Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Διελκυστίνδα

Φαίνεται ότι η διελκυστίνδα μεταξύ της διοίκησης, του Λάμπρου Χούτου και του τεχνικού επιτελείου συνεχίζεται. Αρκετά αθλητικά site αναφέρουν σε σημερινές αναρτήσεις τους ότι επιβλήθηκε νέο χρηματικό πρόστιμο στον διεθνή επιθετικό, χωρίς όμως να αναφέρουν το ύψος του. Ως αιτία επιβολής του προστίμου προβάλλεται η συμπεριφορά του παίκτη προς τον προπονητή στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα δυσμενής. Είναι βέβαιο ότι βασικό μέλημα κάθε σοβαρής ομάδας είναι η διατηρηση της πειθαρχίας. Όμως είναι επίσης βέβαιο ότι όχι μόνο υπάρχει σοβαρό θέμα, αλλά επιπλέον ότι οι όποιες διαφορές είχαν δημιουργηθεί δεν έχουν μέχρι και σήμερα λυθεί.

Εντύπωση προκαλεί ότι το θέμα της επιβολής προστίμου δεν δημοσιεύθηκε μέχρι και αυτή την στιγμή στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Φαίνεται ότι από αυτή την ιστορία θα προκύψει κάποιος "αδύναμος κρίκος". Να δούμε ποιός θα είναι τελικά. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα χαμένη θα βγεί τελικά η ομάδα. Ειδικά αν στις εξελίξεις λάβει μέρος και ο Αλβάρο Ρεκόμπα.

Ιατρικό δελτίο: Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Μπενάρ Κουμορτζί. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και ταχεία επάνωδο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: