Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Τελευταίες εξελίξεις


Ο κος Χριστόφορος Μαυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» δήλωσε τα εξής:


Σχετικά με την απόφαση του Δ.Σ: «Μία απόφαση δεν βγαίνει από ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά από μια σειρά γεγονότων η οποία μπορεί να καταλήξει σε κάποιο ξέσπασμα το οποίο να είναι η κορυφή όλων αυτών των γεγονότων. Βάση αυτού και γνωρίζοντας πολύ καλά την λειτουργία της ομάδας καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση. Δεν την θεωρώ σολομώντεια, αλλά γενναία. Γιατί από την μία έχουμε την απομάκρυνση ενός άμεσου συνεργάτη του προπονητή και από την άλλη η απομάκρυνση μέχρι το τέλος της χρονιάς από το ρόστερ της ομάδας ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη αξία και μεγάλη προσφορά μέχρι τώρα στον Πανιώνιο. Ας μην το ξεχνάμε αυτό».

Σχετικά με τον Ραμντάνε: «Η όλη του στάση δεν ήταν συμπεριφορά η οποία να ταιριάζει σε προπονητή. Υπάρχουν πολλά μικρά τα οποία στο τέλος αθροίζονται και διαμορφώνουν κλίμα και μία κατάσταση στα αποδυτήρια».

Συνεπώς ο κος Μαυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι υπαίτιος για σειρά περιστατικών που δυναμίτισαν την ομάδα αλλά και για το τελευταίο επεισόδιο ήταν ο κος Ραμντάνε, ο οποίος και απομακρύνθηκε από τον σύλλογο. Αντίθετα, εμμέσως πλην σαφώς, θεωρεί πολύ μικρότερη την συμμετοχή του Λάμπρου Χούτου, καθώς όπως ξεκαθάρισε, ο έλληνας επιθετικός θα απόσχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας «...μέχρι το τέλος της χρονιάς...».

Σχετικά με την παραμονή του κου Λίνεν και την συνεργασία του με τον κο Σταματόπουλο δήλωσε: «Όταν αναλάβαμε πριν 2,5 χρόνια ήρθε ο κύριος Λίνεν στην Ελλάδα και είχε συνεργάτη τον Γιώτη Σταματόπουλο. Ήμασταν όλοι νέοι τότε στην ομάδα και κάναμε όλοι θαυμάσια δουλειά. Αλλάξαμε τα πάντα στον σύλλογο και η ομάδα βγήκε Ευρώπη.

Σχόλιο: Τώρα τι κάνουμε που γεράσαμε κατά 2,5 χρόνια...

"Η δουλειά του Λίνεν μπορεί να συνεχιστεί με τον Σταματόπουλο και να έχει την επιτυχία που είχε την πρώτη χρονιά. Η απόφαση πάρθηκε για το καλό του συλλόγου και δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Η φιλοσοφία μας είναι πάντα να στηρίζουμε τον προπονητή. Θέλουμε την σταθερότητα, την καλή λειτουργία και την συνέχεια. Από μας δεν υπάρχει κάποιο θέμα, αν υπήρχε θα είχε τεθεί».

Για τις σχέσεις Ρεκόμπα – Χούτου: «Ο Λάμπρος πράγματι έπαιξε ρόλο στο να έρθει ο Ρεκόμπα στον Πανιώνιο. Μετά γνώρισε τον κύριο Τσακίρη, του άρεσε ό,τι είδε και αποφάσισε να έρθει. Ο Αλβάρο έφερε μετά τον Εστογιανόφ. Ένας παίκτης με τέτοια αξία και τέτοιο χαρακτήρα δεν νομίζω να επηρεάζεται από τέτοια περιστατικά. Άλλωστε όπως λέει και η ανακοίνωση, ο ίδιος ο Λάμπρος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδος και δεν τον έδιωξε κανείς».

Στο σημείο αυτό ο κος Μαυρόπουλος εκφράζει ευχή. Επιπλέον ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει ότι ουσιαστικά δεν ήταν η ομάδα που απομάκρυνε τον Χούτο ,αλλά προσωπική του επιλογή. Άξιο απορροίας στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γιατί ο Χούτος προτίμησε να απόσχει από την ομάδα που δεν του καταλόγισε ουσιαστικές ευθύνες και μάλιστα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ η ίδια διοίκηση στήριζε και στηρίζει τον προπονητή, που όπως έχει δηλώσει, δεν πρόκειται να του ξαναδώσει ευκαιρίες και δεν έλυσε μία και καλή την συνεργασία του!!! Μύλος!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κος Λίνεν δεν παρέστη στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Τους ποδοσφαιριστές προπόνησαν οι κ. Γιώτης Σταματόπουλος και Βασίλης Αλεξίου.

Συμπέρασματα: 1) Η διοίκηση στηρίζει τον κο Λίνεν θεωρητικά και μέχρι το επόμενο κακό αποτέλεσμα (ομάδα της Θεσ/νικης πρέπει να τρίβει τα χέρια της...). 2) Πολλοί επιθυμούν για διαφορετικούς λόγους την απομάκρυνση του κου Λίνεν χωρίς οικονομικό κόστος για την ομάδα. 3) Αν ο κος Λίνεν δεν παραιτηθεί, τότε θα φύγει λαμβάνοντας την υψηλή αποζημίωσή του ή μέρος αυτής, 4) Ο Χούτος δεν τιμωρήθηκε. Κατέβηκε μόνος του από το τρένο. Θα ξανανέβει το αργότερο μέχρι τις 31.12.2008. Άρα με δεδομένο ότι ο κος Λίνεν δεν είναι διατεθειμένος να τον χρησιμοποιήσει, αυτό σημαίνει ότι ο κος Λίνεν θα απομακρυνθεί από το σύλλογο το αργότερο μέχρι 31.12.2008. Αλλιώς ξεχάστε τα μεγαλεία και τις αλλαγές επιπέδου... 5) Ο επόμενος προπονητής θα πρέπει πάντα να έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των Χούτου, Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ. Διότι Αβραάμ εγέννησε Ισαάκ.

Ποιός διοικεί αυτόν τον τόπο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: