Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος

Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1. Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Τάκη Λεμονή. Συγκεκριμένα, ο κ. Λεμονής αφενός ενέμεινε στην απομάκρυνση του βοηθού προπονητή κ. Σταματόπουλου και αφετέρου έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. την παραίτηση του σε περίπτωση που το Δ.Σ. δεν ικανοποιούσε το αίτημα του περί απομάκρυνσης από την Π.Α.Ε. (πέραν του κ. Σταματόπουλου) του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μαυρόπουλου και του Αθλητικού Διευθυντή κ. Τσέλιου.

2. Η αποδοχή της παραίτησης του κ. Φάνη Γαλλή από τον αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ. (όχι όμως και από Μέλος του). Ως εκ τούτου το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε εκλέγοντας (με 8 ψήφους υπέρ, 1 κατά) νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Χριστόφορο Μαυρόπουλο. Α’ Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Πάλλας και Β’ Αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Ζερβακάκος. Τα λοιπά Μέλη παραμένουν ως έχουν δηλαδή οι κ.κ. Φάνης Γαλλής, Γιώργος Απέγητος, Θανάσης Ατζινάς, Δημήτρης Ματζαβίνος, Γιώργος Τσέλιος, Δημήτρης Χανιωτάκης

3. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Γιώτης Σταματόπουλος.


Αύριο θα σχολιάσουμε τις εξελίξεις αυτές, όταν θα έχουν κατασταλάξει κάποια πράγματα. Εννοείται όιτι είναι ευπρόσδεκτα τα σχόλιά σας και πριν από την δική μας τοποθέτηση.

2 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Πολύ καλή εξέλιξη. Καλή επιτυχία στο Γιώτη και το Χριστόφορο. Ίσως η καλύτερη επιλογή για να επανέλθει η ηρεμία που έχει ανάγκη ο σύλλογος, μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια.

zamis είπε...

Στα τσακιδια κι αυτος κι ο Χουτος.Δεν καταλαβαινουν με ολα αυτα που εχουν γινει οτι ο εν λογω παικτης θα αποτελει οσο μενει μονιμη πηγη διχονοιας και εμφυλιου???
Ακουω για Μαρκαριαν,ο Γιωτης ειναι σιγουρα μια καλη λυση που θα μπορουσε να προκριθει πριν γινουν ολα αυτα με Λεμονη(αλλα πως με Χουτο μεσα στο συστημα θα μου πειτε).
Οτι κι αν γινει θα πρεπει ο Τσακιρης να καθαρισει αυτο το μπαχαλο και με σαφες διοικητικο σχημα και στοχο να προχωρησουμε.