Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Η αποστολή του Πανιωνίου γιά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Κρέσιτς, Ανδριόλας, Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Αντερσον, Κουτσόπουλος, Μάκος, Εστογιανόφ, Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Κοντοές, Λάνγκαμπ, Νικολάου, Τζαβέλλας, Κουμορτζί και Ρεκόμπα.

Συνεπώς μιά λογική αρχκή ενδεκάδα είναι: Κρέσιτς, Μανιάτης, Κουτσόπουλος, Μπερτέ και Μαϊστόροβιτς ( Στην περίπτωση αυτή βέβαια είναι ιδιαίτερα προβληματικό το μαρκάρισμα του Ντιόγκο στο ένας με έναν), Σκούφαλης, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιάνοφ, Ρεκόμπα και Μπάρκογλου.

Άρα δεν πηγαίνουμε ακριβώς γιά να χτυπήσουμε την νίκη, αλλά γιά να παίξουμε ουσιαστικά ένα σύστημα 4-4-1-1 με αντεπιθέσεις. Λογικό.

5 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Αν -λέω αν- κάτσει θετικό αποτέλεσμα σήμερα, ανοίγει ο δρόμος για τον ...Αλέφαντο. Είτε θα πάει στο λιμάνι,είτε θα έρθει σε μας, με πιο πιθανή τη δεύτερη περίπτωση. Σκεφτείτε το λίγο.

(Κυριακή σήμερα,ας το ρίξουμε λίγο στην πλάκα).

zamis είπε...

γουσταρω αλε με gucci ριγε,armani πιετα και prada ξεκαλτσωτο στον παγκο! γαμω τη moda italiano

br fun_atic είπε...

Και γιά να συνεχίσουμε την πλακίτσα:όταν ο Λεμονής λέει ότι πάμε γιά την νίκη, ποιούς εννοεί; Γιατί το πάμε γιά την νίκη μπορεί να αναφέρεται και στι δύο ομάδες (με πιθανότερη την γηπεδούχο). Το πάμε γιά το διπλό θα ήταν πιό ξεκάθαρη δήλωση...
Λένε ότι οι Ολυμπιακοί θα του φωνάξουν: "Τάκη, ψυχάρα, Ολυμπικάρα...". θα ήθελα να δω τα μούτρα του Γαλλή εκείνη τη στιγμή...Βλέπεις ήταν προσωπική του επιλογή...
Σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι θα είναι να κρατήσουμε το 1 στην άμυνα. Από εκεί και πέρα κάτι μπορεί να γίνει...

Sot Rods είπε...

Με μόνο 1 στην άμυνα θα είναι επιτυχία. Ίσως βάλει τον Κοντοέ πάνω στο Ντιόγο (λόγω ταχύτητας) και επιπλέον παίξει με 3 αμυντικά χαφ. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Ρεκόμπα. Πιθανότατα να μην τον ξεκινήσει.

Ίσως διαφωνήσουν πολλοί μαζί μου αλλά κατά τη γνώμη μου τέτοια ματς -στα οποία οι βαθμοί είναι πιθανότατα χαμένοι από χέρι- να προσφέρονται για πειραματισμούς και δοκιμές. Εγώ θα έπαιρνα μαζί και κανένα νεαρό, ας πούμε τον Σιόβα ή τον Σανταμούρη και θα τον έριχνα για κανένα 20λεπτο στα βαθιά.

Sot Rods είπε...

Soldout απόψε. Μια και λέγαμε για τα μούτρα του Γαλλή, διαβάζω σε κάποιο site:
"Σημαντικό ρόλο για την εξάντληση των εισιτηρίων παίζει και η επιστροφή του Τάκη Λεμονή, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε μια έντονη σχέση αγάπης και εκτίμησης".