Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ

Έχω γίνει κουραστικός να γράφω το πόσο πολύ μου αρέσει το γεμάτο γήπεδο. Στην δεκαετία του ογδόντα το γήπεδό μας γέμιζε συνήθως στα μεγάλα παιχνίδια με πλειοψηφούντες  τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι απαιτητικοί  (η και βαριεστημένοι) Πανιώνιοι φίλαθλοι συνέρρεαν συνήθως στο γήπεδο όταν η πορεία της ομάδας ήταν καλή ή σε ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια. Ακριβώς επειδή το γεμάτο γήπεδο δεν είναι μια καθημερινότητά μας έχουμε να θυμόμαστε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, το περσινό soldοut και κάποια Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Φέτος φαίνεται ότι διαθέτουμε καλή ομάδα. Όσο μπορώ να καταλάβω οι παίκτες μας είναι και αγαπημένοι μεταξύ τους. Και αυτό είναι σίγουρα καλά νέα.
Χαίρομαι πολύ που αυτή τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν να πηγαίνουν δεξιά. Έχουμε λόγους να χαιρόμαστε. Πρέπει όμως να το δείχνουμε. Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου. Επειδή ακολουθούν οι γιορτές αλλά και δύο εκτός έδρας παιχνίδια (και μάλιστα δύσκολα) θα κάνουμε καιρό να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα. Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να εκδηλώσουμε την ικανοποίησή μας.
Θέλω να πιστεύω ότι το χάπενιγκ με τις ξανθιές θα βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που υλοποιείται αυτή η ιδέα γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να ξαναθυμηθεί ότι το γήπεδο είναι μία λαϊκή γιορτή. Και σας πρέπει να στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες κινήσεις. Όσο πιο συχνά γίνεται
Είναι βέβαιο ότι ο Zamis δεν ήθελε τις δημόσιες ευχαριστίες. Δεν μπορώ όμως να μην τον ευχαριστήσω, καθώς ο απίστευτος αυτός τύπος έχει βαλθεί να υλοποιεί κάθε τρέλα που μου έρχεται στο μυαλό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Αυτό που έκανες απέδειξε ότι ο κάθε απλός φίλαθλος μπορεί να κάνει πράγματα για την ομάδα στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον Κώστα Παπαδάκο που προώθησε την ιδέα στον Πρόεδρο, τον ίδιο τον Πρόεδρο και ασφαλώς τον κο Μόγκριτς για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μια «ανώνυμη» ιντερνετική φωνή.

10 σχόλια:

lefterix είπε...

Πάντως έκανες ένα λάθος....Το πρώτο sold out μετά τη δεκαετία του '80, ήτανε με τη Λάτσιο...Είχε τόσο πολύ κόσμο που από την ουρά έχασα το πρώτο γκολ....

lefterix είπε...

Όπως ότι ο Αλβάρο γιά να φύγει πήρε πάνω από 500.000 ευρώ;

tina είπε...

brf σε ευχαριστω που με ευχαριστεις αλλα νομιζω οτι κυριως πρεπει να ευχαριστησουμε την πηγη εμπνευσης και τοπ μοντελ της σελιδας,την Αννα!

br fun_atic είπε...

Στο παιχνίδι με τη Λάτσιο φύλαγα σκοπιά στην Ξάνθη... Γενικά το 1998 έχασα απίστευτα πολλά παιχνίδια γιατί προσπαθούσα να πάρω το πτυχίο μου (όπως και έγινε) και επειδή αμέσως μετά φρόντιζα να κοιμάστε ήσυχοι :)

br fun_atic είπε...

tina who???

zamis είπε...

Ηταν η συμβια μου πριν στο νετ..ξεκαρφωμα και καλα,εχω γινει ξανθια για να μη με αναγνωριζω!

zouri1 είπε...

οι ξανθιες να ερθουν και το σαββατο για μια πρωτη γνωριμια!

zamis είπε...

Καλα με τη Λατσιο..τι εφιαλτης,στα πρωτα λεπτα 0-2,μας ειχαν βαλει στα διχτυα κυριολεκτικα.Θυμαμαι οταν κερδισαμε το πρωτο κορνερ γυρω στο 60',εγινε χαμος στο γηπεδο!!

br fun_atic είπε...

Κοίτα να μη σου μείνει γιατί τότε θα σε ντύσει αγιοβασιλίνα ο Μόγκριτς και θα βγεις με τους παίκτες...
Όχι ρε φίλε. Θα πεθάνω αν σε δω με γόβες και μποά!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τί μού θυμίσατε ρε παιδιά...
Στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα δέν είχα πάει (δέν θυμάμαι γιατί), αλλά σ' αυτό με τη Λάτσιο γινόταν χαμός. Τα αδέλφια μου ακόμα με βρίζουνε, γιατί είχαμε ραντεβού στο γήπεδο κι αυτοί περίμεναν να συναντηθούμε απ' έξω, ενώ εγώ είχα μπεί μέσα, κυριλέ, και χάσανε τα δύο πρώτα γκόλ... Έβρεχε κιόλας. Θυμάμαι έναν καημένο που παρακαλούσε για εισιτήριο (τα οποία βεβαίως είχαν εξαντληθεί) και φώναζε ΄΄ήρθα από την Αλεξανδρούπολη ρε κουφάλες για να δώ τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να παίζει Ευρώπη και δέν έχετε εισιτήρια ... Ρε, την άλλη βδομάδα θα παρακαλάτε για κόσμο...αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!΄΄ Δράμα...

Ευχαριστούμε για την ανάρτηση τού μανιφέστου φίλε br, να το δούνε όλοι. Βέβαια εγώ το είχα ήδη βρεί, όπως μού είπε ο griniaris.
Σ' ευχαριστώ φίλε griniari και πιό πολύ επειδή το έγραψες. Μάς συγκίνησες όλους!
Α! να γκρινιάξω κι εγώ λίγο... τώρα που γράφω, εσείς θα πίνετε τα τσιπουράκια σας, γαμώτο...
Πιείτε κι από ένα κερασμένο από μένα.

Ες αύριον τα σπουδαία φίλοι μου!

Ακραιφνής ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ