Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Πανιώνιο που κέρδισε τον Θρασύβουλο με 3-1 στο γήπεδο της Φυλής.

Αυτή είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίωρο, όταν και προηγήθηκε με τον Μανιάτη. Μετά ακολούθησε μια μίνι επανάληψη του παιχνιδιού με την Λάρισα. Η ομάδα μας έχασε το κέντρο, πουλούσε εύκολα την μπάλα και ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους. Αργότερα ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη.

Το παιχνίδι έδειχνε εξαιρετικά δύσκολο κυρίως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Με γκολ του Μάκου προηγηθήκαμε και πάλι και το 3-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Ντελούρα.

Κριτική του αγώνα: Χωρίς να παρουσιάσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο Πανιώνιος εμφανίστηκε ψυχωμένος και ήταν φανερό ότι ήθελε περισσότερο τους 3 βαθμούς. Δεν έλειψαν τα πολλά λάθη κυρίως στον χώρο του κέντρου, που ευτυχώς δεν στοίχησαν τελικά.

Για το brfunatic είναι μια ευτυχής συγκυρία που τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας σημειώθηκαν από τους Μανιάτη και Μάκο. Πάντα τους στηρίζαμε και θα τους στηρίζουμε. Οι δύο αυτοί παίκτες είναι διαρκώς στο στόχαστρο ορισμένων. Πολλές φορές εντελώς άδικα. Δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι οι δύο αυτοί παίκτες ευθύνονται για την σημερινή εικόνα του Πανιωνίου. Αν κάποιος θέλει να ψάξει για φταίχτες ας κοιτάξει αλλού. Και οι δύο είναι ταλαντούχοι και έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ.

Αυτό που φάνηκε ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι ο Πανιώνιος μπορεί να βοηθηθεί από πολλούς παίκτες που συνήθως δεν είναι στα πλάνα ως βασικοί. Αρκεί να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής και να τους δείξουμε εμπιστοσύνη.

Προπονητής: Ο κος Σταματόπουλος φαίνεται από μακριά ότι είναι μαθητής του Λίνεν, κι αυτό και μάλιστα στην παρούσα φάση μόνο καλό μπορεί να είναι...

Τέλος να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: