Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Σχολιασμός συνέντευξης κου Μαυρόπουλου

Απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του κου Γαλλή έδωσε ο κος Μαυρόπουλος, προς μεγάλη χαρά όλων των φιλάθλων του Πανιωνίου που θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε όσα υποστηρίζει ο κος Μαυρόπουλος, μπορούμε όμως να αρχίσουμε βγάζουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.


Ο κος Μαυρόπουλος ουσιαστικά κατηγορεί τον κο Γαλλή για έλλειψη ενδιαφέροντος και μη ουσιαστική ανάληψη των καθηκόντων του. Ότι σε καίριες στιγμές δεν θέλησε να αναλάβει ενεργό ρόλο προφασιζόμενος άλλοτε φόρτο εργασίας και άλλοτε ότι βρίσκονταν σε διακοπές. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κος Μαυρόπουλος με τις δηλώσεις του αυτές υποστηρίζει ότι ο κος Γαλλής ήταν διακοσμητικός («Ο κ. Τσακίρης μας έβαλε δίπλα του, διότι αναγνώρισε το έργο μας. Ο κ. Γαλλής δεν μας βοήθησε καθόλου! Ήταν εντελώς μακριά και το έπαιζε πρόεδρος παλαιού τύπου»).. Διαψεύδει τον κο Γαλλή για το θέμα της ψηφοφορίας στο Δ.Σ και υποστηρίζει ότι κι εκείνος εκτιμούσε τον Λεμονή, απλά ήθελε να παραμείνει η ομάδα για μεγαλύτερο διάστημα με υπηρεσιακό προπονητή τον Σταματόπουλο, προκειμένου να βρεθεί κάποιος καλύτερος προπονητής από το εξωτερικό.


Εμμέσως πλην σαφώς διατυπώνει αμφιβολίες για το αν ο κος Γαλλής έβαζε λεφτά στον σύλλογο αναφέροντας : «Όσον αφορά ότι έβαζε χρήματα και δεν έπαιρνε αποδείξεις, μπορεί να έβαλε παλιότερα. Όσο είμαι εγώ στον Πανιώνιο έβαλε 3.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και όντως είπε ότι δεν θέλει απόδειξη».


Μέχρι το σημείο αυτό η συνέντευξη του κου Μαυρόπουλου μπορεί να γίνει πιστευτή σε πολλά της σημεία, ιδίως αν την αντιπαραβάλει κανείς με την συνέντευξη του κου Γαλλή.


Ο κος Μαυρόπουλος αποφεύγει συστηματικά να ανοίξει θέμα Χούτου. Αυτό από μόνο του τα λέει ΟΛΑ.

Δεν μας εξηγεί κανέναν από τους λόγους που οδήγησαν στην διοικητική κρίση και στην απομάκρυνση του Λίνεν για τον οποίο αρκείται να αναφέρει ότι ο ουσιαστικός λόγος αποχώρησής του ήταν το ρόστερ της ομάδας ( «Από την αρχή του καλοκαιριού, κατέστη σαφές στον κ. Λίνεν ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει με τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές. Το είχε καταλάβει και εκείνος. Ζήτησε τρεις-τέσσερις φορές αναβολή, επειδή ήθελε να τους μιλήσει πρώτος εκείνος. Κάτι τέτοιο, δεν έγινε, πέρασε ο καιρός και του είπαμε ότι δεν πάει άλλο. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο κόουτς άλλα έλεγε σε εμάς και άλλα στα παιδιά. Αυτό ήταν ο κύριος λόγος στη ρήξη της σχέσης μας»).


Δηλαδή ο Λίνεν έφυγε επειδή «...Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»; Στο σημείο αυτό χρήσιμο είναι να αντιπαραβάλουμε την συνέντευξη του κου Γαλλή, στο σημείο που αναφέρει ότι οι προς αποχώρηση παίκτες στοίχιζαν ετησίως 1.200.000 στον σύλλογο. Αυτός θα μπορούσε να είναι σοβαρός λόγος αποχώρησης του κου Λίνεν, ότι δηλαδή με την υποτιθέμενη αναβλητικότητά του ζημίωσε οικονομικά τον σύλλογο. Ποιοι όμως ήταν αυτοί οι δέκα παίκτες που αμείβονταν κατά μέσο όρο με 120.000 ευρώ τον χρόνο; Είναι προφανές ότι εδώ κάποιος έβαλε το χεράκι του και διέβαλε τον Λίνεν στον Τσακίρη. Το όνομά του μας είναι αδιάφορο πλέον.


Για τις μεταγραφές: «Τις μεταγραφές τις έκαναν, ο Τσακίρης, ο Μαυρόπουλος, ο Τσέλιος και ο Λίνεν. Στο τέλος, όμως, πάντα αποφάσιζε ο προπονητής. Όλες οι μεταγραφές ήταν του κ. Λίνεν, εκτός των Αλβάρο Ρεκόμπα, Φαμπιάν Εστογιανόφ, οι οποίες όντως έγιναν όπως τα είπε ο κ. Γαλλής. Γνώριζε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έμαθε τελευταία στιγμή την απόκτησή τους». Αλήθεια; Ο κος Λίνεν ήταν αρμόδιος και για τις απομακρύνσεις παικτών; Γιατί υπάρχουν αρκετά παραδείγματα παικτών που αποχώρησαν ενώ ο κος Λίνεν τους ήθελε...


Βέβαια ο κος Μαυρόπουλος δεν απαντά σε ένα καίριο ζήτημα. Γιατί αφού προσέφερε τόσα πολλά στην ομάδα τον απομάκρυνε ο κος Τσακίρης, μαζί με όλο το υπόλοιπο Δ.Σ και τον μόνο που κράτησε ήταν τον Σταματόπουλο, που μπορούσε για κάποιο διάστημα και σε κάποιο βαθμό να συνεχίσει το έργο του Λίνεν...


Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει συνεργασία με τον κο Λάκη Νικολάου και το Ιατρικό Κέντρο. Πολλή σημαντική είδηση για όσους ξέρουν και για όσους καταλαβαίνουν...Και ιδιαίτερο σημαντικό και το χρονικό σημείο που ξεκινάει η συνεργασία αυτή.

4 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Μη με ρωτήσετε γιατί αλλά καθαρά από διαίσθηση εμπιστεύομαι τον Μαυρόπουλο!

Σχετικά με τον Νικολάου, χαίρει μεγάλης εκτίμησης ανάμεσα στους χειρουργούς ορθοπεδικούς. Ίσως αυτή να είναι η πρώτη καλή είδηση της νέας εποχής Τσακίρη. Ο άλλος είχε συνέχεια το νυστέρι στην κωλότσεπη και «έφαγε» κόσμο και κοσμάκη. (Ίσως να ήταν η μοναδική φορά που ο Χούτος είχε δίκιο όταν τον έγραψε κανονικά και πήγε στην Ιταλία για θεραπεία. Το ίδιο έκανε τώρα και ο Ρεκόμπα).

br fun_atic είπε...

Σου αρέσουν τα παραμύθια; Διάβασε και το παραπάνω...Ξέρεις, μονοπώλιο στην αλήθεια δεν έχει κανείς...Μπορεί καμιά φορά για να βρεις την αλήθεια να πρέπει να κόψεις και να ράψεις πολλά...Και εδώ τα κενά του ενός καλύπτονται από τις δηλώσεις του άλλου ή καμιά φορά και από την σιωπή του...Επιτέλους! αρχίζουμε να βγάζουμε άκρη!

br fun_atic είπε...

Χωρίς να μπορώ να εκφέρω ασφαλή γνώμη για την επαγγελματική επάρκεια του καθενός, μπορώ να θυμηθώ ότι αποθεραπεία έκαναν στο εξωτερικό οι Ντελούρα και Λουρέντζο...Αν κανείς θυμάται κανείς κι άλλους ας τους προσθέσει...
Η συγκεκριμένη είδηση βέβαια αναρτήθηκε κυρίως γιά τις διοικητικές προεκτάσεις της...

re-la-re είπε...

Για τα DVD που δόθηκαν στον Λεμονή δεν λέει τίποτα. Αν αυτό είναι αλήθεια καταλαβαίνουμε πως ο Λίνεν διάλεγε παίκτες. Σαν επιταγές, μεταχρονολογημένες. Και καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιοι έχουν την ευθύνη. Δεν μπορώ πχ να πιστέψω ότι ο Λίνεν ήθελε τόσο πολύ τον Φακίνο που τρελάθηκε να τον πάρουμε και δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ. Ξέρουμε ότι ο Λίνεν πχ δεν ήθελε να φύγει ο Πλέτς. Ας μας απαντήσουν πως και γιατί έφυγε. Και πως και γιατί πήραμε αυτούς που πήραμε στη θέση του.

Δίκιο δεν έχει στα περισσότερα ο Μαυρόπουλος για τον πολύ απλό λόγο. Μόλις ανέλαβε ο Γαλλής είπε ότι η ΠΑΕ έχει πολύ μεγάλα λειτουργικά έξοδα. Δηλαδή πολλά πεταμένα λεφτά. Πουλάμε παίκτες και τα λεφτά γίνονται τι; Ποιοι δημιούργησαν τα τεράστια αυτά λειτουργικά έξοδα (90000 ευρώ τον μήνα); Και ποιοι θα ζημιώνονταν αν κόβονταν; Πως είναι δυνατόν μια ΠΑΕ με μπάτζετ 8 εκατομμύρια να έχει 808000 ευρώ έξοδα για διαφήμιση; Τα νούμερα αυτά τα έχει στο blog του ο Παπαδάκος.

Συμπέρασμα: Τα λεφτά ήταν πολλά και αυτοί που είχαν πριν την διαχείρηση δεν θέλησαν να δεχτουν συνδιαχειριστές. Αποτέλεσμα: Ο Πανιώνιος πάει κατά διαόλου.