Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Τελευταία νέα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας “La Stampa”, η Τορίνο εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Γιάννη Μανιάτη. Τον αμυντικό του Πανιωνίου παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας, ο οποίος δήλωσε ότι «... η αγορά του θα ήταν σύμφωνη με την μεταγραφική πολιτική της Τορίνο και του Προέδρου της Ουρμπάνο Καϊρο». Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη έχει δείξει και η Α.Ε.Κ, η οποία προτίθεται να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα (Αλήθεια; Ποιά;). Τελικά απ’ ότι φαίνεται όλοι εκτιμούν τον Γιάννη εκτός από εμάς.

To brfunatic είναι κάθετα αντίθετο στην απομάκρυνση του Γιάννη Μανιάτη κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι γνωστό ότι πάσχουμε στην αμυντική γραμμή και με δεδομένο ότι η ομάδα θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα, δεν φαντάζει σωστή η αλλαγή των ¾ την άμυνας μεσούσης της περιόδου.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Ντάριο Κρέσιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Ο Πανιώνιος έχει καταθέσει πρόταση, στην οποία δεν έχει απαντήσει ο Κροάτης πορτιέρο δεδομένης της φημολογούμενης καλύτερης οικονομικής πρότασης που έχει δεχθεί από άλλη Ελληνική ομάδα.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Τόμας Μπέλιτς θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή προκειμένου να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο. Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι για 2,5 χρόνια και θα του αποφέρει συνολικά 320.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτίθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Αλβάρο Ρεκόμπα βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα αποκατάστασης της θλάσης στην γάμπα του.

Αυτό ίσως και να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σίγουρα όμως αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ καθώς κατά πάσα πιθανότητα κανείς ποδοσφαιριστής στο παρελθόν και πιθανότατα στο μέλλον δεν έχει διανύσει τόσα πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να παρακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης μιας τόσο απλής σωματικής κάκωσης.

Άλλαξε ήπειρο, εποχή και ποιός ξέρει πόσες ζώνες ώρας γιά να παρακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης;

Δεν θα ήταν πιο σωστό να μας λέγατε ότι ο άνθρωπος, αφού δεν θα συμμετείχε στις προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του, πήγε στην χώρα του για Χριστούγεννα;Δεν είναι έγκλημα να πάρει άδεια από την ομάδα...Μπορεί να είναι λίγο άδικο γιά τους υπόλοιπους ξένους που θα μείνουν εδώ γιά τις γιορτές, αλλά είναι κατανοητό ότι ο Ρεκόμπα είναι πρώτος μεταξύ ίσων.

Ίσως βέβαια ο ίδιος να έπρεπε να σκεφτεί περισσότερο την απόφασή του αυτή, με δεδομένο ότι μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει την ομάδα όσο θα περιμέναμε και ίσως με το ταξίδι του αυτό να προκάλεσε λίγο τους συμπαίκτες του.

Από τις προπονήσεις τις ομάδας θα απουσιάσουν οι Χούτος (βρίσκεται στην Ιταλία, όπου ενδέχεται να υποβληθεί αύριο σε αρθροσκόπηση), ο Λουρέντζο (βρίσκεται στην Πορτογαλία για διευθέτηση προσωπικού προβλήματος) και Εστογιανόφ (ίωση – το κρύο στην Φυλή ξυρίζει).

Αν ο Ρεκόμπα πήγε στην Ουρουγουάη γιά να αποκαταστήσει τη θλάση, τότε ο Χούτος θα έπρεπε να είχε φύγει εκτός ηλιακού συστήματος γιά την αρθροσκόπηση...Ο Εστογιανόφ θα μπορούσε να φτάσει μέχρι Ισπανία (αν είναι εμπύρετη ίωση το πράγμα αλλάζει...)

Ο Προπονητής της ομάδας Γιώτης Σταματόπυλος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για το διπλό στη Φυλή και ζήτησε την νίκη και στο παιχνίδι με τον Αστέρα προκειμένου όπως δήλωσε «...να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης πεντάδας.».

Έτσι που έχουν έρθει βέβαια τα πράγματα θα μπορούσε να δηλώσει και το εξής "...να αποφύγουμε το κυνήγι της τελευταίας τριάδας"...Φέτος τα πράγματα είναι πολύ ρευστά...

5 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Νομίζω ο Γιάννης θέλει πια να φύγει. Το ίδιο και ο Γρηγόρης. Αν θέλετε τη γνώμη μου, συμφωνώ να συνεχίσουν την καριέρα τους αλλού, φτάνει τα οικονομικά ανταλλάγματα να ικανοποιούν την ομάδα. Αγωνιστικά λύσεις στις 2 αυτές θέσεις έχουμε από το ήδη υπάρχον υλικό (στόπερ/λίμπερο θέλουμε όχι ακραίο ή αμυντικό χαφ). Και κάτι ακόμα. Αν το προσέξατε, με τη λήξη του αγώνα στη Φυλή, ο Γιάννης έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και δεν πήγε στη Θ3 μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μια λεπτομέρεια που ίσως να λέει πολλά, ίσως και τίποτα. Είναι φανερό όμως ότι το παιδί μέσα του δεν αισθάνεται καλά κι έχει απόλυτο δίκιο!

br fun_atic είπε...

Μα είναι δυνατόν να αισθάνεται καλά όταν κάθε τρείς και λίγο τον βρίζουν; (Λάθος του βέβαια που απαντάει...Νευριάζει δικαιολογημένα, όμως έπρεπε να δείξει επαγγελματισμό).Ορισμένοι "φίλαθλοι" έχουν φοβερές εμμονές.

Καλά τον Μανιάτη. Τον Μάκο ποιος θα τον αντικαταστήσει; Εντάξει δεν είναι αναντικατάστατος παίκτης, είναι πολύ ταλαντούχος και εξελίξιμος και είναι βέβαιο ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιον καλύτερο ή έστω αντίστοιχο.

Αν πρόκειται να μεταγραφούν, ας αντικατασταθούν τουλάχιστον από Έλληνες. Ο Πανιώνιος είναι από τις ομάδες που έχουν ισορροπία ανάμεσα στους ξένους και στους Έλληνες και έχει δώσει ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά. Ας μην γίνουμε Άρης.

Και μια μικρή επισήμανση. Και οι δύο αυτοί παίκτες είναι καρποί της εργασίας του Λίνεν. Να δούμε από εδώ και στο εξής τι γίνεται. Έχουμε μοσχοπουλήσει τόσους παίκτες, αλλά από εδώ και πέρα το πράγμα αρχίζει λίγο να αλλάζει, διότι δεν διαθέτουμε αρκετούς εξελίξιμους παίκτες (εξαίρεση ο Κοντοές και ίσως ο Κοιλιάρας). Ο Λίνεν έφυγε αλλά βοήθησε να είναι γεμάτα τα ταμεία για χρόνια...

zamis είπε...

brfun συμφωνω απολυτως με την τελευταια σου παραγραφο.Να θυμισω επισης οτι ο Λινεν ειχε δηλωσει για την περιπτωση Μακου νομιζω,μπορει και Μανιατη,οτι ο Πανιωνιος θα πρεπει να σταματησει να δινει παικτες συνεχως.

Sot Rods είπε...

Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή αλλά νομίζω υπάρχει βάθος και στα χαφ. Κουμορτζί, Νικολάου, Κοιλιάρας, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Σκούφαλης to name just a few (με τους δυο πρώτους για τη θέση του Μάκου). Μη ξεχνάμε ότι και ο Μαιστόροβιτς αμυντικό χαφ είναι ο άνθρωπος αλλά παίζει αναγκαστικά εκεί που παίζει. Τέλος, νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει συμμετοχές ο Σιόβας και ίσως 1-2 παιδιά από τους νέους.

re-la-re είπε...

Κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούν ποιος πάικτης θα γίνει σημαία της ομάδας. Βαρέθηκα να φεύγουν όλοι μέσα σε 3-4 χρόνια. Χωρίς σημαίες το δέσιμο των φιλάθλων με την ομάδα αδυνατίζει.