Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Ανοιχτή επιστολή προς τους παίκτες του Πανιωνίου


Αγαπητοί φίλοι

Έχετε το μοναδικό προνόμιο να φοράτε μια ιστορική φανέλα. Τη φανέλα που έχουν λατρέψει άνθρωποι εδώ και 118 χρόνια, τη φανέλα που έχουν τιμήσει και ιδρώσει απίστευτες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή την μοναδική ομάδα λατρεύουμε όλοι εμείς οι λίγοι και ρομαντικοί. Οι περήφανοι και ανένταχτοι Πανιώνιοι.

Κάποιοι από εσάς ήρθαν στον Πανιώνιο για τα χρήματα. Κάποιοι από εσάς είδατε τον Πανιώνιο ως σκαλί για τις φιλοδοξίες σας και δύο από εσάς έχουν την πλήρη συναίσθηση του μεγέθους της φανέλας που φορούν. Είναι ο Φανούρης Γουνδουλάκης και ο Μανώλης Σκούφαλης.

Όποιοι κι αν είστε, για ότι κι αν έχετε έρθει, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι το όνομά σας, θα έχετε την υποστήριξή μας υπό την προϋπόθεση ότι θα ματώσετε για την φανέλα. Αν δεν το πράξετε δεν μας κάνετε.

Μείνετε αποστασιοποιημένοι από όσα έγιναν. Αφήστε στην άκρη τα προσωπικά σας προβλήματα και διενέξεις τουλάχιστον για 90 λεπτά. Παίξτε για εμάς και την φανέλα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο. Κι εμείς θα είμαστε εκεί. Το γήπεδο θα γεμίσει ξανά και όλα θα γίνουν όπως πριν.

Καμία διοίκηση, προπονητής ή παράγοντας δεν είναι πάνω από τον Πανιώνιο. Και ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του. Τιμήστε τον κόσμο. Κάντε μας περήφανους.

brfunatic

υ.γ
επειδή ξέρουμε ότι πολλοί απο εσάς αισθάνεστε έτσι και παράλληλα θέλετε να δηλώσετε την στήριξή σας στην ομάδα κάντε το με post. Δείτε το ως Πανιώνια διαδικτυακή διαδήλωση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η επιστολή σου τα λέει όλα!! Να σημειώσω πως - επειδή, ουδέν κακόν αμιγές καλού - η κρίση των τελευταίων εβδομάδων, έχει και τη θετική της πλευρά. Μου έδειξε ξεκάθαρα πως ο μέσος Πανιώνιος είναι άλλης κατηγορίας φίλαθλος! Πραγματικά! Αν εξαιρέσεις μερικά παπαγαλάκια και κάποιους "αργυρώνητους", νομίζω πως οι Πανιώνιοι ΚΑΙ σκέφτονται ΚΑΙ αγαπούν την ιστορία και τη φανέλα (και όχι τους τίτλους που, αν είναι να έλθουν θα έλθουν με το δικό μας τρόπο) ΚΑΙ καταλαβαίνουν την ουσία.

Θέλω να είμαι λίγο πιό αισιόδοξος από σένα. Πιστεύω πως εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστές που ανέφερες, υπάρχουν και άλλη που νιώθουν το βάρος της φανέλας (που φόρεσε ο Πεντζαρόπουλος, ο Χάιτας, ο Σαραβάκος και ο ... Σαραβάκος, ο Μωραϊτέλης, ο Δέδες, τι να λέμε τώρα ....). Έτσι πιστεύω.

Δεν υπάρχει ομάδα σαν την Πανιωνάρα! Πουθενά στον κόσμο!

br fun_atic είπε...

Αισιόδοξος είμαι. Αν υπάρχουν ας το αποδείξουν. Απλά γι αυτούς τους δύο δεν υπάρχουν αμφιβολίες.

zamis είπε...

Παμε Ιστορικε!!!!!