Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Επιτέλους Φως


Κόντρα στην μαυρίλα και στο κάκιστο κλίμα των προηγούμενων ημερών, η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου έδωσε μία μεγάλη χαρά στους φιλάθλους. Σε αγώνα που διεξήχθη στο Ελληνικό κέρδισε την Παρτιζάν με 72-67 και διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στην φάση των 16.

Ανεξάρτητα από το αν η ομάδα θα προκριθεί τελικά στις 16 καλύτερες ομάδες, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι γνωρίζει την συνταγή της επιτυχίας. Αφοσιωμένος Πρόεδρος, εξαιρετικός προπονητής, παίκτες που σκίζονται για το καλό της ομάδας και το κυριότερο πραγματικοί εργάτες. Αυτό πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους.


Αν μάλιστα η ομάδα μπάσκετ εργαστεί περισσότερο στο θέμα της προς τα έξω παρουσίας της και ο κόσμος την στηρίξει (Επιτέλους. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αυτό), τότε το μέλλον την ανήκει.


Στα ποδοσφαιρικά: Με ενδιαφέρον περιμένουμε όλοι την συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή του Πανιωνίου. Ο κος Λεμονής αναμένεται να αναλύσει την κατάσταση στην ομάδα, να αναφερθεί στους στόχους της και πιθανότατα να καλέσει σε συστράτευση όλους. Παίκτες, φιλάθλους και διοίκηση.

Υπό αυτό το πνεύμα είναι ιδιαίτερα πιθανή έκκληση προς τον Λάμπρο Χούτο να επανέλθει στην ομάδα.

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα θα ικανοποιήσει κάποιους καθώς η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, θα προκαλέσει όμως νέα σχόλια. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες εφημερίδες μας έχουν πάρει στο ψιλό. Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News: «...Φεύγοντας ο προπονητής από μία ομάδα αλλάζει ταυτόχρονα η ψυχολογία. Αλλάζει το κλίμα στα αποδυτήρια. Φυσάει άλλος αέρας. Γίνεται ένα καινούργιο ξεκίνημα. Όλα αυτά, έστω και προσωρινά, φέρνουν αποτελέσματα. Όλα αυτά, όμως δεν ισχύουν για την περίπτωση του Πανιωνίου. Δεν λυτρώθηκαν οι παίκτες φεύγοντας ο Λίνεν, όπως στην Α.Ε.Κ με τον Φερέρ. Τα κλάματα έβαλε ο Μάκος. Δεν υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και ο προπονητής πίστευε τους ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές τον προπονητή τους. Δεν ήταν ότι δεν ήθελαν οι παίκτες τον Λίνεν. Ο Χούτος δεν τον γούσταρε και πέρασε το δικό του. Και οι παίκτες τώρα ξέρουν ότι κουμάντο στην ομάδα κάνει ο Λάμπρος. Όχι μόνο εύκολη δεν είναι η δουλειά του Λεμονή, αλλά είναι πού δύσκολη. Δεν διαδέχθηκε έναν αποτυχημένο προπονητή. Πήρε τη θέση ενός απόλυτα επιτυχημένου...


Το brfunatic αγαπά τον Πανιώνιο. Και θα τον στηρίζει. Πάντα όμως θα λέει καθαρά την γνώμη του. Ας μας συγχωρήσουν όσοι τυχόν διαφωνούν μαζί μας. Αυτή όμως είναι η ουσία της δημοκρατίας και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης ενός blog. Η κατάθεση προσωπικών απόψεων. Δεν δεχόμαστε τον αφορισμό ότι όποιος ασκεί κριτική δεν είναι Πανιώνιος.


Το brfunatic παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της ομάδας και θα εκφέρει την γνώμη του. Αυτή η γνώμη όμως θα είναι πάντα καλοπροαίρετη (ακόμη κι όταν είναι σκληρή), προσωπική, από φιλάθλους προς φιλάθλους (όχι από οπαδούς σε οπαδούς), από ερασιτέχνες προς ερασιτέχνες και από Πανιώνιος προς Πανιώνιους. Γνώμες που κινούνται σε αυτό το πλαίσιο θα είναι πάντα ευπρόσδεκτες από το brfunatic. Ακόμη και αντίθετες.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τα «Κυανέρυθρα Νέα». Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας να γίνει το blog μας Link στην συγκεκριμένη σελίδα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τόσο τα «Κυανέρυθρα Νέα» όσο και το Panionios 1890 (κρίμα που δεν λειτουργεί πλέον) μας ενέπνευσαν ώστε να δημιουργήσουμε το brfunatic. Ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: