Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Μεταγραφικό παζάρι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου Τσέχου Τερματοφύλακα Τόμας Μπέλιτς βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο Μπέλιτς βρέθηκε στο στόχαστρο και του Πανσερραϊκού, αναμένεται όμως να αποκτηθεί από τον Πανιώνιο ως ελεύθερος. Αγωνίζεται στην Τέπλιτσε (1 κατηγορία Τσεχίας), η οποία μετά από 16 παιχνίδια βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ο Μπέλιτς έχει παίξει και στα 16 παιχνίδια ως βασικός και έχει δεχθεί συνολικά 14 τέρματα. Από το 2002 μέχρι και σήμερα έχει αλλάξει αρκετές ομάδες. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στις FC Spartak Trnava, FC Brno, SK Dynamo Ceske Budejovice (ομάδα από την οποία αποκτήσαμε τον Ντρόμπνι), FC Vitkovice, FK AS Trencin, FK Teplice. Είναι 30 ετών και το ύψος του 1.90. Γενικά συνοδεύεται από καλές συστάσεις.
Ας ελπίσουμε ότι θα μας βοηθήσει να λύσουμε ή έστω να μετριάσουμε τα προβλήματα στην θέση 1.

9 σχόλια:

zamis είπε...

Δε θα συναντηθουν τα παιδια ρε γαμωτο.Ο ενας για Μοντεβιδεο κινησε κι ο αλλος για Μιλανο.Αλλα θα μου πεις υπαρχουν παντα και οι προσωπικοι πιλοτοι..

Sot Rods είπε...

Στο Μοντεβιντέο είναι ντάλα καλοκαίρι τώρα. Θα κάνουν και τα μπάνια τους, μια χαρά θα είναι...

br fun_atic είπε...

Πήγε ο Ρεκόμπα στην Ουρουγουάη; Οι εφημερίδες έλεγαν ότι θα έμενε στην Ελλάδα γιά να κάνει θεραπεία...
Γιά τον νέο τερματοφύλακα τι λέτε; Είναι γεγονός ότι δύσκολα βρίσκεις στοιχεία γι αυτόν... Ελπίζω να μην είναι κι αυτός του σώματος της τροχαίας.

Sot Rods είπε...

Δες το http://en.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Belic

και για όποιον ξέρει τσέχικα το
http://www.fkteplice.cz/

br fun_atic είπε...

Μόλις τσέκαρα για το ταξίδι. Το κάνει για την υγεία του. Η Ουρουγουάη εντελώς συμπτωματικά έχει το κατάλληλο περιβάλλον για τις θλάσεις...Είναι και καλοκαιράκι και οπωσδήποτε η ζεστούλα βοηθάει. Το ίδιο και τα μπάνια... Άραγε τέτοιου είδους αναρρωτικές έπαιρνε και στην Ιταλία; Άντε να δούμε πότε θα μας βοηθήσει για εκείνο το μεγάλο...Κάτι μεγάλο έχουμε δει μέχρι και σήμερα...αλλά μάλλον δεν εννοεί αυτό...

br fun_atic είπε...

Ναι...αυτά τα είδα...Τα 14 γκολ σε 16 παιχνίδια δεν ενθουσιάζουν...Βέβαια πρόκειται για ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, οπότε μπορεί να ευθύνεται η άμυνα... Από τον Κρέσιτς πάντως έχει φάει λιγότερα...Σε λιγότερο δύσκολο πρωτάθλημα πάντως...

zouri1 είπε...

αντε να ερθει.Και με ενα χερι θα ειναι καλυτερος του Κρεσιτς

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετώ τους φίλους.Με έχει πιάσει τέτοια απογοήτευση που δεν θέλω να ξέρω πιά τι γίνεται. Οι συνεντεύξεις της προηγούμενης εβδομάδας με χάλασαν τελείως. Νομίζω πλέον πως είναι σαφές. Είχαμε μία καλή ομάδα, νοικοκυρεμένη, με έναν σοβαρό άνθρωπο στο τιμόνι (τον EWald Lienen). Γιά το σημερινό χάλι, την ευθύνη φέρει ο Τσακίρης. Νομίζω πως είναι καλός Πανιώνιος, είναι ρομαντικός (και αυτό μου αρέσει), είναι παθιασμένος, και έχει καλές προθέσεις.

Μάλλον όμως ξέχασε πως συχνά, ο δρόμος γιά την κόλαση (και γιά τον εξευτελισμό) είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

Καλές Γιορτές σε όλους! Άντε να κερδίσουμε το Σάββατο και να ξεχαστούμε λίγο ... Χίλιες φορές έτσι! Χωρίς Ρεκόμπα, χωρίς Χούτο, χωρίς υπερβαση (εδώ γελάνε ...)

ΚΑλές Γιορτές παιδιά!

ΥΓ. Δεν ξέρω γιατί τα έχετε πάρει στο κρανίο με τον Κρέσιτς. Δίκιο έχετε, αλλά δεν ξέρω ... εγώ τον συμπαθώ. Και με τέτοια άμυνα που έχει μπροστά του! Θυμόσαστε πέρυσι τα καμώματα του Ντιαβαρά και τις τράκες του στον αέρα με τους άλλους αμυντικούς. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά περισσότερο επείγει ένα καλό μπακ. Με τον Ηρακλή, έβλεπα το αμυντικό δίδυμο του γηραιού και μου φάνταζε θεϊκό μπροστα στους δικούς μας!!

br fun_atic είπε...

Σε προσωπικό επίπεδο δεν νομίζω ότι έχει κανείς τίποτα με τον Κρέσιτς. Είναι συμπαθής. Όμως πάρα πολλές φορές εκτέλεσε χρέη τροχονόμου. Ειδικά φέτος είναι η χειρότερή του χρονιά.
Ο τερματοφύλακα είναι ο αρχηγός της άμυνας. Ο Κρέσιτς στην παρούσα φάση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνά του. Δεν είναι καλός στα στημένα ,ούτε στο ένας εναντίον ενός.Γιά πολλά από τα γκολ που έχει δεχθεί φέτος ο Πανιώνιος έχει μερίδιο ευθύνης.
Μιλώντας γενικά έχει καλά αντανακλαστικά, αλλά πολλές φορές δέχεται αστεία γκολ.
Από την ημέρα που έγινε βασικός μέχρι και σήμερα υπήρξε απλά καλός σε αρκετά παιχνίδια, ουδέποτε όμως κράτησε ένα παιχνίδι μόνος του. Ουδέποτε μας χάρισε έστω και έναν βαθμό με την απόδοσή του. Μιά σύγκριση με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης νομίζω ότι είναι αρκετή γιά να καταλάβεις τι εννοώ(άραγε από που ψωνίζει τερματοφύλακες ο Πανόπουλος;).
Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να φύγει από τον Πανιώνιο. Ας μείνει και ας δουλέψει. Είναι νέος και έχει πολλά σωματικά προσόντα. Όμως στην παρούσα φάση δεν κάνει γιά πρώτος τερματοφύλακας. Ίσως να αδικείται και από το εξής. Διαχρονικά ο Πανιώνιος είχε εξαιρετικούς τερματοφύλακες, με τελευταίο τον Ντρόμπνι. Βρέθηκε ξαφνικά βασικός, ο Λίνεν τον στήριξε και πίσω του δεν υπήρχε εναλλακτική λύση (προσωπικά βέβαια θα ήθελα να είναι δοκιμαστεί περισσότερο ο Γιάννου). Όφειλε να προσπαθήσει περισσότερο. Στην καλύτερη περίπτωση έχει μείνει στάσιμος.
Πιστεύω ότι γενικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί ένας καλός τερματοφύλακας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να επιμένουμε τόσο πολύ στον Κρέσιτς.