Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Τρέμε saatchi & saatchi


Με αφισοκόλληση σε πολλά σημεία της Νέας Σμύρνης και όμορων δήμων συνεχίζονται οι κινήσεις για την προώθηση των Εισιτηρίων Διαρκείας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σχόλιο: Η αντεπίθεση ξεκίνησε από το ΚΑΦΑΟ

υ.γ το παραπάνω κείμενο δεν είναι δικό μου, αλλά αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα.

43 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Κάτι τέτοια τα βλέπει κανείς πριν ανέβουν στην επίσημη σελίδα;

br fun_atic είπε...

Τώρα που το ξαναβλέπω, μάλλον μιλάμε για υποσταθμό της Δ.Ε.Η

Ανώνυμος είπε...

Ena megalo geia sto br kai stous ypoloipous anagnwstes tou blog. Stelnw gia na pw th gnwmh mou sxetika me thn kinhsh tou forum gia thn organwsh agoras diarkeias ta opoia tha diatethoun(kata pasa pithanothta apo thn pae) se osous den exoun thn dynatothta na paroun eishthria diarkeias, h kata protimhsh se paidia. Thewrw oti einai mia ekseraitikh kinhsh kai elyse ta xeria se pollous apo emas pou gia to x,y logo den mporousame na paroume diarkeias(h kai na to pairname den tha to kaname tpt px egw menw agglia) pou spazame to kefali mas pws mporousame na syneisferoume efoson oloi kinhtopoioumaste, meta kai apo prosklhsh tou proedrou, gia na aukshthoun ta diarkeias. Thewrw oti auth h kinhsh prepei na prowthithei kai allo apo ta blogs. Ta paidia tou forum allaksane ta deadlines anti gia 15 stis 31 Iouliou, opote yparxei kai allos xronos. Kai pali mpravo sta paidia. Fetos oloi paniwnara oloi diarkeias!

vassilis είπε...

Καλοί είναι οι έρανοι και οι αφισες αλλά αν θέλουμε να πιάσουμε το στόχο θα πρέπει να απευθυνθουμε και σε Πανιώνιους που έχουν αποσυρθεί.

Που θα τους βρούμε;
α) Υπάρχει ο σύνδεσμος των βετεράνων που δεν βλέπω να έχει δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα.
β) Υπάρχει το παλιό μετοχολόγιο της παλιάς ΠΑΕ στο οποίο είναι γραμμένοι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Πανιώνιοι. Θυμάμαι το 1984 στο θέατρο Κερκίδα συνελεύσεις της ΠΑΕ με πάνω από 250 άτομα μέσα, όχι τις τωρινές αστείες συνελεύσεις με 3 και 5 άτομα.
γ) Κάπου πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλογοι με τα παλιά μέλη του ΣΦΟΠ. Από όσο ήξερα κάποια από τα αρχεία του ΣΦΟΠ τα είχε η Λέσχη. Κατά τη γνώμη μου πρέπει μέσα από τέτοιους καταλόγους να βρούμε ανθρώπους που έχουν αποτραβηχτεί και να τους καλέσουμε να έρθουν ξανά.
δ) Πρέπει να απευθυνθούν οι Σύλλογοι Φιλάθλων αλλά και η ΠΑΕ και σε επώνυμους Πανιώνιους για να πάρουν πιο ακριβά διαρκείας. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρει η ΠΑΕ ποιοι είναι επώνυμοι Πανιώνιοι. Παλιά μέλη ΔΣ, ή ηθοποιοί (π.χ. Τζόυς Ευείδη)

Griniaris είπε...

Vassili,
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες.Κατά τη γνώμη μου όμως,σκοπός δεν είναι να φτάσουμε τα 3000 διαρκείας μόνο για το νούμερο.Σκοπός είναι η μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.Τι να το κάνω να έχω και 3 και 4 χιλιάδες διαρκείας και τα μισά από αυτά να είναι ανενεργά;Αυτοί όλοι που γράφεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά πόσοι θα έρθουν στο γήπεδο;


ΥΓ.br,θετικό ότι θα μπορούμε να αγοράσουμε τον Καστελιόνε μετά το 20010 αλλά μήπως θα είναι κομματάκι μεγάλος;

vassilis είπε...

Το ζήτημα είναι να πείσουμε ανθρώπους που έρχονταν παλιά στο γήπεδο να ξανάρθουν. Δεν λεω να πάρουν ετσι διαρκείας αλλα δεν μπορώ να δεχτώ ότι άνθρωποι που είχαν μετοχές και που γεμιζαν το θέατρο Κερκίδα έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ. Κάποιους απο αυτούς μπορούμε να τους ξανακερδίσουμε, να τους πείσουμε να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην ομάδα.

Επίσης το ίδιο πιστεύω και για τους βετεράνους. Πόσοι από αυτούς έρχονται στο γήπεδο; Ανθρωποι που φόρεσαν για χρόνια τη φανέλα δεν μπορούν να περιστούν να έρχονται τακτικά;

Griniaris είπε...

Μακάρι,πάνω σε αυτή τη βάση ίσως αξίζει η προσπάθεια.

br fun_atic είπε...

Μεγάλος...Δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο...

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός. Και το νούμερο που θα ανακοινωθεί παίζει ρόλο και ασφαλώς η πραγματική προσέλευση του κόσμου.

Θεωρητικά, αυτός ο οποίος θα αγοράσει διαρκείας θα το κάνει γιατί θα πιστέψει ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Ακόμη κι αν δεν έρχεται τακτικά, λόγω του διαρκείας μπορεί να μπει στη διαδικασία να παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια. Ασφαλώς και η ιδέα του Vasilli είναι εξαιρετική γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μας περισσεύει κανένας.
Εννοείται βέβαια ότι ο κύριος στόχος είναι η μόνιμη επιστροφή του κόσμου.

Για πείτε μου βρε παιδιά. Αυτή η φώτο με το ΚΑΦΑΟ και το κείμενο που τη συνοδεύει δεν είναι υπερβολικά μίζερα; Μήπως έχω γίνει εγώ παράξενος;

IWN1998 είπε...

Ήταν καλό που έκαναν την αφισσοκόλληση. Το ότι η φωτογραφία δεν είναι ότι καλύτερο, μάλλον έχεις δίκιο.
Ήθελαν να δείξουν ότι κάλυψαν τα πάντα. Πάντως καλύτερη η κινητικότητα έστω και με λίγο κιτς φωτογραφίες παρά η απραξία.
Έτσι και αλλιώς αφίσσες σε ΚΑΦΑΟ και κολώνες κολλάνε.

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
Για το θέμα που έθιξε ο Thanaras. Καλό είναι να βοηθήσουμε όλοι τη σωστή αυτή ενέργεια του φόρουμ, ιδίως εάν αυτή αποσκοπεί στη μαζική αγορά διαρκείας που θα διατεθούν σε φίλους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είτε γι' αυτούς, είτε για τα παιδιά τους. Εννοείται βέβαια πως η διάθεση πρέπει να γίνει απόλυτα αξιοκρατικά και με βάση τις αποδεδειγμένες ανάγκες του κατόχου.
Προσωπικά θα προτιμούσα η ενέργεια αυτή να επικεντρωθεί στους αναξιοπαθούντες και όχι στην πλασματική αύξηση του αριθμού των διαρκείας (η οποία βέβαια έχει κι αυτή τη χρησιμότητά της). Καλό είναι, επειδή η κίνηση αυτή ξεκίνησε από φίλους του Πανιωνίου, να καταλήξει σε φίλους του Πανιωνίου, διότι πέρα από τον κόσμο έχουμε ανάγκη να επιστρέψει και η ανθρωπιά – εντός ή εκτός γηπέδου.

br fun_atic είπε...

Πιστεύω απόλυτα στη φράση ότι μία φώτο = 1.000 λέξεις. Ιδίως όταν ο σκοπός σου είναι να διαφημίσεις τη διαφήμιση.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και καθυστερημένα, υπάρχει κινητικότητα στο θέμα των προωθητικών ενεργειών, γεγονός που όλοι μας πρέπει να χαιρετίσουμε. Να μην ξεχνάμε ότι η έναρξη των προωθητικών ενεργειών συνέπεσε με το ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων σε μία ημέρα, γεγονός που μπορεί να μας δημιουργήσει αισιοδοξία για το μέλλον.

Ως προς την διαφημιστική καμπάνια: Θεωρώ ιδιαίτερα σωστό που πλέον υπάρχει διαφημιστική καμπάνια με αφίσες και ραδιοφωνικά σποτ. Θεωρώ ιδιαίτερα σωστό το ότι στο ραδιοφωνικό σποτ χρησιμοποιούνται τα αστέρια της ομάδας όπως βέβαια και τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας (Μανόλο δεν άκουσα…). Προσωπικά θα ήθελα το σποτ να είναι κάπως πιο δυναμικό. Αυτό βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό.

kostas_n_s είπε...

Συμφωνώ με τον Βασίλη .

Πρέπει κάποιοι στις δημόσιες σχέσεις της Π.Α.Ε να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των ξενερωμένων Πανιώνιων με κάποιο τρόπο βρε αδερφέ .(δυστυχώς οι δημ.σχέσεις δεν είναι το αντικείμενο μου αλλά κάτι θα ξέρουν αυτοί καλύτερα για να προσεγγίσουν τον κόσμο που έχει λακίσει .)

Μια άλλη ιδέα είναι να γίνει ένα γκάλοπ μεταξύ των Πανιώνιων όχι όμως μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλά τηλεφωνικό ώστε να συμμετέχουν κι αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση σε Η/Υ .
Βάσει του γκάλοπ να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα από ένα μεγάλο δείγμα όπως π.χ γιατί ο κόσμος απέχει από το γήπεδο , γιατί δεν αγοράζει διαρκείας , τι θα ήθελε για να γυρίσει στο γήπεδο κ.ο.κ .

Πρέπει όμως να προσεγγιστούν οπωσδήποτε οι παλιοί Πανιώνιοι και να ζητήσουμε τη γνώμη τους και σ' αυτό μπορεί να βοηθήσει ο σύνδεσμος παλαιμάχων και η λέσχη αλλά πάνω απ όλα η ΠΑΕ με το παλιό μετοχολόγιο όπως λέει ο Βασίλης .

Griniaris είπε...

"Κατ'αρχάς" μετά από εμπεριστατωμένη εξέταση της φωτογραφίας καταλήγουμε ότι είναι υποσταθμός της ΔΕΗ.
Ίσως,όπως λέει ο ίωνας αποσκοπεί στο να δείξει ότι δεν αφήσαμε γωνία για γωνία ακάλυπτη.
Ίσως,πάλι,μια πιό ελεύθερη φαντασία να το έβλεπε πως σκοπός είναι το τελικό νούμερο των διαρκείας να χτυπήσει στα αυτιά του κόσμου σαν ηλεκτρικό ρεύμα...
Δε βαριέσαι,διαφήμιση να είναι κι ότι νάναι...

vassilis είπε...

Θέλω να ενημερώσω ότι έλαβα μια προσωπική απάντηση ( και γι αυτό και δεν πρόκειται να τη δημοσιοποιήσω) από τον κύριο Τσακίρη σε σχέση με το κείμενο που δημοσίευσα εδώ.

Τον ευχαριστώ και δημόσια για την απάντηση.

Β. Καράβολας

vassilis είπε...

brfunatic γράφε με vassili με δυο σιγμα και ένα λάμβδα γιατί αλλιώς σε κάποιες ξένες γλώσσες διαβάζεται βαζίλης και θυμίζει ... που δεν θα ήθελα.

br fun_atic είπε...

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το ότι ο πρόεδρος απάντησε στην επιστολή σου. Η επιστολή σου ήταν ιδιαίτερα σημαντική διότι έθιγες πολύ σοβαρά θέματα όπως την οικονομική κατάσταση της ομάδας, τις υπερβάσεις του προϋπολογισμού, τα έσοδα από το νέο γήπεδο. Το βασικότερο όλων όμως ήταν ότι δημιουργούσες αισιοδοξία σε όλους τους φίλους που για τους δικούς τους λόγους έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα.

Είναι γεγονός ότι κι εμείς οι ίδιοι έχουμε μπερδευτεί. Όλοι θέλουμε τις μεγάλες μεταγραφές, ενώ ξέρουμε ότι η ομάδα δεν έχει σημαντικούς πόρους. Όλοι θέλουμε την οικονομική ανεξαρτησία της ομάδας, φοβόμαστε όμως τη στιγμή που θα ανακοινωθεί ότι ο Τσακίρης θα απεμπλακεί από την διοίκηση. Θέλουμε το νέο γήπεδο, αλλά φοβόμαστε το τσιμέντο. Θεωρώ ότι η αρχή πρέπει να γίνει από την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Πρέπει να νοιώσουμε δυνατοί. Καμιά φορά κάνω σκληρή κριτική. Ίσως γιατί έχω μεγάλα σχέδια και φιλοδοξίες για την ομάδα, τα οποία δεν στηρίζονται στη βάση της Πανιώνιας διαφορετικότητας και της Ιστορίας. Ο Πανιώνιος είναι ένα γωνιακό μαγαζί. Αρκεί να το καταλάβουμε όλοι.

Σου ζητώ συγνώμη για το λάθος με το όνομά σου. Έχω τρία βασικά προβλήματα: 1. Δεν είμαι ορθογράφος, αν και στη δουλειά μου το πρόβλημα αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Αν και θεωρητικά κατέχω τους γραμματικούς κανόνες, εντούτοις μου είναι αδύνατον να γράψω ορθογραφημένα. Άγνωστο το γιατί. Να σου πω ότι στις Πανελλήνιες εξετάσεις είχα πάρει έναν από τους μεγαλύτερους βαθμούς στην Ελλάδα στην Έκθεση. Για να αποφύγω τα ορθογραφικά λάθη αναγκάστηκα να διαβάσω ανάποδα ολόκληρο το κείμενο τρεις φορές. 2.Επειδή τις πιο πολλές ώρες βρίσκομαι στον χώρο εργασίας μου, αναγκάζομαι να γράφω γρήγορα, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση. Να φανταστείς ότι εκ των υστέρων ανακαλύπτω και ο ίδιος τα δικά μου λάθη και ντρέπομαι. 3. Πολλές φορές απαντώ μέσω του κινητού μου τηλεφώνου. Επειδή ουσιαστικά δεν βλέπω τι γράφω, υπάρχουν ακόμη περισσότερα λάθη. Για όσα έκανα και όσα θα κάνω ζητώ συγνώμη...

re-la-re είπε...

Η απάντηση στην επιστολή του φίλου Vassili ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση ότι η διοίκηση διαβάζει τα πανιώνια μπλογκς.

Αν και με τρώει η περιέργεια να μάθω τι απάντησε ο πρόεδρος θα σεβαστώ ότι έστειλε προσωπική επιστολή. Θα πω όμως ότι διαφωνώ καθώς κάποια από τα θέματα αυτά αν και είναι θέματα της ΠΑΕ στο τέλος μας ενδιαφέρουν όλους γιατί έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Θα του ζητούσα λοιπόν να δημοσιοποιήσει η ΠΑΕ κάποιες απο τις απαντήσεις αυτές.

Τέλος οικοδεσπότα όπως πας σε βλέπω στο ΔΣ της ΠΑΕ με στολή και κράνος όπως του Στίνγκ στο Τοπ Γκίαρ.

br fun_atic είπε...

"Τέλος οικοδεσπότα όπως πας σε βλέπω στο ΔΣ της ΠΑΕ με στολή και κράνος όπως του Στίνγκ στο Τοπ Γκίαρ".

Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω. Έχω κόψει και τους καφέδες και αργώ να πάρω μπρος...

re-la-re είπε...

Πως είναι ο στινγκ στην εκπομπη, παντα παρων αλλα πάντα με το κράνος και ανώνυμος; ε κατι τετοιο.

Να κάνουμε και λίγη πλακίτσα, καλοκαίρι έχουμε.

br fun_atic είπε...

Δεν τη βλέπω την εκπομπή γι' αυτό δεν κατάλαβα.

Καλά. Πες στον Τσακ να μου αφήσει τα κλειδιά της Π.Α.Ε στο περίπτερο και θα αναλάβω τα πάντα. Ανώνυμα πάντα...

Griniaris είπε...

Αν και συμφωνώ με την άποψη του pgss,γιατί τα θέματα που είχε θίξει ο φίλος vassilis άξιζαν μια δημόσια απάντηση,δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στον Τσακίρη και γενικά τη διοίκηση την ευαισθητοποίηση που δείχνουν πια στα εκάστοτε προβλήματα που θέτουμε.Ίσως έχουν αντιληφθεί ότι δεν είναι προσωπικές κακίες αλλά ουσιαστικά προβληματισμοί,όχι μόνο δικοί μας αλλά και των Πανιωνίων που συναναστρεφόμαστε.

ΥΓ.Που να σου έλεγε με στολή και κράνος όπως στο blue oyster...

re-la-re είπε...

Εγω να του το πω; Να του το πει αυτός που μιλά μαζί του.

Μηπως αντί για περίπτερο καλύτερα θα ήταν στο τυροπιτάδικο; Μην αλλάζουμε στεκια τωρα.

br fun_atic είπε...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο που επιθυμεί. Ο πρόεδρος ήθελα να απαντήσει ιδιωτικά και ασφαλώς και πρέπει να το σεβαστούμε.

Ανεξάρτητα βέβαια από την απάντηση στην επιστολή, πράγματι πρέπει να ενημερωθούμε και να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα. Ασφαλώς και η διοίκηση διοικεί, όμως για παράδειγμα θα έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να καταλήξει η Πανιώνια οικογένεια σε κάποια βασικά ζητήματα, ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις στο μέλλον. Δεν ξέρω βέβαια με ποιο τρόπο θα καταφέρει να εκφραστεί η Πανιώνια οικογένεια.

@ Griniaris Σοβαρός άνθρωπος και επιστήμονας, μπορείς να μου πεις γιατί πάτησες την επιλογή "Ειδικό διαρκείας: μωρή φιλενάδα φέτος θα γίνει το σύστριγκλο";

Αν πάω στο Δ.Σ (φτου, φτου, φτου) όλα μου τα ρούχα θα είναι by Paola. Δεν ξέρω βέβαια αν θα την εμπνεύσω ως μοντέλο, καθώς απέχω σημαντικά από τις αρχαιοελληνικές αναλογίες των κούρων. Για την ακρίβεια είμαι σαν να έχω φάει δύό τρεις κούρους και κόρες...

br fun_atic είπε...

Σήμερα έχει βαλθεί να με μπερδέψεις pgss1890. Ένα καφέ ρε παιδιά...
Με ποιόν μιλάω; Αν λες για την επιστολή θα ήθελα να σου πω ότι την έστειλε ο πρόεδρος στον Vassili, όχι σ’ εμένα...
Επειδή δεν είμαι πολύ φίλος με τις τυρόπιτες, ας μου αφήσει τα κλειδιά σε ένα σουβλατζίδικο. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να ξεχάσω τα κλειδιά και να την πέσω στους γύρους...

re-la-re είπε...

Δεν μιλας εσυ: Να του το πει αυτός που μιλά (τρίτο πρόσωπο ενικού) δηλαδή ο Vassilis.

Κοιτα το έχω αυτό να τους μπερδεύω όλους. Όσο ασχολούμαι με τον Πανιώνιο τόσο ανακαλύπτω ότι το έχω το βάρεμα μου. Και η τσιπουροποσία δεν λέει να το γιατρέψει.

Griniaris είπε...

Προδόθηκα λες,ε;

br fun_atic είπε...

Καλά... Σήμερα μπερδέψαμε τον Στίγκ, με το Δ.Σ, με τον πρόεδρο, με εμένα, με τον Vassili και με δερμάτινα SM ρούχα.
Κάτι τέτοια βλέπει ο Griniaris και σκίζει τα πτυχία του...

br fun_atic είπε...

Είναι αυτό που λέμε Πανιώνια Διαφορετικότητα...

Και που λες φιλενάδα, τραβάει ο παίδαρος ο Μπάλαμπαν ένα σούτ, και την στέλνει η τρελή στο γάμα (αμήν και πότε) της κουλής της τερματοφυλακίνας. Και πεταγόμαστε τότε πάνω όλα τα κορίτσια και φωνάζαμε. Καλέ μπήκε, καλέ μπήκε...

zamis είπε...

Ωραια,φαγαμε σουβλακια και τυροπιτες,ηπιαμε και τις τσικουδιες μας,πηραμε και την παε μεσω του υπερκατασκοπου brf,τι αλλο λετε να κανουμε?
Εγω λεω-για να ειμαι και στο αρχικο πνευμα της αναρτησης-να ξεκινησουμε με ενα σοβαρο τμημα μαρκετινγκ.
Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις και δυστυχως ειναι εμφανες οτι στην εταιρια Πανιωνιος εργαζονται καποιοι ανθρωποι που εκ των ενοντων κανουν οτι μπορουν οπως μπορουν.Φυσικα,καλυτερο το κατι απο το τιποτα,ομως αν θελουμε να μεγαλωσουμε πρεπει να υπαρξουν καποιες δομες,εστω βασικες,εντος εταιριας.
Δεν θα ηθελα να επεκταθω ουτε να εκληφθω ως ξερολας που κανει υποδειξεις εκ του ασφαλους.
Ομως το πραγμα φωναζει οτι πασχει σε ολα τα επιπεδα.

Griniaris είπε...

zamis είσαι εκτός θέματος...
Μια και πιάσαμε τα δικά μας,ας γίνει κάτι και με τις εξέδρες.Έχετε δοκιμάσει να ανέβετε με μίνι και γόβα;Έλεος πια...

br fun_atic είπε...

@ Griniaris Όλο χάνω πόντους στις σκάλες...

@ Zamis Νομίζω ότι πρέπει να καταθέσεις τις απόψεις σου. Η ουσία των μπλογκ είναι να καταθέτεις εμπεριστατωμένη άποψη, η οποία είναι ακόμη πιό ευπρόσδεκτη εάν έχεις και τις σχετικές γνώσεις και να την θέτεις προς συζήτηση. Το αν κάποιοι θα σε έλεγαν ξερόλα είναι πρόβλημά τους.

zamis είπε...

Κοιτα brf,το ζητημα ειναι οτι στην παε δεν υπαρχουν εξειδικευμενα στελεχη τα οποια να ειναι ενταγμενα σε ενα σαφες οργανογραμμα.
Αφου λοιπον λειπει και η οργανωση και η στελεχωση δεν μπορεις να περιμενεις πολλα πραγματα,παρα μονον φιλοτιμες-''πατριωτικες'' προσπαθειες που καλυπτουν οπως οπως τρυπες απο δω κι απο κει.
Για παραδειγμα,υπαρχει βασικο μηνυμα στα ραδιοφωνικα σποτ?
Για μενα,οχι.Τι παει να πει,''ολοι φετος Πανιωναρα ολοι φετος διαρκειας''?
Το ραδιοφωνικο το κανεις για να απευθυνθεις σε μια ευρεια μαζα(και οχι αναμεταξυ μας)στην οποια πρεπει να δωσεις εναν(τουλαχιστον) λογο να ενδιαφερθει και ενα ισχυρο δημιουργικο που θα ''γραψει''.
Μετα,η συχνοτητα μεταδοσης του στον σπορ εφ εμ ειναι αστεια(μηπως γιατι ειναι ψιλοτσαμπε?).Σε αλλα ραδιοφωνα? Συνεργειες με αλλες ενεργειες?Σχεση κοστους-αποδοσης?
Αυτα,προχειρα προχειρα,ειναι βασικα πραγματα που θα επρεπε να εχουν συζητηθει σε μια οργανωμενη εταιρια μηνες τωρα και που οι επικοινωνιακες της ενεργειες θα ηταν συγκεκριμενες,στοχευμενες και στο σωστο timing.
Το θεμα ειναι μεγαλο,δεν αφορα φυσικα μονο το μαρκετινγκ και εχει να κανει με τη συνολικη επαγγελματικη λειτουργια της εταιριας.Η οποια,κατ'αρχας,πρεπει να απαντησει εαν θελει να εξακολουθησει να συμπεριφερεται με κωδικες ''γαλατικου χωριου'' η αν θελει να μεγαλωσει.

υγ.παω να πιω καμια ρακι

br fun_atic είπε...

Η λέξη οργανόγραμμα δίπλα στον Πανιώνιο φαντάζει τόσο περίεργη όσο η λέξη διάνοια δίπλα στην ξανθιά.

Επειδή όμως εδώ είμαστε πολύ προχωρημένοι, ας ακολουθήσουμε το οργανόγραμμα του zamis για ενα τσιπουράκι.

Πράγματι το "Όλοι Πανιωνάρα όλοι διαρκείας" είναι σαν κινέζικο σύνθημα, το οποίο δεν δημιουργεί τον παραμικρό ενθουσιασμό.

Βέβαια από τον Αλβάρο, τον Φαμπιάν και κυρίως τον Μπερνάρ δεν μπορείς να περιμένεις και μεγάλη ευγλωττία στα Ελληνικά...

Τέλος πάντων, από το τίποτα, καλή κι αυτή η διαφήμιση

Griniaris είπε...

Καλά έκανα ένα οργανόγραμμα το μεσημέρι σε κάτι σουβλάκια και μερικές παγωμένες,άλλο πράμα...

Πέρα από την πλάκα,είναι γεγονός ότι η οργάνωση και στελέχωση στην ΠΑΕ δείχνει να είναι στα σπάργανα. Μερικά πράγματα φαίνονται να γίνονται πρόχειρα,βιαστικά και ίσως παρείστικα.Σίγουρα και χρόνος χάνεται και λάθη γίνονται.Επειδή όμως πιστεύω ότι είμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας,και οργανωτικά και επικοινωνιακά,θα ήθελα να δώσω κάποιο χρόνο ακόμη.

zamis είπε...

εγω λεω να δωσω καμια συνταγη.
http://drink-or-die.blogspot.com/

Griniaris είπε...

Δε λέω,ένα zombie για δροσιστικό ανάμεσα στις ρακές,πάει...

zamis είπε...

griniari,συννενουμαστε.Ακου κι ενα αλλο δροσιστικο και ευκολο.Μαυρο ρουμι η βοτκα η τζιν,κιτρινη τεκιλα,τριπλ σεκ,χυμο λεμονι,τριμμενο παγο(αμα βαριεσαι και παγο σκετο),βαραμε και ορμαμε.

br fun_atic είπε...

ή σου φτιάχνει ο Griniaris ένα φαρμακάκι και σε στέλνει αδιάβαστο
http://www.youtube.com/watch?v=-6zDkff-Sb4&feature=related

zamis είπε...

lol!
griniaris με σεηκερ!!!

br fun_atic είπε...

Ναι...το ματζουνι του griniaris με καλαμακια και ομπρελίτσες...Με κάτι τέτοια όντως βλέπεις τον Ζόγκ γιά Ρονάλντο...Κι όχι μόνο βλέπεις. Την ακούς κι όλας...

Μιά που το θυμήθηκα. Αν στον Πειραιά είχε βγει βρώμα ότι θα αγόραζαν τον Ρονάλντο (τον χοντρό) και στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού εμφάνιζαν τον Ζόνγκ, πόσοι από τους "επιστήμονες" θα καταλάβαιναν το χιουμοράκι;

zouri1 είπε...

πηγα και πηρα το διαρκειας μου αν και ειχα δηλωσει οτι δεν θα παρω φετος για τον ασχετο λογο,οτι ειναι απαραδεκτες οι τουαλετες.Εχχω βαλει και το μπανερακι το blog μου.
Θεωρω ομως απαραδεκτο τον αριθμο των διαρκειας που δινουμε.Ο στοχος κατ εμε επρεπε ναταν τα 5000.Αλλα αφου δεν φτανουμε τα 3000...Και στο facebook εχει γινει ενα group.

br fun_atic είπε...

Zouri έχεις απόλυτο δίκιο. Με τη διαφορά όμως ότι μας πήρε τις πρώτες 15 ημέρες (οι οποίες ήταν και οι πιο κρίσιμες) για να ξεκινήσουμε την διαφημιστική καμπάνια, όποια κι αν είναι αυτή.
Καμιά φορά οι στόχοι χάνονται επειδή εμείς που τους θέτουμε δεν τους πιστεύουμε κιόλας. Ο Πανιώνιος δεν είναι μεγάλος γιατί υπάρχει 120 χρόνια ή για κάποιο περίεργο λόγο. Είναι μεγάλος γιατί πίσω του υπάρχει ένας τρελαμένος, πιστός αλλά πάρα πολύ απογοητευμένος κόσμος. Φαντασία χρειάζεται και πίστη για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Όχι για τον Τσακίρη, όχι για τον Ρεκόμπα, ούτε για τον Μπάλαμπαν. Για εμάς, τα παιδιά μας και την ομαδάρα μας. Γιατί ο Πανιώνιος πέρα από ομάδα είναι και ιδεολογία και τρόπος ζωής. Όλα αυτά για την ώρα πείθουν λιγότερους από 850…

lefterix είπε...

Πολύ σας χάρηκα σήμερα..Με αστείρευτο χιούμορ..
Αυτό δηλώνει αισιοδοξία...
Εξ'άλλου είμαι της ίδιας άποψης..
Οτι με πονάει,το σβήνω με τσικουδιά..
Υ.Γ. Αλλο ρακή,¨αλλο τσίπουρο, άλλο τσικουδιά...Τάδε έφη Ελευθέριος, τσιπουρορακοτσικουδο-πότης ολκής...
Υ.Γ.Μιά μαντινάδα..(Ε,και λόγω καταγωγής..)
Πινω ρακ'η και δε μεθώ,
κρασί και δε με πιάνει..
Μα η Κυανέρυθρη στρατιά,
αλκοολικό με κάνει...