Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Τι έχει το μενού;


Θάνο μου;
Εκεί που μας πας για το παγκόσμιο, σερβίρουν το παραπάνω έδεσμα; Νομίζω ότι το απαιτεί η ημέρα...

43 σχόλια:

Costix είπε...

βεβαια και εχει, και απλα και βιολογικα και ελευθερας βοσκης κλπ και μαγειρεμενα με οτι συνταγη γουσταρεις.

κανε μου τα γουστα, κανε μου τα γουστα....

διαβαστε κι αυτο

http://www.sport24.gr/html/ent/233/ent.331233.asp

Costix είπε...

σαν να μοιαζει οτι παιρνουμε τερματοφυλακα επιτελους

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6545660

br fun_atic είπε...

Μακάρι να είναι καλός.

Όμως η φτήνια τρώει τον παρά.

Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να καλύψουμε τη θέση του τερματοφύλακα με προσιτές λύσεις.Είτε μεγάλοι σε ηλικία είτε πιτσιρικάδες που κάνουν σ' εμάς το αγροτικό τους (μάλλον με ορεινό χειρουργείο μοιάζει).

Είναι γνωστό όμως ότι τον καλό τερματοφύλακα τον πληρώνεις αδρά.Αλλά μετά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ιδίως όταν δεν διαθέτεις την άμυνα γρανίτη.

Ας κάνουμε από αλλού οικονομία και ας αποκτήσουμε επιτέλους έναν τερματοφύλακα αξιώσεων.

Ο συγκεκριμένος ακόμη κι αν είναι καλός (πόσο καλός άραγε;) είναι 31 ετών. Επιπλέον το καλοκαίρι είχε έναν μάλλον σοβαρό τραυματισμό, από τον οποίο επανήλθε πρόσφατα.

Γιατί δεν "χτυπάμε" τον Μπλάζιτς (είμαι σίγουρος ότι ο Κομπότης θα ζητήσει τη μάνα του και τον πατέρα του, κινδυνεύει όμως να τον χάσει το καλοκαίρι) που είναι και εξαιρετικός τερματοφύλακας και μικρότερος σε ηλικία (άρα και με μεταπωλητική αξία);

Πως στο καλό η Καβάλα κατάφερε να αποκτήσει τόσους πολύ καλούς τερματοφύλακες και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή (σε εμάς ζητούσε ο Ιτανζ τον ουρανό με τ' άστρα) και έχουν τώρα το κεφάλι τους ήσυχο;

Το ερώτημά μου είναι: Γιατί η Σλάβια είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον βασικό της τερματοφύλακα, ο οποίος δεσμεύεται και με συμβόλαιο μεγαλύτερο των 2 ετών και μάλιστα για 150.000 ευρώ;

Και κάτι ακόμη: Τώρα που η ομάδα πηγαίνει σούπερ και σε συνδυασμό με το εντελώς περίεργο πρωτάθλημα που διανύουμε στο οποίο είναι αποδυναμωμένες βασικές αντίπαλοί μας, τώρα βρήκαμε να κάνουμε οικονομία και μάλιστα σε μια τόσο νευραλγική θέση στην οποία αντιμετωπίζουμε χρόνιο πρόβλημα;

Ναι, δεν δίνω εγώ τα δικά μου λεφτά, αλλά και εκείνος που τα δίνει πρέπει να σκεφτεί πόσες φορές τα έχει πετάξει μέχρι σήμερα σε αγορές τερματοφύλακα που απλά δεν του βγήκαν...Και πεταμένα χρήματα και τρώμε γκολ με το τσουβάλι...

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/59045-ποια-κακοκαιρία

ξεπουπουλιασμα στην κοτα τωρα!

br fun_atic είπε...

Βλέπω είσαι φίλος με το κοτόπουλο. Μου περνάτε το αλάτι παρακαλώ;

br fun_atic είπε...

Μάλλον κάναμε λάθος επιλογή ταβέρνας.
Από το Αθηνόραμα:

http://www.athinorama.gr/articles/print.aspx?i=1653&c=delivery

"Μάκης Σήμα κατατεθέν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ειδικεύεται μόνο στον τομέα της απόλαυσης του κοτόπουλου - ζουμερό και φρεσκοψημένο. Γρήγορο delivery, απλά ορεκτικά (σαλάτες, τηγανητές πατάτες) και μεγάλες μερίδες που καλύπτουν όλη την παρέα. Γίνεται ανάρπαστο, οπότε φροντίστε εγκαίρως (€ 10-20)".

Katrinos είπε...

Όχι ΄Μάκη΄ BR μου , για τη περίσταση η συνταγή πρέπει να είναι ....Πολίτικη.....γιαβρί μ'

Costix είπε...

Ο Θανος ειπε

αφηστε τις κοτες να τις φαμε στο γηπεδο, και στο συμποσιο ας φαμε κατι πιο σοβαρο !!!

br fun_atic είπε...

Καλά μπρε...Ας φάμε τζιγεροσαρμάδες,τσίρους, χουνκιάρ μπεγεντί, κιοφτέδες πολίτικους, σαρμαδάκια, κεμπάπ και μετά αν καταφέρουμε να φτάσουμε στο γήπεδο να μου τρυπήσετε τη μύτη...

Costix είπε...

ξεχασες τα καζαν ντιπι και τα ταουκ κιοκσου στο τελος, μπρε. και φυσικα, ουζα, πολλα ουζα !!!!

br fun_atic είπε...

Τι ψάρι είναι αυτό; Είναι από θαλασσινό ενυδρείο;

zamis είπε...

Αυτο δεν ειναι μπλογκ,το ζωικο βασιλειο ειναι :)

Griniaris είπε...

Κάνω έκκληση προς την ΠΑΕ Πανιώνιος να λάβει ειδικά μέτρα για τη συγκεκριμένη μέρα προκειμένου να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπως την πιθανότητα κάποιοι μετά το συμπόσιο να μην χωράμε στα τουρνικέ...

amanAM είπε...

Ναι ρε το μπεγιεντί είναι όλα τα λεφτά. Πολίτικη κουζίνα έπρεπε να φάμε, και μετά, να φάμε και την ΑΕΚ.

re-la-re είπε...

Ο Μάκης στα σύνορα Νέας Σμύρνης-Δάφνης απέναντι από το κλειστό ήταν ξακουστός στη δεκαετία του 80 για τα κοτόπουλα του. Μετά χάλασε. Δεν ξέρω αν τώρα ξαναφτιαξε.

τρελοπανιωνιος είπε...

τι λετε ρε τετοια ωρα και πειναω τρελα..!!

lefterix είπε...

Συγνώμη γιά την παρέμβαση-υπόδειξη, αλλά ο Μάκης είναι γνωστός γιά τα κοτόπουλά του από την δεκαετία του '60, όπου με πήγαινε ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος να φάω, όταν και άμα ήμουνα καλό παιδί....(γιά επιβράβευση...Σίγουρα δεν είναι πιά ο ίδιος, αλλά η φήμη παρέμεινε...

Υ.>Πάντως εγώ εμπιστεύομαι (και ας μην τον γνωρίζω προσωπικά, την κρίση του Kostis...)inger

zamis είπε...

Για πιαστε και το υγρο πυρ τωρα.

Costix είπε...

Το ψαρι ειναι ροφος, σαν αυτο που θα τρωγατε στο συμποσιο, αν καποιοι απο σας δεν ηταν ψωροπερηφανοι. Ομως δεν πειραζει γιατι ολα εχουν την ωριμοτητα τους. Και by-they-way, σας πληροφορω οτι κανω και ωραιοτατο χουνκια μπεγιεντι με ροφο, κατοπιν παραγγελιας παντα (και δεν αστειευομαι !!!) που σαφεστατα ειναι ελαφρυτερο απο το μοσχαρισιο η το αρνισιο. Καλη ομως και η ταβερνα που θα παμε. Επισης, αγαπημενο πιατο των Κρητων (σαν τον φιλο μου τον Λευτερη) ειναι ροφος στο φουρνο με μπαμιες, που κι' αυτο το φτιαχνουμε καταπληκτικο. Τα σαλια για λογου σας. Ο brfun φταιει για ολα !!!

Costix είπε...

Για να μην σας πω για ροφο γιουβετσι με κριθαρακι και σαλτσα φρεσκιας ντοματας η για ροφο κρασατο με μανιταρια πορτσινι & πουρε πατατας.
Και για συναγριδα φρικασε με χορταρικα η φαγκρι με σαλτσα μουσταρδας με πικλες & τηγανητες πατατες. Αυτα θα παιξουν στο επομενο συνεδριο, μαλλον, αν δεησει η αυτου εξοχοτης ο οικοδεσποτης μας, ο μεγας Πανθηρ και δαιμονιος μπλογγερ, ........o MR BRFUN !!!!

Costix είπε...

Παιδες θα βαλει Μπεθερα, το ειπε και στην συνεντευξη. Λογικο, αφου προερχεται απο αγωνα με πολυ καλη εμφανιση. Τελικα, ειναι συντηρητικος ο Εμιλ (και δεν του φαινεται).

antunix είπε...

Εγώ προτείνω μετά το φαγητό, να πάμε περπατώντας στο γήπεδο για να χωνέψουμε...

amanAM είπε...

ο Μάκης, στην Αιγαίου ψηλά!!! Την δεκαετία του 80, ήταν εκπληκτικό το μαγαζί, αλλά στα μέσα της δεκαετίας του 90 χάλασε το μαγαζί. Εκτοτε δεν ξαναπήγα ποτέ. Τον καλό καιρό, έτρωγα και τα κόκκαλα, ήταν το πιο καλό ψητό κοτόπουλο όλης της Αθήνας.

br fun_atic είπε...

συγνώμη,
καλός χρυσός ο Μπεθέρα αλλά η αλλαγή του ήταν αναγκαστική. Είναι αυτός λόγος να τον βάλει σε ντέρμπυ;

re-la-re είπε...

α) Ντέρμπυ, ποιο ντέρμπυ. Εδω οι καλές κατάρες είναι το ματς. Ο Σκόκο 20 μέρες εκτός, ο Καφές τράκαρε και είναι στο νοσοσκομείο με διάσειση ετσι όπως το πάνε δεν θα μείνει κανένας να κατέβει ακόμα και αν το θέλουνε.

β) Ο Μπεθέρα παίζει γιατί σύμφωνα με το γιό μου κάνει ομοιοκαταληξία με το Φερέρα που είναι δύσκολο να βγει στα ελληνικά και δει σε σύνθημα.

Costix είπε...

Φερερα, Μπεθερα
φτιαχτε μου τη μερα.

Μια χαρα συνθηματα βγαζει !!!

amanAM είπε...

ρε παιδιά, δεν μπορεί να είναι ψυχασθενής ο Φερέρα, για να προτιμάει τον Μπεθέρα, κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος, παραπάνω από εμάς.

Πως μπορούμε να βγάλουμε την βαθμολογία των 7 τελευταίων αγωνιστικών? Εαν παραλείψουμε τις πρώτες αγωνιστικές, και υποθέσουμε ότι το πρωτάθλημα ήταν μόνο οι τελευταίες 7 αγωνιστικές, σε ποιά θέση θα ήμασταν?

amanAM είπε...

εάν δεν έκανα κάποιο λάθος, η βαθμολογία θα ήταν ως εξής:

1. Ολυμπιακός με 17 βαθμούς
2. Πανιώνιος και ΠΑΟΚ με 16 βαθμούς!!!
4. Παναθηναϊκός, με 15 βαθμούς
5. Ατρόμητος και ΑΕΚ με 11 βαθμούς
7. Εργοτέλης με 10 βαθμούς
9. Λάρισσα και Ξάνθη με 9 βαθμούς
11. Καβάλα με 8 βαθμούς
12 Λεβαδειακός με 7 βαθμούς
13. Άρης με 6 βαθμούς
14. Αστέρας και Ηρακλής με 5 βαθμούς
16. Πανθρακικός με 1 βαθμό.

Ωραία θάτανε!!!

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα και βλέπει πράγματα στις προπονήσεις. Όπως κι εμείς βλέπουμε πράγματα στο γήπεδο. Αν εμείς και εκείνος βλέπουμε τα ίδια πράγματα θα το δείξει η βαθμολογική θέση και η πορεία της ομάδας.

Θα θέσω όμως ένα θέμα μόνο. Τερματοφύλακας σημαίνει εμπειρία. Όχι απαραίτητα μεγάλη ηλικία (αν και ο Νικοπολίδης παίζει ακόμη) αλλά αγωνιστικές παραστάσεις.

Ο Μπεθέρα είναι παίκτης της Εσπανιόλ (έστω και της Β' ομάδας) ενώ ο Ανδριόλας έπαιζε στον Ιωνικό και μετά ήταν αναπληρωματικός σ' εμάς.

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο ταλαντούχος ή ποιος έχει πιο σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις. Ελπίζω η επιλογή να γίνεται απολύτως αξιοκρατικά...

Αυτό που ξέρω είναι ότι το λάθος οποιουδήποτε άλλου παίκτη μπορεί υπό προϋποθέσεις να διορθωθεί, ενώ του τερματοφύλακα συνήθως στοιχίζει...
Κυριακή κοντογιορτή.

amanAM είπε...

θα αμφισβητούσαμε τις επιλογές του, εαν βρισκόμασταν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και μάλιστα μόνο 1 βαθμό πίσω από τον πρώτο?

Οι 5 πρώτες αγωνιστικές, ήταν καταστροφικές, είχαμε και μπόλικη ατυχία, αλλά οι επόμενες 7, γύρισε και η τύχη, αλλά έχει βελτιωθεί σημαντικά η ομάδα, και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι.

Εάν βρισκόμασταν στην 6η αγωνιστική, και κάναμε την ίδια συζήτηση, θα είχα σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές του, αλλά τώρα, πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, και φυσικά να κάνουμε (όπως πάντα) καλόπιστη κριτική.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι έχω κόλλημα με τη θέση του τερματοφυλακα. Θέλω το τέρμα να είναι super.

Από την άλλη έχω υπερανεπτυγμένο το αίσθημα δικαιοσύνης και είμαι λάτρης της αξιοκρατίας.

Αν ο Φερέρα λαμβάνει όλες αυτές τις παραμέτρους υπόψιν του και έρχονται και τα αποτελέσματα, κι εγώ μαζί του.

Στο βαθμό βέβαια που μπορώ να έχω άποψη, θα σου πω ότι αν ήμουν προπονητής δεν υπήρχε περίπτωση να έχω αυτή την τριπλέτα τερματοφυλάκων, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχουν εξαιρετικοί τερματοφύλακες.

Costix είπε...

ναι, αλλα μην ξεχνας οτι η διοικηση κανει τις μεταγραφες τελικα, αρα μπορει εκει να ειχε δεμενα τα χερια του ο φερερα. σκεψου αν του ειπανε: αγορακι μου, παρε αυτους τους τρεις, και αν τραυματιστει ο μπελιτς, κανε το σταυρο σου !!!)

br fun_atic είπε...

ο.κ
η διοίκηση κάνει τις μεταγραφές και ο προπονητής χρησιμοποιεί τους παίκτες κατά το δοκούν.

zamis είπε...

Καρπετοπουλος απο γκαζετα

Αντωνη διατητολαγνε...Σπαθας στην Νεα Σμυρνη... λεγε..

Αβαντα Πανιώνιο. Μάλλον...


Ενταξει,μαγκες παλι θα ευνοηθουμε.

amanAM είπε...

Επειδή δεν θα έχουμε γυναίκες, ας φτιαχτούμε από τώρα!!!

http://www.worktobejudged.com/strippause/peca.html

Costix είπε...

Αντωνακη μου, θα δουμε τσοντα στο γηπεδο, μην φοβασαι.

Εναν αντρα (Πανιωναρο) να ''αγαπαει'' μια γυναικουλα (αεκ).

θα εχει απ' ολα, πιστευω και πρωτα ο Θεος και να ειναι και καλα τα παιδια μας.

Και νορμαλ, και στοματικο και πρωκτικο.

Μην βιαζεσαι, το θεαμα ελπιζω να ειναι εξαιρετικο.

Costix είπε...

Θαχει και ''παρτα μωρη αρρωστη''

κι αυτη θα φωνασκει

''προσεξε τα μαλλια !!!''

br fun_atic είπε...

φουσκοδενδριές βλέπω :)
Asian Anal

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=h7ZSdRIwEVA

ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!

ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ, ΕΧΑΣΕ

Costix είπε...

Α, ρε ζωντοχηρα.

Να δουμε, θα ειναι τα παιδια μας αρκουντως καβ...μενα, να ικανοποιησουν την αεκουλα ???

Ετσι, για να το θυμαται !!!

antunix είπε...

Ε, πάει ξεφύγατε εντελώς...
Άντε πάλι θα μας τρελάνεις μωρή Πανιωνάρα!

antunix είπε...

Ρε παιδιά, μια λεπτομέρεια....!
Ο Ρεκόμπα, τι γίνεται; Όλα καλά;

br fun_atic είπε...

Το μενού μόλις άλλαξε!!!