Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ

Αααααααβόρα. Από ιστορική Αθηναϊκή Π.Α.Ε, ζητούνται στελέχη γιά το Δ.Σ του. Μισθός ικανοποιητικός. Γνώση Αγγλικών, Ισπανικών και Γερμανικών θα συνεκτιμηθεί. Απαραίτητο προσόν η άριστη υγιεινή του στόματος. Ζητούνται επίσης παίκτες, ψυχολόγος, παπάς γιά ευχέλαια και προπονητής με γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας. Πληροφορίες κος Τσακ. Υπεύθυνος υγιεινής κος Λάμπρος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του nova spor fm ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε κλήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του. Αναμένεται ανακοίνωση γιά τις σημαντικότατες αυτές εκδηλώσεις.

update: Ανακοίνωση... Κατόπιν εισηγήσεως του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη, οι παραιτήσεις όλων των Μελών του Δ.Σ. τέθηκαν στη διάθεσή του. Στη Γενική Συνέλευση της 29ης Δεκεμβρίου 2008, θα παραιτηθεί το παρών Δ.Σ. και θα εκλεγεί από τη Γ.Σ. νέο Δ.Σ.

Σχόλιο:Τελικά μήπως θα ήταν καλύτερο να αφήναμε τον Χούτο να πλακώνεται με τον Ραμτάνε γιά κανέναν μήνα χωρίς να τους επιβληθεί καμία ποινή; Και αυτοί θα είχαν ηρεμήσει και δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά. Γι αυτό λένε ότι το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Τι τις ήθελε τις δηλώσεις ο κος Μαυρόπουλος; Εσείς δεν βγήκατε πιό δύνατοί. Βγήκατε μία και έξω.

Εντύπωση προκαλεί το τι θα καταφέρει να γράψει ο Μάκης Διόγος στο πρώτο φύλλο του Πανιώνιου Κόσμου (εννοείται ότι στηρίζουμε απόλυτα αυτή την προσπάθεια). Ο άνθρωπος πρέπει να έχει τρελαθεί στο ρεπορτάζ και να έχει σβήσει εκατό φορές μέχρι σήμερα τα άρθρα. Υπομονή. Κάθε αρχή και δύσκολη

Καλά στην κοπή της πίτας το φλουρί θα το κερδίσει ο Τσακίρης (Γ.Σ 29/12/2008). Κάθε χρόνο το κέρδιζε γιά λόγους αβροφροσύνης. Φέτος θα το κερδίσει γιατί μέχρι τότε θα έχει μείνει μόνος του. Ο.Κ μπορεί το φλουρί να πέσει στον Χριστό, στον φτωχό, στο σπίτι. Πάντως οι πιθανότητες είναι υπερ του μεγαλομέτοχου...

3 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Και μέχρι 29/12 ποιος θα ανοίγει το μαγαζί?

br fun_atic είπε...

Οι ίδιοι. Αν διαβάσεις προσεκτικά την ανακοίνωση δεν λέει πουθενά ότι παραιτήθηκαν. Λέει ότι τέθηκαν στην διάθεση του Τσακίρη οι παραιτήσεις τους. Το Δ.Σ θα παραιτηθεί στις 29/12 (καλή χρονιά) και θα εκλεγεί την ίδια ημέρα καινούργιο.
Το καλό είναι ότι άρχισε να δραστηριοποιείται ο Τσακίρης. Να δούμε όμως που πάει το πράγμα. Στην πραγματικότητα αυτό που θα γίνει είναι να εκλεγεί ένα νέο Δ.Σ (πιθανόν με πολλά ίδια μέλη) το οποίο όμως θα χαίρει της εκτιμήσεως της Γ.Σ (δηλαδή του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Π.Α.Ε). Δηλαδή γίνεται προσπάθεια να ανασυσταθεί το Δ.Σ, λαμβάνοντας ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης από την Γ.Σ.
Δεν είναι κακή ιδέα. Ιδίως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με την επιστολή Τσακίρη και την εκλογή Μαυρόπουλου.

Sot Rods είπε...

Ποια ΓΣ? Ο Τσακ δεν έχει το πλειοψηφικό πακέτο? Άρα ο Τσακ συσκέπτεται με τον εαυτόν του και διορίζει. Άντε να εκλέξει η όποια μειοψηφία (υπάρχει?) 1-2 μέλη με βάση κάποιο ξεχασμένο καταστατικό όπως και ο ερασιτέχνης. Το ερώτημα παραμένει. Μέχρι 29/12 ποιος θα ανοίγει το μαγαζί? Διότι ανεξάρτητα αν παραιτήθηκαν ή όχι, αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ούτε αν θα στολίσουν χριστουγεννιάτικο δένδρο.