Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Πρώτη συνεντευξη τύπου


Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου παραχώρησε σήμερα την πρώτη του συνέντευξη τύπου.
Έδειξε ότι έχει έρθει με όρεξη γιά δουλειά και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, γεγονός που θα αναγκάσει και την διοίκηση να του επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας.

Γιά τον κο Λίνεν: αφού εξήρε το έργο του, δήλωσε ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους του ποδοσφαίρου με τους οποίους έχει καλές σχέσεις.

Στόχος του κου Λεμονή θα είναι να ισοροπήσει η αναμφισβήτητη επιθετική δυνότητα της ομάδας με την αμυντική λειτουργία.

Σχετικά με τον Λάμπρο Χούτο άφησε να διαφανεί ότι σύντομα θα ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα.

Δυστυχώς δεν έχουμε στην διάθεσή μας το πλήρες κείμενο της συνέντευξης τύπου και γιά τον λόγο αυτό δημοσιεύουμε μόνο την περίληψη. Στην πρώτη ευκαιρία θα αναρτηθεί και το σύνολο της συνέντευξης τύπου του κου Λεμονή.

Σχόλια: Αναμφισβήτητα οι δηλώσεις του κου Λεμονή ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Σε πολλά site γίνεται αναφορά ότι ο κος Λεμονής κέρδισε τις εντυπώσεις. Σημαντικό βέβαια θα είναι να κερδίσει και το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Πρέπει να γίνει κατανοητό το εξής: Την Κυριακή θα αγωνιστεί η ομάδα που δημιούργησε ο κος Λίνεν με προπονητή τον κο Λεμονή. Η ομάδα αυτή θα έχει σημαντικές ελλείψεις. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι ίσως δεν θα έχει ξεπεράσει μέχρι τότε το ψυχολογικό σοκ της απομάκρυνσης του Γερμανού προπονητή. Είναι φρόνιμο, η ομάδα αυτή, όσο και αν έχει ανάγκη την παρουσία του Λάμπρου Χούτου, να μην διαταραχθεί από την παρουσία του στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αν ο Λάμπρος παίξει, τότε κάποιοι θα θεωρήσουν ότι βρίσκονται στο στρατόπεδο των νικητών και κάποιοι άλλοι στο στρατόπεδο των ηττημένων. Ο διχασμός που διαφάνηκε από τις ατυχείς δηλώσεις του Μάκου πρέπει να σταματήσει εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: