Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Shuler ad portas


Σημερινή ανάρτηση στον nova spor fm αναφέρει ότι ο Πανιώνιος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σλοβένο Κεντρικό αμυντικό της Γάνδης Μάρκο Σούλερ. Σε δηλώσεις του ο Σλοβένος φωτογράφησε τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έρχομαι σε μια ομάδα ανάλογου μεγέθους και φήμης στην Ελλάδα με αυτήν της Γάνδης στο Βέλγιο. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και για μένα, οικονομικά, οι όροι της είναι εξαιρετικοί», δήλωσε ο Σούλερ.

Το CV του Σούλερ:
Ημερομηνία Γέννησης: 09/03/1983
Εθνικότητα: Σλοβένος
Ύψος: 1.87 μ.
Βάρος: 71 κ.
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ομάδα: Γάνδη
Αριθμός φανέλας: 3

Χρονολογία Σύλλογος Συμμετοχές (Γκολ)

2001-2004 Ντράβογκραντ 45 (0)
2004-2007 (α) Γκόριτσα 107 (7)
2007/08 Γάνδη 13 (1)
2008/09 Γάνδη 10 (2)

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν θα αγωνιστεί στα πηγάδια εναντίον της Ξάνθης εκτίοντας την ποινή μίας αγωνιστικής (4 κάρτες), αλλά προκειμένου και να ξεκουραστεί...

Το brfunatic λόγω Χριστουγένων δεν θα δημοσιεύσει άλλο Post, εκτός κι αν αποκτήσουμε τον Μέσι (αμήν Παναγία μου, αλλά ο Τσακίρης δεν έχει αρκετά καράβια γι' αυτό).

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και να σας ευχαριστήσουμε που έχετε αγκαλιάσει τόσο ζεστά την προσπάθειά μας. Η συγκεκριμένη σελίδα απαιτεί πολύ χρόνο, τον οποίο κανείς μας δεν έχει, φροντίζουμε όμως να βρίσκουμε προκειμένου να ανταλλάσουμε σκέψεις και απόψεις με ανθρώπους πραγματικά υψηλού επιπέδου. Ευχαριστούμε και πάλι.

16 σχόλια:

Costix είπε...

Διαβαζω στα διαφορα αθλητικα sites περι ενδιαφεροντος της ΑΕΚ για Μανιατη, Μακο και ακομη και γαι τον Εστογιανωφ. Επισης για ενδιαφερον και απο γαυρο & βαζελο.
Ελπιζω η διοικηση να εχει την λογικη και την συνεση και αυτα να ειναι μονο φημες. Αυτη την στιγμη θεωρω απολυτως απαραδεκτη οποιαδηποτε παραχωρηση βασικου παιχτη (δεν μιλαω για τους ηδη προγραμμενους φυσικα, που ολοι μας γνωριζουμε).
Μετα απο πολυ μεγαλη αναταραχη, η ομαδα μολις εχει ξαναδεσει και η οποιαδηποτε αποχωρηση παιχτη απο τον βασικο κορμο μονο ζημια θα προκαλεσει, αντιθετα χρειαζομαστε τις γνωστες ενισχυσεις με στοπερ και επιθετικο περιοχης. Χρειαζωμαστε τους παιχτες-σημαιες, αλλωστε πως αλλιως μπορουμε να μιλαμε για υπερβαση. Νομιζω οτι η πλειοψηφια του Πανιωνιου κοσμου ειναι καθαρα αντιθετη με την πωληση τετοιων παιχτων και ελπιζουμε και το ιδιο η διοικηση, παρακλουμε τον κο Τσακιρη να παρει αμεσα θεση, οπως μας εχει συνηθισει.

zamis είπε...

Διαβασα τη συνεντευξη Λινεν που αναδημοσιευτηκε στο sportdog και..μελαγχολησα,ειδικα στο σημειο που λεει οτι του λειπει ο Πανιωνιος.
Παρ'ολα αυτα που εξακολουθουν να λεγονται αριστερα και δεξια,εγω ξερω οτι ο Λινεν ειναι ο μονος που δεν εδωσε συνεντευξη για να μας πει διαφορα..κουλα που ακουμε και διαβαζουμε τοσο καιρο και ακρη δε βγαζουμε(?).
Καλες γιορτες λοιπον coach,θα εισαι παντα στις καρδιες μας.

Sot Rods είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (και όχι μόνο). ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ (και τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα)!

----
Ο Ewald θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Μας γέμισε χαρά, μας έκανε να δούμε το ποδόσφαιρο όπως πραγματικά είναι.

----
Ωστε ο frog θέλει και Μανιάτη και Μάκο και Εστογιάνοφ. Μόνο αυτούς ή και κανέναν άλλον? Να διαλύσουμε δηλαδή τον Πανιώνιο για να βγει το αεκάκι Ουέφα. Με συγχωρείτε αλλά -δεν μας πέφτει βέβαια λόγος- γιατί έδιωξαν τον Δώνη? Με τέτοιους παίκτες κι εγώ φτιάχνω ομάδα.

(Να τους δώσουμε τον αξιότιμο κύριο Χούτο, να γίνει ξανά δίδυμο με τον Ραφίκ? Όταν θα πλακώνονται μεταξύ τους, θα μπορούν να το δείχνουν και τα matrix του ΟΑΚΑ σε slow motion).

----
Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στον Τσακ. Αν είναι να φύγει παίκτης είμαι βέβαιος ότι το όφελος, οικονομικό ή άλλο, θα είναι υπερ του Πανιωνίου. Αυτό έχει δείξει η μέχρι τώρα πολιτική του.

----
Αν υπάρχει κάποιος φίλος στο Βέλγιο, ας στείλει στοιχεία για τον παίκτη της Γάνδης.

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Sot Rods είπε...

...εννοώ αγωνιστικά στοιχεία. Αν τον έχει δει να παίζει.

br fun_atic είπε...

Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο τέσσερεις ομάδες που μπορούν να αγοράζουν όποιο παίκτη χρειάζονται και αντίστροφα να παραχωρούν κάποιον παίκτη μόνο όταν αυτές θέλουν ( η τέταρτη σε μικρότερο βαθμό βέβαια). Αυτές είναι με σειρά δυναμικότητας: ο Ολυμπιακός, ο Π.Α.Ο, η Α.Ε.Κ και ο Π.Α.Ο.Κ (που ελέγχει ολόκληρη την βόρεια Ελλάδα) .
Όλοι οι άλλοι είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι θα χάνουμε παίκτες προκειμένου να συντηρήσουμε την υπόλοιπη ομάδα ή επειδή πολλοί από τους παίκτες μας θεωρούν σκαλοπάτι για την καριέρα τους.
Υπέρβαση για τον Πανιώνιο θα ήταν να μπορούσε να ενταχθεί σε αυτό το πολύ κλειστό club γιατί είναι γνωστό ότι παράγουμε και δημιουργούμε πολλά ταλέντα. Δυστυχώς δεν έχουμε τόσο πλούσιο πρόεδρο και έτσι αυτό είναι ανέφικτο.
Αν δεν κάνω λάθος, το καλοκαίρι του 2009 λήγουν πολλά συμβόλαια. Συνεπώς θα χρειαστούν χρήματα για τις ανανεώσεις και σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος θα θελήσει να πουλήσει παίκτες για να έχει όφελος (εκεί χρειάζεται ο πολύ πλούσιος πρόεδρος). Είναι λοιπόν βέβαιο ότι θα φύγουν παίκτες. Τουλάχιστον ας φύγουν για το εξωτερικό. Και περισσότερα θα είναι τα χρήματα και δεν θα δυναμώνουμε αντιπάλους μας.
Ο Τσάκ έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει στα διοικητικά της ομάδας έως το καλοκαίρι. Αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει στην ομάδα υπό κάποια ιδιότητα τότε μπορεί να μην έχουμε πρόβλημα. Τι θα γίνει όμως αν θελήσει να φύγει από την ομάδα και παράλληλα να ρευστοποιήσει τα κεφάλαια που έχει επενδύσει σε παίκτες ή να βγάλει κέρδος ;(μην ξεχνάμε ότι είναι καλός Πανιώνιος, αλλά και καλός επιχειρηματίας).
Το τι θέλει η Α.Ε.Κ είναι δικό της θέμα. Η Α.Ε.Κ καπέλωνε μια ζωή τον Πανιώνιο. Ήταν εγκατεστημένη σε προσφυγική συνοικία, δεν είναι όμως προσφυγικό σωματείο (και όποιος θέλει του εξηγώ αυτό που λέω), μας έπαιρνε μια ζωή τους καλύτερους παίκτες και επιπλέον το έπαιζε και εκπρόσωπος της προσφυγιάς. Οποιαδήποτε ενδυνάμωση της Α.Ε.Κ είναι ευθέως προς βλάβη του Πανιωνίου.
Για την συνέντευξη Λίνεν: Για άλλη μία φορά απέδειξε πόσο μεγάλος είναι και για άλλη μία φορά εξέθεσε όλους όσους τον κατηγορούσαν (αυτούς τους δακτυλοδεικτούμενους δύο – τρείς).
Τελικά η αποχώρηση Λίνεν είχε και ένα μεγάλο καλό. Αποκάλυψε σε πολλούς από εμάς τα ονόματα όσων εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία στον Πανιώνιο, όσων φορούν το κυανέρυθρο κασκόλ και επειδή πληρώνονται ή πληρώνονταν και επιθυμούν να επιστρέψουν στο μισθολόγιο.

Μια που δεν γίνεται να επιστρέψει ο κόουτς, όσα κι αν λέμε, όσα κι αν γράφουμε, μπορούμε να στηρίξουμε έμπρακτα τον Σταματόπουλο και ασφαλώς την ομάδα που ο Γερμανός δημιούργησε, χαρίζοντας ένα λίγο πιο θερμό χειροκρότημα στα δικά του παιδιά. Αν κάποιο από αυτά αξίζει αυτή τη στιγμή την επιδοκιμασία μας είναι ο Μίκαελ Ντελούρα. Έχει αποδείξει ότι είναι αξιοπρεπής, ότι τιμά το ψωμί που βγάζει και επιπλέον ότι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ αρκεί να στηριχθεί από όλους μας.

Sot Rods είπε...

BR F, τα είπες όλα!

Μια διόρθωση μόνο. Τα πιο πολλά συμβόλαια λήγουν το 10. Από τους βασικούς, μόνο των Κρέσιτς, Μαιστόροβιτς και Κουτσόπουλου λήγουν το 09. Μπες στο http://www.transfermarkt.co.uk/en/verein/169/panionios-athen/kader/transferdaten.html

br fun_atic είπε...

ευχαριστώ...δεν ήμουν σίγουρος.Αλλά και το 10 δεν ειναι μακρυα και σιγουρα θα χρειαστουν λεφτα

br fun_atic είπε...

καταπληκτικο site. ειναι αξιοπιστεσ οι τιμες που δινει; μακαρι ο Χουτος να αξιζει τοσα πολλα...

Sot Rods είπε...

Οι τιμές market value μάλλον δεν είναι σωστές και προφανώς στηρίζονται στα ποσά και τη διάρκεια των συμβολαίων και ίσως μόνο κατά ένα ποσοστό από τους κανόνες "προσφοράς-ζήτησης" της αγοράς.

zamis είπε...

Αγαπητοι φιλοι,μιας και θα λειψω εκτος χωρας(και θα χασω το διπλο στην Ξανθη!),να σας ευχηθω δημιουργικο 2009 με υγεια.
Και βεβαια πολλες επιτυχιες της Πανιωναρας μας!!

Costix είπε...

Φιλαρες μου, απ' οτι μπορω να κρινω διαβαζωντας τον ημερησιο και ηλεκτρονικο τυπο, η παραχωρηση του Μανατη στην ΑΕΚ πρεπει να εχει σχεδον τελειωσει. Παρα πολυ ωραια !!! Ευτυχως που εχουμε Κοντοε ετοιμοπολεμο για δεξι μπακ και παιρνουμε και τον Σλαβο απο την Γανδη. Πιστευω πως ο Τσακιρης πρεπει με σαφεις δηλωσεις να ξεκαθαρισει την θεση του ως προς τα διοικητικα του Πανιωνιου και για ποσο σκοπευει ακομα να αποτελει την κινητηρια δυναμη της ομαδας ποδοσφαιρου. Ετσι για να ερθουν τα πραγματα στη θεση τους και να σβησουν οποιες ανασφαλειες.

br fun_atic είπε...

καλό ταξίδι zamis. Να περάσεις καλά. Όσο γιά το διπλό μακάρι. Όμως εκτός από τους γνωστούς θα λείπει και ο Εστογιανώφ.

Είσαι σίγουρος Κώστα πως αν ο Τσακ μας πει πότε φύγει θα σβήσουν οι ανασφάλειες; Μήπως ετοιμάζει καμιά ηρωική έξοδο το καλοκαίρι; Δεν ξέρω κάτι, κάνω όμως υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το κόστος των ανανεώσεων το 2010, από την επιμονή του να παραμείνει ο Σταματόπουλος μέχρι το καλοκαίρι (σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο με βρίσκει σύμφωνο, δεν ξέρω όμως αν είναι μόνο αυτό)και φυσικά από την απομάκρυνση του Λίνεν (που είχε πολύ ακριβό συμβόλαιο), αλλά και κάποιων παικτών που ρευστοποίησαν την αξία τους... Όσο το θέμα του γηπέδου δεν προχωρά, τόσο πιό δύσκολα θα παραμείνει ο Τσακ στην ομάδα.
Ο άνθρωπος το έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν προτίθεται να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμάμαι όμως τότε που είχε αναλάβει ο Γαλής, ο Τσακ είχε δηλώσει ότι ο ομάδα έχει τα απαραίτητα χρήμτα γιά να κινηθεί γιά τα επόμενα δύο χρόνια... Δεν βρίσκεις πολύ ύποπτη αυτή τη δηλωση;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, Καλή Χρονιά σε όλους μας. Υγεία, Ευτυχία και επιτυχίες γιά την Πανιωνάρα μας!

Διάβασα τη συνέντευξη του Herr Ewald και μελαγχόλησα ... Τι να πώ ... Ας τα βλέπουν μερικοί και ας καμαρώνουν τα παπαγαλάκια εκείνων των ημερών.

Το πιό αστείο όμως ήταν η συνέντευξη Λεμονή. Μόλις έφυγε, η ομάδα ξανάπαιξε ποδόσφαιρο, έδειξε συγκινητική σύμπνοια και ομόνοια, μας έκανε να ξανανιώσουμε ωραία. Και αυτός δηλώνει δικαιωμένος !!!
Και μη χειρότερα!

Πάντως, αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Σταματόπουλος είναι συμπαθέστατος, δείχνει ικανότατος και μου αρέσει η εικόνα της ομάδας επί των ημερών του. Μη γελιόμαστε όμως! Η καλή αυτή εικόνα, της σύμπνοιας και της ομαδικότητας οφείλεται στην απουσία κάποιων. Δεν φαντάζομαι να αναρωτιέστε ποιών! Και ο πανηγυρισμός των παικτών με τον προπονητή τους αυτό δείχνει στα δικά μου μάτια! Μας το λένε ξεκάθαρα: μιά χαρά ήμασταν, δεν χρειαζόμασταν παικταράδες, αρχηγούς, προέδρους και υπερβάσεις ... Ηρεμία χρειαζόμασταν και έναν καλόν καπετάνιο! Όχι νταβατζήδες στα αποδυστήρια. Εγώ έτσι το βλέπω. Γι' αυτό σας λέω: προλαβαίνουμε να μαζέψουμε κανένα βαθμουλάκι γιά Ευρώπη πριν γυρίσουν οι υπερβατικοί παικταράδες? Γιατί μόλις γυρίσουν και γίνει καμμία αλλαγή Χούτου στο 70', θα δείτε πάλι τα σχόλια γιά την τακτική και τον προπονητή.

Καλή Χρονιά λεβέντες!

Costix είπε...

Brfunatic, δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια. Μαλλον ο Τσακ εχει κουραστει (συν οτι η υποθεση γηπεδο φαινεται παρα πολυ δυσκολη εως απιθανη). Δεν ξερω αν ειχες ακουσει, αλλα το καλοκαιρι ειχε ακουστει παλι περι πωλησεως σε μεγαλο επιχειρηματια (νομιζω Σταθοκωστοπουλο). Οσο για τον Γαλλη, ο ανθρωπος ειναι 100% καθαρος και Πανιωνιος, αλλα τι μπορουσε να κανει, οταν τα λεφτα τα ειχε βαλει αλλος ??? Πιστευω σε μοντελο διοικησης με τον Τσακιρη μεσα, αλλα και με πραγματικους επαγγελματιες επιτυχημενους στο χωρο αλλα και ταγμενους Πανιωνιους. Υπαρχουν μερικοι, τους ξερει και ο Τσακιρης. Περιμενω με αγωνια να δω το νεο ΔΣ αυριο. Πιστευω παντως, αν υποχρεωθει ο Τσακ να πουλησει, επειδη αγαπαει τον συλλογο θα προσεξει πολυ τα καινουργια χερια. Απο οτι φαινεται δυστυχως ομως μαλλον για εκει παει το πραγμα. Παντως και περυσι δεν επαιζε ο Εστογιανωφ στη Ξανθη και το πηραμε το διπλο. Πιστευω οτι η ομαδα μονο ηρεμια χρειαζεται και τιποτε αλλο.

br fun_atic είπε...

Πιστεύω ότι όλοι θα έχετε πληροφορηθεί τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Γιά όσους δεν ξέρουν το νέο Δ.Σ θα αποτελείται από τους: Κων/νο Τσακίρη Πρόεδρο, Γιώργο Απέγητο αντιπρόεδρο, Διευθ. Σύμβουλοι οι Παύλος Καρκίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής ο Έβανς Παπαδόπουλος, μάνατζερ ο Γιώργος Δέδες και μέλη οι Άλντο Μαλντέρα, Κώστας Μπελίτσης, Νεκτάριος Κατσιγιάννης, Γιάννης Δρακόπουλος και Πάολα Βαγιωνή (σύζυγος του Προέδρου).Κατά την προσωπική μου άποψη είναι καλή επιλογή προσώπων (οι περισσότεροι είναι γνωστοί Πανιώνιοι με αποδεδειγμένη την συνεισφορά τους στον σύλλογο) και ελπιζουμε όλοι να τραβήξει το νέο σχήμα. Δεν ξέρω αν ο Τσακίρης κουράστηκε από την ενασχόληση με τα διοικητικά, πιστεύω όμως ότι είχε επενδύσει πολλά στο θέμα του γηπέδου.

Sot Rods είπε...

Περιμένουμε προγραμματικές δηλώσεις και κάποιες εξηγήσεις.