίνεται πως το παληκάρι δεν αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα και είναι η χαρά των διαιτητών για να του δείχνουν κόκκινη και να φαίνονται ότι εφαρμόζουν κατά γράμμα τους κανονισμούς. Πρέπει να έχει πρόβλημα με την αίσθηση του χώρου, γι αυτό και οι συνεχείς λαθεμένες τοποθετήσεις του σε κρίσιμες φάσεις. Ακόμα πρέπει να του εξηγήσει κάποιος τους κανονισμούς που παίζεται το άθλημα κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά του αμυντικού μέσα στην περιοχή, για να μην εκτίθεται διαρκώς και να χαντακώνει την ομάδα. Η άποψη που εξεφρασε μετά τον αγώνα (με αρκετή σεμνότητα πάντως) ότι δεν ήταν κτύπημα στον αντίπαλο που να δικαιολογεί κίτρινη δείχνει άγνοια κανονισμών. Διακινδύνευσε να δεχθεί κατευθείαν κόκκινη. Στους δυο αγώνες που αποβλήθηκε χάσαμε τουλάχιστον 3 βαθμούς.
Παρόλα αυτά όμως ο Σουλεϊμάν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, γιατί είναι αγωνιστικός και κινητικός αγαπάειτη ομάδα και κυρίως γιατί μας έδωσε την πρώτη νίκη με τον Ατρόμητο και άλλαξε άρδην την ψυχολογία της Ομάδας. Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθηθεί από ειδικούς (προπονητές, ψυχολόγους) για να πάψει να είναι ο βασιλιάς της γκέλας.
Βαριά σιωπή επικρατεί όσον αφορά την απόκτηση τερματοφύλακα-ων(;)Δεν πρέπει να αρχίσει ο ενδιαφερόμενος να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας; Με το Βόσνιο κάτι κινείται στο χώρο της άμυνας. Φθάνει όμως μόνο αυτό;
Όλα αυτά με προβληματίζουν όμως με χαροποιεί το γεγονός ότι και χωρίς βασικά ατού(Μπόσκο-Λολο) η ομάδα κινείται σωστα και περυχαίνει ωραία και κυρίως δουλεμένα γκολ. Ριέρα και Κούμο πρωτοστατούν στις ενέργειες αυτές. Να ευχόμαστε και οι δύο να είναι γεροί.
Φέτος φαίνεται ότι είναι η χρονιά μας. Μακάρι για να ανέβουμε επίπεδο με ό,τι αυτό συνεπάγεται κυρίως για τους άμεσους αλλά και τους μεσοπρόθεσμους στόχους της ομάδας (σταθερή και μόνιμη ανοδική πορεία, νέο γήπεδο-στολίδι, νέοι φίλαθλοι από αυτούς που εγκαταλείπουν σωρηδόν την Ένωση - για αυτό και τέρμα οι κόντρες, τους αγαπάμε πολύ και έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας).

Costix είπε...

Πρωτα να καλοσορισω τους Κυπριους αδελφους στα ανεξαρτητα Πανιωνια μπλογκς. Με χαρα και τιμη, θα ανταλλασουμε αποψεις.

Δημοσθενη, εχεις δικιο οτι μαλλον φετος ειναι η χρονια μας, και σε συνδυασμο με τα 120 χρονια μας.

Βεβαια καλο ειναι να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα. Οπως ειδες χθες, δεν θα ειναι ευκολο να μας αφησουν να σηκωσουμε κεφαλι, γιατι η πιτα ειναι ηδη μοιρασμενη. Ομως, εδω θα παλεψουμε ολοι, ο καθενας απο το μετεριζι του, για να κανουμε το θαυμα και επιτελους ο Δαυιδ να επικρατησει του Γολιαθ.

Οσο για τη σιωπη στο θεμα τερματοφυλακα, πιστευω οτι ειναι παγια τακτικη του Τσακ, να επικρατει σιγη μεχρι την ολοκληρωση καποιας μεταγραφης.

Εν τελει, και εγω χιαρομαι που ο Τσακ και ο Φερερα μας βγαλανε ψευτες και η ομαδα πηρε αυτη τη φορα. Οσο για τον Ομο εγραψα ηδη οτι ειχα να πω και δεν ξαναασχολουμαι με το θεμα.

Ο Φερερα εδειξε για μενα οτι ειναι αξιος προπονητης, αρα ας κρινει εκεινος πλεον το θεμα. Θεωρω οτι δεν δικαιουμαι αυτη τη στιγμη να παραπονιεμαι, ειδικα οταν ειμαστε πια μονοι στην 4η θεση.

Βεβαια, εχουμε δρομο ακομα αρα επιφυλασσομαι. Ομως πανω απ' ολα μετραει η ψυχολογια της ομαδας, και η οποια γκρινια θεωρω οτι αυτη την στιγμη την ΒΛΑΠΤΕΙ !!!

SOLD-OUT ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον Pgss1890 που μου θύμισε την εποχή που είχα... μαλούρα. Ωραία χρόνια. Είμασταν νέοι και τρέχαμε παντού.

Πρέπει να σου πω ότι κάνω καλό ρεπορτάζ. Απλά επειδή γραφω στο Ντέρμπι αρκετά πράγματα δεν τα γράφω γιατί δεν ενδιαφέρουν την εφημερίδα μου.

Εχω καλές και έγκυρες πηγές (όχι τηυ διοίκηση για να εξηγιόμαστε) και μαθαίνω σχεδόν τα πάντα. Ενα πρόσφατο παράδειγμα είναι ότι έβγαλα πρώτος στον Σπορ ΦΜ την είδηση για τον Λόλο και την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το ίδιο ισχύει και για τις πληροφορίες μου για τον Αλβαρο.

zamis είπε...

Μακη,αφου Ρεκομπα παπαλα υπαρχει περιπτωση με τυχον λεφτα που εξοικονομουνται να ενισχυθουμε μπροστα η εκφραζω ευσεβεις ποθους?(θεωρωντας δεδομενο οτι παιρνουμε τερματοφυλακα και κεντρικο αμυντικο-και αφηνοντας ταυτοχρονα ενα τερματοφυλακα ελευθερο).
And what about Kukec?

br fun_atic είπε...

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να έχω στο μπλογκ μου εκπρόσωπο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Το εκτιμώ αφάνταστα. Με τον καιρό θα γνωριστούμε καλύτερα. Θα σας αγαπήσουμε και θα μας αγαπήσετε.

Για πρώτη(και πιθανότατα τελευταία) φορά θα διαφωνήσω με τον CostisT.
Ασφαλώς και έχουμε δικαίωμα και λόγους να γκρινιάζουμε. Και εξηγούμαι.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η ομάδα από την μέση και πάνω είναι από τις κορυφαίες του πρωταθλήματος. Δύο γραμμές που μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο.
Κατά τη γνώμη μου οι γραμμές αυτές δεν είναι απλά για πεντάδα αλλά για ένα σκαλί περισσότερο.
Έχω λόγους λοιπόν να παραπονιέμαι διότι φέτος που είναι βέβαιο ότι λόγω ομάδας και πρωταθλήματος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε την υπέρβαση, διαθέτουμε ένα δημιούργημα με κάποιες χτυπητές αδυναμίες.Πάρε ένα καλό τέρμα, πάρε έναν καλό κεντρικό αμυντικό και έναν παίκτη που να μπορεί να κρατά την μπάλα στο κέντρο και να κάνει παιχνίδι και η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα.

Οι επιτυχίες δικαιώνουν τον Φερέρα. Πράγματι. Δικαιώνουν όμως και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ...Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...Ναι, δείχνει να έχει κάνει καλή δουλειά ο Φερέρα. Δεν είναι όμως δική μου εκτίμηση ότι έχει και κάποιες εμμονές.Ο Όμο είναι μία από αυτές.
Θα πω και κάτι με πολύ μεγάλη επιφύλαξη καθώς δεν είμαι ειδικός. Θεωρώ ότι τον Όμο τον χρησιμοποιεί συνήθως σε παιχνίδια που πρόκειται να παίξει με αντεπιθέσεις και με στημένα, επειδή έχει τη δυνατότητα να πάρει κάποιες κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει. Αυτή τη στιγμή ο Όμο δεν είναι ούτε θετικός ούτε αρνητικός γιατί μας έχει προσφέρει ακριβώς όσους βαθμούς μας έχει στερήσει.

Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με το παιδί και λυπάμαι αν τον στεναχωρούμε. Μια χαρά συμπαθής και σεμνός είναι. Πιθανότατα και εξελίξιμος. Όμως η παρουσία του στην δεδομένη εικόνα του Πανιωνίου δείχνει παράταιρη.Πως να το κάνουμε...Κατά καιρούς έχει δείξει καλά στοιχεία, δεν λέω. Όμως υστερεί σημαντικά.

Costix είπε...

brfun, ειλικρινα δεν βλεπω που διαφωνουμε, my baby. Γι' αυτον καθ' αυτον τον Ομο, συμφωνουμε απολυτα οι δεν ειναι καθαροαιμος σεντερ-μπακ, ειναι επιρεπης στις γκελες, απο την αλλη βαζει γκολ στα στημενα γιατι ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι, ειναι καλο παιδι, σεμνος και ιδρωνει την φανελα του κλπ κλπ.
Αυτο που λεω ομως ειναι οτι πιστευω και ο Φερερα και ο Τσακ τα γνωριζουνε αυτα τα στοιχεια.
Εχουν πραγματικα εναλλακτικη λυση ???
Τον Κοντοε. Χμ, ουτε αυτος ειναι ομως καθαροαιμος σεντερ-μπακ, ειναι ταχυτερος του Ομο, οχι ομως τοσο καλος στο ψηλο παιχνιδι, και αυτος καλο παιδι και σεμνος, φιλοτιμος, ποναει την ομαδα, Πανθηρας απο τα γεννοφασκια του κλπ κλπ.
Αλλη εναλλακτικη λυση ?? Σμογιε, δυστυχως τραυματιας, μας βγηκε παλτο, τι να κανουμε θα γινει και μια στραβη, αρκει να μην στοιχιζει ο κουκος αηδονι, που δεν νομιζω στην περιπρωση Σμογιε.
Σιοβας ??? Καλος και promising αλλα μικρος και απειρος, ακομη πιο επιρεππης στην γκελα και οχι οσο ταχυς οσο ο Κοντοες και ο Ομο.
Αρα μενει να επιλεξει ο κωουτς μεταξυ Ομο και Κοντοε.
Φυσικα, οπως πολυ σωστα ειπες, κανει την επιλογη αναλογα και με το συγκεκριμενο παιχνιδι, αναλογα με τους αντιπαλους και το συστημα που σκοπευει να ακολουθησει.
Το μονο που λεω ειναι οτι αφου γενικα μας απεδειξε οτι το κατεχει ο Εμιλ, κατι θα ξερει παραπανω απο μας και για το οποτε χρησιμοποει τον Ομο. Αρα, εγω προσωπικα, παυω να ασχολουμαι αλλο με το θεμα, οσο και αν τσιγκλιστω, και δεινω πιστωση χρονου.
Εξ αλλου απ' οτι φαινετι με τον Τσοτσαλιτς, εχουν γνωση οι φυλακες και δουλευουν στη σωστη κατευθηνση για να λυσουν το θεμα του δευτερου σεντερ-μπακ.
Μπορεις τωρα να μου πεις σε τι διαφωνουμε, για να το καταλαβω ??
Ουουουουουφφφφφ !!!!

Costix είπε...

Sorry για τα ορθογραφικα αλλα βαριεμαι να ξαναδιαβαζω το κειμενο.
Λησμονησα να γραψω, οτι και ο Κοντοες τις εχει κανει τις γκελιτσες του στο παρελθον, π.χ. το πεναλτυ με τον Ατρομητο, αν θυμαμαι καλα ???

zamis είπε...

Εγω συμφωνω με τον Costi.Και ο Κοντοες δεν κανει για τη θεση.Επισης ουτε ο Μανιατης κανει στα χαφ ωστε ενας απο τους δυο να ερθει δεξια.Αρα,ελπιζουμε να παρουμε παικτη και να μας βγει.
Ταυτοχρονα,να επισημανουμε αυτο που λεει και ο Iwn,οτι δλδ ο Ομο ισως ''πρεπει''να παιζει.

Costix είπε...

Και για να συνεχισουμε το θεμα πιο παραγωγικα, δηλωνω οτι εμενα πλεον ο Φερερα με εχει πεισει ως προπονητης και μου αρεσει πλεον ο τροπος που στηνει την ομαδα και η συμπεριφορα του προς τα ΜΜΕ. Θελω και τη δικη σας γνωμη, ωστε να δουμε καθαρα τα πραγματα και να τα πουμε με το ονομα τους. C'mon, brothers, speak !!!!

zamis είπε...

Η αποδοση στο γηπεδο ειναι καθρεφτης και η ομαδα ειναι ενωμενη και με πνευμα νικητη.
Αυτα του πιστωνονται και φυσικα πλεον η γνωμη μου ειναι πολυ καλη.
Ειμαι βεβαιος ταυτοχρονα οτι πολλα αλλαξαν προς το καλυτερο κι απο τη μερια των παιχτων κι απο το τεχνικο τιμ.

amanAM είπε...

Εάν κάνουμε ένα γκάλοπ και ας πούμε κατά 100% όλοι πούμε πως δεν μας αρέσει ο χι παίκτης, τι σημασία έχει?

Σημασία έχει τι πιστεύει ο προπονητής, μόνο αυτό μετράει...

Ακόμα κι αν δεν γουστάρουμε ούτε τον προπονητή, ούτε αυτό έχει κάποια σημασία. Σημασία έχει τι πιστεύει ο Τσακίρης, και καλά έκανε τελικά και εμπιστεύτηκε τον Φερέρα.

Δεν ντρέπομαι που δεν μου άρεσε αρχικά, μετά από 5 αγωνιστικές, είχαμε 2 βαθμούς, εκ των οποίων δεν δικαιόμασταν τουλάχιστον τον έναν, αφού ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε και έπρεπε να μας νικήσει.

Ο Φερέρα απέδειξε τελικά ότι άξιζε, και τα αποτελέσματα τον έχουν δικαιώσει, προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ προτιμώ τον Κοντοέ απο τον Όμο, αλλα κάποτε προτιμούσα να μην είχαμε τον Φερέρα. Αυτό σημαίνει ότι -ευτυχώς- βγήκα (όπως και οι περισσότεροι) λάθος. Από εκεί και πέρα, τον Φερέρα τον εκτίμησα ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις με τον Άρη. Στο βιντεάκι που δημοσιεύτηκε απο την ΠΑΕ δείχνει ότι είναι άνθρωπος με πιγμή και γνώθι σαυτόν. Όλοι θέλαμε τη νίκη χτές, όλοι είμαστε λίγο πικραμένοι, όλοι ξέρουμε οτι αυτοί οι 2 πόντοι κάποια στιγμή θα μας χρειαστούν άλλα όλοι επίσης είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία. Αρα δεν διαφωνούμε σε κάτι :).

Υ.Γ. Με τον Ρεκόμπα από ότι βλέπω τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Κρίμα.

zamis είπε...

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17626&catid=5

Σμογιε προπονηθηκε χωρις προβλημα.Λετε να?

ENWSIS NEWN PARALIMNIOU είπε...

na ste kala paidia gia to kalwsorisam!!!
dn eimai ekproswpos tis enwsis newn paralimniou alla enas opados trellos me tin omada mas!!!
gia na min ginontai pare3igiseis 8a to alla3w...

y.g PANIWNIOS-ENP ENOSIS!!!!!!!

kim είπε...

Αστα φίλε μου, η ομάδα δεν τραβάει και αφού δεν τραβάει πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Μη τα ρίχνεις όλα στον Ομο. 5-6 θέλουν πέταμα...

br fun_atic είπε...

Φίλαθλος την Ε.Ν.Π δεν είσαι; Είσαι ευπρόσδεκτος.

Σήμερα το απόγευμα έλαβα με το ταχυδρομείο μία κάρτα με την οποία όλοι οι κάτοχοι διαρκείας επωφελούνται της συνεργασίας της Π.Α.Ε με γνωστό διαγνωστικό κέντρο της Νέας Σμύρνης, λαμβάνοντας έκπτωση σε σειρά εξετάσεων.Πολλά μπράβο...

br fun_atic είπε...

Δεν τραβάει η ομάδα;Εντάξει, χρειάζονται κάποιες προσθήκες, αλλά δεν θα έλεγα ότι δεν τραβάει κιόλας...Εκτός κι αν πάμε για πρωτάθλημα οπότε πάω πάσο.

Costix είπε...

Με τεταρτη θεση και τριτη επιθεση, εγω λεω οτι μαλλον καλα τα παμε. Βεβαισ, εξαρταται και απο την οπτικη γωνια του καθενα μας.

brfun, διαβασε το mail σου, please !!

amanAM είπε...

Εγω αυτό που βλέπω στο γήπεδο, είναι πως σε κάποια φάση μπορεί να είναι σε θέση σέντερ φορ ο Φανούρης, την άλλη ο Κούμου, και στην επόμενη ο Καστελιόνε. Μετά βλέπω τον Νικολάου σαν εξτρέμ, και μετά τον Νικολάου σαν ανασταλτικό μέσο. Σε αντεπίθεση της Λάρισας, είδα τον Ριέρα σαν δεξί μπακ.

Έχετε πάρει πρέφα, τι μπάλα παίζει ο Πανιωνιος φέτος? Παίζουμε σαν καλοκουρντισμένη ισπανική ομάδα, ίσως επιπέδου β εθνικής για τα δεδομένα της Ισπανίας, αλλά για τα δεδομένα της Ελλάδας είμαστε για πρώτη πεντάδα, χαλαρά.

Δεν βλέπουμε Ρεκόμπα, και δεν μας λείπει, είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι ο Μπάλαμπαν και ο Εστογιάνωφ και στα αρχ...α μας, ιδια παίζουμε, ακόμα κιόταν λείπουν βασικοί μας παίκτες.

Φέτος έχουμε έναν ώριμο και πολύ χρήσιμο Γουνδουλάκη, που τι να λέμε τώρα, γελούσαμε με τον Φανουρη, και τώρα φαντάζει σαν σούπερ σταρ.

Για ποιές ελλείψεις μιλάτε ρε παιδιά? Και τον Σαργκάνη στα νιάτα του να είχαμε σαν τερματοφύλακα, εάν τραυματιζόταν αυτός και ο αναπληρωματικός, ποιός θα έπαιζε αναπληρωματικός του τρίτου τερματοφύλακα?

Πόσους τερματοφύλακες να είχαμε δηλαδή στην ομάδα? Καμμιά δεκαπενταριά, για να έχουμε να μας βρίσκονται σε περίπτωση που πέσει περονόσπορος?

Έναν σέντερ μπακ χρειαζόμαστε, και να φύγει ο Μπέλιτς που είναι ασταθής, ή να μείνει στον πάγκο και να προπονηθεί σωστά για να μάθει καλύτερα, και να χρησιμοποιούμε είτε τον Μπεθέρα, είτε τον Ανδριόλα.

Χρήσιμος θα ήταν κι ένας κεντροεπιθετικός παίκτης. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν άλλον, έχουμε Όμο, να παίξει σαν σέντερ φορ το παιδί, να βγάλει μάτια.

Costix είπε...

Πες τα, ρε Αντωνη.

======================
Μ' αρεσει να τ' ακουω.
======================

Παντως πρωτη φορα ειναι μετα απο παααααρα πολλα χρονια, που απο την ωρα που μπαινει η ομαδα στο γηπεδο σου εμπνεει σιγουρια και εμπιστοσυνη και δεν τα παραταει μεχρι το τελος.

τρελοπανιωνιος είπε...

τελεια και παυλα η ομαδα ειναι καβλα... ολα λειτουργουν τελεια αυτην την στιγμη και δεν ειναι τιποτα τυχαιο.... εχουμε τον καλυτερο προπονητη ... μια υγειης διοικηση... τρομερο υλικο... τελεια ψυχολογια...αρρωστους για την ομαδα μας φιλαθλους... Παρε προεδρε τερμα και κεντρικο αμυντικο να παρουμε το πρωταθλημα...!! ΤΩΡΑ ειναι η ωρα για τα καλυτερα

br fun_atic είπε...

ο συνδυασμός της μακροχρόνιας απουσίας του Ρεκόμπα, των ατομικών προγραμμάτων, των αδικαιολόγητων απουσιών και των συμμετοχών στις προπονήσεις με πολιτικά, μπορεί να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι προέτοιμάζεται για την ένταξη σε ομάδα της Ουρουγουάης;;;

br fun_atic είπε...

είχε γίνει και εκείνη η κρούση από την Ντανούμπιο...Έχουν και καλοκαιράκι τώρα και που να ξανακάνεις προετοιμασία...Μήπως είμαι λίγο καχύποπτος;;;

ENWSIS NEWN PARALIMNIOU είπε...

PAIDIA VOI8ISTE K EMAS NA KATALAVOUME TI GINETAI STIN OMADA...
1)O REKOBA GT DN PAIZEI STIN OMADA K APO OTI KATALAVA 8A FUGEI...GT ETSI???
2) MESO ORO POSOUS FILA8LOUS EXEI O PANIWNIOS KA8E VDOMADA STIN NEA SMURNI??
3) KUPELLO PERASE I OMADA ETSI???

Costix είπε...

Το βλεπω για φιλικο το διαζυγιο παντως, οποτε θα γλυτωσουμε και κανενα φραγκο να παρουμε και τερματοφυλακα.

Ladies and gentlemen,

Εχω να κανω μια πολυ σοβαρη δηλωση/καταγγελια σε ολα τα ανεξαρτητα Πανιωνια μπλογκς.

Ο Μr Βrfun ειναι ανικανοποιητος και μεγαλος μπαγασας (παντα με την καλη εννοια, που λεει και ο Ψινακης).

Αυτα προς γνωση και συμμορφωση.

Brfun, το Σαββατο στο συμποσιο με τον κηδεμονα σου !!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

ειναι πολυ καλο να εχουμε φιλους απο την Κυπρο και ειδικα απο την ΕΝΠ ο Πανιωνιος εχει περασει κυπελλακι στην επομενη φαση και παιζουμε με θρασυβουλο, οσο για Ρεκομπα τι να σου λεω τωρα... Παντος και χωρις να παιζει στην ομαδα μας εχει δωσει πολλα...

τρελοπανιωνιος είπε...

το κυπελλο εδω που τα λεμε ειναι και ενας απο τους στοχους μας ο αλλος ειναι πρωτη 5νταδα και Ευρωπη

Costix είπε...

Αδελφε Ενωσιτη,
- Ο Ρεκομπα ειναι ειδικη περιπτωση. Εμεις καναμε το καλοκαιρι χρυσο τον Τσακιρη να τον κρατησει και δευτερη χρονια και το εκανε. Ομως αφου επαιξε 3/4 παιχνδια στην αρχη, μετα τραυματιστηκε και απο τοτε δεν παιζει για λογους που ουτε και εμεις γνωριζουμε ακριβως. Ο επισημος Πανιωνιος λεει οτι ο παιχτης αυτη την στιγμη βελτιωνει την φυσικη του κατασταση για να μην ξανατραυματιστει. Ομως ολοι εχουμε την αισθηση οτι δεν τον χωραει (η δεν τον χωρανε) στην ομαδα. Νομιζω οτι ο βασικοτερος λογος ειναι γιατι δεν τρεχει και δεν μαρκαρει, κατι που στο συστημα που παιζει η ομαδα δεν κολαει πλεον. Ακουμε οτι παει στις προπονησεις με πολιτικα. Ισως να δοθει τελος στην σχεση με φιλικο διαζυγιο και να γλυτωσει η ομαδα καμμια 500,000 ευρω να τα δωσει να παρει τερματοφυλακα, και οποιον αλλον χρειαζεται. Με αυτα, δεν απαξιωνω τον Ρεκομπα, που ειναι τεραστιος παιχτης, αλλα πλεον αν αποφασισε η τεχνικη ηγεσια με την διοικηση πως δεν ταιριαζει στο στυλ παιχνιδιου μας, δεν μου πεφτει λογος (αφου στο πρωταθλημα εχουμε την 4η θεση και την 3η καλυτερη επιθεση). Παντως θα ειναι πολυ κριμμα, αλλα this is life.
- Κοψαμε 2600 διαρκειας φετος (ρεκορ), ομως καθε εβδομαδα μεσο ορο κανουμε γυρω στους 4-5,000 μαζι με προσκλησεις σε μαθητες, χορηγους, αθλητες κλπ.
- Περασαμε στο Κυπελλο με τον Παναιτωλικο (στα πεναλτυ) και ξαναπαιζουμε στις 13 Γεναρη με τον Θρασυβουλο στο γηπεδο της Φυλης για τους 8 (αγωνας νοκ-αουτ, οπως και ο προηγουμενος με Παναιτωλικο στο Αγρινιο).

Αυτα.

br fun_atic είπε...

Ρεκόμπα: Φαίνεται ότι οι δρόμοι χωρίζουν.Τρομακτικό συναίσθημα να βλέπεις αυτό τον άνθρωπο να παίζει. Δύσκολα λέγεται αλλά μάλλον δεν μπορούμε ή δεν μας άφησε να τον αξιοποιήσουμε όσο μπορούσαμε.Προσωπικά τον θέλω πίσω...Δεν μαρκάρει, αλλά οι πάσες του (που είναι και με τη μία) είναι θάνατος...Έτσι όπως έχει δέσει η επίθεση θα ήθελα να τον ξαναδώ...

Κύπελλο είμαστε στους 16, αντιμετωπίζουμε τον Θρασύβουλο (β'εθνική) και έχουμε ελπίδες γιά κάτι καλό με δεδομένο ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι έξω.

Μέσος όρος εισιτηρίων: Πονεμένη ιστορία.Σε εποχές που τα πράγματα πήγαιναν άσχημα 1000 εισιτήρια. Στα καλά μας έχουμε 5.000-6.000 κόσμο.
Φέτος επισήμως ο Μ.Ο είναι γύρω στις 3.500 (αλλά σίγουρα είμαστε περισσότεροι ίσως 4.000-4.500) και έχουμε πουλήσει 2.600 διαρκείας (έρχονται περίπου 1800 κάτοχοι).Δεν είναι συγκλονιστικά στοιχεία αλλά για τα δεδομένα μας είναι μια πολύ σημαντική πρόοδος. Ο Πανιώνιος έχει κόσμο αλλά είναι απαιτητικοί, καλομαθημένοι και λίγο του καναπέ...

Μπορείς να βρεις βιντεάκια στο youtube με κορυφαία βέβαια την ντρίπλα Εστογιάνωφ στον Καραγκούνη.
http://www.youtube.com/watch?v=RM_ApZ1FmBc
Μετά από αυτό ο γιος μου έχει την φωτο του Φαμπιάν σαν εικόνισμα. Βλέπεις όλα τα ξαδελφάκια είναι βάζελοι...

@costist...Δεν έρχομαι με τον κηδεμόνα μου. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να τον συμπαθήσεις περισσότερο από εμένα :)
Τώρα τελευταία μας έχει γίνει και μπον βιβέρ... Είχε έρθει κάποτε στην ιστορική μας έδρα και δεν είχε βρει τραπέζι. Πριν σε γνωρίσω.

Costix είπε...

Σωπα ρε μεγαλε....
Ειναι φυσικα Πανιωναρα ????

br fun_atic είπε...

Σου είπα ότι είναι γλυκούλης. Δεν σου είπα ότι είναι τέλειος...He is the V word...

Costix είπε...

F word.
Γι' αυτο δεν θα βρηκε τραπεζι.
Καλα, φιλαρα μου, ως αντεχεις μεσα σε τοσους Βαζελους ??? Ηρωας ο Brfun !!!

br fun_atic είπε...

είδες που δεν θα έρθω με τον κηδεμόνα μου;;;;

Katrinos είπε...

Ρε τι γίνεται εδω μέσα , για κατούρημα να πας (που λέει ο λόγος) και χάνεις τη μπάλλα απο τα πολλά σχόλια.

Λοιπόν επειδή έχουν ειπωθεί πολλά και για να αντιληφθούμε με στοιχεία τη ψυχοπάθεια που μας δέρνει, έκανα μία σοβαρή συζήτηση με τη (ψυχολόγο) γυναίκα μου,(η οποία βάλλεται απο το φαινόμενο σχιζοφρενούς Πανιωνίτιδας απο πολλές πλευρές -Πατέρας ,και οι δύο μπαρμπάδες της , σύζυγος και φυσικά υιός-) και τους λόγους αυτής.Προσπάθησα να της περιγράψω πολλά , αλλά δεν καταλήξαμε σε σαφές συμπέρασμα μέχρι που της έδειξα το πίνακα της βαθμολογίας και τότε τα κατάλαβε όλα !

5η Αγωνιστική 15οι (Πέφτουμεεεεεε)
10η Αγωνιστική 8οι (Το σώνουμε...)
14η Αγωνιστική 4οι (Vamoooos που λέει και ο καλιτέχνης.

Δεν μου απάντησε για το αν υπάρχει σωτηρία , απο τη μή απάντηση της κατάλαβα ότι είμαστε καταδικασμένοι.

Costi στο ταραμά μήπως τρίψουμε κανα βαλιουμ......

amanAM είπε...

Ότι ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, κανένας δεν μπορεί να το αμφιβητήσει. Αλλά, εάν ήθελε ή μπορούσε να στρωθεί στην προπόνηση, να αποκτήσει φυσική κατάσταση και να προσφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, στον Πανιώνιο θα ερχότανε?

Ο Ρεκόμπα έδωσε στον Πανιώνιο ένα μέρος από την λάμψη του ονόματος του, είδαμε μερικές ενέργειες που δεν τις έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, και είναι μια πολυτέλεια την πληρώσαμε ακριβά. Το πρόβλημα με τον Ρεκόμπα είναι ότι έχει μόνο παρελθόν.

Αντιθέτως, ο Ριέρα και ο Εστογιάνωφ, είναι παίκτες που έχουν ακόμα περιθώριο για κάποια καλή μεταγραφή σε καλύτερο πρωτάθλημα, δεν είναι χορτάτοι από τίτλους και αναγνώριση, και παλεύουν να διακριθούν.

lefterix είπε...

Μιά χάρη μόνο σας ζητώ, σήμερα που γιορτάζω,
δόστε μου κι άλλα ντεσιμπέλ, στη 2 να φωνάζω...

Γιά δώρο η ομάδα μου, σημερα του Αη Λευτέρη,
αν δεν μπορεί πρωτάθλημα, το κύπελλο να φέρει...

Νά'ταν η θάλασσα ρακή, και το κρασί ποτάμι,
να πίναμε ατελείωτα, και να μη λέμε "ΦΤΑΝΕΙ"...

amanAM είπε...

όπως σου είπα και αλλού, φέτος του Άη Αντώνη,
Να πάρουμε πρωτάθλημα, να κουνήσουμε σεντόνι!!!

(του τσάμπιονς ληγκ βεβαίως βεβαίως)

lefterix είπε...

Τελικά είμαστε πολύ τρελλοκομεία....
χαχαχαχαχαχαχαχα...
ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ....

amanAM είπε...

Επειδή κι άλλοι μπορούμε να γράψουμε στιχάκια, πάρε τούτο:

Γιατί να περιμένω, πρώτα να αποθάνω,
Να βρω χαρά στην μάταιη τούτη πλάση,
Ο φετινός Πανιώνιος, δεν έχει κάτω είτε πάνω,
Αντίπαλος σαν θα βρεθεί, τα αρχ..ια θα μας κλάσει!!!

amanAM είπε...

Διόρθωση:

Γιατί να περιμένω, πρώτα να αποθάνω,
Να βρω χαρά στην μάταιη τούτη πλάση,
Ο φετινός Πανιώνιος, δεν έχει κάτω ή πάνω,
Αντίπαλος σαν θα βρεθεί, τα αρχ..ια θα μας κλάσει!!!

Griniaris είπε...

Λευτέρη χρόνια σου πολλά,της Κρήτης παλικάρι
να είσαι πάντοτε καλά,με του Θεού τη χάρη

Να γράφεις μαντινάδες για την Πανιωνάρα
κι όπου σταθείς κι όπου βρεθείς,να διώχνεις την αντάρα.


ΥΓ.Ελπίζω να μην μάθουμε για τον Ρεκόμπα τόσα πολλά όσα για τον Λίνεν...

Costix είπε...

Griniaris, η σιγη (των αμνων) ειναι παγια τακτικη της Διοικησης και του Τσακ. Παντως μαλλον καλο κανει να μην βγαινουν πολλα στην φορα, μπορει να μην ειναι πολυ δημοκρατικο, αλλα ξερεις πολλους που μπροουν ν' αντεξουν την αληθεια ???
Λευτερατσι, χρονια πολλα και καλα. Πολυχρονος και πολυχρωμος, λεβεντη μου.
Jon, το βαλιουμ δεν μας κανει τιποτα, θελουμε πολυ πιο ισχυρα ψυχοφαρμακα (για να μην σου πω φυτοφαρμακα). Αλλα αξιζει η ζωη χωρις τρελλα ??

υ.γ. εχω την αισθηση, οσο περναει ο καιρος, οτι το προβλημα στην ομαδα ηταν μεταξυ Φερερα και Ρεκομπα. Ειχε ειπωθει απο διαφορες πλευρες με τροπο (Τζαβελας "δεν ειναι μονο οι Ουρουγουανοι η ομαδα", Μπαλαμπαν "τα ειπαμε μεταξυ μας στα αποδυτηρια" κλπ). Προφανως στο πολυωρο Δ.Σ. μετα το ματς με τον αστερα, εδωσε τις ευλογιες του και ο τσακ, ωστε να εχει free hand ο εμιλ στις επιλογες του, ηρθε το ματς με τον γαβρο με τον τραυματισμο του αλβαρο και μετα ολα αλλαξαν ''μαγικα''. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ειναι πολυ προφανες οτι δεν ταιριαζει το στυλ του Αλβαρο (χωρις καμμια απαξιωση) στο συστημα του Φερερα και στο παιχνιδι της ομαδας. Θυμαστε οταν επαιζε ο Ρεκομπα, που περπατουσε και ο Μπαλαμπαν ?? Τωρα τρεχει !!!!
Καλημερα σε ολους.

zamis είπε...

Λευτερη χρονια πολλα και μαγικα!

υ.γ. η τελευταια παραγραφος του Costi τα εξηγει ολα.

Griniaris είπε...

Costi,τη σιγή τη δέχομαι,την κοροϊδία δεν αντέχω.Μην ξεχνάμε ότι στα πρώτα παιχνίδια που η ομάδα σερνόταν ήταν ο μόνος που έτρεχε.Μετά τον τραυματισμό του είναι που άρχισαν τα όργανα.Η ομάδα πήρε τα πάνω της και ξαφνικά o Ρεκόμπα δεν "χωράει".Πότε ακριβώς δοκιμάστηκε και βγήκε αυτό το συμπέρασμα;Στις ατομικές προπονήσεις;Γιατί η τελευταία εντύπωση που είχαμε ήταν ότι ο Ρεκόμπα φέτος τρέχει και οι άλλοι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Πότε δοκιμάστηκε σχήμα με Ρεκόμπα πίσω από Μπάλαμπαν-Ριέρα τώρα που πετάνε;Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αυθαίρετα βγήκε μια απόφαση "o Ρεκόμπα δεν μας κάνει" και διοχετεύτηκαν στον τύπο διάφορες μπαρούφες.Πως είναι δυνατόν από μια ισχυαλγία να βγαίνει ξαφνικά ιατρικά τελειωμένος;Κι αν είναι έτσι γιατί δεν ανακοινώνεται;Αυτή είναι η σιωπή;Γι αυτό ζητάω απλά μια ξεκάθαρη εξήγηση...

Costix είπε...

Griniari, διαβασε το ακολουθο για να σου λυθουν οι αποριες.

http://www.sport-fm.gr/article/209181

Αυτο που φαινεται ξεκαθαρα ειναι οτι επαθε υποτροπη. Ειναι γνωστο οτι απο φυσικη κατασταση πασχει (θυμασαι που ειχε πει και μονος του οτι ειναι κρετινος, τεμπελης, δεν δουλεψε ποτε στο θεμα φυσικης καταστασης κλπ). Προφανως στην ηλικια που ειναι, μαλλον δεν μπορει να καταφερει να φτασει σε φυσικη κατασταση τετοια, που να μην παθαινει καθε λιγο θλασεις και τραυματισμους. Αυτο βεβαια, δεν μπορει να βγει να το δηλωσει η Διοικηση, γιατι οπως καταλαβαινεις του τερματιζει ετσι την καριερα. Αρα, σιωπα και αφηνει τον παιχτη να δει τι θα κανει μονος του. Που βλεπεις καποιο λαθος ??? Οταν η κοροιδια (που λες) γινεται με γνωμονα το συμφερον του παιχτη.

Υ.γ. Απ' οτι φαινεται η υπερπροσπαθεια που εκανε ο Αλβαρο στην αρχη, τον εκαψε τελειως.

zamis είπε...

Griniari καλημερα:)

Ειναι εμφανες οτι ο Φεραρι ειπε πως δουλεια με το Ρεκομπα μεσα στην ομαδα δεν γινεται.Ειναι εμφανες οτι οι υπολοιποι παικτες ταυτισθηκαν και εκτοτε αρχισαν να βγαζουν ματια.
Ειναι εμφανες οτι ο Ρεκομπα,χωραει δε χωραει,ειναι ξενο σωμα.
Ειναι εμφανες οτι δεν πρεπει να περιμενουμε τιποτα.
Συμφωνω ομως οτι καποια στιγμη ο Τσακ θα πρεπει να πει τα πραγματα με ειλικρινεια.Η ιστορια αυτη εχει πικρανει πολυ κοσμο ετσι οπως εξελιχθηκε.

Miltos@Chios είπε...

Στο παιχνιδι με τον Αστερα,εχοντας ολη την εικονα του αγωνιστικου χωρου ο Αλβαρο ηταν ο μονος που ετρεχε και προσπαθουσε.Μαλλον ομως-δυστυχως -τελειωνει και περνωντας τα χρονια θα λεμε οτι ενας παικτης του διαμετρηματος του Ρεκομπα φορεσε τα κυανερυθρα.Ενας παικτης ομως που δεν προσεφερε τα αναμενομενα.

Miltos@Chios είπε...

Λευτερη χρονια πολλα!

Costix είπε...

Διαβαστε κι αυτο

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116759

zamis είπε...

Ενταξει,να τελειωσει η ιστορια αυτη με τον καλυτερο για το προφιλ του Πανιωνιου τροπο και συνεχιζουμε.
Τα διδαγματα νομιζω μπορουμε να τα παρουμε ολοι μας.

Costix είπε...

Δεν μπορει ο Τσακ να βγει να πει σημερα οτι ο παιχτης ειναι καμμενος λογω συνεχων τραυματισμων, γιατι του τελειωνει ετσι την καριερα. Για μενα καλα το χειριζεται. Εξ αλλου ο πιο μεγαλος χαμενος αυτος ειναι που εβαλε τα λεφτα, ενω θα μπορουσε να τα αξιοποιησει σε αλλον παιχτη, πιο χρησιμο ουσιαστικα για την ομαδα. Μην ξεχνατε οτι και ο Λινεν δεν ηθελε τον παιχτη, προφανως γιατι εβλεπε μακρυα και χωρις πανθηρικες παρωπιδες (τις οποιες δυστυχως, τουλαχιστον οταν τον εφερε στην ομαδα, διεθετε ο Τσακ).

Τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους και να μαθαινουμε απο αυτα.

Μην ξεχνατε τι μας εκανε η αλλη βεντετα, ο χοουχουτος. Πηγε κυριολεκτικα να μας διαλυσει. Βεβαια, ο Αλβαρο πρεπει να ειναι καλος χαρακτηρας, γιατι δεν φανηκε προς το εξω να υπαρχει καποια ιντριγκα στα αποδυτηρια.

Griniaris είπε...

Μακάρι zamis kai Costi να είναι όπως τα λέτε εσείς αν και διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις.Τρέμω στην ιδέα να πάει στον ΠΑΟΚ και να βγάζει μάτια.Τρέμω για σας γιατί από τη γκρίνια που θα έχω κάθε μέρα θα πάρει φωτιά το blog μέχρι ο br να με διαγράψει...

zamis είπε...

Μη φοβασαι τιποτα Griniari.Το ζητουμενο τωρα ειναι να διατηρηθει και να ενισχυθει ακομα περισσοτερο η ισορροπια που εχουμε βρει.
Vamos!

Slippy είπε...

Xairetw ta trelamena kyanerythra aderfia!
Xairetw kai ton aderfo apo Kypro!
Xairetw kai to 2o universal meeting sas(pou gia 2h fora den tha boresw na dhlwsw sym/xh kai na sas gnwrisw apo konta).

Os synhthws me kalyptete me thn Omo-logia sas, thn forma ths omadas, thn forma toy Recoba(pou den thn foraei kai tha ton xairethsoume)k.l.p.
alla tha kleisw to sxoliaki mou parapempontas sto sxolio toy makh sto blog tou...Ontws pikra to 2-2 apo 0-2 alla den peirazei na mhn paroun kai ta myala tous aera oti giname kai Barcelona...

Paniwnara 4ever

Y.G. Kales mases,piwmata kai epikodomhtika symperasmata sto Universal....

Griniaris είπε...

Όπως επίσης θα περιμένω και την απάντηση στο ερώτημα σου zamis.Τι θα γίνει με τα λεφτά που εξοικονομούνται;Θα ενισχυθεί η ομάδα(μην ακούσω τίποτα για πλήρης) η απλά θα καλυφθεί μέρος του ελλείμματος;

Ευσεβείς πόθοι:
Προσωπικά προτείνω ανταλλαγή Ρεκόμπα-Φερνάντεζ αν δεν γίνεται αλλιώς...

br fun_atic είπε...

Λεβέντη Λευτέρη ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΑ!!!

Για τον Ρεκόμπα: 1. Δεν μάθαμε ποτέ πόσο στοίχισε η παραμονή του στην ομάδα. Το οικονομικό είναι πάντα ένα πολύ σοβαρό θέμα στις σχέσεις της ομάδας με ένα παίκτη...

2. ο κος Φερέρα ανέλαβε την ομάδα με τον Ρεκόμπα. Η ανανέωση έτσι κι αλλιώς ήρθε αργότερα. Συνεπώς ήξερε ότι θα έπρεπε να βρει τρόπο να τον αξιοποιήσει. Εννοείται ότι προέχει το καλό της ομάδας, όμως δεν είδα να προσπάθησε να τον χωρέσει κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν χωράει στην ομάδα η κάθετη πάσα του Αλβάρο. Γιά την ιστορία να πω ότι έγινε καλά μέχρι και ο Σμόγιε. Όχι ο Αλβάρο με την οσφυαλγία και τις θλάσεις...

3. Προσπαθώ να κρατήσω μια εντελώς αντικειμενική στάση απέναντι στον Αλβάρο. Πρέπει να σας θυμίσω ότι πέρσι και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα κατεβάσει από το μπλογκ τις φωτογραφίες και τα βίντεό του, ενώ είχα περιορίσει και τις αναφορές μου στο ελάχιστο, ακριβώς επειδή θεωρούσα ότι είχε συμπεριφορά που έβλαπτε (χούτος, τραυματισμοί, ταξίδι στην Ουρουγουάη κ.λ.π). Και αυτά όταν άλλοι τον είχαν θεοποιήσει.

4. Έχω στο μυαλό μου ένα σενάριο το οποίο το γράφω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη ακριβώς επειδή δεν στηρίζεται σε διασταυρωμένες πληροφορίες.
Θεωρώ βέβαιο ότι η ανανέωση του Ρεκόμπα έγινε για λίγα χρήματα. Παράλληλα προέκυψαν προσωπικά προβλήματα και πρόταση από ομάδα της χώρας του. Ο Αλβάρο δεν είχε κρύψει ποτέ ότι ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ουρουγουάη. Προφανώς δεν τα βρήκε με τον προπονητή, άρχισε να νοιώθει και μειωμένος από το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας (το οποίο ασφαλώς και είχε δεχθεί, αλλά έτσι είναι οι βεντέτες) και από εκεί και πέρα κάνει ένα συντηρητικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων που θα του επιτρέψει να διατηρείται σε σχετική φόρμα για να ενταχθεί ομαλά σε ομάδα της χώρας του.Να θυμίσω ότι εκεί έχουν καλοκαίρι και σίγουρα δεν θα άντεχε να παίζει φουλ στο πρωτάθλημά μας και μετά να κάνει και προετοιμασία.

Αν δεν πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο, τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κρατάει δυνάμεις για τον δεύτερο γύρο για να αποτελέσει το "μυστικό" όπλο μας, όταν οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν διαβάσει καλά το σημερινό παιχνίδι μας...

zamis είπε...

Δυο εβδομαδες εξω με θλαση στον τετρακεφαλο ο Φερναντεζ griniari:)

Griniaris είπε...

Δεν ξαναλέω όνομα παίκτη...

br fun_atic είπε...

Γιατί δεν ασχολείσαι με τα ονόματα αντιπάλων μας;

zamis είπε...

Διαβαστε αυτο.
http://dikisports.blogspot.com/2009/12/blog-post_2511.html

br fun_atic είπε...

Δεν είναι πολύ ύποπτο να καταγγέλουν τόσο εύκολα αυτά τα πράγματα, οι άνθρωποι που τα έπρατταν; Γιατί προφανώς και στην ομάδα έπαιζαν και τα χρήματά τους εισέπρατταν κανονικά και η καριέρα τους δεν τελείωσε. Άρα, εάν και εφόσον υπήρξαν τα στησίματα, τότε οι καταγγέλοντες ήταν αυτοί που τελικά πραγματοποιούσαν τις συμφωνίες των αφεντικών...

Griniaris είπε...

Το πιο ύποπτο ακόμη είναι ποιός και γιατί εμφανίζει τέτοιες δηλώσεις κάποιων ανύπαρκτων τριτοκλασάτων παικτών την παρούσα χρονική στιγμή.

br fun_atic είπε...

Λέει και κάτι απίθανο. Ότι το κόστος του στησίματος είναι ένα ποσό μεγαλύτερο από το πριμ της νίκης. Άρα ο παίκτης τι επιλογές έχει; Ή παρακούει τον πρόεδρο, κερδίζει και εισπράττει έστω και με καθυστέρηση το πριμ της νίκης (γιατί αυτά είναι δεδουλευμένα και δεν κρύβονται) ή τον ακούει και εισπράττει άμεσα περισσότερα χρήματα. Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο;;;

zamis είπε...

Παντως,περα απο οτι ολα αυτα δεν αποδεικνυονται με τιποτα και μπαζουν,ειναι οντως περιεργο,οπως λεει ο griniaris,που παλι εμπλεκεται απο καποιους ο Πανιωνιος τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

br fun_atic είπε...

Όλως περιέργως, αυτές οι εξομολογήσεις έγιναν φέτος που η ομάδα πάει για Ευρώπη και όχι για παράδειγμα πέρσι ή ακόμη καλύτερα με την αποχώρηση των συγκεκριμένων παικτών από την ομάδα.Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; Ειλικρινά δεν τους θυμάμαι...

Costix είπε...

Αυτα ειναι χυδαιοτητες και στημενα. Εχουμε να φαμε πολυ πολεμο απο δω και περα. Αμα τα βαζεις με το κατεστημενο, αυτα περνας. Ομως πιστευω οτι θα μας πεισμωσει ακομα περισσοτερο.

br fun_atic είπε...

Τι έγινε Κατερινούλα (Χέλμη - θα φαρμακωθώ Ντορύ κ.λ.π)... Θα βάλεις τον Φούντα - Ευτύχη να μας γράψει κάτι;;;

Costix είπε...

Ο ευτυχης ακομα εξοικειωνεται με το περιβαλλον (να χεσω μεσα, 100 χρονια πανω στα computer) και μολις αισθανθει ετοιμος θα γραψει. Για τραβειχτε του λιγο το αυτακι στο παγκοσμιο.

br fun_atic είπε...

Πότε να προλάβουμε; Στα πέντε πρώτα λεπτά τραγουδάει την τραμουντάνα...

br fun_atic είπε...

Τίτλοι τέλους για Ρεκόμπα;
http://www.sport-fm.gr/article/209181

br fun_atic είπε...

κι άλλο πιο συγκεκριμένο
http://www.novasports.gr/default.asp?aid=196109

br fun_atic είπε...

τελικά μόνο εμείς δεν το ξέραμε...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116759

br fun_atic είπε...

τι το ήθελα το σερφάρισμα...Ναι είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά τερματοφύλακα χρειαζόμαστε...
http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9898:2009-12-14-14-48-36&catid=47:2008-06-09-00-30-45&Itemid=366

zamis είπε...

Εχουμε δημοσιευματα λοιπον που λενε οτι ουτε κεντρικο αμυντικο ουτε τερματοφυλακα παιρνουμε συν τα χρηματα που εξοικονομουνται απο το τελος Ρεκομπα.
Κι εγω το βιολι βιολακι.Χαφομπροστα θα ενισχυθουμε?

br fun_atic είπε...

Τώρα μου ήρθε φλας και θα γίνω κακός.
Έλεγε ο Φερέρα για τον Τσότσαλιτς ότι πρόκειται για μεταγραφή του μέλλοντος και εκείνος δεν μπορεί να εκφέρει άποψη γιατί έχει περιορισμένο συμβόλαιο (τρία χρόνια βέβαια δεν τα λες και λίγα - 26 χρονών θα είναι τότε ο Τσότσαλιτς). Αφού λοιπόν ενδιαφέρεται για το σήμερα γιατί δεν καλύπτουμε τα κενά που έχουμε τώρα;Γιατί για παράδειγμα δίνει τόσες ευκαιρίες στον Όμο που και αυτός είναι μεταγραφή του αύριο (και μεθαύριο μπορώ να σου πω);

Αφού ο παίκτης δεν μας κάνει τώρα γιατί δεσμεύουμε για λογαριασμό του θέση ξένου;

Ron Barceló είπε...

Αναμενόμενο για Αλβάρο. Όσο εμείς όμως ασχολούμαστε με τη v-θλάση του Τσίνο, ο Μάκαρος έκλεισε Σμολάρεκ.
Ε ρε γλέντια...

SOULEYMANI OMO FOR PRESIDENT

br fun_atic είπε...

Δεν τον έκλεισε ο Μάκαρος. Του τον έκαναν δώρο τα παιδιά του για τη γιορτή του. Ήμαρτον Κύριε!!!Το έγραφε η sporday...

Τι να πάρουμε δώρο στον μπαμπά; Να τoυ πάρουμε μια κολόνια;;; Μιά κομπολογάρα ίσως;;; Μπααααα, ας του πάρουμε τον Σμολάρεκ...700.000 τον χρόνο για δώρο γιορτής...Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να μην έχει και τα γεννέθλιά του ο Big Mac γιατί βλέπω να την κάνουν την Καβάλα μεικτή κόσμου...

Απ' ότι φαίνεται εμείς πρέπει να περιμένουμε μέχρι του Αγίου Κωνσταντίνου και εφόσον βέβαια η κα Προέδρου θελήσει να κάνει μια τόσο λεπτή χειρονομία...

Κα Πάολα, αν ψάχνετε δώρο Χριστουγέννων για των Κωνσταντίνο, μπορείτε να του πάρετε έναν καλό τερματοφύλακα ή έναν σέντερ μπακ;;;;;

Φαντάζομαι την έκπληξή να ξυπνήσει ο Χριστιανός το πρωί των Χριστουγέννων και να δει τον Μπουφόν κάτω από το δέντρο!!!!

re-la-re είπε...

μπέργκενσεν-Μπάκερουτ ήταν τη χρονιά που πήραμε το Κύπελλο και νομίζω και την επόμενη ενώ ο Κρούσσε ήταν ένα πολύ καλό δεξί μπακ που πρακτικά λόγω τραυματισμού έπαιξε μόνοσ τον πρώτο γύρο της χρονιάς που πήγαμε στους 8 του κυπελούχων.

Aυτά τα γράφει ο Κυριάκος Θωμαίδης που είχε τη Δίκη της Δευτέρας και που του είχε πει ο Αχιλλέας στον αέρα ότι σε δυο - τρεις βδομάδες με αυτά ποου λέει θα του κόσψουν την εκπομπή και όντως η εκπομπή μετά από λίγο σταμάτησε. Είναι ο άνθρωπος που έβγαλε και κυνησε το θέμα της παράγκας.

Είναι όμως και βαμένος Αρειανός. Τον τελευταίο καιρό έιναι στο περιθώριο. Αν μπορούν να αποδείξουν ότι κάποιος τα έπιασε ας το κάνουν. Με εκπλήσσει όμως ότι ενώ είχαμε στον Τραινταφυλόπουλο δήλωση τπυ Πανόπουλου ότι μιλούσε με την παράγκα για να προστατεύσει την ομάδα να μην αναφέρεται πουθενά.

br fun_atic είπε...

Υπάρχει και οπτικοποίηση του θέματος...

re-la-re είπε...

τι εννοείς με την οπτικοποίηση;

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Miltos@Chios είπε...

Ζιζι Ρομπερτς-ειχε βαλει το γκολ στην Λεωφορο ,στο 0-1.

re-la-re είπε...

Οι "αποκαλύψεις" δεν αναφέρονται στην περίοδο Μπέου αλλά στην περίοδο Σιότροπου. Συνεπώς κανένας Νορβηγός ποδοσφαιριστής δεν πιέστηκε από τον Μπέο.
Τότε που ο Λουκάς είχε πολύ καλές σχέσεις με τους Μητροπουλαίους όπως έγραψε και ο Καρπετόπουλος.

amanAM είπε...

Δεν είπα ότι ο Μπέος ήταν τότε πρόεδρος, τον ανάφερα γιατί αυτός τουλάχιστον δεν τόπαιζε κολλεγιόπαιδο, όπως τόσοι άλλοι που το παίζουν οσίες Μαρίες, και στην πραγματικότητα είναι λαμόγια ολκής.

amanAM είπε...

Τώρα που το ξαναδιαβάζω, το έχω διατυπώσει λάθος, και δημιουργεί παρεξήγηση, σε σχέση με αυτό που εννοούσα. Γράψτε λάθος.