Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Αλήθεια ή ψέματα;

Σε σημερινό άρθρο του δημοσιογράφου Λάζαρου Σούσκα στην εφημερίδα sport day, με τίτλο «πιάστηκε στην φάκα» αναφέρεται η ιστορία ενός προπονητή του οποίου το όνομα δεν αναγράφεται. Ο προπονητής αυτός ανήκει στην ομάδα των προπονητών που απολύθηκαν από την έναρξη της σεζόν μέχρι σήμερα από ομάδες της Super League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προπονητής αυτός είχε αναλάβει εν λευκώ την εντολή εύρεσης και απόκτησης κάποιων ξένων παικτών για την ομάδα του. Οι παίκτες ήρθαν, στοίχισαν πολλά, αλλά δεν απέδιδαν. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αποφάσισε να τους δώσει πίστωση χρόνου προκειμένου να προσαρμοστούν. Κάποιος του σφύριξε ότι ο προπονητής τους είχε φέρει προκειμένου να κερδίσει ο ίδιος οικονομικά. Ο Πρόεδρος ανακάλυψε κατά την πληρωμή της πρώτης δόσης των μεταγραφών αυτών ότι ανάμεσα στους λογαριασμούς όπου θα καταθέτονταν τα χρήματα ήταν και λογαριασμός που άνηκε στον συγκεκριμένο προπονητή (διαφορετικός από αυτόν που του κατέθετε τον μισθό του). Και τον απέλυσε μετά το πρώτο κακό αποτέλεσμα.

Η ιστορία αυτή μπορεί να είναι αληθινή, μπορεί και όχι. Σίγουρα δεν αναφέρει ονόματα και διευθύνσεις. Μια που τα συζητάμε όλα, μπορούμε να ξέρουμε αν η υπόθεση αυτή αφορά τον Πανιώνιο; Σε περίπτωση που μας αφορά, μπορούμε να ξέρουμε αν υποβλήθηκαν και σχετικές μηνύσεις; Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο ακούμε φήμες για διάφορα πρόσωπα και πιθανή εμπλοκή τους σε τέτοιες καταστάσεις. Όχι τίποτα άλλο. Απλά να μην κουραζόμαστε να γράφουμε και να αναλύουμε χωρίς λόγο.

2 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Δηλαδή ο προπονητής αυτός είναι απατεώνας! Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα και όποιος έχει στοιχεία να τα φέρει στο φως. Διαφορετικά είναι κοινός συκοφάντης.

br fun_atic είπε...

Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, πρέπει να βγουν όλα στο φως. Με αποδείξεις. Ο Τσακίρης είναι υποχρεωμένος να κάνει μιά νέα επιχείρηση "καθαρά χέρια". Άλλωστε είναι αυτός στον οποίο ο κόσμος του Πανιωνίου έχει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.