Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Πανιωνίου και δηλώσεις Μπέλιτς



Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα επόμενα δυόμιση χρόνια θα είναι ο ποδοσφαιριστής Τόμας Μπέλιτς. Ο Τόμας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα του στο Πανιώνιο. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι του Πανιωνίου έκαναν τη σωστή επιλογή. Γνωρίζω πολλά πράγματα για την ομάδα αφού έχω πολλούς φίλους που έχουν αγωνιστεί στον Πανιώνιο. Έχω μιλήσει με τους Ντρομπνί, Βάνιακ, Μπρέσκα, Κένινγκ και όλοι μου είπαν ότι ο Πανιώνιος είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο που δουλεύει σε πολύ υψηλά επαγγελματικά επίπεδα, έχοντας πάντα ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι να αποδείξω ότι αξίζω την θέση του βασικού και για αυτό θα δουλέψω και θα περιμένω τις ευκαιρίες μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος».

Να ευχηθούμε στον νέο μας τερματοφύλακα καλή προσαρμογή, καλή επιτυχία και αν είναι δυνατόν να μην δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Ελπίζουμε να δημιουργηθεί κλίμα ευγενούς άμιλας ανάμεσα στους δύο μας τερματοφύλακες και ας γίνει βασικός ο καλύτερος.

υ.γ
ο τύπος αυτός δεν είναι ίδιος ο Ποπάϊ;

2 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Καλώς όρισε ο Μπέλιτς και ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος και να μας βοηθήσει.

Ο Ανδριόλας όμως θα πάρει ευκαιρίες; Έπίσης, αν δεν κάνω λάθος, ο Ταμπάσης έχει δοθεί δανεικός, έτσι δεν είναι; Κάποια στιγμή λοιπόν θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν. Συνεπώς, μήπως ένα συμβόλαιο 2,5 ετών για ξένο τερματοφύλακα που είναι ήδη 30 ετών είναι λίγο υπερβολικό; Δεν λέω μπορεί να αξίζει ο Μπέλιτς ή να μη στοίχισε τίποτα η μεταγραφή του αλλά σκέπτομαι και τα άλλα παιδιά που στο κάτω-κάτω δεν παίρνουν τη θέση ξένου.

Με την ευκαιρία, στο ρόστερ της ομάδας νέων βλέπω να υπάρχουν επτά(!) τερματοφύλακες. Με το νόμο των πιθανοτήτων, κάποιος θα πρέπει να "βγει" στο μέλλον.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι ο Ανδριόλας έχει αδικηθεί πολύ. Από πρώτος τερματοφύλακας στον Ατρόμητο βρέθηκε τρίτος τερματοφύλακας στον Πανιώνιο, σταθερά εκτός αποστολής. Νομίζω ότι το να παίζει στην ομάδα νέων του Πανιωνίου είναι πολύ άσχημο. Ο Κρέσιτς είχε πάρει στο σπίτι του την φανέλα του βασικού και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε ο Γιάννου...