Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Πρόταση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Α.Ε.Κ

Επειδή θεωρώ ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή, θα ήθελα να κάνω μια πρόταση προς κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς όμως να γνωρίζω αν τεχνικά είναι εφαρμόσιμη.
Πολλοί φίλοι αγόρασαν το καλοκαίρι παιδικά διαρκείας, περισσότερο ως οικονομική ενίσχυση για τον σύλλογο, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους δεν θα έρχονταν ποτέ ή θα έρχονταν σπάνια στο γήπεδο.
Προς διευκόλυνση της Π.Α.Ε αλλά και των φίλων που θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι, μπορεί να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός όπου κάτοχοι τέτοιου είδους διαρκείας, οι οποίοι τυχόν γνωρίζουν από τώρα ότι δεν πρόκειται να κάνουν χρήση του παιδικού διαρκείας τους, θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι παραχωρούν το δικαίωμα στην Π.Α.Ε να εκδώσει εισιτήρια για τις συγκεκριμένες θέσεις και αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.

20 σχόλια:

IWN1998 είπε...

BR στη 2 δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις στα εισιτήρια αλλά δεν γνωρίζω αν ο αριθμός των εκδοθέντων διαρκείας αφαιρείται από το συνολικό μέγιστο αριθμό της κερκίδας.

Ειδικά για τη 2 υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα πρόσβασης γιατί τα υπάρχοντα τουρνικέ δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη γρήγορη προσπέλαση από τον αριθμό των οπαδών. Ήδη στο ματς με τον Πανθρακικό δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα και όχι της τελευταίας στιγμής και πάρα πολύ έχασαν το 1ο γκολ ενώ είσοδος γινόταν ως το 15' λεπτό τουλάχιστον.

Προτείνω ειδικά για τα ντέρμπυ να υπάρξη πρόσβαση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της 2 και από την θύρα 1 και ας υπάρξει κάποιος στοιχειώδης έλεγχος στο χώρισμα μεταξύ 1 και 2 για την πρόσβαση μεταξύ των δύο κερκίδων. Ειδάλλως η ταλαιπωρία θα είναι αρκετή.

pae_panionios είπε...

Φίλε br,

Η πρότασή σου είναι καλή και γνωστή από τα μεγάλα ευρωπαϊκά club που κάνουν ανάλογες κινήσεις με τα εισιτήρια διαρκείας τους, οταν π.χ. κάποιος κάτοχος δεν κάνει attend σε παιχνίδι πουλάει τη θέση του στο club που με τη σειρά του πουλάει τη θέση αυτή ακριβότερα ως εισιτήριο σε κάποιον άλλο φίλαθλο.

Στην περίπτωσή μας όμως, αυτό που προτείνεις δεν υλοποιείται. Αφενός πρέπει να ενημερώσουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι τον Σύλλογο για το εαν δεν θα χρησιμοποιήσουν το διαρκείας τους και αφετέρου ο Σύλλογος δεν μπορεί να ακυρώσει τα διαρκείας αυτά για ενα παιχνίδι και μόνο γιατί δεν υπάρχει η τεχνική υποστήριξη για κάτι τέτοιο από την εταιρία που μας φτιάχνει το πρόγραμμα.

Μελλοντικά σίγουρα θα μπορούμε να κάνουμε ανάλογες κινήσεις, ειδικά με ενα καινούργιο γήπεδο που οι θέσεις θα είναι είδος πολυτελείας!

Φιλικά,

Ανδρέας Μόγκριτς
Marketing & Δημόσιες Σχέσεις
Π.Α.Ε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ

zamis είπε...

Καντε διαρκειας β'γυρου ρε παιδια τουλαχιστον!

re-la-re είπε...

Ναι κύριε Μογκριτς, με τα διαρκείας Β Γύρου τι θα γίνει;

Έχετε το υπόψιν σας. Μετά τη νίκη της Κυριακής που έρχεται πολύς κόσμος θα θέλει να κλεισει θέση για τα play of και θα βλαστημάει γιατί δεν αγόρασε διαρκείας.

br fun_atic είπε...

Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες.Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν αξεπέραστες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ελπίζω να προχωρήσει το θέμα με τα διαρκείας β' γύρου, όπως και η προωθητική ενέργεια για την οποία σας έχει ενημερώσει ο κος Παπαδάκος και απαιτεί για την υλοποίησή της ελάχιστο από τον χρόνο σας, καθώς τα πάντα έχουν κανονιστεί από κάποιους τρελαμένους των Πανιώνιων μπλογκ...

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Κε Μόγκριτς θα ζήσουμε για να το δούμε το γήπεδο;

pae_panionios είπε...

Μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό μου από τον κ. Παπαδάκο και να συνεννοηθούμε για το event.

Φιλικά

re-la-re είπε...

Ατσα οικοδεσπότα και τηλεφωνικά ραντεβουδάκια με την ΠΑΕ!!!

Κοίτα μόνο μη γεμίσεις το γήπεδο ξανθιές. Εγώ προτιμώ τις μελαχρινές. Γιατί ως γνωστόν ο άντρας ερωτεύεται ξανθιά παντρεύεται μελαχρινή και την απατά με κοκκινομάλλα.

re-la-re είπε...

Σχόλιο στα του νέου γηπέδου: Οι θέσεις θα είναι είδος πολυτελείας γιατί θα είναι λίγες ή γιατί εμείς θα πληθύνουμε;

zamis είπε...

http://www.figueras.com/figueras/actionServlet?accio=detallRef&lang=EN&dir=en&id=2960&segment=15

καπως ετσι θαναι οι θεσεις lol!

τρελοπανιωνιος είπε...

Την κυριακη θελω να τρελανουμε ολοι την Ελλαδα με τη εξεδρα μας και την ομαδαρα μας να ζωγραφιζει στο γηπεδο παμε γερα ...Ολοι θα ειμαστε μεσα στο γηπεδο να τραγουδαμε μεχρι το τελευταιο λεπτο...

lefterix είπε...

Ρε έχει γούστο κάποια στιγμή να ακούσουμε και το σύνθημα :"br Θεέ, πάρε την ΠΑΕ";

antunix είπε...

Γι’ αυτό χαίρομαι που είμαι Πανιώνιος...
Διατυπώνεις μια απορία σε ένα blog, και επειδή είμαστε μια γειτονιά, μια παρέα δεν αργεί να σου έρθει η απάντηση... Αυτά είναι... Είμαστε μια οικογένεια... χαχα!

re-la-re είπε...

Μην ξεχνάτε λοιπόν όλοι ότι την Κυριακή το βραδάκι έχουμε οικογενειακή συγκέντρωση που δεν πρεπει να λείψει κανείς.

Γιατί οι απέναντι όπως βλέπετε από τη σύνθεση που κατεβάζει ο Μπάγεβιτς κόντρα στην Εβερτον (χωρίς Μπλάνκο, Σκόκο, Μαντούκα) κρατάνε δυνάμεις για την Κυριακή.

Μην ξανακούσω κανένα μπιπ όταν θα βγούμε ευρώπη να λέει τι θα κάνετε εσείς στην Ευρώπη γιατί θα γίνει της μπιπ. Ορίστε τι κάνουν αυτοί στην Ευρώπη. Καταβάζουν τα δεύτερα.

br fun_atic είπε...

έτσι όμως μπορούμε όλοι, να ζεστάνουμε το κλίμα και να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσουμε την Κυριακή. Αρκεί να δω το γήπεδο γεμάτο και την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

br fun_atic είπε...

@pgss1890
Μη μου λες για οικογενειακές συγκεντρώσεις γιατί θα αρχίσω τα μπιπ...

Αν δεν έρθεις έστω για λίγο στο παγκόσμιο, έχεις να ακούσεις μπιπ απ' όλο το Ανεξάρτητο Πανιώνιο ίντερνετ...

pae_panionios είπε...

Παιδιά,

όσο μπορείτε παρακινείστε τον κόσμο να πάρει εισιτήρια από την προπώληση γιατί την ημέρα του αγώνα οι της τελευταίας στιγμής θα έχουν πολλά προβλήματα.

br fun_atic είπε...

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.

re-la-re είπε...

Αγαπητέ κύριε Μογκντριτς
θα κάνουμε ότι μπορούμε

Miltos@Chios είπε...

Εχει ηδη γινει