Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Διαρκειας Β` γυρου τωρα!

Ειναι η καταλληλη χρονικη στιγμη για να προχωρησει η ΠΑΕ στην εκδοση εισιτηριων διαρκειας για τον δευτερο γυρο.Το timing ειναι το ενδεδειγμενο,η ομαδα βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση,ερχονται γιορτες ,ο 13ος μισθος θα βοηθησει τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενος για να προχωρησει στην αγορα ενος διαρκειας και ο κοσμος ο οποιος θα αγορασει τωρα μπαινει σε μια αλλη λογικη απο τον περιστασιακο επισκεπτη-φιλαθλο.Εγγραφεται σαν υποθηκη για την επομενη χρονια και `δενεται`περισσοτερο με την ομαδα.Θεωρω οτι η ΠΑΕ οφειλει να κινηθει αμεσα. Υ.Γ.ανακοινωθηκε οτι τα εισιτηρια χθες ηταν 4.500.Αν σε αυτα προσθεσουμε και τα διαρκειας (~2000)τοτε φθανουμε στις 6500.Η αποψη μου ειναι οτι υπηρχε πολυ περισσοτερος κοσμος στο γηπεδο.Με την λειτουργια των τουρνικε πρεπει να αποκλεισθει η διαρροη ατομων που εισερχονται χωρις να πληρωσουν.

H παρούσα, αποτελεί κοινή ανάρτηση με το Blog www.panioniosinchios.blogspot.com

16 σχόλια:

Costix είπε...

brfun, η παε αναρτησε αναλυτικη εκκαθαριση των εισητηριων. Δυστυχως ο αρθμος των 4561 εισητηριων περιλαμβανει και 1800 διαρκειας. Δεν περιλαμβανει τις δωρεαν προσκλησεις των μαθητων (να ειναι 232, οσα και τα εισητηρια των 5 ευρω που ειναι οι συνοδοι τους ??), των χορηγων και των υποστηρικτων (αλλα 250 ???). Ασφαλεια, αστυνομια, ΜΑΤ, υπαλληλοι της ΠΑΕ, καποιοι παιχτες εκτος 20αδας, απο τους νεουσ κλπ κλπ αλλοι 200/300.
Αρα το γηπεδο χθες πρεπει να ειχε
max 5300/5400.

Costix είπε...

α, και κατι αλλο. ειδα και 615 εισητηρια των 2 ευρω και 85 του μισου ευρω. θυμαται κανενας σας τι ειναι αυτα ????? δεν παραειναι φθηνα ???

Costix είπε...

και μια αλλη ιδεα. θα παρουμε μετοχες τωρα με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου ??? ετσι, για να μην μας την λεει ο τσακ οτι μιλαμε χωρις να πληρωνουμε. εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.

Katrinos είπε...

Costi , έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό περί τιμής μετοχών , με ποιές προυποθέσεις αγοράζεις κλπ?

Costix είπε...

οχι, απλα γενικη συνελευση των μετοχων για τις 28 Δεκεμβριου, και ενα απο τα θεματα θα ειναι και η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου. οτν ψηφιστει, πιστευω οτι θα μαθουμε και περισσοτερες λεπτομερειες, τιμες, τροπο αγορας κλπ

br fun_atic είπε...

Κωστή θεέ πάρε την Π.Α.Ε!!!

vassilis είπε...

Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η τωρινή ΓΣ μπορώ όμως να σας πω τι είχε αποφασίσει μια παρόμοια στην οποία συμμετείχα πριν 3 χρόνια (ανήμερα που χάσαμε στο κύπελλο από την Ξάνθη εδώ μέσα, την πρώτη χρονιά του Λίνεν, που έβαλε τα κλάματα ο Μανιάτης).

Η κάθε μετοχή κοστίζει 30 ευρώ. Η τότε απόφαση ήταν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 3 εκατομμύρια και οι παλαιοί μέτοχοι είχαν δικαίωμα να αγοράσουν τις μετοχές που είναι απαραίτητες για να διατηρήσουν το ποσοστό τους στην τιμή των 30 ευρώ (μέσα σε μια συγκεκριμένη προσθεσμία) ενώ όλοι οι νέοι μέτοχοι θα τις πληρώσουν 100 ευρώ τη μία.

Αυτή ήταν τότε η διαδικασία. Διαφωνώ κάθετα με το κατοστάρι και ελπίζω τώρα να πρυτανεύσει η λογική και να μην υπάρχει καπέλο. Δηλάδη 30 ευρώ είναι η ονομαστική τιμή, 30 ευρώ να τις παίρνει ο φίλαθλος.

Costix είπε...

vassili, ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. εγω σκοπευω να αγορασω σε οποια τιμη. το κανω για να δειξω στον τσακ, οτι δεν ειμαστε μονο λογια, ειμαστε εδω για να συμπαρασταθουμε, ο καθενας στο μετρο των δυνατοτητων του, και στην ομαδαρα και στην διοικηση. ειναι ενας πολυ καλος τοπος να δειξουμε εμπρακτα την αγαπη μας στην ομαδα και την ηθικη μας συμπαρασταση στον τσακ.

br fun_atic είπε...

Από το site την Ε.Ν.Π (Παραλίμνι):

"Στις 27 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει κασετίνα με 6 συνολικά DVD στιγμιότυπων κι άλλου αρχειακού υλικού της ομάδας μας.

Τα DVD συμπεριλαμβάνουν τα εξής:
- Όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου από το 1992 μέχρι το 2001, μαζί με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
- Ολόκληρο τον αγώνα κυπέλου Ε.Ν.Π. – Απόλλων (1995)
- Ντοκιμαντέρ για τα 60χρονα τις Ε.Ν.Π.
- Αθλητικό Ρετρό με την ιστορία της ομάδας.

Το συλλεκτικό κομμάτι με τα 6 DVD θα κυκλοφορήσει από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ένωσις Νέων Παραλιμνίου σε συνεργασία με το Enosara.com."

Πόσο πίσω είμαστε...

Costix είπε...

σταματα, βρε γκρινιαροπαιδο. αφου βλεπεις οτι εχουν αρχισει να αλλαζουν τα πραγματα, συμπεριλαμβανομενης και της γενικης νοοτροπιας. η οργανωση ξεκινησε απο τους παιχτες και την ομαδα, που αποφερνουν συνεχομενα καλα αποτελεσματα και κυριως καλη μπαλιτσα. πιστευω οτι και διοικητικα ο τσακ θα κανει τις αναγκαιες κινησεις (ειδα ξαφνικα και τμημα marketing). ας τους δωσουμε λιγο χρονο, αλλα βεβαια να συνεχισουμε να τους ριχνουμε καλες ιδεες. εχουμε δει εμπρακτα οτι ακουνε. περιμενουμε αντιδρασεις απο την διοικηση για τα διαρκειας 2ου γυρου. ΠΑΕ, ακους ????

Griniaris είπε...

Και κάτι σχετικό

http://www.gazzetta.gr/all-star-bloggers/iakovakis/item/59669-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82

Δεν ξέρω αν τον έφερε η ΠΑΕ η ήρθε από μόνος του αλλά έτσι έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο.Ας το διαβάσουν ΟΛΟΙ όσοι πρέπει.Ο νοών νοήτω...

br fun_atic είπε...

Αφού είδες τμήμα μάρκετιγκ, δες ποιος είναι πλέον ο προϊστάμενος...

br fun_atic είπε...

υ.γ
Μη με λες Γκρινιαρόπαιδο... Πρώτα απ' όλα άλλος κατέχει επάξια τον τίτλο αυτό.
Δεύτερον, σε καμία δουλειά δεν είχα μείνει γνωστός με το παρατσούκλι μαύρος σκύλος... Συ είπας...

vassilis είπε...

Και εγώ για τον ίδιο λόγο αγόρασα μετοχές την προηγούμενη φορά. Καλό είναι να έχουμε όλοι όσοι μπορούμε κάποιες μετοχές γιατί τότε πέρα από την ηθική υποστήριξη στη διοίκηση (γιατί η οικονομική είναι αστεία) μπορούμε να έχουμε και κάποια καλύτερη ενημέρωση για το τι γίνεται στην ΠΑΕ.

re-la-re είπε...

Λοιπόν οι κατάρες μιας τελικά δεν είναι πλάκα και πιάνουν τόπο.

Είχα γράψει:"Ημουν στο πρώτο ματς του Μπάγεβιτς σαν προπονητή στην Ελλάδα, στο Καραϊσκάκη που τότε χρησιμοποιούσαμε σαν έδρα. Μπροστά είχαμε τους παπούδες Αναστό και Μαύρο και τελικά κερδίσαμε 1-0 με γκολ του Αναστό αφού ο Μπάγεβιτς είχε βάλει τον ψηλέα Μανωλά να φυλάει τον Αναστό και στο πρώτο ημίχρονο είχε γίνει το έλα να δεις. Από τότε σαν να μας καταράστηκε και βλαστημάμε να κερδίσουμε τον Μπάγεβιτς. Ελπίζω το παιγνίδι της Κυριακής να είναι μια μεγάλη νίκη και το τελευταίο παιγνίδι του Μπαγεβιτς στο Ελλάντα. Όπως ξεκίνησε να τελειώσει, με ένα κλύσμα από τον Ιστορικό. "

Και τώρα διαβάζω στην gazetta ότι σκέφτεται να την κάνει από την ΑΕΚ. Λέτε να ήταν όντως το τελευταίο του ματς στο Ελλάντα;

Ανώνυμος είπε...

H άποψη μου είναι ότι όσοι αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας και ιδιαίτερα εκείνοι που αγοράζουν ακριβό ή αγοράζουν επί σειρά ετών διαρκείας θα πρέπει να απολαμβάνουν ιδιαίτερη μεταχείριση από την ΠΑΕ επωφελεία και των δύο πλευρών. Θα μπορούσε για παράδειγμα να αποκτούν συμβολικά μία μετοχή της ΠΑΕ.