Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ



Ο Αλβάρο Ρεκόμπα ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε και πιθανότατα θα φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου. Ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου για κάποιο διάστημα.
Δυστυχώς είχαμε ελάχιστες ευκαιρίες να τον θαυμάσουμε στο γήπεδο. Οι ενέργειές του ήταν απλά εξωπραγματικές. Πολύ φοβάμαι ότι οι ίδιοι του οι συμπαίκτες αδυνατούσαν να αντιληφθούν την ποδοσφαιρική του ευφυΐα και να πιστέψουν ότι ο μεγάλος Αλβάρο μπορούσε απλά να κάνει το αδύνατο. Θρύλος.
Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής. Τα όνειρα δεν έχουν τιμή και το ταλέντο δεν αποτιμάται λογιστικά, ούτε καν από ένα σύλλογο με τις δικές μας περιορισμένες οικονομικές ικανότητες.
Τελικά η είδηση είναι πικρή. Μπορεί να μην προσέφερε αγωνιστικά αυτό που ελπίζαμε – το περιβόητο 50% των δυνατοτήτων του. Όμως και μόνη η παρουσία του μας έκανε παγκοσμίως διάσημους. Δεν κατορθώσαμε να εκμεταλλευτούμε ούτε το ταλέντο του, ούτε τις διασυνδέσεις του ούτε το όνομά του σε επίπεδο πωλήσεων. Ήταν αδύνατον να διαχειριστούμε ένα τόσο μεγάλο όνομα όντας απλά ευσυνείδητοι ερασιτέχνες. Και μέσα σε όλα αυτά και στα πλαίσια της μεταγραφής του χάσαμε και τον μεγάλο Έβαλντ Λίνεν για τους λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε.
Κρατάμε όμως και κάποια θετικά. Με την μεταγραφή του Ρεκόμπα, η διοίκηση του Πανιωνίου απέδειξε ότι έχει την θέληση να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει ψηλά τον Πανιώνιο. Απέδειξε ότι έχει την δυνατότητα να δαπανήσει χρήματα για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ίσως τελικά να μην μπορούμε να διαχειριστούμε ακόμη παίκτες αεροδρομίου. Τουλάχιστον όμως εντοπίσαμε τις αδυναμίες μας και ελπίζω να μπορέσουμε να τις διορθώσουμε. Γιατί οι μεγάλες ομάδες γίνονται από μεγάλους παίκτες. Και οι μεγάλοι παίκτες είναι αυτοί που μαγνητίζουν τον κόσμο.
Εννοείται ότι η διοίκηση του Πανιωνίου πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση κάποιου ή κάποιων παικτών που θα μπορέσουν να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα. Αν ο Αλβάρο ήταν μια πολυτέλεια ας καλύψουμε επιτέλους τις βασικότατες ανάγκες μας.

Υ.Γ
Έχω δύο φανέλες με την υπογραφή του, αυτόγραφα και τη φωτογραφία που έβγαλε με τον γιο μου και κοσμεί το γραφεί μου (μαζί με τις φωτογραφίες του Λόλο και του Φανούρη). Αυτά για εμένα είναι πλέον πολύτιμα κειμήλια.

90 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μαυρίσαμε σήμερα...

Slippy είπε...

Einai pragmati krima apo oles tis plevres pou den ton "ekmetalefthikame" estw kao kata 50%....

Ena megalo eycharistw ston Chino(kia ston proedro vevaia) pantws pou ton eida estw na foraei thn fanela toy Istorikou...

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά, αν υπάρξει τέτοια, που ο πρόεδρος θα προχωρήσει σε μία επένδυση ή μία υπέρβαση θα πρέπει πρώτα να έχει δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο που θα την υποστηρίξει....
Διαβάζω για συγκινητική αποχώρηση κ.λπ...Κακά τα ψέμματα δεν φεύγει όπως πρέπει....και ίσως οι επόμενες συνεντεύξεις του μας πονέσουνε...

Katrinos είπε...

Κρίμα...... grazie Chino.

zamis είπε...

Στραβα ηρθε και στραβα φευγει,μεταξυ μας.
Κραταμε τα θετικα και παιρνουμε(ολοι)διδαγματα για το μελλον.
Vamos!

Griniaris είπε...

Όσο και να περιμένεις κάτι τελικά δεν πονάει λιγότερο...
Κρίμα για όλα...

br fun_atic είπε...

Διαβάζοντας διάφορα Πανιώνια σχόλια σε διάφορα site διαπιστώνω ότι τελικά για την αποχώρηση του Αλβάρο στεναχωρηθήκαμε περισσότερο εμείς που του κάναμε κριτική και όχι εκείνοι που έτρεχαν στο αεροδρόμιο...

Katrinos είπε...

Το λένε και κυβίστηση..... να σου θυμίσω ότι όπως σου έχω πεί και απο κοντά στο ποδόσφαιρο ο πελάτης ΔΕΝ έχει πάντα δίκιο.

re-la-re είπε...

Εκείνοι είναι κατευθυνόμενοι. Είμαι πολύ φορτισμένος αυτή τη στιγμή αλλά είναι μερικά πράγματα τα οποία είναι νομοτελειακά να γίνουν.

Η αποχώρηση Αλβάρο ήταν προαποφασισμένη. Δεν τον άφησαν καν να προσπαθησει να επανενταχθεί στην ομάδα. Ο ... προπονητής του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει για να μη χαλάσει τη χημεία της ομάδας. Η χημεία που φτιάχνει με τις συνεχείς γκέλες του Ομο. Ενώ ο Σμόγιε μπορεί να μπει χωρίς πρόβλημα φυσικής κατάστασης και χωρίς να χαλάσει η χημεία. Θυμάστε τα σχόλια για το τι καλά παίζει η ομάδα χωρίς τον Ρεκόμπα, τις ατάκες του Τζαβέλα για τό ότι η ομάδα δεν είναι οι δύο ουρουγουανοί κλπ. Ηταν μια προκαθορισμένη εξέλιξη.

Απλά τώρα αντί να έχουμε τους γερμανούς στα αποδυτήρια έχουμε τους βέλγους.

Λοιπόν εγώ λέω στον κύριο Φερέρα. Είστε εξαιρετικά λίγος για τον Πανιώνιο. Οταν θα μας αδειάσετε τη γωνιά θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο.

re-la-re είπε...

Οικοδεσπότα: Μετά τις σημερινές εξελίξεις και τη σημερινή μου τοποθέτηση επιμένεις ακόμα να έρθω στο Παγκόσμιο;

Εγώ επιμένω να μην έρθω. Και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ θαυμάζω τις ποδοσφαιρικές μεγαλοφυίες, με εμπνέουν οι μεγάλοι παίκτες, και δεν έχω καμια όρεξη να τσακώνομαι πάνω από το κοκορέτσι μου για παικτάκια που δεν ξέρουν ποια πλευρά να μαρκάρουν και όμως είναι αναντικατάστατοι στον Πανιώνιο.

Σου υπόχομαι ομως κάτι. Το πρώτο τσιμπούσι που θα γίνει μόλις φύγει ο Φερέρα θα το κεράσω εγώ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@pgss1890

Εγραψα στο μπλοκ σου κάποια σχόλια για το θέμα. Ψυχραιμία!

Θέλεις να φύγει ο Φερέρα για να έρθουν καλύτερες μέρες στον Πανιώνιο;

Οι δηλώσεις του Τζαβέλα ήταν μέρος σχεδίου εναντίον του Ρεκόμπα;

Πότε ο προπονητης δήλωσε ότι ο Ρεκόμπα χαλάει τη χημεία της ομάδας;

Και ένα τελευταίο η ομάδα δεν έπαιξε καλύτερα χωρίς τον Ρεκόμπα; Το ίδιο παίζαμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με Ρεκόμπα, το ίδιο παίζουμε τώρα; και πριν πεις για τον Ομο, ο Ομο έπαιζε πάντα...

Αγαπητέ μου pgss1890 γιατί τόση εμπάθεια με τον Φερέρα; Και κυρίως που φταίει ο Βέλγος για το ότι ο Ρεκόμπα έχει τόσα προβλήματα τραυματισμών;

Μάκης

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Και κατι άλλο. Αν πιστεύεις στα επιχειρηματα σου δεν πρέπει να κρύβεσαι...

re-la-re είπε...

Σοβαρά; Το αντίθετο. Εχει σημασία για την αξία του επιχειρήματος αν το επιχείρημα το διατυπώσει ένα κουνούπι ή ένας ελέφαντας;

Δεν νομίζω.

Και δεν κρύβομαι. Στη γιορτή που θα κάνουμε όταν φύγει ο άμπαλος που έχουμε στον πάγκο θα έρθεις και εσυ να με γνωρίσεις.

Οσο για τον Φερέρα τα είπε όλα ο πρόεδρος: Είναι κωλοτούμπας είπε. Συνεπώς τι αξία έχουν οι δηλώσεις του; Σήμερα τις πιστεύει αύριο όχι.

Griniaris είπε...

@Μάκη
θα μάθουμε ποτέγιατί πραγματικά έφυγε ο Ρεκόμπα;
Και κάτι άλλο όσον αφορά στον Φερέρα.Οποιοσδήποτε προπονητής δήλωνε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται σέντερ-μπακ θα έπρεπε τουλάχιστον να κινεί υποψίες και στον φανατικότερο υποστηρικτή του...

br fun_atic είπε...

Παγκόσμιο σημαίνει παρέα.
Παρέα σημαίνει άνθρωποι με απόψεις.Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε, μπορούμε να κουβεντιάσουμε και είμαστε αρκετά μεγάλοι για να κρατήσουμε επίπεδο κουβέντας. Υπό αυτές τις συνθήκες και προυποθέσεις, ναι επιμένω.

Αν ήμουν στη θέση σου και με προκαλούσε από πάνω ο Μάκης δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω...Να μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο ρίσκο το παίρνει ο Μάκης που δέχεται να βρεθεί με μια παρέα ανθρώπων που αποδεδειγμένα έχει πολλές διαφορετικές απόψεις...

Και ο Μάκης και εσύ γνωρίζετε καλά ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις πάνω σε θέματα. Βασικά θα συναντηθούμε γιά να διασκεδάσουμε. Αφού θα είναι ο Μάκης είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί ερωτήσεις και μάλιστα σκληρές. Προσωπικά όμως πηγαίνω γιά να διασκεδάσω με μία παρέα Πανιώνιων που μοιραζόμαστε μια κοινή αγάπη. Ο.Κ δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με όλους...Και τι έγινε...

re-la-re είπε...

Και για να τελειώνουμε:
Απάντησε μου Μάκη: Σου δίνω αυγά και αποφασίζεις να μεγειρέψεις. Και θέλεις να φτειάξεις μοσχάρι ψητό. Θα πετύχει;

Ενώ αν φτειάξεις ομελέττα θα πετύχει. Ο Ρεκόμπα αριστερό χαφ που τον ήθελε ο άμπαλος δεν μπορούσε να παίξει.

Απλά πράγματα. Εγώ από τον προπονητή θέλω να στηνει την ομάδα με βάση το υλικό που έχει και όχι το σύστημα που έμαθε στο σχολείο. Προπονητής που πάιζει ένα μόνο συστημα είναι για μένα άμπαλος.

zamis είπε...

Συναγωνιστες ψυχραιμια.
Μας αρεσει δεν μας αρεσει,ο προπονητης και η υπολοιπη ομαδα ''απεβαλλαν''το Ρεκομπα.Αυτο νομιζω ειναι αδιαμφισβητητο.Επειδη λοιπον με τα αν δεν κανουμε δουλεια,πρεπει να αποδεχομαστε τα γεγονοτα.
Η ομαδα παιζει εξαιρετικα και πρεπει,αν γινεται,να ενισχυθει κι αλλο.
Οχι αλλος κυκλος εσωστρεφειας,ο Ρεκομπα ειναι παρελθον.

vyruss είπε...

Δε θα κρύψω τη συγκίνησή μου τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά τον Ρεκόμπα μέσα στο γήπεδο. Μέχρι τότε δεν ήταν αληθινό για μένα.

Gracias por todo, Álvaro!

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Αδερφια τα πράγματα είναι απλά. Ο Ρεκόμπα δεν μπορούσε από πλευράς υγείας να αγωνιστεί. Ιατρικά ο Αλβαρο ήταν "τελειωμένος". Τι να κάνουμε;

Αν ο Αλβαρο ήταν ΟΚ κανένας Φερέρα δεν θα μπορούσε να τον "φάει".

Μην ψάχνουμε φαντάσματα.

τα υπόλοιπα το Σάββατο από κοντά...

άκης

Steve είπε...

Πρέπει να σκεφτούμε λίγο την οικονομική πλευρά του θέματος και το τεράστιο άνοιγμα που έχουμε φέτος. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το deal που έγινε?

re-la-re είπε...

To αν είναι ιατρικά τελειωμένος θα το δούμε στην Πενιαρόλ. Κοντή γιορτή αλληλουια

Υ.Γ. Στον sport-fm (http://www.sport-fm.gr/article/208883) ο αδελφός του άμπαλου μας κάνει το άσπρο μαύρο και μας λέει ότι για τα πρώτα ατυχή αποτελέσματα έφατιγαν οι απουσίες. Οι σωστές όμως όπως των Λάτκα, Κοντοέ, Φανούρη κλπ.

Ο αδελφός αυτός είναι βοηθός προπονητή στη Γάνδη. Ελπίζω μετά τις ιστορίες με τους γαμπρούς πέρσι να μην τον δουμε και βοηθό προπονητή εδώ.

br fun_atic είπε...

Έτσι και πάει σε άλλη ομάδα και παίξει, τι θα έχεις να πεις Μάκη;Ότι έγιανε; Κράτα πισινή...

Θεωρώ αδύνατον να έχει μόνιμο και σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, πέρα της ευπάθειας στις θλάσεις... Ο τραυματισμός του ήταν αστείος...

Αλήθεια, ο Σμόγιε τι είδους πρόβλημα έχει και δεν παίζει;Για τον Αλβάρο μάθαμε ότι έχει οσφυαλγία. Ο άλλος για ποιόν λόγο λείπει από το καλοκαίρι;Εδώ ο Εστογιάνωφ έσπασε τον αστράγαλο και επέστρεψε.

Τον έχουμε τόσο πολύ ανάγκη; Είναι βέβαιο ότι χωράει στα αγωνιστικά πλάνα ενώ δεν έχει παίξει ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι; Κι αν υποθέσουμε ότι ο Αλβάρο είναι τραυματίας ήταν όμως κύριος που έλυσε το συμβόλαιό του. Ο άλλος τι κάνει; Μακάρι να κάνουμε οικονομία από το συμβόλαιο του Ρεκόμπα. Ας κάνουμε μεγαλύτερη οικονομία όμως και από το συμβόλαιο του Σμόγιε...

Γιατί έχω καταλάβει ότι όσοι ήταν από πέρσι στην ομάδα έφτυσαν το γάλα της μάνας τους για να γίνουν βασικοί, ενώ τα παιδιά του προπονητή έχουν μόνιμη υποστήριξη. Αυτά τα λέω απλά και μόνο ως παράπονο...

zouri1 είπε...

το κακο ειναι μηπως τον δουμε στην Καβαλα,γιατι σιγουρα υπηρξε επαφη,αλλα μαλλον δεν τα βρηκαν.

Costix είπε...

Και οι δικες μου πληροφοριες μιλανε για ''καψιμο'' του Αλβαρο με 4-5 υποτροπες, μετα το ματς με τον γαυρο. Αυτο θα δειξει συντομα στο μελλον, αναλογα με το εαν, που και πως θα παιξει ξανα μπαλλα, οποτε αν διαψευσει τισ φημες και παιξει μπαλαρα παλι, θα το μετανοιωσουμε ολοι μας. Ας μην βιαστουμε παντως να βγαλουμε παλι συμπερασματα, αν δεν εχουμε σαφη στοιχεια. Το μελλον θα δειξει.

Costix είπε...

Παντως εκεινο που πρεπει να ανγνωρισουμε στον Αλβαρο ειναι οτι ηταν εξαιρετικος χαρακτηρας και ποτε δεν δημιουργησε ασχημο κλιμα στα αποδυτηρια (αν το ειχε κανει θα ειχε μαθευτει ετσι κι αλλιως). Ειλικρινα απορω πως μπορει να ειναι κολλητος με τον Χουτο !!! Tell me your friend, to tell you who you are. Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις στους κανονες.

re-la-re είπε...

"Γιατί έχω καταλάβει ότι όσοι ήταν από πέρσι στην ομάδα έφτυσαν το γάλα της μάνας τους για να γίνουν βασικοί, ενώ τα παιδιά του προπονητή έχουν μόνιμη υποστήριξη."

Διαδόσεις του κιτρίνου τύπου. Ο Φερέρα είναι το alter ego του αδέκαστου Μπακα (η κάπως έτσι).

pgss4ever είπε...

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Αγαπητέ Br και να πάει σ' άλλη ομάδα δεν λεει κάτι. Το θέμα είναι να παίξει. Να προσφέρει.

Οσοι κάνουμε ρεπορτάζ γνωρίζαμε εδώ και εβδομάδες ότι ο Ρεκόμπα δεν μπορούσε. Εγω το είχα γράψει και εδω μέσα.

Επειδή τον έχω γνωρίσει από κοντά θέλω να είναι καλά και μακάρι να τελειώσει την καριέρα του οπως του αξίζει...

Οσο για τον Σμόγιε εχει προβλήματα με θλάσεις στη γάμπα. Εχει χρόνιο πρόβλημα. Σήμερα παίζει, αύριο μένει έξω για 15 μέρες. Δυστυχως όταν τον πήραμε δεν τον εξετασε ο Κατσιφαράκης και έτσι την πατήσαμε.

Οσο για το ποιοι παίζουν. Εκτός του Ομο, ο Ριέρα, ο Μπαλαμπαν και ο Καστελιόνε δεν παίζουν γιατί το αξίζουν; Ασε που Μπάλαμπαν & Κατσελιόνε τους έφερε ο Απέγητος και όχι ο Εμίλιο!

Μην είμαστε άδικοι παιδιά. Μιλάμε για την ομάδα που αγαπάμε...

Μάκης

Griniaris είπε...

Δηλαδή το Σμόγιε μπορούμε να τον περιμένουμε ένα χρόνο να γιάνει ενώ τον Ρεκόμπα τον τελειώσαμε την πρώτη εβδομάδα.Ο Σμόγιε δεν είναι τελειωμένος;Γιατί δεν αποδεσμεύεται;

br fun_atic είπε...

Τον Μπάλαμπαν τον έφερε ο Απέγητος;;; Θα μας τρελάνεις Μάκη μου...

Να σου πω κι εγώ μερικούς παίκτες που τα βρήκαν κάπως δύσκολα. Μέτρα: Ανδριόλας, Λάτκα, Κοντοές, Τζαβέλλας, Καστελιόνε (ήρθε φέτος αλλά επειδή δεν είναι επιλογή του ανήκει στην κατηγορία των περσινών), Κούκετς,Φανούρης.

Και για να σε προλάβω. Σαφέστατα όλοι αυτοί (με εξαίρεση τον Κούκετς των 300.000 ευρώ) παίζουν. Βέβαια για να παίξουν κόντεψαν να βγουν στο κλαρί...

Αντίθετα Ομο; Εξασφαλισμένος, Μπεθέρα; το ίδιο.Μπάλαμπαν; Στηρίχθηκε απίστευτα μέχρι να αρχίσει να δείχνει το πράγματι μεγάλο του ταλέντο)...


Και κάποιες αλήθειες. Η ομάδα παίζει ωραία. Είναι έργο Φερέρα. Κεδρίζει. Το ίδιο. Έχει καταφέρει όμως (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) ενώ έχει πετύχει για την ώρα όλα αυτά να μην είναι καθόλου συμπαθής στον μέσο φίλαθλο, που τον περιμένει στην γωνία...

zamis είπε...

Για να αλλαξω λιγο θεμα,Μακη καποιες ευλογες αποριες.
Ο Κατσιφαρακης,επικεφαλης του ιατρικου τιμ δεν εξετασε το Σμογιε.Γιατι?
Ο παικτης,οπως παραδεχεσαι εχει χρονιο προβλημα.Αυτο δεν τοξερε κανεις? Ουτε καν ο Φερερα που τον εφερε,αν κανω λαθος διορθωσε με?
Και για να τα λεμε ολα,ετσι ειναι,καποιοι παιζανε αξιωματικα(Μπαρονι και Ομο)και καποιοι βρηκαν δυναμη να βγουν μονοι τους απο τα αζητητα που τους ειχε ριξει ο προπονητης.

re-la-re είπε...

Μια ωραία πεταλούδα, μια ωραία πεταλούδα
μια ωραία πεταλούδα μες στο κήπο μας πετά.

(αυτό γιατί αν γράψω αυτό που αισθάνομαι με αυτά που διαβάζω....)

br fun_atic είπε...

Να σου πω γιατί δεν τον εξέτασε;;;
Σατανική σύμπτωση. Όποιον παίκτη αγοράσαμε που είχε τεράστιο πρόβλημα και δεν απέδωσε δεν τον είχε εξετάσει ο γιατρός της ομάδας (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που διέρρεαν μετά την αποχώρηση του παίκτη). Δεν χρειάζεται να αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα. Τα θυμόμαστε όλοι...Σκεφτείτε καλύτερα και θα δείτε ότι έχω δίκιο.

Προφανώς και υπάρχουν μεταγραφές υψηλού ρίσκου. Παίκτες (μεγάλης κλάσης) με τραυματισμούς τους οποίους αποκτούμε φθηνότερα ελπίζοντας ότι θα αποδώσουν. Ποιος γιατρός θα βγει να υπογράψει ότι είναι καλά;
Θέλετε να πούμε πόσους κουτσούς έχουμε αγοράσει τα τελευταία χρόνια;;;

Αλήθεια. Όταν αγοράσαμε τον Ρεκόμπα, τον εξέτασε ο κος Κατσιφαράκης;;; Ποια η επίσημη γνώμη του ιατρικού τιμ για τους τραυματισμούς του;;; Έχουν σταματήσει και τα περίφημα ιατρικά δελτία...

zamis είπε...

Και βεβαια με τον Ανδριολα εχει υπαρξει απαραδεκτος.Εγω δεν εξεταζω αν κανει η οχι,να ομως που τον χρειαστηκε εχοντας ριξει ως προπονητης την ψυχολογια του στα ταρταρα.

re-la-re είπε...

Ρεκόμπα (ο κουτσός) στο (http://www.sport-fm.gr/article/209450)

«Θέλω να πάω σε μία ομάδα με σημαντικό πρότζεκτ, γιατί έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπου υπάρχει πίεση, γιατί έπαιζα σε μία ομάδα όπου ήταν το ίδιο είτε κερδίζαμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι είτε χάναμε και ένας παίκτης πρέπει να νιώθει την πίεση για να νικά», τόνισε ο «Τσίνο» και πρόσθεσε: «Θα ήταν η εύκολη λύση για μένα να επιλέξω μία ομάδα που αγωνίζεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου».

cdu είπε...

Παιδιά, σήμερα το θέμα δεν είναι ο Φερέρα. Δεν έχω πειστεί και εγώ για τις ικανότητες του όσο και αν έχω εντυπωσιαστεί από την πορεία της ομάδας. Το θέμα είναι ο Ρεκόμπα. Έχω την εντύπωση πως η ομάδα απέδειξε πως δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο κεφάλαιο, τουλάχιστον όχι ακόμη. Προφανώς δεν ξέρουμε πολλά. Αλλά για μένα, η όλη διαχείριση θυμίζει Νιόνιο και όχι ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Φοβάμαι πως αν κάποιοι ακόμη μας θεωρούν Νιόνιο, δεν φταίει ο ΠΟΚ αλλά εμείς που δίνουμε δικαιώματα. Φοβάμαι ακόμη πως αυτοί οι άλλοι σήμερα δικαιώθηκαν. Κρατάω μια πισινή να δώ τι θα γίνει το Φλεβάρη. Αν, ας πούμε, η ομάδα ενισχυθεί εκεί που πονάει, θα πώ τουλάχιστον έχουμε πλάνο σήμερα. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει ότι από τότε που ήρθε ο Ρεκόμπα μέχρι και χτες δεν υπήρχε οργάνωση.

re-la-re είπε...

Μας θάβει Μάκη μου η εμένα μου φαίνεται;

zamis είπε...

Μα για το Φερερα,ενα απο τα βασικα αρχικα του χαρακτηριστικα ηταν οτι σου εδινε την εντυπωση οτι δεν ειχε καταλαβει την αλλαγη κλιμακας απο Πανθρακα σ'εμας.
Προφανως,ευτυχως,καποιοι τον εκαναν να το καταλαβει στην πορεια.

υ.γ. Πολυ μεγαλη νικη στο πολο με 11-10!

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ BR Τον Μπάλαμαπν τον έφερε ο Απέγητος. ναι φίλε. Απλά ο Φερέρα τον ήξερε και τον ενέκρινε. Πως να στο αποδείξω; Ετσι ακριβώς είναι...

Λοιπόν ο Κατσιφαράκης είχε αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος του περσινού πρωταθλήματος και είχε αναλάβει την ομάδα ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος έμεινε μεχρι τον Σεπτέμβριο, αν δεν κάνω λάθος. Μετά επέστρεψε ο κατσιφαράκης γιατί ο Νικολάου δεν ασχολιόταν προσωπικά και οι παίκτες είχαν παράπονα. Την κρίσιμη περίοδο των μεταγραφών τις εξετάσεις τις έκανε το τημ του Νικολάου.

Οταν ανέλαβε ο κατσιφαράκης πέρασε όλους τους παίκτες από εξετάσεις, εργομετρικά κ.λ.π. Και έκανε την έκθεση του σε Φερέρα και Τσακίρη.

Εχει ραπόρτο για όλους!

@pgss1890

Ο χρόνος θα δείξει που και πόσο θα παίξει ο Ρεκόμπα. Υπομονή...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

το Σάββατο, από κοντά θα σας πω περισσότερα. Για κάποια πράγματα δεν έχει πλέον κανένα νόημα να γράφουμε στο Ιντερνετ. Αλλά από κοντά είναι αλλιώς...

Μακης

br fun_atic είπε...

Δεκτό.
Τους Ντακολ, Ντρσεκ,Ντελούρα,Πλασκόνι,Ρεκόμπα ποιος γιατρός τους εξέτασε;

Έστω ότι τον Σμόγιε τον εξέτασε ο τελευταίος βοηθός του Νικολάου. Δεν γνώριζαν όσοι εισηγήθηκαν την απόκτησή του ότι είχε να παίξει δύο χρόνια; Δεν ξέρω για την Π.Α.Ε, πάντως στα μπλογκ το ξέραμε γιατί απλά διαβάσαμε μία αθλητική εφημερίδα.

zamis είπε...

Κι εχει δικιο κι ο Griniaris.Πως δηλωνεις οτι εισαι καλυμενος στα σεντερ μπακ? Με τον πονο μας παιζεις?
Οπως και ναχει,ειπαμε,η ομαδα παιζει πολυ καλα και αυτο πιστωνεται στο Φερερα.
Περα παντως απο αυτα,επειδη ειναι πολυ πιθανο να ακουσουμε κι αλλα απο Ρεκομπα που μπορει να μας στεναχωρησουν,οπως ειπε ο nk99,πραγματικα πιστευω πως δεν πρεπει να μπουμε σε εσωστρεφεια.
Η ομαδα παει πολυ καλα,εχει δυνατοτητες για παραπανω,πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.

zamis είπε...

Γενικα οι φιλαθλοι του Πανιωνιου εννοω,οχι εδω.Για την εσωστρεφεια.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Τι νόημα έχει αυτή η κουβέντα; Πάντως τον Σμόγιε τον έφερε ο Εμίλιο. Ο πρώτος προπονητής είναι που κάνει λάθος μεταγραφή;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Πάντως pgss1890 θέλω πολύ να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο...

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν το συζητάμε...Ευτυχώς που ο Ρεκόμπα έφυγε σε περίοδο που η ομάδα τα πάει περίφημα. Αλλιώς θα είχε γίνει...

Με ρώτησε ιδιωτικά ο Κωστής γιατί είμαι απαισιόδοξος και θα σας γράψω τι του απάντησα. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Του είπα: Αν ήσουν παντρεμένος με μια απλή νοικοκυρά αλλά καταπληκτική μαγείρισσα και παράλληλα είχες γκόμενα τη Μόνικα Μπελούτσι, πως θα σου φαίνονταν το στιφάδο της γυναίκας σου όταν σε άφηνε η Μόνικα; Έτσι αισθάνομαι...

Εντάξει του αναγνωρίσαμε τα πάντα του Φερέρα. Προσωπικά νοιώθω μια παγωμάρα γι' αυτό τον άνθρωπο. Βγήκε κι ο πρόεδρος και ουσιαστικά τον είπε κρύο και κωλοτούμπα και η εικόνα συμπληρώθηκε μέσα μου...Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει για να με κερδίσει, αν τα καταφέρει ποτέ...Κατά τα λοιπά σεβαστός και κύριος...

br fun_atic είπε...

Όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη. Τα λάθη όμως σε Σμόγιε και Όμο συνιστούν τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα, το οποίο ούτε καν αναγνωρίζει...

Όταν αναγνωρίζεις τα λάθη σου είσαι έξυπνος. Όταν τα διορθώνεις και δεν τα επαναλαμβάνεις σοφός. Όταν όμως δεν τα βλέπεις καν είσαι βλάξ...Γενικά μιλάω...

Εντάξει, λέμε κάποια πράγματα παραπάνω σήμερα και ίσως δεν χρειάζονται όμως πόσες φορές έχει γίνει πρωτοσέλιδο ο Πανιώνιος Μάκη και πρώτη είδηση σε παγκόσμια αθλητικά δίκτυα;;;Και για να μην ξεχνιόμαστε. Εσύ είχες υψώσει την Ουρουγουάνικη σημαία. Για κάποιο λόγο το έκανες...

br fun_atic είπε...

Είναι αδύνατο να έχεις φτιάξει αυτή την ομάδα από τη μέση και μπροστά και να μην βλέπεις ότι έχεις πρόβλημα στην άμυνα και στο τέρμα...

Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν το λύνει αλλά ότι ούτε καν το αναγνωρίζει. Αν αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεται γιατί να πιστέψω ότι είχε δίκιο που πίστευε ότι ο Ρεκόμπα δεν κάνει;;;

Αν ο Ρεκόμπα ήταν υγιής (λέμε τώρα) σε ποια θέση θα τον έβαζε ο προπονητής να παίξει;;;Και εννοώ σε ενδεκάδα με Λόλο, Μπάλαμπαν και Ριέρα...

Γιατί όταν ο Λίνεν έλεγε (ή του φόρτωναν ότι είπε) ακριβώς τα ίδια με τον Φερέρα πέσατε όλοι οι δημοσιογράφοι να τον φάτε, ενώ σήμερα το βρίσκετε φυσιολογικό να το λέει ο Φερέρα; Ποιά η διαφορά των δύο προπονητών; Να σου πω εγώ. Τον έναν τον στήριζε η διοίκηση τη δεδομένη στιγμή, ενώ τον άλλο όχι

Katrinos είπε...

Το κρίμα είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να έχουμε τη πληρέστερη ομάδα όλων των εποχών. Με δύο ανεβαίνεις ένα ακόμα level , με τρείς είσαι στο top three.

Aλλά όπως είπαν και άλλοι για να λύσεις ένα θέμα , πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσεις! Εμείς?

br fun_atic είπε...

στο σταρ έχει αντζελίνα...άντε να γυρίσεις στο αρνάκι με πατάτες...

antunix είπε...

Τέρμα η ιστορία...
Για μένα όλο αυτό το σκηνικό, καταδεικνύει ότι ο Πανιώνιος πρέπει να είναι πάνω από όλους και όλα. Σαφώς, ο Τσίνο ήταν ένα σπουδαίο όνομα, μεταξύ των 3-4 που έχουν πατήσει τα ελληνικά γήπεδα, όμως όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Η ζωή προχωρά, και δεν μπορεί να μένει στους... ανεκπλήρωτους έρωτες της εφηβείας, γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζει η σχέση Ρεκόμπα-Πανιώνιος. Κράτησε για λίγο, θα τη θυμάσαι για πάντα, και ενδόμυχα θα ήθελες να την ονειρευτείς αλλιώς, αλλά δεν μπορείς παρά να είσαι ρεαλιστής...
Grazie Alvaro “Chino” Recoba…

amanAM είπε...

Εγώ πήγα αυτοβούλως στο αεροδρόμιο, δεν με κατεύθυνε κανένας γι αυτό. Και ανήκω σε αυτούς που δεν έβλεπαν μέλλον του Ρεκόμπα στον Πανιώνιο.

Επειδή είμαι φύσει πνεύμα αντιλογίας, να μου επιτρέψετε να αναρωτηθώ το εξής:

Όταν ήρθε ο Ρεκόμπα, έλεγε πως επέλεξε τον Πανιώνιο, ακριβώςγιατί είμαστε ένα μικρομεσσαίο σωματείο, χωρίς πολύ πίσεη, με οικογενειακό κλίμα, και αυτό αθ του επέτρεπε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, κλπ.
Τώρα που έφυγε, του πέφταμε λίγοι? Και μάλιστα επειδή δεν τον πιέσαμε να αποδώσει?

Ποιός είναι άραγε ο κολοτούμπας τελικά?

Griniaris είπε...

Είδες πόσο προφητικό ήταν το "Βαρέθηκα" br;Κάτσε τώρα με την χοντρή καθαρίστρια γιατί η Σκλεναρίκοβα δεν μπορεί να πλένει τα πιάτα...

Ron Barceló είπε...

Πάνω από όλα κ όλους ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Δεν ανέχομαι από κανένα να μικραίνει την ομάδα μου με άστοχες δηλώσεις-δικαιολογίες, όσο μεγάλος παίκτης κ αν είναι.

Αντιο κ καλή τύχη στο τρομερό πρωτάθλημα της Ουρουγουάης Αλβάρο.

vassilis είπε...

Να προσθέσω και εγώ το λιθαρακι μου στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Χτες είχα πάει στην ΠΑΕ να καταθέσω τις μετοχές μου για τη ΓΣ και ρώτησα έναν υπάλληλο εκεί τι γίνεται με τον Ρεκόμπα. Μου απάντησε ότι το 90% των φιλάθλων του Πανιωνίου θέλει να φύγει ο Ρεκόμπα. Δεν ξερω πως το έβγαλαν αυτό το στατιστικό εμένα δεν με ρώτησαν πάντως. Προσωπικά θα προτιμούσα να είχε φύγει το καλοκαίρι που μας πέρασε και όχι τώρα. Αλλά αυτό δεν έχει πια σημασία.

IWN1998 είπε...

Μήπως ο Σμόγιε εκτός από το χρόνιο πρόβλημα με τις θλάσεις στη γάμπα, έχει και κάτι χοντρό που είχε πάθει στον αχίλλειο τένοντα και που ήταν πάρα πολύ γνωστό, όταν τον πήραμε; Και πως ριψοκινδυνεύουμε τη μεταγραφή ενός παίκτη, που αποδεσμεύει η ομάδα του γιατί 1 χρόνο μετά τον τραυματισμό του δεν μπορούσε να παίξει παρά ελάχιστα; Απλά επειδή τον ήξερε ο κος Φερέρα προ ετών;

Όσο για το ποιός έφερε Μπάλαμπαν και ποιός Σμόγιε, μια μικρή λεπτομέρεια. Και τους δυο αντιπροσωπεύει ο ίδιος μάνατζερ παικτών. Και οι δυο ήταν γνωστοί Φερέρα.

Επίσης καλό είναι να μας πει η ΠΑΕ γιατί αφού ο Ρεκόμπα ήταν ιατρικά τελειωμένος, του έκαναν νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Πότε τέλειωσε ιατρικά; Πρόσφατα μετά το ματς με Oλυμπιακό;

Και ένα (προ)τελευταίο. Ελπίζω να μην είναι προαπαιτούμενο το να δει ο κος Διόγος τη φάτσα μας για να μπορούμε να γράφουμε σχόλια στο blog, έχοντας πίστη στα επιχειρήματά μας;

Σας καληνυχτίζω θεωρώντας ότι τίποτα δεν είναι άσπρο και μαύρο. Δίνεται μια ευκαιρία πίστευω στην ΠΑΕ να αλαφρώσει οικονομικά και ίσως να κλείσει τις 2 τρύπες ισ[σεντερ μπακ και τερματοφύλακα). Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι τα περί ταχείας επανόδου Μπέλιτς και "ανάστασης" Σμόγιε, που ακούγονται λίαν πρόσφατα, μάλλον μειώνουν τις ελπίδες για μια από τις δυο κινήσεις. Αλλά για το μεν Μπέλιτς να θυμίσω ότι τραυματισμός στον ώμο για τέρμα είναι τραυματισμός που δυστυχώς καιροφυλακτεί να ξανασυμβεί εύκολα ένώ ο "Λάζαρος" Σμόγιε ίσως επιβεβαιώσει πως θαύαματα γίνονται και στην εποχή μας αλλά μήπως ρε παιδιά κάτι πιο νέο και σίγουρο είναι καλύτερο? Καταλαβαίνω τώρα δεν είναι εύκολο να σπας συμβόλαια, αλλά έχετε πείρα εσείς (Γκονσάγκα, τώρα Ρεκόμπα...).

Costix είπε...

brfun, καλο αυτο με την μαγειρισα αλλα ειναι καθαρα νομικιστικο. μην μπλεκεις το σεξ με τη μπαλα.
νομιζω το καλυτερο σε περιοδους κρισης και προβληματων ειναι να δειχνει κανεις ψυχραιμια και υπομονη, πριν καταληξει καπου. εξ αλλου, ειτε το θελουμε ειτε οχι, ο τσακ εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι. μεχρι στιγμης το αποτελεσμα τον δικαιωνει. αρα, περιμενουμε να δουμε τι θα απιγινει ο ρεκομπα για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας, αν δλδ σωστα η λαθος ελυσε ο τσακ το συμβολαιο του. my babies, καντε λιγο υπομονη.
αλλωστε, η ομαδα πηγαινει τραινο !!!

amanAM είπε...

εγώ πάντως, στις 6/1/2009 έγραφα:

http://panionios-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_06.html

br fun_atic είπε...

Κωστή μου η κριτική είναι ακόμη πιο εποικοδομητική όταν γίνεται την περίοδο που η ομάδα πηγαίνει καλά...

Δεν λέω ότι η ομάδα δεν παίζει, ότι ο Εμίλιο δεν έκανε καλά τη δουλειά του κ.λ.π. Απλά θέλω να μαθαίνω αλήθειες.

Το επιχείρημα δεν ήταν καθόλου νομικίστικο. Τόσο η απόκτηση του Ρεκόμπα όσο και η αποχώρησή του απέδειξε το πόσο ερασιτέχνες είμαστε. Χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να αξιοποιήσουμε έναν τεράστιο παίκτη με κάθε δυνατό τρόπο προς όφελος του συλλόγου. Ελπίζω ότι από αυτή την ιστορία η διοίκηση θα πήρε πάρα πολλά μαθήματα για το μέλλον...

Δείτε και κάτι άλλο. Διαβάζω σήμερα στην Goal.
Ο Φιτσαντωνάκης κάνει μια εισαγωγή για την φιλική σχέση Τσακίρη και Ρεκόμπα και συνεχίζει αναφερόμενος σε αυτή "... η οποία όμως δεν κατέστη δυνατή να αποτρέψει τη λύση της συνεργασίας, που ειρήσθω εν παρόδω (από το καλοκαίρι ακόμα, χωρίς βέβαια να εκφράζεται ανοικτά τότε...) επιθυμία του Εμίλιο Φερέρα. Ο Βελγοισπανός δεν θεωρούσε ευθύς εξαρχής ότι ο "Τσίνο" ταίριαζε στην αγωνιστική φιλοσοφία που ήθελε να "εγκαθιδρύσει" στον Πανιώνιο και σίγουρα θα είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης".

Προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιεί!!!

Ούτε θλάσεις ούτε οσφυαλγίες ούτε τίποτα. Φαντάζομαι ότι κι αυτός είναι δημοσιογράφος και κάνει ρεπορτάζ...

@ Ίωνα
Καλέ μου φίλε. Εκτιμώ ιδιαίτερα που ο Μάκης θέλησε να μας γνωρίσει από κοντά. Δείχνει ότι έχει τα κότσια να "αντιμετωπίσει" δέκα ανθρώπους που έχουν σε αρκετά θέματα κάθετα αντίθετες απόψεις απ' αυτόν.Δεν αποκλείω το γεγονός να θέλει να δει ποιοι είναι αυτοί που γράφουν τα συγκεκριμένα πράγματα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.

Αυτό που περιμένω να δω είναι αν θα καταφέρει να πείσει με τα επιχειρήματά του μια ομάδα ανθρώπων που και αυτοί με τη σειρά τους έχουν πολύ ισχυρά επιχειρήματα και προσωπικότητα.

Σέβομαι απόλυτα ότι τόσο εσύ όσο και ο pgss1890 θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας στο ακέραιο. Είναι βασικό δικαίωμα του κάθε μπλόγκερ. Όμως ο Μάκης σας πέταξε το γάντι και για να είμαστε ειλικρινείς αυτή τη στιγμή κερδίζει κάποιες εντυπώσεις...

br fun_atic είπε...

Και μην πέσετε στην παγίδα να πάρετε τοις μετρητοίς τα όσα λέει ο Αλβάρο. Είναι προφανές ότι κάτι πρέπει να πει προκειμένου να βρει ομάδα...
Σαφέστατα και δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του, όμως μπορώ να τις καταλάβω.

br fun_atic είπε...

Και μια μικρή επισήμανση...Σαν πολλές και ακριβές μεταγραφές δεν κάνει ο Λεβαδειακός; Περιμένει άραγε τίποτα λεφτά ο Κομπότης;;;

IWN1998 είπε...

Εγώ προσωπικά δεν είχα και δεν έχω καμμιά αντιπαράθεση με τον κο Διόγο και ποτέ δεν εκφράστηκα μειωτικά προς αυτόν ... και το ξέρει πολύ καλά (τα αποσιωπητικά πιθανόν να καταλαβαίνει γιατί τα βάζω).

Και προφανώς δεν με ενδιαφέρει αν κερδίζει οι όχι τις όποιες εντυπώσεις, νομίζει ότι κερδίζει, απαντώντας με το στυλ "αφού πιστεύεις στα επιχειρήματά σου γιατί κρύβεσαι?" προς τον pgss1890.

Όπως έχω τονίσει, την όποια κριτική κάνω, προσωπικά την εκπορεύω προς ενέργειες και πράξεις και όχι προς άτομα. Θα υπάρχει αιτία ν' αναλάβω σαν φυσικό πρόσωπο ευθύνες και θα το κάνω όταν ο όποιος κος Διόγος βγει και ισχυριστεί ότι τον έχω θίξει είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.
Θεωρώ ότι όλη η κριτική που έχω ασκήσει όλο αυτό τον καιρό για την ομάδα και τους παράγοντές της, ήταν πάντα αν μη τι άλλο σε κοσμιώτατα πλαίσια, ξεκινώντας από την αρχή της καλοπροαίρετης διάθεσης όλων για την ομάδα.

Τα περί "γαντιών" Διόγου θα ίσχυαν
αν είχα κάτι να χωρίσω μαζί του, εν αντιθέσει έχω να μοιραστώ μαζί του την αγάπη για τον Πανιώνιο. Συνεπώς BR, προσωπικά για μένα το σχόλιο σου είναι άστοχο και θα σε παρακαλούσα να θυμηθείς όταν οι περισσότεροι σχολιάζοντες σ' αυτό το blog, είχαν στάση προς Διόγο έως προσβλητική, ποιά ήταν η δική μου θέση.
Να ΄στε καλά όλοι σας. Σας εύχομαι καλή μέρα και καλή προετοιμασία για τη συγκέντρωσή σας.

zamis είπε...

Απλα ειναι τα πραγματα νομιζω.Ο Τσακ θελησε να ικανοποιησει τους φιλαθλους-οι οποιοι στη συντριπτικη πλειοψηφια τους ζητουσαν ανανεωση Ρεκομπα.
Ο Φερερα δεν τον ηθελε(οπως και ο Λινεν),εγιναν τα πλακωματα,τα δ.σ.,οι ποδοσφαιριστες στηριξαν τον προπονητη,η ομαδα αρχισε να ρολαρει και ο Τσινο εμεινε σε ρολο κομπαρσου.
Δεν αμφισβητω τους τραυματισμους αλλα φυσικα τα προβληματα του ηταν υπαρκτα και γνωστα απο την αρχη,δεν τα συνειδητοποιησαν ξαφνικα μετα το γαυρο..
Θα μου πει καποιος,και τι θες αν ειναι ετσι,να βγει ο Τσακ και να τα πει φορα παρτιδα τη στιγμη που η ομαδα ειναι σε φουλ αγωνιστικη δραση(και μαλιστα προβληματικη τοτε)και να γινουμε μπαχαλο?
Οχι απαντω,κατανοω οτι καποια πραγματα πρεπει να τα χειριζεσαι διακριτικα(και παντα υπαρχει και το οικονομικο σκελος,μην το ξεχναμε) οταν εχεις την ευθυνη μιας εταιριας.
Αλλα αυτα τα ερχεται και ερχεται και αργει για ναναι πανετοιμος κλπ,δεν χρειαζοντουσαν καθως δημιουργησαν ακομα μεγαλυτερες παρεξηγησεις.
Aυτα τα επικοινωνιακα φαουλ(οπως και σε αλλες περιπτωσεις)πρεπει να προσεχθουν οπωσδηποτε.
Εμεις συζηταμε,καλα κανουμε,και θα συνεχισουμε να συζηταμε.
Τυτοχρονα,ο Ρεκομπα ειναι παρελθον και κοιταμε μπροστα.
Vamos!

br fun_atic είπε...

Δεν χρειάζονταν να μου πεις όλα αυτά γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι και ποια στάση έχεις κρατήσει.Θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις ότι σε εκτιμώ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

Το ότι ήσουν πάντα κύριος όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να αφήνεις υπαινιγμούς για άλλους σχολιαστές του μπλογκ, οι οποίοι είναι εξίσου κύριοι, ίσως με πιο φλογερό ταπεραμέντο.Μικρό αλλά φάουλ αυτό...

Θα μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να αρνηθώ την επιθυμία του Μάκη να έρθει στην συγκέντρωση.Θα μπορούσα να του πω ένα σωρό ψέμματα. Δεν το κάνω γιατί επαναλαμβάνω ότι εκτιμώ την στάση του και τα κότσια του και ασφαλώς θα είμαι εκεί για να τον ακούσω και να με ακούσει. Πρόσεξέ με, κανείς δεν πάει για να μαλώσει.Πάμε για να φάμε, να πιούμε και να μιλήσουμε. Όποιος έχει διάθεση για καβγάδες ας μην έρθει.

Το ίδιο φαντάζομαι σκεπτικό έχουν επίσης οι: CostisT, Trelopanionios, Antun, Zamis, Griniaris, Zouri,Jon,Lefteris,AMANAM.

zamis είπε...

Δειτε το κι αλλιως.
Κλεινει και επισημως ενας κυκλος που ξεκινησε περυσι.Και εχει ανοιξει ενας νεος.
Προεδρε κανε δυο τρεις καλες μεταγραφες να τρελλαθουμε εντελως!

br fun_atic είπε...

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και καλές μεταγραφές θα κάνει και θα μας τρελάνει και καλά λόγια θα του γράψουμε όπως συνήθως γιατί είναι γνωστή η αγάπη του προέδρου για την ομάδα.

Το παράπονό μου είναι ότι χάσαμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τον Ρεκόμπα. Αυτό είναι όλο.

Εννοείται βέβαια ότι από σήμερα θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω όσο μπορώ την πορεία του Ρεκόμπα σε όποια ομάδα πάει. Είμαι περίεργος να δω αν θα επαληθευτούν τα σενάρια περί καψίματος και τραυματισμών.

re-la-re είπε...

Σπιτονοικοκύρη, κάνεις τεράστιο λάθος. Ο κύριος Διόγος είπε ότι δεν έχει νόημα να πει τίποτα στο νετ αλλά θα τα πεί από κοντά το Σάββατο.

Συνεπώς μπαίνετε και εσεις στον κύκλο των αποδεκτων φημών, ψιθύρων κλπ γιατί εγω θεωρώ ότι ότι δεν λέγεται ανοικτά συμβαίνει για ένα κάποιο λόγο. Το ζήσαμε πέρσι με το Λίνεν που μας καλούσαν να πάμε στον τυροπιτα για να μάθουμε. Και βέβαια κανείς τελικά δεν είχε το θάρρος να γράψει όλα αυτά που ψιθυρίζονταν. Και ετσι μείνεμε με την απορία.

Εγω δεν τα δέχομαι αυτά. Οτι μαθαίνω θα το γράφω στο νετ και θα γράφω και ποιος μου τα είπε.

Περιμένω μια συγνώμη του Διόγου. Χτες με κατηγόρησε ότι πίστεψα ένα σαιτ (και μάλιστα του σταθμού που δουλευει αυτός). Σήμερα που τα γράφει ο Φιτσαντωνάκης τι έχει να παει; Πάλι ότι αυτοί δεν ξέρουν την τύφλα τους και ότι ο Ρεκόμπα είναι ιατρικά πεθαμένος; Γιατί λποιπόν να πιστεψω τον Διόγο και όχι τον Φιτσαντωνάκη; Οταν όλα τα στοιχεία της προηγούμενης περιόδου έδιχναν ότι αυτα που λέει ο Φιτσαντωνάκης στεκουν;

Σας εύχομαι καλή διασκέδαση. Το σήκωμα των γαντιων πέθανε μαζί με το τελος της ιπποσύνης.

Griniaris είπε...

Η αλήθεια είναι ότι τα γάντια χρησιμοποιούνται πια μόνο για το κρύο και τα αποτυπώματα.
Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε ότι μπαίνουμε σε οποιοδήποτε κύκλο.Οτιδήποτε γραφτεί σε ένα blog δεν αποκτά εγκυρότητα αν δεν είναι από επίσημα χείλη.Είναι ακριβώς το ίδιο με μια ιδιωτική συζήτηση,τίποτα άλλο από μια φήμη,ένας ψίθυρος.Ίσα-ίσα που στην κατά πρόσωπο συζήτηση δεν υπάρχει το άλλοθι της ανωνυμίας.
Γνωστή η διαφωνία μου με το Μάκη,χαίρομαι όμως που θα καθήσουμε στο ίδιο τραπέζι και φυσικά ούτε λόγος για τσακωμούς.Νομίζω όλοι έχουν δείξει ότι το επίπεδό τους δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα.

kostas_n_s είπε...

Καλημέρα σε όλους

Επειδή έχει αρχίσει να μου τη δίνει η όλη ιστορία με τον Ρεκόμπα θα ήθελα να τοποθετηθώ κι εγώ επί του θέματος .

Όταν έμαθα ότι ο Ρεκόμπα έρχεται στον Πανιώνιο δεν το πίστευα από την χαρά μου κι έλεγα ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο ιστορικός ποτέ , ίσως το μεγαλύτερο όνομα που έχει περάσει από την Ελλάδα μαζί με Ριβάλντο.

Από το σημείο της απόλυτης μυθοποίησης και τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργούσε σε όλους μας η έλευση αυτού του παίχτη , έφτασα πλέον στο άλλο άκρο της απομυθοποίησης .

Παρατηρώντας την διαδρομή του Αλβάρο στον Πανιώνιο κι έχοντας παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της ομάδας όλο αυτό το διάστημα διέκρινα ότι η ομάδα αποδίδει καλύτερα χωρίς αυτόν , κάτι που οι περισσότεροι το παραδέχονται .

Περίμενα περισσότερα από έναν τέτοιου βεληνεκούς παίχτη , και δυστυχώς δεν τα είδα .

Δεν τα είδα γιατί κατά την άποψη μου ο Αλβάρο δεν ήθελε η δεν μπορούσε να τα βγάλει στο χορτάρι.
Οι συνεχείς θλάσεις που πάθαινε σε συνδυασμό με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος - απόσπασμα - για την εποχή που αγωνιζόταν στην Ιταλία :

"Κατάλαβα ότι αν δεν έπαιζα καλά, θα γινόμουν αλλαγή. Επιπλέον, τραυματιζόμουν και δεν μπορούσα ποτέ να βρεθώ σε τοπ φόρμα. Ξεπερνούσα το πρόβλημα, όμως μόλις συνειδητοποιούσα πως δεν ήμουν και πάλι καλά, σταματούσα να προπονούμαι. Ξέρω ότι κάθε παίκτης για να βελτιωθεί πρέπει να προπονείται, όμως με κάθε ειλικρίνεια νομίζω ότι δεν ήθελα ποτέ πραγματικά να βελτιωθώ." ,

μου δείχνουν ότι δεν φταίει κανένας άλλος για τους συχνούς τραυματισμούς που είχε και το γεγονός ότι ποτέ δεν επανερχόταν σε 100% φυσική κατάσταση , αλλά μόνο ο ίδιος .

Ας σταματήσουμε να ασκούμε κριτική σε όλους τους άλλους - ειδικά τώρα που η ομάδα πετάει - κι ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά .

Ας βάλουμε την ομάδα πάνω από όλους . Όχι άλλη διχόνοια .

Ας ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που χρειάζεται με τα χρήματα που θα εξοικονομήσει από τον Τσίνο , κι αυτός ας πάει στην ευχή του Θεού.

Costix είπε...

Εμεις σαν αγνοι φιλαθλοι τις ομαδας, ειναι λογικο να στρεσαριζομαστε και να αγωνιουμε σε καθε ''στραβη'' κινηση, που μπορει να επηρεασει την καλη αποδοση και την ψυχολογια της ομαδας μας, γιατι αυτο ειναι το χομπυ και η ξεκουραη μας. Απο την αλλη ο Τσακ δεν μπορει να λογοδοτει για καθε του κινηση προς το φιλαθλο κοινο, ουτε και πρεπει (ειδικα απο τοτε που αποφασισε απο Πανθηρας να γινει Προεδρος). Ετσι αναπτυσσεται, οπως ειναι φυσικο, φημολογια και παραφιλολογια. Αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες και οχι μονο στην δικια μας.
Αν το αντιληφθουμε ολοι αυτο, και λιγοτερο θα γκρινιαζουμε και καλυτερα θα περναμε.
Χαιρετιζω και εγω την συναντηση μεθαυριο με τον Μακη, επ' ευκαιρια του 2ου εκτακτου Παγκοσμιου.
Θεωρω παντα την αντιπαραθεση αποψεων και την επιχειρηματολογημενη διαφωνια σαν το μεγαλυτερο οπλο για την συνθεση της αληθειας.
Οπως λεει και το ρητο

''Θα πεθανω για να προασπισω το δικαιωμα να διαφωνεις μαζι μου''.
Καλημερα και καλη ανταμωση.
Ειναι σιγουρο οτι σαν πανιωνιοι θα περασουμε εξαιρετικα, και ισως βγαλουμε και καμμια αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Τον Εστογιάνοφ αν τον βάλεις τερματοφύλακα μετά θα διαπιστώσεις ότι η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς αυτόν.
Αν κάποιος πόνεσε πάνω από όλους για την κατάληξη που είχε η υπέρβαση Ρεκόμπα φαντάζομαι ότι είναι ο πρόεδρος.
Επειδή η Φερερολαγνεία συνεχίζεται ας αναλογιστούμε ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και μετά ας μας πεί ο καθένας τηρουμένων των αναλογιών ποιά θέση αξίζει αυτή η ομάδα με την ΑΕΚ πεθαμένη με τον ΠΑΟΚ να έχει μείνει από επιθετικούς με τον Άρη να έχει προβλήματα, με την Λάρισα αποψιλωμένη κ.λπ. Σίγουρα δεν της αξίζουν οι εμφανίσεις που έκανε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Εγώ πάντως θα πρότεινα στον πρόεδρο να ακούει μεν τους συνεργάτες του αλλά να παίρνει αυτός τις αποφάσεις και να κατευθύνει αυτός τον σύλλογο διότι στην περίπτωση Ρεκόμπα αυτός έδωσε το στίγμα και οι προπονητές υπονόμευσαν την κίνηση του.
Δουλειά του προπονητή ελιναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΊ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

IWN1998 είπε...

Να 'σαι καλά BR. Αν ότι έγραψα θεωρείται κακός υπαινιγμός για άλλους φίλους εδώ, το παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη απ' όσους πιθανόν θίγονται. Ο όποιος υπαινιγμός μου ή καθαρή δήλωσή μου, στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει να κάνει με αιτιάσεις του ιδίου του κου Διόγου, κατ' επανάληψη στο παρελθόν. Δεν θα καθήσω περαιτέρω ν' ασχολούμαι με θέματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο λίγο πολύ. Απλά ρωτάω, κάποιος που θίγεται από την κριτική των άλλων γιατί πρέπει να προκαλεί αναφερόμενος σε κρυπτόμενους και μη, τη στιγμή που οι όποιες αιτιάσεις του παρελθόντος έχουν σβηστεί και κανένας δεν φαίνεται να τον προκαλεί πια επί προσωπικού επιπέδου, παρά μόνο να διαφωνεί σε απόψεις, πράγμα λογικό και θεμιτό;

Όσο για το Ρεκόμπα, σε ξένο site αναφερόμενα σε μεταγραφικά ζητήματα, αναφέρεται release Recoba UPON HIS REQUEST.

Αλλά τελικώς για λίγους αυτό έχει πια σημασία. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για μια ΠΑΕ με άνοιγμα 4 εκατ. να θέλει πιθανόν ν' απαλλαγεί από ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο, που δεν μπορεί ν' αξιοποιήσει εμπορικά και δεν της είναι αναγκαίο ή εύκολα αξιοποιήσιμο και αγωνιστικά. Ας υποθέσουμε ότι ο Ρεκόμπα δεν ήταν τελειωμένος ιατρικά αλλά δεν μπορούσαμε με βάση την υπόλοιπη ομάδα να τον χρησιμοποιήσουμε όπως έπρεπε και μας στοίχιζε και ακριβά. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε όλη την άλλη ομάδα για να έχουμε το Ρεκόμπα. Ίσως αυτό ήταν το περυσινό λάθος που παράλληλα με τα θέματα Χούτου απαξίωσε και τελικά έδιωξε το Λίνεν και έκανε χάλια το σύνολο της ομάδας. Πέραν της αλήθειας ή μη, του πως παρουσιάστηκε η αποχώρηση Ρεκόμπα, η ουσία είναι ότι ίσως ήταν η μόνη λύση. Και από δω και μπρος σημασία έχει να μπορέσουμε ν' αξιοποιήσουμε τα όποια πλεονεκτήματα μας δίνει η αποχώρηση Ρεκόμπα σε σχέση με τη διαχείριση της υπόλοιπης ομάδας.

dimosthenis είπε...

Αφού πω από την αρχή ότι συμφωνώ πλήρως με τον τρόπο που έθεσε το θέμα ο BR και αφού κατανοώ σε μεγάλο βαθμό τη συγκινησιακή φόρτιση των περισσοτέρων φίλων Πανιώνιων, θα παρατηρούσα ότι το θέμα Ρεκόμπα ξέθαψε αντιπαραθέσεις, που επιμελώς κρύβαμε κάτω από το χαλί των τελευταίων επιτυχιών της ομάδας.
Τεράστιος παίχτης ο Τσίνο στην Ιντερ, μεγάλη ποδοσφαιρική ιδιοφυϊα. Εμάς πότε μας το έδειξε φέτος; Ποιος του απαγόρευσε να το δείξει; Πόσα γκολ έβαλε; πόσες ασιστ έδωσε; πόσους βαθμούς πρόσφερε; Σε ποιο αγώνα δήλωσε ετοιμότητα να αγωνιστεί και ο προπονητης τον κράτησε στον πάγκο ή τον απέκλεισε από τους 18; Αν ο Αλβάρο δήλωνε ότι ήταν έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά να αγωνιστεί ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί χωρίς το ανάλογο τίμημα και με όλους τους παράγοντες της ομάδας (πρόεδρο, φιλάθλους, δημοσιογράφους και μπλοκ) εναντίον του; Θα μπορούσε ο Φερέρα να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος ακόμη και με τα αποτελέσματα που είχε φέρει;
οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι πρόδηλες. Δεν μπορούσε το παληκάρι να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και φαίνεται σύμφωνα και με τις δηλώσεις του που παραθέτει ο Kostas n s δεν επεδίωκε να τις ξεπερασει.
Ολες αυτές τις υποθέσεις που κάνω βέβαια θα τις επαληθεύσει ο χρόνος. Η μόνη πραγματικότητα που υπάρχει μπροστά μας είναι τα καλά αποτελέσματα της ομάδας εν τη απουσία του. Μακάρι να τον βλέπαμε τώρα που έστρωσε η ομάδα και πόσο θα μπορούσε να τη βελτιώσει ή ενδεχομένως και να την πισωγυρίσει. Αυτό όμως δε θα το δούμε ποτέ.
Φίλε pgss, καταλαβαίνω τη φόρτιση που σε κάνει να διογκώνεις καταστάσεις και να βγάζεις μαχαίρια κατά του προπονητή. Δείξε λίγη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Ενα (Κ)εφάλαιο της ιστορίας της ομάδας έκλεισε, κάποια στιγμή θα γινόταν, με την ομάδα στην τέταρτη θέση και παίζοντας σπουδαία μπάλα, ένα άλλο κεφάλαιο το μ.Ρ. (μετα Ρεκόμπα) θα ανοίξει. Ας είμαστε όλοι εκεί να το απολαύσουμε. Με πανιώνιους χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους του μπλοκ

br fun_atic είπε...

@pgss1890

Δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά. Πίστευα όμως ότι μέσα σε ένα χρόνο θα είχες καταλάβει ότι ούτε ψιθυριστής είμαι, ούτε αποδέκτης φημών, ούτε τίποτα.

Το ότι θα φάμε με τον Μάκη δεν σημαίνει ότι μπήκαμε σε κάποιο περίεργο κύκλο. Είναι ένας Πανιώνιος με διαφορετικές απόψεις από τις δικές μου.Αυτό είναι όλο.

Επαναλαμβάνω ότι εκτιμώ απεριόριστα το γεγονός ότι ζήτησε να είναι στη συγκέντρωση μιας παρέας ανθρώπων με τους οποίους έχει διάσταση απόψεων, και δεν γνωρίζει...

Παίζει με ανοιχτά χαρτιά και το ίδιο κάνω κι εγώ αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι που θα είναι εκεί.Κανείς δεν προέβαλε την παραμικρή αντίρρηση στην παρουσία του Μάκη.Αυτό για την ιστορία.
Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.

Όλοι μαζί ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για τον Πανιώνιο. Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο έχουμε διαθέσει απίστευτο χρόνο για να υποστηρίξουμε με θέσεις και απόψεις το έργο αυτό.Και εσύ και ο Ίωνας ξέρετε (ή θα έπρεπε να είχατε καταλάβει) ότι σας εκτιμώ απεριόριστα. Σας ήθελα όσο τίποτα άλλο σε αυτή την κουβέντα.

Αυτά με τα γάντια και τα στοιχήματα δεν είναι να τα πάρετε τοις μετρητοίς.Θεωρώ όμως υποχρέωση τουλάχιστον δική μου, εφόσον ο Μάκης έδειξε αυτή την παλικαριά, να υποστηρίξω και τετ α τετ τις απόψεις που εκφράζω και στο μπλογκ.

Ας μην το μεγαλοποιούμε. Μπόγκερ είμαι και όχι αντάρτης. Θα πάμε να φάμε και να συζητήσουμε...

br fun_atic είπε...

Και κάτι άλλο και καλά κάνει ο Δημοσθένης που το επισημαίνει. Η πρόθεσή μου ήταν το κεντρικό άρθρο. Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Ρεκόμπα. Αλλά αυτό που κυρίως ήθελα να πω είναι ότι χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία να κάνουμε πράγματα για την ομάδα. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα (ή άντεχα) να ακούσω είναι περί παλτού, τραυματισμών και συστημάτων Φερέρα..

Costix είπε...

Ρε παιδες, απο ποτε και πως η αντιπαραθεση ιδεεων και αποψεων (που ενδεχομενα μπορει και να καταληξη σε συνθεση και συμφωνια), μπορει να θεωρειται ως αποδοχη ψιθυρολογιας ???

Εγω πιστευω οτι ειναι χρησιμη η ανταλλαγη πληροφοριων και ιδεων, και απο εκει και περα οποιος λεει κατι δημοσια και ειδικα προσωπο με προσωπο, παιρνει την ευθυνη των λεγομενων του και κινδυνευει να εκτεθει ανα πασα στιγμη.

Επαναλαμβανω κατι που ουτως η αλλως εκφραζει την Πανιωνια κοσμοθεωρια, οτι δλδ θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι και να πεθανουμε ακομα (που λεει ο λογος) για να υπερασπιστουμε το δικαιωμα των αλλων να διαφωνουν μαζι μας !!!

Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα !!!

br fun_atic είπε...

Και για να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα. Ξέρετε ποιος ουσιαστικά έδωσε τέλος στην ιπποσύνη;

Ο Ερρίκος ο Ε' της Αγγλίας.
Στην μάχη της Αζινκούρ παρέταξε απέναντι στους Γάλλους ιππότες τοξότες. Οι τοξότες τσάκισαν τους ιππότες.Είχε δώσει εντολές στους τοξότες να δώσουν μάχη σώμα με σώμα με τους ιππότες ( και μάλιστα επιτιθέμενοι πολλοί εναντίον ενός ιππότη - γιατί αλλιώς δεν είχαν καμία τύχη).
Οι κανόνες του ιπποτισμού καθόριζαν ότι ιππότης μπορεί να πολεμήσει (άρα και να σκοτώσει) μόνο ιππότη. Σύμφωνα με τους κανόνες αυτούς οι τοξότες είχαν το δικαίωμα απλά και μόνο να αιχμαλωτίσουν τους ιππότες.Όχι όμως να σκοτώσουν

Οι Άγγλοι με το να χρησιμοποιήσουν μαζικά ένα μη ευγενές όπλο όπως το τόξο και να επιτεθούν σε ευγενείς τοξότες σκοτώνοντάς τους ουσιαστικά κατέλυσαν το σύστημα αξιών του ιπποτισμού.

Costix είπε...

διαβαστε και αυτα που εγραψε ο Σουπερ Μποσκο στο μπλογκ του στην γκαζετα

http://www.gazzetta.gr/all-star-bloggers/bosko-balaban/item/61090-%CE%B7-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85

Costix είπε...

και ενα καλο νεο

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6657966

Costix είπε...

brfun, γι διαβασε την τελευταια παραγραφο. λες ??? μπας και χαμογελασει λιγο το πικραμενο σου χειλακι !!!!

http://www.novasports.gr/default.asp?aid=196200

br fun_atic είπε...

Τα είχα διαβάσει αυτά από το πρωί. Όταν χαλάει λεφτά ο Κομπότης σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι κέρδισε το λαχείο (ή άλλο παιχνίδι) ή ότι περιμένει να εισπράξει κιόλας.

Άλλη ομάδα δεν ψάχνει για τερματοφύλακα, μετά από τόσους μήνες αποχής σιγά να μην φέρει πρόταση ο Μπλάζιτς από το εξωτερικό, οπότε φαντάζομαι ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες.

Βέβαια από τότε που ακούστηκε το όνομα του Ρόκα έχω αρχίσει να προβληματίζομαι για ευνόητους λόγους. Εννοείται ότι προτιμώ τον Μπλάζιτς, χωρίς βέβαια να θεωρώ τον (περσινό) Ρόκα κακή λύση...

Griniaris είπε...

Τερματοφύλακες έχουμε,σέντερ-μπακ έχουμε...
ΡΙΚΕΛΜΕ εδώ και τώρα,μπας και χαμογελάσει το πικραμένο μας χειλάκι...

br fun_atic είπε...

Η επιθυμία σου διαταγή. Δεν τον πήραμε. Απλά τον έβαλα στο δένδρο της προηγούμενης ανάρτησης

Costix είπε...

griniaris, εισαι τελειως τρελλος.
αν ακουσει το request ο Τσακ θα παθει τουλάχιστον εμφραγμα.

zamis είπε...

Eπαναλαμβανω τοτε παλιο μου αιτημα.Εγω θελω Κανουτε στο κουτι και Μποσκο πιο πισω.Δε βαρεθηκε πια στη Σεβιλλη?

br fun_atic είπε...

Στο δέντρο και ο Κανουτε...Με το μαλακό παιδιά. Δέντρο είναι...Δεν χωράει και όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο...
Μου φαίνεται ότι θα χορτάσουμε Ζονκ τελικά...

lefterix είπε...

Χαίρεσται και αγαλιάσθε άπαξ άπαντες....Ευχαριστώ σας σύντεκνοι, και συνπανιώνιοι γιά τις ευχές σας...
Είχα ένα πρόβλημα με την @*%$^&$&*σύνδεση, και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω...
Ν ασας πω μιά ιστορία...
Παντρεύτηκε η αδερφή μου, και ο παπούς μου(Θεός συγχωρέστονε...) γιά λόγους υγείας δεν κατάφερε να είναι στο γάμο...Όταν με την πρώτη ευκαιρία κατέβηκα στο Ηράκλειο, με ρωτάει:
-Μωρέ συ, ο λεγάμενος τση αδρεφής σου είναι καλός;
-Ξερω γω, ρε παπού, νομίζω καλός είναι...
-Μωρέ συ, κρασί πίνει;
-Ναι,παπού, κρασί πίνει...

Και απαντάει χαλαρά και με ανακούφιση, μονολογώντας...
-Άμα πινει καρσί, είναι καλό παιδί...

Επειδή ο Μάκης έρχεται να πιούμε και να τα πούμε, γιά μένα, εκτός από συνΠανιώνιος, πίνει κρασί...Άρα είναι καλό παιδί...
Χα.χα.χαραχαχα...Θα ήθελα όλα τα παληκάρια να βρεθούμε στη 2η MUNDOμπέκρα, έστω μόνο να τα πιούμε όλοι οι ΑΡΡΩΣΤΟΙ...

lefterix είπε...

Κι επειδής είμαι και αριστερός και δημοκράτης, στο σπίτι μου έχουμε δημοκρατία...
Μπορουνε να ακούνε ότι μουσική θέλουνε, αρκεί να είναι κρητικά...χαχαχαχαχαχα...
Όπως και ο γιός μου, μπορεί να είναι ότι ομάδα θέλει, αρκεί να είναι Πανιώνιος...χαχαχαχαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, καλησπερίζω μετά από καιρό (δουλειές βλέπετε ...)

Όπως πάντα, πολύ ενδιαφέρουσα και ζωηρή η συζήτηση εδώ. Νομίζω όμως πως - ανεξάρτητα από απόψεις - όλοι έχουν μία πικρή γεύση με την περίπτωση Ρεκόμπα. Είχα γράψει δίαφορα σχολια την πρώτη χρονιά και τα αισθήματα μου εχουν αλλάξει 180 μοίρες, τουλάχιστον 2-3 φορές. Οι τίτλοι τέλους όμως, φέρνουν ένα αμείλικτο συμπέρασμα: είμαστε τελείως ανερμάτιστοι. Από τον Πρόεδρο ως τον τελευταίο φίλαθλο. Χαριτωμένοι, ωραίοι, πλακατζήδες, αλλά χωρίς έρμα.

Ο Πανιώνιος δεν είχε δικαίωμα απέναντι στον κόσμο του και την ιστορία του να προχωρήσει σε τέτοια μεταγραφή, χωρίς σχέδιο. Ούτε είχε δικαίωμα να στραπατσαρει έτσι έναν παίκτη αυτής της αξίας (που έχει και ο ίδιος τεράστιες ευθύνες, εγνωσμένα μάλλον).

Ο σύλλογος το πλήρωσε. Κλίμα διάλυσης γιά πανω από ένα χρόνο. Τώρα πάει να στρώσει, με έναν προπονητή που (ευτυχώς) δεν ήταν όπως τον βλέπαμε στην αρχή και (δυστυχώς) δεν είναι όπως μας τον παρουσιάζουν τώρα. Είπαμε: ανερμάτιστοι. Και εμείς έχουμε δικαίωμα. Ο Πρόεδρος όχι. Όσο καλός και να είναι, όσο να αγαπάει την ομάδα, όσο και να φαντάζει αξιαγάπητος.

Πικρά της αληθείας τα ρήματα φοβάμαι. Η υπέβαση δεν θα γίνει ποτέ. Λείπει η σοβαρότητα.

Maverick είπε...

Φίλαθλος.Β.Κολλάρος

"Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Πανιωνίου με την πιο φανταχτερή ποδοσφαιρικά μορφή που έχει περάσει απο την Νέα Σμύρνη,αλλά και γενικότερα την Ελλάδα μπήκανε χτες.
...................................μπλα μπλα μπλα μπλα

Το ξεκίνημα του καταπληκτικό.Εξαιρετικές ενέργειες και ασίστ στο ντεμπούτο του απέναντι στον Αρη,οδήγησε τον Πανιώνιο με 2 γκολ και ασίστ στο επιβλητικό 5-2 μέσα στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη και έπιασε εξαιρετική απόδοση στη συνέχεια κόντρα στον Παναθηναικό.(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Και με τον Παοκ θα πρόσθετα...)Χάρισε αρκετές στιγμές μαγείας στους φίλους της ομάδας και στα επόμενα ματς,αλλα οι τραυματισμοί άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους.Συνέπεια να πραγματοποιήσει μόλις 14 συμμετοχές(4 γκολ)την περσινή σεζόν και φέτος να φτάνει μετά...βίας τις 5,όταν αποχώρησε με θλάση απο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο.Μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο τραυματισμό και έτσι αποφασίστηκε να του προταθεί η λύση του συμβολαίου του,κάτι που αποδέχθηκε"


Βάζω μια ακόμη άποψη δημοσιογράφου όχι τόσο για τον λόγο που κρίνει ο ίδιος τον λόγο του χωρισμού,αλλά για την αγωνιστική του προσφορά.
Εχουμε κάποια δεδομένα.Ο Αμπράμοβιτς κάνει οικονομία...Μια που λέτε για σπόντες,θυμάμαι μια σπόντα μετά το ματς του Καραισκάκη ότι σε μια σουίτα ακούστηκε οτι η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη απο το 37 και μετά...Απο τότε μάγκες...

Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει ο λόγος.Πάνω άπο όλα είναι ο Πανιώνιος.Ο σύλλογος έχει έντονη δραστηριότητα σε όλα τα μέτωπα.Δεν θεωρώ οτι η ομάδα θα επηρεαστεί όπως πιθανών επηρεάστηκαν κάποιοι.
Περιμένω να δω μεθαύριο πάλι μια ομάδα γεμάτη πείσμα(κ για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη στη Λάρισα)γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο.Πιο δύσκολο απο την αεκ...