Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Νέα και σχόλια 17.12.2008

Ιατρικά: Τελικά ο Λάμπρος Χούτος πάσχει από ρήξη μηνίσκου στο δεξιό του γόνατο. Για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί σήμερα σε αρθροσκόπηση από τον Ιταλό προσωπικό του ιατρό. Αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες. Συνεπώς θα χάσει τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ξάνθη (εκτός) Πανσερραϊκό (εντός) για το πρωτάθλημα και Βέροια (εκτός) για το Κύπελλο. Υπολογίζεται ότι αν όλα πάνε καλά θα μπορεί να προσφέρει και πάλι στις υπηρεσίες του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η.


Μεταγραφές: Σε αναζήτηση παικτών που θα εμπλουτίσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας βρίσκεται ο Πανιώνιος. Όπως είναι γνωστό η ομάδα ενδιαφέρεται για τερματοφύλακα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Τόμας Μπέλιτς, για κεντρικό αμυντικό και για σέντερ φόρ. Τα πλάνα των μεταγραφών ενδεχομένως τροποποιηθούν από τις πιθανές μετακινήσεις των Μάκου και Μανιάτη (ενός ή και των δύο). Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι πρόκειται να γίνει έκπληξη και να παραχωρηθεί ή απομακρυνθεί και ένας άλλος παίκτης. Όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα τις ανεβάσουμε, βέβαια με κάθε επιφύλαξη.


Αν και το post αυτό είχε περισσότερο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, καλό είναι να πούμε και ορισμένα πράγματα για το μπάσκετ.


Η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου βρίσκεται πολύ κοντά στο όνειρο πρόκρισης τους 16 της Euro League. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Εφές Πίλσεν ίσως αποτελέσει και το διαβατήριο πρόκρισης. Όλοι οι Πανιώνιοι οφείλουν να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να την ενισχύσουν.


Ο κος Λιανός έχει αποδείξει ότι εργάζεται μεθοδικά με σκοπό την συνεχή πρόοδο του Πανιωνίου χωρίς να φείδεται κόπων ή χρημάτων (όλοι γκρινιάξαμε όταν παραχωρήθηκαν οι Περπέρογλου και Ουίστον, όμως τα χρήματα πήγαν σε καλή μεριά και αποκλειστικά προς όφελος της ομάδας). Αυτό αποδεικνύεται τόσο από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όσο και από την οργάνωση σε κάθε επίπεδο. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα ο οποιοσδήποτε πηγαίνοντας μια βόλτα μέχρι το Ελληνικό.


Η απόσταση δεν είναι δραματική (υπάρχει και το τραμ που βολεύει, αλλά και θέσεις στάθμευσης για όποιον θέλει να πάρει το αυτοκίνητό του...ας βάλει όμως κάποιος φανάρι ή έστω έναν τροχονόμο στην διασταύρωση, θα σκοτωθούν άνθρωποι εκεί), το εισιτήριο είναι ιδιαίτερα προσιτό (γενική είσοδος 10 ευρώ, 15 ευρώ στα vip και τα παιδιά δωρεάν) και όλα αυτά για να παρακολουθήσει κανείς μια πολύ καλή ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.


Εντάξει, όλοι θα ήθελαν να αγωνίζεται ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη, αλλά και το Ελληνικό δεν είναι τόσο μακριά. Σε κάθε περίπτωση η απόσταση δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία...

7 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Του ευχόμαστε περαστικά (εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν) και από του χρόνου με μια καλή ...μεταγραφή!

;)

br fun_atic είπε...

Ο χρόνος αλλάζει σε 14 ημέρες... :)

Sot Rods είπε...

Πολλές είναι...

zamis είπε...

Συμφωνα με το Φιλαθλο ο Ρεκομπα φερνει επιθετικο απο Ουρουγουαη.Κι εμεις οι αχαριστοι τον κατηγορουμε οτι παει για μπανια και ματε..

br fun_atic είπε...

Δηλαδή θα πάει γιά σκάουτιγκ με την χτυπημένη γάμπα; Αυτό λέγεται αυτοθυσία.
Ας έχει πάει γιά ότι θέλει. Δικαιωμά του και δικαίωμα της διοίκησης. Να μην μας λένε όμως ότι πήγε γιά να ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα αποκατάστασης...Είναι σαν την περίφημη δήλωση ότι ο Χούτος δεν θα ξαναπαίξει αν δεν εγγυηθεί γιά την αγωνιστική του απόδοση...
Μιά και είναι στην Ουρουγουάη και κοιτάει γιά επιθετικό δεν βρίσκει άλλον ένα;

br fun_atic είπε...

Εκτός αν όλο αυτό ήταν σχέδιο. Να πάει under cover στην Ουρουγουάη, δήθεν ότι θα κάνει μαλάξεις στο πόδι, ενώ εκείνος θα κλείσει επιθετικό παίκτη λίρα 100 χωρίς να το καταλάβει κανείς...

br fun_atic είπε...

Alvaro Rec007ba