Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Συνέντευξη Μαυρόπουλου

Παραθέτουμε τμήματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο κος Μαυρόπουλος στην εφημερίδα sportday, όπως αυτά αναδημοσιεύθηκαν στο gazzetta.gr

Για τον Φάνη Γαλλή:

«Ο κ. Γαλλής, μέσα σε τέσσερις μήνες έδωσε πάνω από τριάντα συνεντεύξεις. Έαν διέθετε αυτόν τον χρόνο για να δει πως λειτουργούσε η ομάδα, μπορεί και να μην είχε αυτές τις απόψεις. Πίστευα πως δεν έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ. Τον κ. Τάκη Λεμονή τον θεωρούσα καλό προπονητή, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Πανιώνιο και να έχει μεγάλη επιτυχία.

Απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη; Θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο να δούμε τι υπάρχει στην ξένη αγορά και αναλόγως να πράξουμε. Ο κ. Γαλλής μου ζήτησε να σεβαστώ και να στηρίξω την απόφασή του. Το έκανα και με το παραπάνω. Ουδέποτε στάθηκα εμπόδιο στη δουλειά του κ. Λεμονή. Ίσα-ίσα που τόσο εγώ όσο και ο κ. Γιώργος Τσέλιος κάναμε ό,τι μας ζήτησε. Δεν ήμουν αντίθετος στην πρόσληψή του. Είπα την άποψή μου. Δεν ήμουν εκεί για να συμφωνώ και να λέω "μάλιστα πρόεδρε". Πάθαμε πλάκα με αυτά που είπε ο κ. Λεμονής στο ΔΣ. Ήταν σαν να έπεφτε κεραυνός».

Για τις αποδεσμεύσεις:


«Όταν ήρθε ο κ. Λεμονής, έγινε συζήτηση γι αυτό το θέμα, μας είπε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Γαλλή, ούτε με τον κ. Λεμονή, ούτε με κανέναν. Ο κ. Τσακίρης μας έβαλε δίπλα του, διότι αναγνώρισε το έργο μας. Ο κ. Γαλλής δεν μας βοήθησε καθόλου! Ήταν εντελώς μακριά και το έπαιζε πρόεδρος παλαιού τύπου».

Για τον Φάνη Γαλλή:

«Δεν μπορούσε να ασχοληθεί. λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όταν τον περασμένο Αύγουστο του είπε ο κ. Τσακίρης ότι κάποια θέματα στην ομάδα, χρήζουν γρήγορης επίλυσης, η απάντηση του κ. Γαλλή ήταν ότι κάνει διακοπές και δεν μπορούσε να έρθει.

Με το που ανέλαβε, τον ενημερώσαμε για όλα τα θέματα. Τι, έτσι ξαφνικά; Αυτό που είναι απαράδεκτο και ψευδές είναι ότι ο πατέρας μου είναι υπάλληλος της ΠΑΕ. Προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, μαζί με τον Γιώργο Συνοδινό. Έτρεχαν το θέμα με τις βίζες και τις άδειες των ποδοσφαιριστών. Επί μία ώρα όλο το συμβούλιο έλεγε στον κ. Γαλλή να μην παραιτηθεί.

Τον ρωτήσαμε αν παραμένει μέλος και έγνεψε καταφατικά. Φεύγοντας τόνισε: "Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να σηκώσω το κινητό μου για θέμα που αφορά τον Πανιώνιο και ούτε θα μιλήσω στους δημοσιογράφους". Για την εκλογή του νέου προέδρου τον πήρε τηλέφωνο ένας σύμβουλος και προσωπικός φίλος του, ο Θανάσης Ατζινάς, τον ρώτησε και ψήφισε αρνητικά. Αυτό μας μετέφερε ο κ. Ατζινάς. Όσον αφορά ότι έβαζε χρήματα και δεν έπαιρνε αποδείξεις, μπορεί να έβαλε παλιότερα. Όσο είμαι εγώ στον Πανιώνιο έβαλε 3.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και όντως είπε ότι δεν θέλει απόδειξη».

Για τις μεταγραφές:

«Τις μεταγραφές τις έκαναν, ο Τσακίρης, ο Μαυρόπουλος, ο Τσέλιος και ο Λίνεν. Στο τέλος, όμως, πάντα αποφάσιζε ο προπονητής. Όλες οι μεταγραφές ήταν του κ. Λίνεν, εκτός των Αλβάρο Ρεκόμπα, Φαμπιάν Εστογιανόφ, οι οποίες όντως έγιναν όπως τα είπε ο κ. Γαλλής. Γνώριζε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έμαθε τελευταία στιγμή την απόκτησή τους».

Για το ρόστερ:

«Από την αρχή του καλοκαιριού, κατέστη σαφές στον κ. Λίνεν ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει με τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές. Το είχε καταλάβει και εκείνος. Ζήτησε τρείς-τέσσερις φορές αναβολή, επειδή ήθελε να τους μιλήσει πρώτος εκείνος. Κάτι τέτοιο, δεν έγινε, πέρασε ο καιρός και του είπαμε ότι δεν πάει άλλο. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο κόουτς άλλα έλεγε σε εμάς και άλλα στα παιδιά. Αυτό ήταν ο κύριος λόγος στη ρήξη της σχέσης μας».

Για τον Τσακίρη:

«Με απομάκρυνε, για δικούς του λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω. Το έργο που έχει γίνει στον Πανιώνιο είναι τεράστιο. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι που ήμασταν και που βρέθηκε αυτός ο σύλλογος. Και όλο αυτό το πράγμα είναι έργο του Τσακίρη, του Μαυρόπουλου, του Τσέλιου και άλλων δύο-τριών ανθρώπων που δουλεύαμε μαζί. Ό,τι έχουν δώσει όλοι οι παράγοντες του Πανιωνίου από την ημέρα που ιδρύθηκε, πιθανώς τα διπλάσια να έχει δώσει ο κ. Τσακίρης, μέσα σε τέσσερα χρόνια. Είναι ο αναμορφωτής του συλλόγου».

Για τον ίδιο: «Λάθος μπορεί να έχω κάνει στην καθημερινότητα, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα ποτέ. Βρίσκομαι εκτός ομάδας, διότι θέλησα να έχω τίμια στάση και να εκφέρω την άποψή μου για το καλό του Πανιωνίου».


Θα ακολουθήσουν σχόλια γιά την συνέντευξη αυτή...

2 σχόλια:

zamis είπε...

Τελικα,απλα ειναι τα πραγματα.Ο Τσακιρης ''την ακουσε''με το Χουτο και τις υπερβασεις και εφαγαν το Λινεν.Το διοικητικο σχημα ευρισκομενο σε μονιμο εμφυλιο και με θολες αρμοδιοτητες,εκανε τις χειροτερες δυνατες επιλογες και αλληλοεξοντωθηκε.Τωρα,ο Τσακιρης καταφερε να μεινει μονος με το Χουτο.Ας τον κανει προεδρο,διευθυνοντα συμβουλο,προπονητη.Ο δρομος ειναι ελευθερος.Την αυτοκριτικη του για το χαλι που δημιουργησε θα την κανει ποτε?

re-la-re είπε...

Ο κύριος Μαυρόπουλος σφυρίζει κλεφτικα νομίζοντας ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου ζούν σε έναν αλλον κόσμο. Για την άδεια του Χούτου απαντάει: Τα εν οίκω μη εν δήμω. Τότε ρε φίλε γιατί δίνεις συνέντευξη; Ενω ο Γαλλής έγνεψε καταφατικά ότι παραμένει μέλος του Συμβουλίου τους λέει ότι δεν θα σηκώσει το κινητό του για θέμα που αφορά τον Πανιώνιο. Συμβιβάζονται αυτά τα δύο; Μόνο στα τρελλά όνειρα κάποιων. Επίσης ο κύριος Μαυρόπουλος μας πληροφορεί και το πως γίνονται οι ψηφοφορίες στο ΔΣ του Πανιωνίου. Παίρνει ένας σύμβουλος τηλέφωνο αυτόν που απουσιάζει και μετά μεταφέρει τη γνώμη του χωρίς κανένας να προσπαθεί να την επιβεβαιώσει!!!!

Όλοι οι παλιοί Πανιώνιοι (Γαλλής-Κατσιφαράκης) λειτουργούσαν πισώπλατα σύμφωνα με αυτόν τον κύριο. Καλά δεν του έχει πει κανείς να μην μιλάει γιατί ξευτιλίζεται;