Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Πρως Άγηο Βασίλι, Κεσάρια

Άγιε μου Βασήλη. Με λένε Γιαννάκη και θέλω να ξέρις ότι φέτος ήμουν πολλύ καλό παιδί. Σε παρακαλώ να έχεις καλά τον μπαμπά μου, τη μαμά μου, το σκύλο μας, την αδερφούλα μου, αλλά κυρίως τον Φαμπιάν Εστογιάνωφ.
Σε παρακαλώ πολύ να μου φέρις την κασέτα του Σκούπι Ντου για το ds, ένα κάστρο, ένα βιβλίο και ένα επιτραπέζιο πεχνίδι. Σε παρακαλώ πολύ να φέρις στην ομάδα μου τον Πανιώνιο έναν καλό τερματοφύλακα, ένα πολλύ καλό σέντερ μπακ και ίσως και κάποιο διμιουργικό μέσο. Αν δεν μπορείς να μας τα δώσεις όλα αυτά φέτος, φέρε μας τουλάχιστον τον τερματοφύλακα και δώσε φώτιση στον λατρεμένο μου Σουλεοιμαν.
Να έχις καλά τον Αλβάρο Ρεκόμπα και τον Πρόεδρό μας.
Καλά Χριστούγενα
Γιάννης

22 σχόλια:

Costix είπε...

Σαν να εχεις βαλει και το δικο σου χερακι, αδελφε.

Γιαννακη γερα, θα σου ρθω συντομα σε προπονηση.

τρελοπανιωνιος είπε...

ενα γραμμα τοσο μικρο μα με τοσες αλήθειες....!!!

Katrinos είπε...

Κωστή, έχεις καιρό να πατήσεις σε προπόνηση, το γούρι θα χαλάσει!!

IWN1998 είπε...

Δεν βάζετε και ένα δεύτερο δέντρο με Μπάζιτς, Τσότσαλιτς και Ρόκα...έτσι σαν εναλλακτική λύση...για τον Άγιο Βασίλη (Τσακίρη);

Katrinos είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_17/12/2009_383931

br fun_atic είπε...

Το Σάββατο μάλλον θα έχουμε και αγώνα...Έχω παρατηρήσει ότι δυσκολεύεται να βάλει γκολ στο μικρό γηπεδάκι... Οι πληροφορίες ότι του "τη σπάει" που δεν έχει εξέδρα εκεί ελέγχονται ως αναληθείς...

re-la-re είπε...

brfunatic

τα λόγια είναι εύκολα, το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν οφ δη ρεκορντ συζητήσεις.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εσείς θα είσαστε το Σάββατο, δική σας ευθύνη είναι να αποδείξετε ότι δεν δέχεστε ψιθύρους.

Griniaris είπε...

Ένα ελαφάκι και για το Γιαννάκη...

ΥΓ.Ελπίζω να μη τα βλέπει ο μικρός...

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω τίποτα.

re-la-re είπε...

Ούτε και εγώ.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε άλλο αυτό το θέμα. Εσύ πιστεύεις ότι τα μπλογκ πρέπει να είναι εντελώς ανώνυμα. Είναι επιλογή σου και τη σέβομαι.

Από την άλλη δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απολογούμαι ή να έχω την υποχρέωση να απολογηθώ επειδή θα φάω με μία παρέα φίλων στην οποία θα είναι και κάποιος με τον οποίο έχω διαφωνίες.

Griniaris είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=88080&cid=10

Φρέσκα έχω...

re-la-re είπε...

Φαε με όποιον θες.Εγω δεν κάνω κουμάντο στο στομάχι κανενός. Εσυ με πίεσες.Εσύ επέλεξες αυτή την ιστορία με τις ταβέρνες, εσύ ζήτησες να έρθω, εσύ με προκαλείς γιατί δήθεν θα χάσω τις εντυπώσεις.

Ξερεις ότι διαφωνώ, το έχω γράψει εδω και πολύ καιρό και συνεχίζεις. Κοψτο επιτέλους.

br fun_atic είπε...

Να σε γνωρίσω θέλω όχι να σε προκαλέσω.

ο.κ ό,τι πεις.

Griniaris είπε...

http://www.sport-fm.gr/videos/1107

Ακούστε κι αυτό...

IWN1998 είπε...

Καλά, ας μην χαλάμε έστω και διαδικτυακές φιλίες, λόγω μιας πρόσκλησης. Πρόσκληση είναι, δεν είναι υποχρέωση. Και δεν πρέπει ντε και καλά, να αισθανόμαστε και κάποιο χρέος αντιπαράθεσης με το Μάκη Διόγο, που να κάνει αναγκαστική την παρουσία γι' αυτό το λόγο και για να μην μας καταγγείλει ότι κρυβόμαστε...Ούτε περιμένουμε να εξαγγείλει την Πανιώνια Αποκάλυψη εν μέσω τυριού και αχλαδιού. Ούτε τα πέντε λόγια που γραφουμε για τον Πανιώνιο, τα γράφουμε για να κερδίζουμε εντυπώσεις. Και ως γνωστόν δεν το κάνουμε επαγγελματικά αλλά απλά βγάζουμε μια εσωτερική διάθεσή μας για κάτι που αγαπάμε.
Άλλοτε κάνουμε λάθη, άλλοτε μας επαινούν, άλλοτε κάποιοι "plateies" νοιώθουν την ανάγκη να βαπτιστούν έτσι στον blogger για να μας κατακεραυνώσουν, πολλές φορές με πραγματική κριτική με επιχειρήματα και άλλοτε με ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Έτσι γίνεται και όταν το βαρεθούμε το όλο θέμα ή δούμε ότι δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω ίσως αποχαιρετίσουμε και φίλους και όσους δεν μας πολυπάνε και επιστρέψουμε στη σιωπή.
Πάντως προσωπικά δεν είμαι καθόλου αντίθετος με τις συναντήσεις που διοργανώνονται άσχετα με τη μη συμμετοχή μου. Δεν θα μου 'πεφτε και λόγος να πω στους υπόλοιπους τι κοινωνικές εκδηλώσεις γουστάρουν να κάνουν. Έτσι δεν έχει και νόημα και το αντίθετο, ιδίως λόγω συμμετοχής στη συνάντηση του Μάκη Διόγου, να κάνουμε συζητήσεις για κρυπτόμενους και μη. Αν ο "συμμετέχων" Μάκης εξέφρασε αυτό το σημείο ως επιχείρημά του, σε κάποια σχόλια, ευελπιστώ ότι δεν υιοθετείται γενικότερα. Αλλά και αν υιοθετείται, έτσι είναι φίλοι μου αν έτσι νομίζετε. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

zamis είπε...

Ωραιος ο Μανιαταρος.Να τ'ακουν και οι βλαμμενοι που κανανε τα αισχη περυσι.

Costix είπε...

Διαδικτυακε φιλε Ιωνα,
φυσικα και κανεις μας δεν παρεξηγει οσους απο σας δεν μπορειτε η δεν θελετε να συμμετασχετε στα Παγκοσμια τσιμπουσια.

Πληροφοριακα, επειδη η εννοια της "διαδικτυακης φιλιας" αποτελει μια πολυ virtual και ψυχρη κατασταση, τα Πανιωνια συμποσια αποσκοπουν κυριως στο να προαγουν την πραγματικη φιλια μεταξυ μερικων τρελλων Πανιωνιων (σαν και σενα μενα) και την ανταλλαγη ιδεων και αποψεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνωμονα το συμφερον της ομαδαρας μας.

Αλλωστε ΜΟΝΟ απο κοντα μπορεις να γνωρισεις τον αλλον, γιατι μεσα απο το διαδικτυο δεν μπροεις να διαβασεις τα ματια και την ψυχη του αλλου.

Επειδη εκτιμω το ηθος και το υφος του εμπαθεστατου, ασχετα αν συμφωνω
η διαφωνω μαζι του, πιστευω οτι αυτη τη φορα αδικει και τον brfun αλλα και ολους τους συμμετεχοντες στο Παγκοσμιο οταν γραφει:
"Συνεπώς μπαίνετε και εσεις στον κύκλο των αποδεκτων φημών, ψιθύρων κλπ γιατί εγω θεωρώ ότι ότι δεν λέγεται ανοικτά συμβαίνει για ένα κάποιο λόγο."

Ειμαστε ατομα μιας καποιας ηλικιας και οχι παιδακια !!! Και αφου δεν θελετε να σεμμετεχετε καποιοι, φυσικα και δεν θα μπορετε να μας γνωρισετε για να καταλαβετε πληρως το ποιος ειναι ποιος.

Νομιζω οτι το σχολιο του εμπαθεστατου ειναι απαξιωτικο για οσους συμμετεχουν. Μας αποκαλει αποδεκτες ψιθυρων.

Νομιζω οτι θα πρεπει να το ξανασκεφτει, γιατι επαναλαμβανω οτι δεν ειμαστε μικρα παιδακια, ουτε μπορει κανεις να μας επηρεασει η να μας κανει πλυση εγκεφαλου. Ειμαστε σκεφτομενοι ανθρωποι και οχι υποχειρια.

Αλλοιμονο, αν λογω μιας συναντηση να μπορουσε κανεις να μου αναθεωρησει τις αποψεις μουμε λαθος η ψευτικα επιχειρηματα και ψιθυρους.

Τον χαρακτηρισμο "αποδεκτες ψιθυρων" δεν μπορω να το δεχθω με ΤΙΠΟΤΑ, διαδικτυακε μου φιλε.

Αυτα for the record.

Costix είπε...

Και κατι αλλο. Ειναι κανα-δυο αδικιες ακομα, για τις οποιες θα ηθελα να γραψω.

Εχθες το βραδυ, σε τυχαια ιδιωτικη συναντηση που ειχαμε με ολη την ομαδα, τους παιχτες, προπονητες, Τσακ, διοικηση, εργομετρες, φυσιοδιφες κλπ τοσο εγω, οσο και ο brfun (τωρα ειναι που θα μας στειλει Σιβηρια ο εμπαθεστατος) εγω τουλαχιστον αποκομισα τα ακολουθα:

Απο κουβεντες των ιδιων των παιχτων, δεν θεωρουν καθολου αμπαλο τον Φερερα, το αντιθετο μαλιστα και τον σεβονται πολυ παραπανω απ' οτι φανταζεστε. Τωρα αν κινδυνεψω να αποκαλεστω ψιθυριστης απο καποιους, να σας θυμισω οτι αν ηταν διαφορετικα, πρωτον θα φαινοταν και στο γηπεδο απο την αποδοση και συμπεριφορα των παιχτων και τελος παντων δεν ειναι τυχαια η συνεχομενα καλη αποδοση της ομαδας μεσα και εξω απο την εδρα μας, φτου φτου φτου (αν και δεν νομιζω οτι ματιαζεται αυτη η ομαδα), ουτε η 4η θεση, ουτε η 3η επιθεση (για την αμυνα δεν λεω... α, ρε Ομο).

Οσο για τον Ρεκομπα, λυπαμαι αλλα απο τους ιδιους τους παιχτες παλι, καταλαβα οτι ειχα δικιο στις πληροφοριες μου, η φυσικη του κατασταση ειναι σε απελπιστικα επιπεδα. Εξ αλλου, οπως λεει και ο εμπαθεστατος, ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα, θα φανει συντομα οταν και αν θα παιξει (παντως δεν νομιζω εν Ελλαδι). Εχω την αισθηση οτι αδικουμε τον Φερερα οταν τον καθιστουμε υπευθυνο για την λυση του συμβολαιου, μαλλον το εργομετρη του συλλογου πρεπει να ψεξουμε (η μηπως τον ιδιο τον Αλβαρο που δεν αντεχει πια το μυικο του συστημα ??Μην ξεχνατε τις ιδιες του τις δηλωσεις). Μισω τα ευκολα συμπερασματα και καταληγω. Ας κανουμε λιγο υπομονη στο θεμα, ο χρονος συντομα θα δειξει.

Ο δεκαλογος του griniari ''γιατι ειμαι πανιωνιος'' αποτελει πλεον ιστορικο κειμενο του συλλογου, εχει παει στα χερια ολων των παιχτων μας κλπ και μιλησε στην καρδια ολων τους. Συγχωρεσε με φιλαρα που δεν σε ρωτησα καν, αλλα επρεπε να εβλεπες τα ματια του φανουρη, του μανολο (απο σημερα ολοι οι συμπαιχτες τον φωναζουν 'τοτεμ'), του μανιατη, του γιαννακη του κοντοε κλπ οταν το διαβαζαν. ωραιες πανιωνιες στιγμες !!!

αυτο που επισης διαπιστωσα ειναι οτι οντως οι παιχτες ειναι δεμενοι σαν μια μπουνια, μια ΟΜΑΔΑ, ενας για ολους και ολοι για εναν και εξαιρετικα παιδια ολοι τους. εχουν δικιο που αποκαλουν τον φανουραρο μεγαλο πειραχτηρι, δεν αφησε τον μανολο σε ησυχια, αλλα και ο κοντοες, ο νικολαου, ο μανιατης κλπ δεν πανε πισω. αγαλλιασα χθες με την εικονα. το τι πλακα εγινε και το τι γελιο επεσε, δεν περιγραφεται.

ειναι ολοι τους δικοι μας πραγματικοι πανιωνιοι (μεγαλα μουτρα σας λεω !!!)

Οσο για τον Μακη, και ο Τσακ χθες ειπε οτι ο Μακης και οι υπολοιποι δημοσιογραφοι του ΠΚ γραφουν αμισθει. Εξ ου και δεν εχει καμμια οικονομικη εξαρτηση με την eternal η την ΠΑΕ o μακης. μονο ο παπαδακος ειναι μισθωτος σαν εκπροσωπος τυπου. Αυτα για να επιβεβαιωσω αυτα που εχει γραψει ο μακης στο παρελθον, νομιζω οτι κανεις δεν αμφισβητει τα λογια του τσακ ???

Μαλλον εχουν συνομωτησει παιχτες, προπονητες, σκαουτερ, εργομετρες, γυμναστες, Τσακ, διοικηση κλπ στο να προαγουν ενα πολυ καλο κλιμα.

Εχω να δω τον Πανιωνιο τοσο ''οικογενεια'' παρα πολλα χρονια.

Μπραβο σε ολους και να συνεχισουν την καλη δουλεια !!!

Την Κυριακη με νικη !!! Ολοι μεσα στον ΝΑΟ !!!!

Υ.Γ. zamis, my man, στη σκασαμε χθες το βραδυ. τα υπολοιπα during the symposium.

IWN1998 είπε...

Έχουν ειπωθεί πολλά που δεν θα 'πρεπε να ειπωθούν. Και η δράση ως γνωστόν απο τη Φυσική φέρνει αντίδραση. Και η αντίδραση σε κάποιες περιπτώσεις είναι υπερβολική.
Αν έγινα κατανοητός δεν μπορεί κάποιος να εγκαλεί τους "κρυπτόμενους" και να μην περιμένει αντίδραση. Εκτός και αν την επιδιώκει. Αλλά τέρμα οι αρνητικές σκέψεις.
Αν η αντίδραση αυτή είναι έξω από τα όρια, καλό είναι να την τιθασεύσουμε.
Και είμαι σίγουρος ότι ο φίλος pgss1890 κάνει και την αυτοκριτική του. Αλλά ίσως δεν θα 'πρεπε να 'ναι ο μόνος από τον οποίο ζητείται αυτοκριτική.
Νομίζω παρασυζητήθηκε το θέμα.
Ας το διασκεδάσετε και να μη το γκρινιάζουμε άλλο, ούτε και να το μεγαλοποιούμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Όσο για τη διαδικτυακή φιλία, ΟΚ συμφωνώ, δεν είναι ιδίου επιπέδου με τη διαπροσωπική, ιδίως αν κάποιοι άλλα βγάζουν από τη ψυχή τους όταν γράφουν και άλλα όταν μιλούν και συναναστρέφονται ή όταν γράφουν εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς. Αλλά και στη διαπροσωπική συναναστροφή, ουκ ολίγοι έχουν το τάλαντο της ηθοποιίας και της Τσακιρείου κωλοτούμπας. Πολλοί το εκτιμούν μάλιστα.

Costix είπε...

Ιωνα, συμφωνω οτι καλυτερα ειναι να μην το πολυκουρασουμε το θεμα, αλλα να σε ρωτησω κατι ???

Δραση, μα σε ποια προσωπικη μου δραση αναφερεσαι ?? Προφανως σε καμμια.

Ομως ο πληθυντικος στο "μπαίνετε και εσεις στον κύκλο των αποδεκτων φημών, ψιθύρων κλπ" με συμπεριλαμβανει και μενα. Οποτε και η αντιδραση μου !!!

Εγω ουτε προσκαλεσα ουτε και προκαλεσα ΚΑΝΕΝΑΝ.

Επισης ως Πανιωνιος, με πνιγει η αδικια.

Φανταζομαι οτι καταλαβιανεις τι εννοω.

Εξ αλλου ποτε δεν εβλαψε ο καλος τροπος. Αντιθετα ο αγριος, μονο αντιπαθειες δημιουργει, και μαλιστ συνηθως χωρις λογο.

Again for the record !!!

IWN1998 είπε...

Η δράση και η αντίδραση δεν αφορά εσένα CostisT. Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις ποιόν, δεν πειράζει. Είπαμε να μην το κουράσουμε άλλο. Κακώς μάλλον ανακατεύομαι σε μια αντιπαράθεση που δεν με αφορά προσωπικά.