Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το χθεσινό post του Βασίλη στο μπλογκ του σχετικά με την ενημέρωση των μετόχων και των κατόχων διαρκείας κατά τη χθεσινή Γ.Σ.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανείς που να αγαπάει τον Πανιώνιο και να μην θέλει το οικονομικό νοικοκύρεμα. Πολλοί φίλαθλοι που χαίρονταν από τις μεγάλες και ακριβές μεταγραφές προβληματίζονταν ταυτόχρονα από το μέγεθος του ανοίγματος ακριβώς επειδή γνώριζαν ότι ο Πανιώνιος έχει για την ώρα πολύ περιορισμένες πηγές εσόδων.

Προσωπικά ήμουν πάντα υπέρ των μεγάλων μεταγραφών, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν στον σύλλογο. Η περίπτωση του Ρεκόμπα μου δημιούργησε μεγάλο σκεπτικισμό για το θέμα αυτό, καθώς διαπίστωσα ότι αφενός δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε μεγάλα ονόματα σε κανένα επίπεδο (αγωνιστικά, μάρκετιγκ, ισορροπιών στην ομάδα κ.λ.π) και αφετέρου ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση δημιουργούμε και μεγάλο οικονομικό θέμα.

Ας δεχτούμε λοιπόν ως δεδομένο ότι την περσινή χρονιά έγιναν λάθη τα οποία στοίχισαν οικονομικά στον σύλλογο. Ας δεχτούμε επίσης ότι το έλλειμμα πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστεί και για το καλό του συλλόγου αλλά και επειδή πρακτικά είναι δυσβάσταχτο για τον μοναδικό χρηματοδότη του.

Η απαραίτητη λιτότητα όμως δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο αντίθετο άκρο.

Φέτος έχουμε την τύχη να έχουμε μια καλή ομάδα η οποία αποτελείται από κάποιες ιδιαίτερα αξιόλογες μονάδες. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο, είτε αυτό λέγεται τίτλος (κύπελλο) -  που βέβαια είναι ένας εντελώς απρόβλεπτος θεσμός αλλά από την άλλη έχουμε σημαντικές πιθανότητες να το κατακτήσουμε καθώς έχουν πρόωρα αποκλειστεί ο Ολυμπιακός και η Α.Ε.Κ -  είτε λέγεται Ευρώπη.

Η ομάδα για να μπορέσει να μείνει σε τροχιά στόχων πρέπει να ενισχυθεί. Δεν χρειάζεται να γίνουν τρομακτικές αλλαγές ούτε να δαπανηθούν πολλά χρήματα. Θεωρώ όμως ότι η απόφαση περί μη μεταγραφής νέων παικτών τον Ιανουάριο είναι λανθασμένη και ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη τη χρονιά. Γιατί είναι βέβαιο ότι η αγωνιστική αποτυχία θα ακολουθηθεί από πτώση των εισιτηρίων διαρκείας, μείωση του ενδιαφέροντος επενδυτών (εάν υπάρχει τέτοιο είδος),μείωση των χορηγιών και το σπουδαιότερο μείωση της αξίας προς πώληση παικτών μας.

Κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει την κατάσταση της υγείας του Σμόγιε καθώς και το αν θα μπορέσει να προσφέρει όταν αρχίσει να αγωνίζεται. Από την άλλη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι έχουμε προβλήματα στα σέντερ μπακ. Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου είναι δυσκολότερο, με αρκετά επικίνδυνα εκτός έδρας παιχνίδια και πολύ φοβάμαι ότι θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα έχοντας αυτή την άμυνα. Αν δεν προβαίναμε στην απόκτηση σέντερ μπακ θα μπορούσε ενδεχομένως την παρτίδα να την σώσει ένας καλός τερματοφύλακας.

Η αγωνιστική άνοδος του Νικολάου και η καλύτερη προσαρμογή του Καστελιόνε μας έχει λύσει κάποια προβλήματα στα χαφ. Εξακολουθούμε βέβαια να μην έχουμε την σωστή μεταβίβαση προς την επίθεση. Σε κάθε περίπτωση το θέμα παλεύεται. Εκεί που πραγματικά έχουμε πρόβλημα είναι στην επίθεση. Δυστυχώς δεν έχουμε αντικαταστάτη του Μπόσκο και είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί το κενό του τις ημέρες που είναι ντεφορμέ ή σε περιπτώσεις τραυματισμού ή τιμωρίας.

Το να λέμε ότι δεν έχουμε χρήματα είναι ειλικρινές. Το να λέμε ότι δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές είναι τουλάχιστον ανακριβές. Πολύ φοβάμαι ότι το ρίσκο που παίρνουμε είναι τεράστιο και ελπίζω ειλικρινά να επανεξετασθεί το θέμα από τη διοίκηση της ομάδας.

65 σχόλια:

zamis είπε...

Ετσι ακριβως.O στοχος της ομαδας πρεπει να ειναι καθε χρονο η συμμετοχη στα play-off και η μεγαλυτερη δυνατη διακριση σε αυτα.
Πολλες φορες,αν πηγαινεις μονοδιαστατα να διατηρησεις τα κεκτημενα σου,τοτε τα χανεις και αυτα.
Το προβλημα δεν ειναι οι μεταγραφες,ειναι οι ΛΑΘΟΣ μεταγραφες.
Και φυσικα,οπως κανεις δε ζητησε Ρεκομπες,κανεις δε ζηταει και τωρα παραλογα πραγματα.

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο. Για παράδειγμα: Δεν ήταν λάθος το μεγάλο ρόστερ του Λίνεν. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλο ρόστερ. Αυτό που ήταν λάθος ήταν η μη αξιοποιήση παικτών από αυτό το ρόστερ. Για όποιο λόγο κι αν αυτό έγινε.
Τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα σε μεταγραφές που δεν έπιασαν και ακόμη περισσότερα σε αποζημιώσεις παικτών.
Αν λοιπόν τα πράγματα έχουν έτσι τότε το οικονομικό θέμα του Πανιωνίου υφίσταται εξαιτίας προβλημάτων στο μάνατζμεντ των μεταγραφικών κινήσεων.

Griniaris είπε...

Θα συμφωνήσω και με τους δύο.Βέβαια πιστεύω ότι με καλύτερη διαχείριση ακόμη και του ήδη υπάρχοντος φετινού ρόστερ τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Σενάριο δικό μου.Έρχονται δύο πολύ κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια.Αν σε αυτά πάρουμε 4 έως 6 βαθμούς και μείνουμε σε υψηλούς στόχους,ο Τσακ δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.Αν όμως δούμε δύο ήττες,χαίρεται.

Costix είπε...

Προφανεστατα !!! Ομως τωρα θελουμε νοικοκυρεμα. Οτι εγινε, εγινε και κανεις δεν μπορει να ψεξει τον Τσακ στο αν καποιοι εκαναν λαθος (χμ !!) χειρισμους σε καποιες μεταγραφες. Απο δω και περα ομως και με ολη την εμπειρια που εχει αποκομησει με λαθη και σωστα μεχρι στιγμης, ο Τσακ παιρνει ολη την ευθυνη και τον χειρισμο επανω του. Εχει αποδειξει οτι τα καταφερνει καλα και ειδικα στις αγοραπωλησιες. Πιστευω οτι more or less το ροστερ θα μεινει ιδιο γι' αυτη την σεζον, που ισως και να ειναι χαμενη σε θεμα στοχων, ομως με μια καλη πωληση το καλοκαιρι και αντιστοιχες προσεχτικες και bargain αγορες να ερθει καποια ισοροπια στο ροστερ. Μην ξεχναμε επισης οτι δεν βλεπουμε το τι γινεται στις προπονησεις και ισως ο δευτερος γυρος μας επιφυλαξει και καποιες ευχαριστες εκπληξεις απο το ηδη υπαρχον εμψυχο υλικο.

zamis είπε...

Griniari μ'αρεσει οπως σκεφτεσαι.Το θεμα ειναι βεβαια οτι με 0-1 βαθμους και τα δεδομενα προβληματα μας,το χαιρετε μπορει και ναχει δυσαρεστες επιπτωσεις.
Δε γυρισε κι ο Μπαρονι απο τη Βραζιλια,βλεπεις:)

Griniaris είπε...

Εννοείται zamis,αν και αν δεν αλλάξει τίποτα δραματικά στις υπόλοιπες ομάδες,θα είναι μεγάλο κατόρθωμα να φτάσουμε στα περσινά...

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος έφερε πριν λίγες ημέρες έναν Βόσνιο αμυντικό αλλά ο Φερέρα είπε ότι είναι μία επένδυση για το μέλλον. Ο Φερέρα λοιπόν δεν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και επομένως για να πάρει ο πρόεδρος έναν παίκτη που ο προπονητής θα θεωρεί καλύτερο από τον Όμο θα πρέπει να ξοδέψει μία περιουσία.
Για την θέση του τερματοφύλακα διάβασα ότι αρχή του έτους επιστρέφουν οι τραυματίες.
Η τριάδα που παίζει μπροστά δεν αλλάζει με τίποτα επομένως δεν έχει νόημα να ψάχνει η Διοίκηση για αναπληρωματικό επιθετικό διότι μπορεί να βάλει τον Σίμωση που θα είναι ευτυχισμένος και με ένα λεπτό συμμετοχής και δεν θα πονοκεφαλιάζει ο πρωτοποριακός κώουτς. Εξάλλου μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Ρεκόμπα....
Υπάρχει βέβαια και ο Κούκετς που δεν έχει πάρει ένα λεπτό συμμετοχής..
Επομένως τι θέλουμε από τον πρόεδρο να δώσει χρήματα που δεν διαθέτει για ένα μεγάλο όνομα ή να δώσει λιγότερα χρήματα για έναν παίκτη που θα γυαλίζει τον πάγκο?
Ή να μας φέρει ο Φερέρα κάποιο φίλο του παίκτη τύπου Σμόγιε?
Μπορεί βέβαια και η Εσπανιόλ να μας δώσει τον διάδοχο του Μπαρόνι.
Η ομάδα όπως είναι μπορεί να τερματίσει στην πεντάδα...λίγη βοήθεια χρειάζεται από τον πάγκο όταν οι καλοί παίκτες δεν είναι στην μέρα τους.

zamis είπε...

Δλδ,μεταξυ Μπαλαμπαν και Σιμωση δεν υπαρχει ενδιαμεσο.
Οπως δεν υπαρχει και μεταξυ Σμογιε και Ομο.
Ok,ετσι ειναι αν ετσι νομιζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα θα μπορούσε να ενισχυθεί με μικρό κόστος αλλά με τον τρόπο που λειτουργεί και σκέφτεται ο Φερέρα υπάρχει ορατότατος ο κίνδυνος να πεταχτούν ΠΑΛΙ λεφτά στα σκουπίδια.
Έχει διώξει Κοιλιάρα και ολόκληρο Ρεκόμπα, αν ήταν στο χέρι του θα είχε φύγει ο αναντικατάστατος Λάτκα, ο Κοντοές, ο Γονδουλάκης, ο Κούκετς....

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι η δήλωση Φερέρα για Τσότσαλιτς ήταν ή εκτός πραγματικότητας ή έγινε για να καλύψη ο προπονητής πιθανή αδυναμία της διοίκησης να πάρει τελικά τον παίκτη. Από τη μιά έχεις ένα παίκτη ταλέντο της Βοσνίας, στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της, βασικό στέλεχος μιας από τις καλές ομάδες της χώρας, 21 ετών και από την άλλη έχεις αμυντικά χαφ ή ακραία μπακ, που προσπαθούν να κάνουν το σέντερ μπακ και ένα σέντερ μπακ, έμπειρο μεν, που όμως έχασε και την προετοιμασία και τον Α' γύρο από συνεχείς τραυματισμούς και μάλιστα έχοντα στο βεβαρυμένο ιάτρικό ιστορικό ένα πολύ χοντρό εγχειρισμένο τραυματισμό.

Για το Μπάλαμπαν το θέμα δεν είναι να τον ξεκουράζει κάποιος για 15λεπτα στο τέλος των αγώνων αλλά η ύπαρξη δυστυχώς απευκτέων σεναρίων, λόγω καρτών ή τραυματισμών να μην μπορεί να προσφέρει.

Τώρα πιο θα ήταν πιθανόν το ζητούμενο ενός μεταγραφικού σεναρίου του Ιανουαρίου.

(1) Εφόσον ο Τσότσαλιτς ικανοποιεί να αποκτηθεί και να διακοπεί το συμβόλαιο Σμόγιε.
(2) Να αναζητηθεί ένας έμπειρος φορ στους ελεύθερους παίκτες για backup Μπάλαμπαν.

Δεν θα μιλήσω για τερματοφύλακες. Αν δείχνει πίστη το ιατρικό επιτελείο και ο προπονητής στην επάνοδο των δυο, οφείλω να δείξω και εγώ και δηλώνω ότι εμπιστεύομαι και τον Κώστα τον Ανδριόλα. Δεν είναι Μπλάζιτς αλλά τον εμπιστεύομαι.

Τώρα αν θέλουμε περικοπές, μήπως κάτι προγράμματα αγώνων σε ιλλουστρατιόν χαρτί, που τα βάζουν για να κάθονται στα καταλασπωμένα καθισματάκια στη 2, να τα κόβαμε; Δεν ξέρω αν βαραίνει το κόστος την ΠΑΕ ή την Eternal αλλά είπαμε ότι το ίδιο πορτοφόλι είναι.
Εδώ δεν λειτουργούμε από πέρυσι το φωτεινό πίνακα του γηπέδου, μήπως τα προγραμματάκια αυτά είναι περιττή πολυτέλεια σε αυτή τη φάση;
Δεν θ' αναφερθώ σε άλλα συναφή, που μπορεί να έρχονται στο νου του καθενός, πλην όμως πάνω απ' όλα μια ΠΑΕ πρέπει να βλέπει τα αγωνιστικά γιατί αυτό είναι το ουσιαστικό προϊόν της.

zamis είπε...

nk99,επομενως λες οτι με Φερερα προκοπη δεν βλεπουμε.
Για το ποσο απαξιωσε το ροστερ και για το πως κινειται απο το ενα ακρο στο αλλο,ταχουμε πει και ξαναπει.
Ας μην ξεχναμε ομως οτι περα απο την πιθανη ανεπαρκεια του(αυτο θα φανει εξ'αλλου),ακολουθει εντολες ως ευσυνειδητο δυτικοευρωπαικο στελεχος..

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν έχω σε εκτίμηση τον Φερέρα αλλά φαίνεται ότι παίκτες προπονητής και διοίκηση κατά κάποιο τρόπο τα έχουν βρεί με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό η ομάδα με εξαίρεση τον τελευταίο αγώνα να τα πηγαίνει καλά εώς εξαιρετικά.
Το ερώτημα είναι αν θα αντέξει άλλο ένα γύρο. Μπορεί και να αντέξει. Στην αρχή έπαιζε χωρίς τον Εστογιάνοφ, στην Λάρισα δεν έπαιξε εκτός του Λόλο και ο Μπάλαμπαν και η ομάδα έπαιξε καλά...
Όλοι μας θα κριθούμε στο τέλος της σαιζόν...

rgegeo είπε...

Πως μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφές χωρίς να έχουμε δει το υπόλοιπο ροστερ??? Μήπως εμείς προκαλούμε αυτήν την τάση με αποτέλεσμα να την εκεμεταλευονται κάποιοι και να δημιουργούνται καταστάσεις!

Γιατί δεν έχουμε επιθετικούς? Γιατί δεν έχουμε μέσους? Γιατί δεν έχουμε κεντρικούς αμυντικούς?

Που είναι ο Σιοβας ? που είναι οι Λουκινας και Σμωσης? Που είναι οι Κουκετς Αναστασοπουλος ? Ο δεύτερος καλύτερος δηλαδή είναι ο Σκουφαλης? ,

Εγώ δεν το πιστεύω!

Ποτέ θα γίνει τελικά η ανάδειξη ταλέντων εάν δεν γίνει τώρα που δεν υπάρχει budget?

Γιατί να γεμίσουμε πάλι ασχέτους ξένους? Για να φανέ οι managers και οι «σύμβουλοι» του Τσακίρη εν αγνοία του?

Μακάρι να μπορούσα να παρακολουθήσω μια προπόνηση της ομάδας. έχω απορία να δω τι κάνουν και με ποια κριτήρια παίζουν αυτοί που παίζουν, σίγουρα όχι αγωνιστικά!

Κύριοι η 4 θέση ήτανε μια φούσκα σ’ένα τόσο άθλιο πρωτάθλημα.

Με δευτέρους παίκτες πρωταθλητισμό δεν κανείς!

Χαιρετώ τον Λουδη που μετά τον δεύτερο ημιτελικό πέρσι είπε «προτιμώ να χάσω αλλά να αποκτήσουν εμπειρία νέα ελληνοπούλα παιδιά»

Άμα δεν πάρουν χρόνο συμμετοχής ΤΩΡΑ έστω και αναγκαστικά πότε θα πάρουν?

Αυτά τα παιδιά και άλλα πολλά είναι το μέλλον σε έμψυχο υλικό αλλά και κερδοφορία άμα θέλετε να το δούμε και αλλιώς!


«ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ»


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ron Barceló είπε...

To Kύπελλο θα πάρουμε - όλους θα τους τρελάνουμε!
Φορτσα μωρή αρρώστεια, διπλό στην Τούμπα κ ας μην έρθει κανείς.

Βάλε μέσα Σιμώσαρο να πέσουν τα τσιμέντα. Κ Κοντοέ ισόβιο μπακ. Κ δε θέλω τπτ αλλο.

Φαντασιώνομαι λείαν συντόμως φονικό δίδυμο Σιμώση-Λουκίνα κ κάθε Κυριακή σκάουτερ να τους τρέχουν τα σάλια. :))

br fun_atic είπε...

Έχει ένα περίεργο σκεπτικό ο προπονητής. Στα πρώτα παιχνίδια ακόμη και γιά λόγους ανάγκης παρέτασσε μιά ενδεκάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Αρκετά ριψοκίνδυνη θα έλεγα. Τότε δεν καταδέχονταν να κοιτάξει τον πάγκο. Τώρα που γιά κάποιο λόγο του βγήκαν οι παίκτες του πάγκου ξέχασε τους αρχικούς βασικούς. Σήμερα διάβασα ότι ακόμη κι αν είναι έτοιμος ο Μπεθέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει τον Ανδριόλα, γιατί λέει πως έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Μιλάμε για τον ίδιο παίκτη που είχε βαρεθεί να βρίσκεται εκτός αποστολής.Περίεργα πράγματα.

Μήπως κάποιος θυμάται ποιους παίκτες αντικατέστησε ο Μπαρόνι κατα τη διάρκεια της σεζόν;

br fun_atic είπε...

Ο Λουκίνας είναι καλός παίκτης.

br fun_atic είπε...

υ.γ
πήραμε (ή θα πάρουμε) και έναν επιθετικό από την Παναχαϊκή

Ron Barceló είπε...

Πολύ για Κούμο γράφουν οι γαυροφυλλάδες.

Ούτε για αστείο να δώσετε την εβένινη όαση, την γαζέλα του κέντρου, τον Εσσιεν των φτωχών, την απόλυτη αδυναμία..

br fun_atic είπε...

Ποιές γαυροφυλλάδες έγραψαν για τον Κούμο;

Ron Barceló είπε...

To ΦΩΣ προηγούμενων ημερών, ο Πρωταθλητής κ αναφέρεται και στο web αν googlaρεις.

Είναι "η προσιτή λύση" όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Σενάρια θέλω να πιστεύω.

br fun_atic είπε...

Αν το γράφει το "Φως" μπορεί και να είναι κακό.

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/newsstand/newsstand/paper/1/20091217/6/1?tmpl=component

Το επαναλβάνουν τα ρεπορτάζ τους μέχρι σήμερα ότι αποτελει την εγχώρια λύση σε περίπτωση που στραβώσουν οι 1ες επιλογές τους.


Xaxa, πλάκα θα είχε...

Ron Barceló είπε...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=118157

zamis είπε...

Ναι,θα σκασουμε απο τα γελια..

IWN1998 είπε...

Και το Σιόβα τον έχουμε δει (βέβαια ελέω Φερέρα όχι στη θέση του αλλά σαν σέντερ μπακ) και το Λουκίνα και το Σίμωση και τον Αναστασόπουλο κά.
Ο Λουκίνας σε πιο επίπεδο είναι καλός παίκτης; Για την U21 ίσως.
Συνεπώς το σχόλιο δεν είναι εξ ολοκλήρου μέσα στην πραγματικότητα και ας μη θεωρούμε τόσο ηλίθιο το Φερέρα, που δεν τους βάζει παρ' ότι η κατεύθυνση που του δίνει η ΠΑΕ είναι να βγάλει ταλέντα για να τα πουλήσει.

Ο παίκτης που πάμε να πάρουμε είναι ελεύθερος από Παναχαϊκή, διεθνής με την Εθνική Νέων και λέγεται Σάμαρης. Φέτος δεν έχει παίξει ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν είναι επιθετικός. Είναι μέσος. Και το ερώτημα είναι αν δεν χωράει ο Κοιλιάρας σε αυτή την ομάδα σαν μέσος, πως χωράει ο Σάμαρης;
Καταλαβαίνω βέβαια τη λογική της μεταγραφής ενός ταλέντου, αλλά περιμένουμε το παιδί, που δεν έχει παίξει 1 λεπτό φέτος, να μπορεί να βοηθήσει από την Γ' Εθνική στη Super League;

Για μένα, το επιθυμητό σενάριο για την ΠΑΕ φέτος, είναι να σωθεί γρήγορα η ομάδα και μετά να πειραματιστεί ο Φερέρα με τους νέους.
Θεωρώ ότι όλα τα λεφτά φέτος για μας ίσως είναι το κύπελλο, που αν την κατάλληλη στιγμή, μπορέσουμε να βρεθούμε με όλα μας τ' ατού μας καλά και σε φόρμα, μπορούμε γιατί είναι ενα-δυο τα ματς, να τα καταφέρουμε.

Ron Barceló είπε...

H ακριβής θέση του Σιόβα ποια είναι? Γιατί κ στην εθνική σαν σεντερ μπακ πάιζει..

Στην κατάσταση μας, θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να στηριχθεί κ στο Σιμώση, να δώσει ευκαιρίες κ στον Κούκετς (ο οποίος πέρσι έδειξε αρκετά καλά στοιχεία). Ο Κοιλιάρας πιστεύω πως είναι υπερεκτιμημένος κ δεν βλέπω να επιστρέφει πάλι στον Πανιώνιο.

IWN1998 είπε...

http://news.ert.gr/sports/component/joomleague/?func=showPlayer&p=7&pid=906

http://news247.gr/a/52!73725

Για Σιόβα. Το παιδί κατ' ουσίαν σε επίπεδο συλλόγων, παιχνίδια έχει πάρει πέρυσι με τον Ιωνικό στη Β' Εθνική. Τη μετατροπή σε αμυντικό έγινε από Φερέρα και την ακολούθησε και ο Νιόμπλιας στην Ελπίδων. Και μην ξεχνάμε ότι στις μικρές εθνικές, ο Δημήτρης λόγω σωματικών προσόντων σε σχέση με την ηλικία του, μπορούσε να παίξει το ρόλο του κεντρικού μπακ κάλλιστα και ίσως με την εμπειρία σιγά-σιγά να μπορούσε και στον Πανιώνιο. Άλλωστε στις πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν χειρότερος από τον Όμο στις περισσότερες περιπτώσεις. Αλλά αν βάζεις το Σιόβα σέντερ μπακ, πρέπει το παιδί να το βάλλεις με κάποιο άλλο έμπειρο κεντρικό αμυντικό μαζί και όχι με τον Όμο...

Δεν απαξίωσα κανένα Σίμωση και κανένα Λουκίνα (πόσο μάλλον τον Κούκετς για τον οποίο δεν έγραψα καν), αλλά αν στηριχτούμε σε αυτά τα παιδιά πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να έχουμε υπομονή. Και να μην έχουμε αυταπάτες ότι θα μπουν να παίξουν και θα σταθούν στο επίπεδο της κατηγορίας με την πρώτη.

Και επαναλαμβάνω, ας γίνουν και κάποιες περικοπές σε πιθανόν περιττά πράγματα και λιγότερο στ' αγωνιστικά. Όσο για τους μάνατζερς κλπ, το Σμόγιε μας τον έκαναν δώρο μαζί με τον Μπάλαμπαν από το γραφείο που μανατζάρει και τους δύο; Τότε δεν είχαμε επίγνωση να κρίνουμε; Μακάρι να παίξει ο Ντάριο και να με διαψεύσει. Χαίρομαι να διαψεύδομαι και να ωφελείται ο Πανιώνιος.

Ron Barceló είπε...

http://www.sport24.gr/html/ent/393/ent.335393.asp

Αφιερωμένο στους απανταχού 'αιρετικούς'-νοσταλγούς του Εβαλντ, σαν κ μένα.

Κ σε ποιον δεν έλειψαν οι περιβόητες συνεντευξεις τύπου με το λαπτοπ, η αναλυση των πάντων (ποδοσφαιρικών ή μη), το σουρρεαλ χιούμορ κ η αντιμετώπιση των διαφόρων εγκάθετων, τα ουρλιαχτά από τον πάγκο 'Μάκοοοοος πίσωωωω' κ οι υψομένες γροθιές στην 3..

Long live.-

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Χρόνια Πολλά σ' όλους.

Θα συστήσω πάλι ψυχραιμία. Σας εχω πληροφορήσει ότι μεταγραφές πολύ δύσκολα θα γίνουν. Ο νεαρός ο Σάμαρης θα αποκτηθεί στο πλαίσιο μήπως και βγει. Εχουν συγλετνρώσει ακλές πληροφορίς. Πάμε τώρα στα άλλα.

Ο Σιόβας εδώ και δυο χρόνια αγωνίζεται μόνιμα σέντερ μπακ και στην Εθνική Ελπίδων και στον Ιωνικό. Μάλιστα ο Νιόπλιας τον θεωρεί το μελλοντικό στόπερ της εθνικής ανδρών και με δική του εισήγηση (όταν ήταν να έρθει σε εμάς) επέστρεψε για στόπερ.
Πληροφορίες μου θέλουν τον Εμίλιο να του δίνει ευκαιρίες ως αμυντικό χφα, για να ξεκουράσει Νικολάου, Καστελιόνε.

Επίσης ευκαιρίες θα δοθούν στον Κούκετς, καθώς ένα πουλάκι μου είπε ότι ο Εμίλιο ζήτησε να γίνει μεταγραφή αριστεροπόδαρου χαφ. Δεν θα γίνει και έτσι ο νεαρός Κροάτης θα πάρει ευκαιρίες.

Το ίδιο ισχύει και για Λουκίνα, Σίμωση.

Πάντως να ξέρετε ότι υπολογίζουν πολύ στον Β' γύρο και στον Λόλο, ο οποίος είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω τιμωρίας, δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ολα αυτά είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Αν δεν επιβεβαιωθούν μη με κράζετε σε στυλ ρε Διόγο μας είπες ότι θα παίζει ο Κούκετς και δεν παίζει. ΟΚ;

br fun_atic είπε...

Ας αφήσουμε λοιπόν τις δημοσιογραφικές πληροφορίες και ας μιλήσουμε για κάτι χειροπιαστό που άπτεται της επαγγελματική σου εμπειρίας.

Συνυπολογίζοντας το ρόστερ της ομάδας,το πρόγραμμα β' γύρου, τα ενδεχόμενα τιμωριών και καρτών και την κατάσταση των ανταγωνιστών, ποια θεωρείς ότι θα είναι η τελική μας κατάταξη; Το από 5-8 δεν με καλύπτει ως απάντηση.

Σε ποιες θέσεις θεωρείς ότι έχουμε ανάγκη άμεσης ενίσχυσης;

Costix είπε...

Δοξα τω Θεω, μολις ανακοινωσε η ιστοσελιδα του συλλογου οτι πηραμε τρματοφυλακα !!!

br fun_atic είπε...

ή παίζεις με τον πόνο μας ή το ζάχαρο έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη :)

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ BR μου ζητάς μαντεψιά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά θα μπω στον πειρασμό και θα απαντήσω...

Το 5-8 δεν σε καλύπτει; Και τι να κάνω εγώ; Λοιπόν αν δεν εχουμε σοβαρούς τραυματισμούς τύπου Λόλο, αν δεν έχουμε νεύρα και κάρτες, ιδιαίτερα κόκκινες και αν η διαιτησία μας παίξει 60-40 σε βάρος μας σας λεω ότι βλέπω τετράδα. Αλλα όπως είδατε με πολλά αν και με βασικό φόβο τη διαιτησία η οποία μάς παει καρότσι με το συμπάθειο...

Πάμε στις μεταγραφές. Εγω αν ήμουν Τσακίρης (που δυστυχώς δεν είμαι... χα χα χα) θα έπαιρνε οπωσδήποτε έναν αριστερο (στο πόδι όχι ιδεολογικά...) χαφ τύπου Λόλο, Ριέρα, ένα "γομάρι" σέντερ φορ (ας πούμε τον μαύρο σένετερ φορ του Πανθρακικού) για τα τελευταία λεπτά όπου θέλω ξύλο και στην άμυνα και στην επίθεση και ένα 11άδατο στόπερ.

Διαφορετικά πάλι αν ήμουν Τσακίρης θα έλεγε στον αγαπητό Εμίλιο ότι
1) Επιτρέπονται οι αλλαγές στην Ελλάδα. Χα χα χα

2) Θα ζητούσα (για να μην πω θα απαοτούσα) περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Κούκετς, Σίμωση, Κοντοχρήστο, Λουκίνα, Σιόβα (με τη σειρά που τους εβαλα) γιατί αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και δεν πρέπει να χαθούν.

Αυτά

Μάκης

br fun_atic είπε...

Σωστός. Η λύση είναι μία. Πάρε Πρωτοχρονιάτικο λαχείο μπας και...

IWN1998 είπε...

Το ότι κάναμε τον μικρό Καλδέλη επαγγελματία εν τέλει δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για την επάνοδο των τραυματισθέντων. Επίσης δείχνει ότι ούτε ελεύθερο εμπιστοσύνης μπορούσαμε να βρούμε ούτε δανεικό από κάποια ομάδα. Καλή αρχή στο νεαρό.
Όσο για το Δημ.ητρη το Σιόβα, ο Σιόβας μπορεί όντως να εξελιχθεί σε καλό σέντερ μπακ και έχει και τα σωματικά προσόντα αλλά δεν μπορείς να τον ρίχνεις στα βαθειά παρέα με τον Όμο. Έναν-έναν θα 'πρεπε να χρησιμοποιείς παρέα με έμπειρο κεντρικό.

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

Όταν θα βρώ το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν, και μου υποσχεθεί 3 χάρες, θα του ζητήσω να με κάνει να τρέχω πιο γρήγορα από τον Μπολτ (με αντοχή μαραθωνοδρόμου), να τριπλάρω καλύτερα από τον Μέσσι, και να σουτάρω καλύτερα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι επειδή το χρήμα δεν το λογαριάζω, θα ζητήσω στην ηλικία μου να περάσω ένα δοκιμαστικό στον Πανιώνιο, θα τους τρελάνω όλους, και θα λύσω το πρόβλημα της ομάδας, θα μπω χοντρούλης και μεσήλικας στο γήπεδο, και θα βάζω 5-6 γκολ σε κάθε παιχνίδι, μόνος μου.

Δεν πα να είναι ο Όμο στην άμυνα, και ο τερματοφύλακας μας να έχει ποδάγρα, θα καθαρίζω μόνος μου όλα τα παιχνίδια.

Τα καλοκαίρια, αντί για προετοιμασία και φιλικά, θα συμμετέχω σε κάποια γκραν πρι στίβου, και θα σπάσω όλα τα ρεκόρ, από τα 100 μέχρι και τον μαραθώνιο, και θα μαζέψω όλο το χρυσάφι για πάρτη μου. Και όποιος θα παίνει διρκείας, αντί να πληρώνει, θα του κάνω δώρο μια ράβδο χρυσού.

Στον Πανιώνιο, θα παίζω αφιλοκερδώς.

Μην ανησυχείτε, εγω θα λύσω το πρόβλημα, είναι θέμα ημερών να το βρώ το λυχνάρι, που θα μου πάει, είμαι στα ίχνη του, δεν θα μου ξεφύγει...

br fun_atic είπε...

το χρειάζεσαι το τρίτο παγκόσμιο για να έρθεις στα ίσα σου...

IWN1998 είπε...

Τελικά το σχόλιο μου για τον Καλδέλη μάλλον είναι λάθος καθώς ο Μιχάλης ο Λαδόπουλος (Πανιώνιος και έγκυρος) στο goalday, αναφέρει ότι ο Ανδριόλας κατ' ουσίαν από Πρωτοχρονιά αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.
Αναφέρει ότι η αποθεραπεία των τραυματισμένων πάει καλά και ότι ένας από τους δυο και μάλλον ο Μπεθέρα (αυτός που τραυματίστηκε τελευταίος...) θα είναι έτοιμος για την Τούμπα.

Εγώ από το μέρος μου λέω ότι το ρίσκο με τους τερματοφύλακες, αν φύγει ο Ανδριόλας, αυξάνει επικίνδυνα. Υπάρχει πια πιθανότητα να μείνουμε κάποια στιγμή με τον Καλδέλη. Και επίσης λέω ότι είναι κρίμα που η επιλογή του κόουτς, να παραμερίζει τον Έλληνα γκολκήπερ έναντι του δανεικού Ισπανού, να θέτει τον Έλληνα εκτός ομάδας, τη στιγμή μάλιστα που και ο πρώτος γκολκήπερ Μπέλιτς δεν φαντάζει να είναι κανένα αναντικατάστατο θηρίο τερματοφύλακας.
Αν τα παραπάνω φαντάζουν παράλογα, αναμένουμε να διαφωτισθούμε για τη λογική των πραγμάτων. Να σημειώσω ότι απ' όσο ξέρω το συμβόλαιο Ανδριόλα έληγε το 2012.

br fun_atic είπε...

H sportday από την άλλη έγραφε ότι ο προπονητής θα εμπιστευτεί τον Ανδριόλα γιατί έμεινε πολύ ικανοποιημένος. Τι να πει κανείς; Τελικά ο Φερέρα έχει φαίνεται δυσκολία να κάνει κάποιον βασικό. Αν τον κάνει δεν τον αλλάζει ούτε ύστερα από λοβοτομή!!!

vassilis είπε...

Αν είχατε έρθει στη Γενική Συνέλευση θα καταλαβαίνατε αν θα παίξει ο Κούκετς αλλα δυστυχως δεν ειχατε έρθει και εγω δεν μπορω να σας πω.

vassilis είπε...

Επίσης θεωρώ όλη την τοποθέτηση λάθος. Από τη στιγμή που είχαν κληθεί οι κάτοχοι διαρκείας και δεν ήρθαν δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολιασμού. Ολα αυτά που γράφετε εδώ θα τα είχατε πει στον κυριο Τσακίρη καταπρόσωπο, θα σας είχε απαντήσει και θα είχε τελειώσει το ζήτημα. Τωρα τι; Τα γράφουμε για να τα ακούσει η διοίκηση ή τα γράφουμε για να φύγει ένα βάρος από πάνω μας; Γιατί τελικά δημιουργούμε κλίμα.

IWN1998 είπε...

ΟΚ Βασίλη. Ίσως έχεις απόλυτο δίκιο ότι έπρεπε να έρθουμε στη συνέλευση. Αλλά σχολιασμός πάντα θα υπάρχει όσο τρέχουν οι εξελίξεις. Για το θέμα αυτό πχ, τι να λέγαμε όταν κανένας δεν έλεγε φανερά ότι ο Ανδριόλας με τις συνθήκες που υπάρχουν στους τερματοφύλακες ήταν υπ' ατμόν. Και στο μέλλον θα δημιουργηθούν και άλλα θέματα και θα τα σχολιάσουμε. Και δεν το κάνουμε για να δημιουργήσουμε κανένα κλίμα. Αν η απάντηση Τσακίρη στη συνέντευξη ήταν τόσο αποστομωτική (πχ δεν υπάρχει μια, πάμε όπως μπορούμε) και πάλι πιθανότατα το όπως μπορούμε να έχει πτυχές που χρήζουν περαιτέρω συζήτησης.
Όντως θα ήθελα να ήμουν στη συνέλευση και κακώς για διάφορα θέματα που με ταλανίζουν δεν πήγα. Αλλά άν έχω κάτι να πω ή κάτι να ρωτήσω μετά από αυτό το milestone του Πανιώνιου γίγνεσθαι, να μην το ξανακάνω;
Και ξαναλέω, κανένα κλίμα δεν θέλω να δημιουργήσω. Αν απ' όσα λέω κάτι μπορεί να χρησιμεύει έχει καλώς, αλλιώς υπεύθυνοι υπάρχουν, δικές τους οι αποφάσεις, δικές του και οι ευθύνες. Ο δικός μας σχολιασμός είτε επικροτεί είτε αποδοκιμάζει, είναι απλά μια υποκειμενική άποψη ενός απλού φιλάθλου, που ίσως με ένα τρίτο μάτι λιγότερο πολωμένο, έχει μια άλλη οπτική γωνία των πραγμ΄΄ατων.

Costix είπε...

Ρε Βασιλη τι μας λες τωρα ??? Την Δευτερα 28 Δεκεμβριου το πρωι ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ρε γαμωτο.

Και δεν αφηνουμε την δουλεια μας για καμμια Γενικη Συνελευση, με τιποτα.

Δηλαδη αυτο μας στερει το δικαιωμα της κριτικης ???

Costix είπε...

Φιλε Μιλτο,
αφου δεν μπορω να σχολιασω στην σελιδα σου, θα σχολιασω στο μπλογκ του brfun.
Φυσικα, αναφερομαι στο τελευταιο σου σχολιο, που μου απευθυνεις προσωπικα στο μπλογκ σου.
Ειμαι ανθρωπος τρομακτικης υπομονης, κατι για το οποιο εκπαιδευτηκα κυριως μεσα απο την δουλεια μου.
Απο την αλλη ομως, καποια στιγμη ολα εχουν τα ορια τους, και κυριως η αδικια.
Αν με ειδες καποια στιγμη να προκαλω, σε παρακαλω να μου το πεις.
Προσωπικα θεωρω οτι δεν προκαλεσα κανενα και αντιθετα εκανα μεγαλη υπομονη σε προκλησεις ολον αυτο τον καιρο.
Αν αυτο το θεωρεις λαθος, μηπως θα επρεπε να απευθυνεις τον λογο στον προκαλουντα, αδελφε μου ??
Και μαλιστα, ψαχνοντας να βρεις τον πραγματικο λογο καποιων υπερβολικων (κατα τη γνωμη μου) αντιδρασεων??
Μην που πεις οτι πιστευεις οτι οντως εχει σχεση μονο το τραπεζι με ολα αυτα.
Εγω προσωπικα εχω μεινει τελειως κουφος με ολες αυτες τις αντιπαραθεσεις, που τις θεωρω τουλαχιστον παιδιαστικες.
Σου υποσχομαι ομως, οτι απο δω και περα θα ασχοληθω ΜΟΝΟ με παραγωγικες συζητησεις για την ομαδαρα. Με ολο τον σεβασμο στο ατομο σου και στους υπολοιπους φιλους.

cdu είπε...

Φίλε br fun_@ic
Να κάνω και εγώ μια - απαισιόδοξη - πρόβλεψη, στην ερώτηση σου "Συνυπολογίζοντας το ρόστερ της ομάδας,το πρόγραμμα β' γύρου, τα ενδεχόμενα τιμωριών και καρτών και την κατάσταση των ανταγωνιστών, ποια θεωρείς ότι θα είναι η τελική μας κατάταξη". Αν δε γίνει η εκπληξη στις επόμενες δύο αγωνιστικές (ΠΑΟΚ και Εργοτέλης, δηλ. ένα διπλό ή δυό ισοπαλίες), η ομάδα θα τερματίσει 9 με 12.
Η ομάδα δύσκολα θα αντέξει όλο το πρόγραμμα με αυτό το ρόστερ. Αν δεν έρθουν αυτοί οι δυό βαθμοί, βλέπω μεγάλη απώλεια στις μεταγραφές (ας πούμε Κουμορτζί) ενώ, προφανώς, οι άλλοι ενισχύονται. Ο εκνευρισμός θα φέρει και άλλες κάρτες και τιμωρίες. Η Καβάλα θα συνεχίσει την καλή πορεία της, Άρης και ΑΕΚ θα συνέλθουν, Αστέρας και Εργοτέλης θα κάνουν κάποια κοιλιά αλλά θα κρατηθούν πιο ψηλά από εμάς. Οι αλλοι τρεις βέβαια είναι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.
Συγγνώμη για την απαισιοδοξία πρωτοχρονιάτικα. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Προφανώς ο πρώτος που θα χαρεί αν βγώ λάθος είμαι εγώ.

amanAM είπε...

Διαφωνώ οριζόντια και κάθετα, στο ότι μόνο εάν είχαμε παραβρεθεί στην συνέλευση, θα δικαιούμασταν να ομιλούμε.

Πλάκα έχετε, όσοι θα θέλατε να ήταν έτσι τα πράγματα...

Κάποιοι εξ ημών είμαστε απλοί μπλόγκερς, και κάποιοι απλοί σχολιαστές στα μπλογκς των άλλων, μερικές φορές παίζουμε και τους 2 ρόλους. Από πότε αποκτήσαμε κάποιον θεσμικό ρόλο σε μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, για να είμαστε υποχρεωμένοι να παραβρισκόμαστε σε Συνελεύσεις της?

Ήταν ευγενικό που μας καλέσανε, και εάν δεν ήταν τέτοια μέρα, τέτοια ώρα, εγώ θα πήγαινα, μόνο από περιέργεια και για να δω τις φάτσες τους...

Ακόμα κι αν πηγαίναμε, δεν είχαμε δικαίωμα ομιλίας. Στο τέλος, ναι, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια ερώτηση, πχ πότε θα παίξει ο Κούκετς, αλλά θα παίρναμε την προφανή απάντηση ότι την σύνθεση της ομάδας την καθορίζει ο προπονητής, και η φυσική κατάσταση του παίκτη.

Εμείς οι μπλόγκερς, με ποιά ιδιότητα θα κάναμε κριτική?

Στραβοί είναι? Την κριτική μας την διαβάζουν καθημερινά, και όσα εκτιμούν ότι κάτι αξίζουν, τα παίρνουν υπ όψιν τους, έτσι κι αλλιώς.

Ερώτηση και μόνο θα μπορούσαμε να θέσουμε. Όχι να κανουμε διαχειριστικό έλεγχο, προτάσεις, κριτική. Ερώτηση!

Τώρα, εάν η μη παρουσία μας σε κάποια Συνελευση, θα βόλευε τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, να την χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα για να μας φιμώσουν, τέτοια χάρη δεν τους την κάνουμε!!!

Κι εσύ Βασίλη που παραβρέθηκες, δεν σε είδα να λες στο μπλογκ σου περισσότερα, από όσα σου υπέδειξαν με η μέηλς να πεις. Έτσι είπες μόνος σου άλλωστε, στο δικό σου μπλογκ.

Αυτός είναι ο ρόλος του μπλόγκερ? Αντί να γράφει όσα είδε και άκουσε, όσα σκέφτεται ο ίδιος, να μεταφέρει τις επίσημες απαντήσεις που λαμβάνει με ημέηλς?

Αυτός είναι ο ρόλος των έμμισθων δημοσιογράφων του φιλικού τύπου. Να το έλεγε ο Διόγος, θα το καταλάβαινα και θα το σεβόμουνα, αλλά ο ρόλος των μπλογκς δεν είναι αυτός.

zamis είπε...

Στην εμπλοκη που εχει συμβει προφανως δεν εχω πρωταγωνιστικο ρολο.Επειδη ομως θεωρω τον εαυτο μου κομματι ΟΛΩΝ των μπλογκς ενα χρονο τωρα,δεν ειμαι και ενας αδιαφορος παρατηρητης.Ειμαι ενας απλος ενεργος(προς το παρον τουλαχιστον)φιλαθλος του Πανιωνιου,ουτε μετοχος ουτε α-μετοχος.
Θελω λοιπον να πω τα εξης:

Πρωτον,εχω κρατησει ηχογραφημενα ντοκουμεντα απο τα τραπεζια(καθως ηξερα οτι σε αυτο το καταγωγι θα με ποτιζαν τοσο ρακι που θα ξεχναγα και το ονομα μου).Κατα το καλοκαιρακι,που δεν υπαρχουν προβληματα κλιματος,θα τα δημοσιοποιησω.Θα τους ρωτησω βεβαια τι επιτρεπεται να βγει και τι οχι.Δε θελω μα και μου,ας εισασταν εκει.
Δευτερον,με ξεγελασαν με τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα(ηταν εντυπωσιακα,δε λεω)ωστε να δουν ποιος ειμαι κατα προσωπο.Ομολογω,υπηρξα αφελης,κι οσο το σκεφτομαι(θολα βεβαια)θυμαμαι ενα περιεργο τυπο(αριστερα της τουαλετας)με μικροκαμερα να με καταγραφει.
Τριτον,καποιος αλλος περιεργος,μου υποσχεθηκε θεση στη διοικηση.Του ειπα οτι δεχομαι με δυο ορους.Αφ'ενος,ο griniaris να γινει coach με βοηθο του τον Λινεν(και θα κρατουσα το στομα μου εντυπωσιακα κλειστο)και αφ'ετερου να μπορω να λειπω απο τις Γ.Σ.εαν προσκομιζω εγγραφο σημειωμα του ετερου,σκιωδους,εργοδοτη μου.
Επιφυλαχθηκε.
Τεταρτον,μετα το τραπεζι εχω αλλαξει σταση και γνωμη για ολα οσα εγραφα προηγουμενως,χωρις να το εχω καν καταλαβει.Ειναι πραγματι εντυπωσιακη η χωροχρονικη εγκεφαλικη αλλοιωση που υπεστην.Επισης υπεστην ατελειωτα προπαγανδιστικα βασανιστηρια για να αδελφοποιηθω με τους Πραλιμνιωτες.Προς τιμη μου, εκει αντισταθηκα,yes!

υ.γ.1 Argy,thanks για την αφιερωση.Θα σου πω απο κοντα μερικα πραγματα,off the record βεβαιως.

υ.γ.2 Ιωνα,milestone..εξαιρετικο!

υ.γ.3 Costi,η ευφορια και η συναισθηματικη νοημοσυνη των συμποσιων,εξουδετερωνει την αβασταχτη σοβαροτητα.Του ειναι,του δεν ειναι,θα σε γελασω.Οπως σουχω ξαναγραψει,thank you and I owe you(ουτε γω πληρωσα απο την μπεκρα μου,σαν το φιλο μας το Λευτερη).
Next time,baby!

Griniaris είπε...

zamis συγγνώμη κι από σένα.Έχω τύψεις αλλά το όνειρο είναι όνειρο.Το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι να σου χορηγήσω δωρεάν ότι φαρμακευτική αγωγή χρειαστείς για να επανέλθεις(πράγμα βέβαια απίθανο).

zamis είπε...

Griniari,μη μου ζητας συγνωμη,μη μου ζητας ν'αλλαξω γνωμη.
Τα κινητρα μου ειναι ιδιοτελη.Αν εισαι εσυ στον παγκο,θα ειμαι εγω στην 6 και θα πηγαινω στις Γ.Σ. κει διπλα(και οχι μονο εγω).
Το σχεδιο ειναι απλα μεγαλοφυες.
Ισως βεβαια πρεπει να αρχισω τη φαρμακευτικη αγωγη απο τωρα.

Griniaris είπε...

Πάντως χτες που πέρασα τυχαία απο τον CostisT και ήπιαμε ένα,δύο,πέντε(θα σε γελάσω)τσίπουρα,πήρε το αυτί μου να λέει όταν παρήγγειλε "όχι αυτό που έχουμε για τα συμπόσια"...

zamis είπε...

Πεστο ρε φιλε..λεω κι εγω..

υ.γ. Τυχαια??????? χμμμ

Costix είπε...

Τελικα εισαστε μεγαλα λαμογια !!!

zamis είπε...

Μακη,θα το ξεχναγα.Εχεις βαφτιστει,αν δεν το πηρες χαμπαρι,Πανιωνιο μωρο της Ροζμαρι.
Χρονια πολλα,να ζησεις κι εσυ και ο νονος σου!

br fun_atic είπε...

Α, δεν ήταν τσίπουρο από το χωριό σου αυτό που πίναμε. Έτσι εξηγείται...

Costix είπε...

Ναι, ειδες σας εδωσα απο το αλλο.
Που μολις πιεις ενα κιλακι αρχιζεις και μεθας με το γαμημενο !!!

br fun_atic είπε...

@vassilis
με δεδομένα ότι η Γ.Σ γίνεται μία φορά στο τέλος του χρόνου και ότι αποτελεί πλέον τη μοναδική δυνατότητα ενημέρωσης του κόσμου από τον πρόεδρο, προτείνεις να σχολιάζουμε τα θέματα του Πανιωνίου μόνο κάθε 30/12;

Με αυτή τη λογική γιατί άνοιξες μπλογκ; Γιατί δημοσίευες επιστολές σου; Γιατί έγραφες στον Π.Κ και δεν περίμενες την Γ.Σ στην οποία έτσι κι αλλιώς θα λάμβανες μέρος;

τρελοπανιωνιος είπε...

χρονια πολλα με υγεια και ολα τα καλυτερα

br fun_atic είπε...

να είσαι καλά. Καλή χρονιά με υγεία σε εσένα και την οικογένειά σου. Και η ώρα η καλή!!!(ε, δεν ήξερες, ε δεν ρώταγες;;;).

Griniaris είπε...

Και για να συμπληρώσω κάτι στον br.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι η ΓΣ ήταν ανοιχτή και στα διαρκείας...Έγινε σε μέρα και ώρα που θα εξυπηρετούσε τα 2600 διαρκείας;Μήπως τουλάχιστον υπήρχε πρόβλεψη χώρου για 2600 άτομα;Η μήπως τελικά θα αναβαλλόταν αν παρ'όλα αυτά εμφανίζονταν 2600 άτομα;

br fun_atic είπε...

το τελευταίο άρθρο του Βασίλη στον Π.Κ μιλούσε για το καλό που έχουν κάνει τα μπλογκ στον Πανιώνιο. Προφανώς αναφέρονταν και στον σχολιασμό των ειδήσεων και στη χρησιμότητά τους ως επικοινωνιακού εργαλείου των Πανιώνιων φιλάθλων. Και τότε και τώρα σχολιάζαμε ειδήσεις. Δεν κάναμε ρεπορτάζ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς άλλαξε στα μπλογκ από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου.
Τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας ήταν έτσι κι αλλιώς γνωστά όπως και η απόφαση του προέδρου να μην κάνει μεταγραφές. Αυτό που κάναμε ήταν να εντοπίσουμε κάποιες αρνητικές πλευρές της απόφασης αυτής

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6780008

Μπραβο στον κ.Κορκιδη για το βιντεο και που τους τα εψαλε.

υ.γ. Σκεφτειτε να χρειαστει ο Καλδελης στην Τουμπα.Ο Πανιωνιος θεος μαζι του.

Costix είπε...

Οχι μονο μαζι του αλλα και μαζι ΜΑΣ. Δυσκολα θα το γλυτωσουμε το εμφραγματακι.

Και κατι αλλο, χαιρομαι ειλικρινα για την παραδειγματικη τιμωρια του Λολο απο την διοικηση !!! Γρηγορα διακοπες στην Ουρουγουαη, παλιοπαιδο. Σιγα να μην σ' αφησουμε να προπονηθεις με την υπολοιπη ομαδα και να αγαλιασσεις.

Εσυ, εκει τιμωρια στην παραλια, μπανακι, ηλιοθεραπεια, μπυριτσες, λιοκαμενες γκομενιτσες, γενικα μαυρη μιζερια.

Μπραβο σας, ρε παιδια αλλα την αλλη φορα να ειστε και λιγο πιο επιεικεις με τον Φαμπιαν.

Μηπως εκανε και τιποτα το παιδι κιολας ??

Μας στερησε τις υπηρεσιες του τις 3 πιο κρισιμες αγωνιστικες του Πρωταθληματος (ΝΟΜΙΖΩ).

Σιγα τωρα !!!

zamis είπε...

Σωστος.

Costix είπε...

Θελω να ευχηθω

- σε ολους σας χρονια πολλα, καλη χρονια με υγεια και ευτυχια

- μεγαλες επιτυχιες στον Πανιωνιο

- στον Vassilis και σ' ολους τους Βασιληδες χρονια πολλα για την ονομαστικη τους εορτη

- στην ομαδα, στην διοικηση και στον Τσακ καλη χρονια, υγεια, καλη δυναμη και κουραγιο

Τελος να ευχαριστησω ολα τα Πανιωνια μπλογκς για την δουλεια και την ενημερωση που προσφερουν σε μας και την ομοδαρα μας.

Επισης ευχαριστω για το βημα ανοιχτου διαλογου που παρεχουν σε ολους τους συναρρωστους.

Θελω επισης να ευχαριστησω ολους εσας που με τιμησατε με την γνωριμια και την φιλια σας και ευχομαι καλα Παγκοσμια (κατα παρακληση του Griniaris το επομενο θα περιλαμβανει και κοπη πιτας).