Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Δηλώσεις Λάμπρου Χούτου

Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο Λάμπρος Χούτος προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:
«Η δική μου δουλειά και αρμοδιότητα είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Πρέπει να κερδίσουμε τους χαμένους βαθμούς που έχουμε χάσει στα τελευταία ματς. Σίγουρα, επηρεαστήκαμε από τα όσα έγιναν στην ομάδα, αλλά από τη μεριά μας πρέπει να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ξανά τον Πανιώνιο» (πηγή gazzetta.gr, sportdog.gr).

16 σχόλια:

zamis είπε...

χα χα χα!Οταν απ'την αλλη το 70-80% του γηπεδου τον χειροκροτει στην αλλαγη,ερχομαι στα λογια του φιλου costas γυρω απο την αντιληψη του κοσμου..ειλικρινα δεν ψαχνω για εξιλαστηρια θυματα γενικως αλλα αναρωτιεμαι εντονα κι εγω για την ποιοτητα του κοσμου μας.Τουλαχιστον στα ''επισημα''τα ..απιστευτα! Οπως ειπες brfun,το εργο του Τσακιρη ειναι πολυ πολυ δυσκολο.Μακαρι να υπαρχουν διπλα του ανθρωποι που θα τον βοηθησουν πραγματικα.

br fun_atic είπε...

Το brfunatic έχει ως πρωταρχική αποστολή τον σχολιασμό των ειδήσεων που αφορούν στον Πανιώνιο. Τον τελευταίο καιρό δεν θα βρεις το παραμικρό σχόλιο για θέματα του Πανιωνίου σε οποιοδήποτε σχετικό blog. Φαίνεται ότι οι υπόλοιποι φίλοι μας επέλεξαν να αυτολογοκριθούν θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο συμβάλουν στην ενότητα της ομάδας. Η θέση αυτή είναι απόλυτα κατανοητή και πιθανότατα να την υιοθετούσαμε κι εμείς εάν δεν υπήρχαν τέτοιου είδους δηλώσεις.
Δεν θέλουμε να μπούμε στο θέμα εάν ο Χούτος πρέπει να μείνει στον Πανιώνιο η όχι. Να πούμε όμως τα εξής: 1 όφειλε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Όσο δεν το κάνει ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις εις βάρος του φήμες και γίνεται κόκκινο πανί, 2. εφόσον δεν ξεκαθάρισε την θέση του, οι συγκεκριμένες δηλώσεις, ακόμη κι αν είναι ειλικρινείς φαίνονται ψεύτικες και 3. μετά απ’ όσα έγιναν δεν έπρεπε να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Βέβαια αυτό δεν ήταν μόνο δικό του θέμα. Όλοι όμως την Κυριακή μουρμουρούσαν γι' αυτό το ζήτημα.
Το αν ο Χούτος έφταιξε ή όχι το ξέρει ο ίδιος και ο Τσακίρης. Το αν ο Χούτος θα φύγει ή θα μείνει το ξέρει μόνο ο Τσακίρης. Περιμένουμε όμως από τον Πρόεδρο κάποιες κινήσεις που να υποδηλώνουν ότι είναι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Η ενότητα του Πανιωνίου προέχει και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει. Όλα αυτά όμως θεωρητικά. Όσο ο κόσμος δεν ξέρει τι έχει γίνει δεν ξέρει ποιους να στηρίξει και ποιους να αποδοκιμάσει.

br fun_atic είπε...

Κρατήθηκα αρκετά. Αν δεν κάνω σχόλιο θα σκάσω. Λοιπόν: Η δουλειά του ποδοσφαιριστή είναι να παίζει ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του προπονητή που επιλέγει η διοίκηση. Δουλειά του ποδοσφαιριστή δεν είναι να δημιουργεί επεισόδια φραστικά ή άλλου τύπου, να «τιμωρείται» διαρκώς για πειθαρχικές παραβάσεις και να αφήνει την ομάδα εκτεθειμένη, να κάνει αποκλειστικά ατομικές προπονήσεις και να προβαίνει σε ψηφοφορίες για θέματα που αφορούν αποκλειστικά την διοίκηση , όπως η παραμονή και απομάκρυνση προπονητή. Αυτά βέβαια εάν και εφόσον ο παίκτης αυτός παίζει σε σοβαρή και διοικούμενη ομάδα.
Όταν λοιπόν ο παίκτης αυτός έχει ή έστω φέρεται να έχει μερίδιο ευθύνης για όσα έγιναν, μήπως είναι προτιμότερο να βάζει την μπαλίτσα στο πλεκτό αντί να δηλώνει πράγματα που δεν πείθουν ούτε τριάχρονο παιδί;
Μήπως πριν κάνει αυτές τις δηλώσεις, πριν εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο και πριν φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού έπρεπε να κάνει μια ωραία συνέντευξη τύπου ή έστω να παραχωρήσει μια μεγάλη συνέντευξη και να προσπαθήσει να εκθέσει και την δική του οπτική γωνία ώστε ο κόσμος να μην τον κατηγορεί άδικα; Ας μας έλεγε τις απόψεις του. Μπορεί να έχει δίκιο και να μας έπειθε. Όσο όμως δεν το κάνει δεν είναι αυτονόητο ότι οι περισσότεροι θα βλέπουν τις δηλώσεις του τουλάχιστον με καχυποψία;

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια, ένα μήνα εκτός ο Ρεκόμπα! Άμα μαζέψει τα "ρεπά" του (όπως λέγανε και παλιά) το Πάσχα θα χορτάσουμε μπάλα!!!

Όποιος δει εκείνη την π... την "υπέρβαση", να της πει χαιρετίσματα!

Συγγνώμη, αλλά τα έχω πάρει άσχημα! Φέρτε μου πίσω εκείνη την ομάδα που έπαιξε στη Νάπολι μπροστα σε 55.000 ανθρώπους και χαιρόμουνα να λέω πως είμαι Πανιώνιος! Φέρτε την πισω! Ούτε Ρεκόμπα είχε, ούτε υπερβάσεις υποσχόταν! Αλλά χαιρόσουν να ακούς το ραδιόφωνο γαμώ το κέρατό μου!

#@!^&& .. το κέρατό μου!

br fun_atic είπε...

Σε αυτό το μήνα παίζουμε με Θρασύβουλο έξω, Αστέρα μέσα, Βέροια γιά το κύπελλο και Ξάνθη έξω. Βολικός τραυματισμός. Το ένα σενάριο είναι ότι δεν θέλει να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια και το άλλο ότι βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που ήρθε. Είναι αυτό που λένε άλλο μας δείξατε και άλλο μας μπήξατε.

br fun_atic είπε...

χμ...ξέχασα. Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο να είναι και πάλι τραυματίας. Ματιάζεται εύκολα γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Καλά πόσο καιρό είχε να κάνει προπόνηση αυτός ο άνθρωπος;

Sot Rods είπε...

Το βράδυ που καίγεται η Αθήνα το λιγότερο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι ο κος Χούτος και η παρέα του.

Παρόλα αυτά, αφού δεν έγινε διακοπή του συμβολαίου του, σημαίνει ότι υπάρχει ασυλία άνωθεν και συνεπώς τίποτα δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση. Αυτές είναι επιλογές του Τσακ και συμφωνώ μαζί σας ότι θα πρέπει να δοθούν δημοσίως οι σχετικές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα του κόσμου του Πανιωνίου. Απαντήσεις όμως όχι από τον Χούτο αλλά από τον ίδιο τον Τσακ. Σε διαφορετική περίπτωση, αν συνεχιστούν τα ανάποδα αποτελέσματα, ο κόσμος θα αφήσει στην άκρη τους παίκτες και θα στραφεί κατά του ιδίου.

Με την ευκαιρία, πρέπει να είσαι τελείως βλαξ για να τα βάζεις με το Μάκο και το Μανιάτη (αριστερός χαφ?) και να χειροκροτείς την αλητεία που μας κατάντησε από μαγαζί-γωνία, σε περιφερειακό περίπτερο.

zamis είπε...

Συμφωνω με το steve,δεν μπορει ο Χουτος να δωσει δημοσιως απαντησεις(και τι να πει αλλωστε..).Επισης ουτε ο Λεμονης μπορει, οπως ζητησε ο Διογος.Αυτα ειναι δουλεια του Τσακιρη,του οποιου ομως το μεγαλυτερο προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι οτι αισθανεται(και ειναι)μονος του διοικητικα.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι τόσο δύσκολο να πει ο Χούτος την γνώμη του. Ας μας πει που τον αδίκησε ο Λίνεν, τι έγινε με τον Ραμτάνε, γιά ποιό λόγο κάνει ατομικές προπονήσεις. Απλά πράγματα. Δεν είναι δύσκολο να δώσει μιά συνέντευξη. Ας πει την γνώμη του. Έστω ας μην πει όλη την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση όμως ο κόσμος πρέπει να ξέρει.
Σέβομαι ιδιαίτερα την γνώμη του Διόγου. Να μην το κρύψω ότι η σελίδα του είναι η πρώτη που διαβάζω καθημερινά και αυτό έχει την σημασία του. Περίμενα όμως να σχολιάσει τα γεγονότα και όχι απλά να μεταδίδει ειδήσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι το κάνει πιστεύοντας ότι βοηθάει στην ενότητα του Πανιωνίου. Ίσως να έχει δίκιο. Από την άλλη πλευρά ο κόσμος του Πανιωνίου χρειάζεται απαντήσεις και σωστή πληροφόρηση...

zamis είπε...

Αυτη τη στιγμη προεχει η αναδιοργανωση της παε διοτι δεν υπαρχει κολυμπηθροξυλο.Οι εξηγησεις ειναι απαραιτητες αλλα μπορουν να περιμενουν.Καποια πραγματα εξ'αλλου θα διευκρινιστουν συν τω χρονω.

br fun_atic είπε...

Η ανασυγκρότηση είναι καλή, αρκεί να μην σημαίνει και κουκούλωμα κάποιων καταστάσεων. Ξέρεις γιατί επιμένω τόσο πολύ στις εξηγήσεις; Γιατί θεωρώ ότι η χρονιά είναι μάλλον χαμένη. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ξεκαθαρίσουν τα πάντα και να ξέρουμε τουλάχιστον ότι η επόμενη χρονιά θα αρχίσει με αισιοδοξία.
Όσο δεν μιλάς, όσο δεν κάνεις κριτική (καλοπροαίρετη εννοείται) τότε είναι πολύ πιο εύκολο να συγκαλυφθούν καταστάσεις. Ας είναι αυτό το όφελος της φετινής χρονιάς. Ότι αρχίζουμε από το μηδέν, αλλά είμαστε καθαροί. Ότι βλέπουμε μπροστά και με αισιοδοξία το μέλλον.
Αν δεν δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις (και μάλιστα πειστικές) πως περιμένουμε να είναι ενωμένος ο κόσμος; Ο καθένας θα πιστεύει το κοντό του και το μακρύ του και θα υπάρχει διχόνοια.
Ο Τσακίρης ξεκαθάρισε το τοπίο στο Δ.Σ . Έκανε άριστα. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει και το τοπίο στα αποδυτήρια. Να νοιώσει ο κόσμος ότι αποδίδεται δικαιοσύνη. Ότι γίνεται αληθινή προσπάθεια να βγούμε από το τέλμα και όχι συγκάλυψη.

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα.Επισημαινω απλως το στελεχιακο κενο που υπαρχει,ειναι σοβαρο το ζητημα.

re-la-re είπε...

Εγω δεν περιμενω σχολιασμό από τον Διόγο. Από τη στιγμή που γίνεται πρακτικά υπάλληλος της Eternal έχει χάσει την αξιοπιστία του. Οσο για το στελεχικό δυναμικό δεν μπορείς να ψάξεις να το βρείς μόνο μέσα στους Πάνθηρες. Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να ενώσει τον κόσμο του Πανιωνίου και όχι να τον διχάζει.

Και μια τελευταία παρατήρηση. Μας καλούν διάφοροι να σταθούμε πίσω από τη διοίκηση. Υπάρχει διοίκηση αυτή τη στιγμή;

zamis είπε...

pgss1890
οχι,δεν υπαρχει διοικηση.Αυτο ειναι το νουμερο ενα θεμα τωρα.

Sot Rods είπε...

Το έχουμε ρωτήσει από την πρώτη στιγμή: ποιος θα ανοίγει το μαγαζί μέχρι 29/12?

Όσο για το Διόγο, συμφωνώ 100% με το φίλο pgss1890. Πολύ καλά κάνει και μας ενημερώνει (αντιγράφοντας τα δυο επίσημα sites, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ) αλλά μέχρι εκεί.

br fun_atic είπε...

Μέχρι και σήμερα ο Μάκης Διόγος δεν έχει δώσει άσχημα δείγματα γραφής. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να του αμφισβητήσει την αγάπη γιά την ομάδα. Επιμένω ότι ίσως θα έπρεπε να δημοσιεύσει κάποιο σχόλιο. Σεβαστό ότι δεν το έκανε.
Ακόμη κι αν η εφημερίδα του θα εκφράζει την επίσημη άποψη του Πανιωνίου και πάλι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαμε ούτε αυτό. Μέχρι και σήμερα δεν ξέραμε ποιός κρύβεται πίσω από τα δημοσιεύματα και βέβαια πάρα πολλές φορές απουσίαζε και η επίσημη θέση της Π.Α.Ε.
Τουλάχιστον τώρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.