Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Μερικές πληροφορίες γιά τον Σοσιν


Πριν απο μερικές ημέρες διαδόθηκε ότι ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται γιά τον Λούκας Σοσίν. Ο Πολωνός επιθετικός δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα, είναι όμως πολύ γνωστός στην Κύπρο. To brfunatic έψαξε και έμαθε πληροφορίες γιά τον Πολωνό επιθετικό από πολύ αξιόπιστες Κυπριακές πηγές (Ανδρέα ευχαριστούμε πολύ). Ο Σοσίν έκανε μεγάλη καριέρα στον Απόλλωνα. Μάλιστα είχε χρηστεί και πρώτος σκόρερ. Σχετικά πρόσφατα μεταγράφηκε στην Ανόρθωση, την οποία βοήθησε ιδιαίτερα. Να θυμίσουμε ότι είχε σκοράρει και εναντίον του Ολυμπιακού.

Σταδιακά άρχισε να μειώνεται ο χρόνος συμμετοχής του με αποτέλεσμα να αρχίσει να θεωρεί ότι παραγκονίζεται από την ομάδα. Αυτό επιρρέασε τις σχέσεις του με τον Κετσπάγια. Ιδιαίτερα του στοίχησε το γεγονός ότι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμετοχής στους ομίλους, όπου θα είχε την ευκαιρία να αυτοδιαφημιστεί σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τους Κύπριους φίλους μας, θεωρείται ψυχρός εκτελεστής στα τετ α τετ. Όμως δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, δεν έχει σπουδαίο τρίπλα κι αν και ψηλός δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο ψηλό παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά όσα χρόνια συμμετέχει στο Κυπριακό Πρωτάθλημα έχει σημειώσει περισσότερα από 100 γκολ.

Η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και το κασέ του δεν είναι μικρό. Όμως είναι βέβαιο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες επιθυμεί να πάρει μεταγραφή από την Ανόρθωση. Γενικά η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στα διοικητικά της Κυπριακής ομάδας, οι οποίες θα παίξουν ρόλο στην παραμπνή ή όχι του Τιμουρ Κετσπάγια.

Στα χαρτιά δείχνει να είναι καλή περίπτωση ως παρτενέρ του Χούτου, όχι όμως ως ενδεχόμενος αντικαταστάτης του.

Προπονητολογία: Σε περίπτωση απομάκρυνσης του Τιμούρ Κετσπάγια από την Ανόρθωση είναι πιθανό να εκδηλωθεί ενδιαφέρον γιά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κο Λίνεν. Τυχερή η συμπαθής προσφυγική Κυπριακή ομάδα...Πολύ τυχερή...

Μιά και το σημερινό ποστ έχει Κυπριακό χρώμα θα προτείναμε στην Π.Α.Ε και στους Πανιώνιους συνδέσμους την αδελφοποίηση με κάποιον Κυπριακό σύλλογο. Υπάρχουν δύο επιλογές. Η Ανόρθωση που είναι προσφυγική ομάδα όπως ο Πανιώνιος και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου με την οποία φοράμε σχεδόν τα ίδια χρώματα. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι αγωνιστικά ότι σχεδόν και ο Πανιώνιος. Ο Πανιώνιος οφείλει να κινηθεί και να αποκτήσει φίλους στην Κύπρο. Είναι κρίμα οι Κύπριοι αδελφοί μας να υποστηρίζουν αποκλειστικά και μόνο της ομάδες του τέως Π.Ο.Κ μολονότι έχουν πολύ περισσότερα κοινά με τον Πανιώνιο...Και αυτό ισχύει περισσότερο γιά τους πολυπληθείς φίλους της Ανόρθωσης.

Μεταγραφές: Απ' ότι φαίνεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση λείπει γιά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Τόμας Μπέλιτς, ενώ ανακοινώθηκε ότι παραχωρήθηκε ως δανεικός ο Μεχμέτ Χετεμάι στον Θρασύβουλο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος γιά την απόκτηση του Ρόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: